29/4/15

Και 5η κατηγορία για Μαρινάκη!

Ακόμα μία κατηγορία βαρύνει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που παρέδωσε στον δικηγόρο του ο ανακριτής που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Το SDNA αποκαλύπτει!Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA από την Ευελπίδων, υπάρχει και μια επιπλέον κατηγορία σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτός από τις τέσσερις που αποκαλύψαμε χθες, σε σχετικό άρθρο. 

Όπως προκύπτει από το δικαστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που παρέδωσε στον δικηγόρο του ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι κακουργηματικά κατηγορούμενος και για απάτη!

Κακουργηματικού χαρακτήρα είναι κι οι άλλες τέσσερις κατηγορίες που βαρύνουν τον κ. Μαρινάκη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Αυτές έγιναν γνωστές από χθες και είναι:

1) Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

2) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης.

3) Ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.

4) Ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου, πήρε προθεσμία και αναμένεται στις αρχές Ιουνίου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. 

To SDNA παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη. Μείνετε online!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.