30/4/15

Καυτές παραγγελίες στα 69 ευρώ στη Μύκονο!

Του Στρατή Μαζίδη
Είναι γνωστή ιστορία με τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ όπου οι πρώτες δαπάνησαν αρκετά χρήματα για να βρουν στυλό να γράφει μέσα σε διαστημόπλοιο ενώ οι σοβιετικοί χρησιμοποίησαν απλά ένα μολύβι.

Το οικονομικό επιτελείο λοιπόν απεφάνθη πως μέσα στο χαμό των μπαρ και των parties τη λύση θα δώσει η πιστωτική κάρτα για χρεώσει άνω των € 70,00.

Ήδη σήμερα διαβάσαμε πως η λύση βρέθηκε! Παραγγελίες στα € 69,99 και να καίνε!

Δυστυχώς, ασχέτως κομματικών χρωματισμών και πολιτικών ετικεττών, οι εκάστοτε κυβερνώντες διακρίνονται για την αχρωματοψία τους.

Αναζητούν δύσκολες λύσεις σε απλά ζητήματα.

Όσο όλο αυτό το πράγμα που καλούμε «φορολογία, φόροι, φπα» χαρακτηρίζεται από την αδικία, τον παρεμβατισμό και το κρατικό νταβατζιλίκι, τόσο τα έσοδα θα υστερούν.

Εκτός φυσικά κι αν ο σκοπός δεν είναι η επίλυση της φοροδιαφυγής / αποφυγής αλλά η χρήση αυτής ως όχημα για να καταργηθεί το χρήμα ώστε να καταστούν οι άνθρωποι σκλάβοι των έξυπνων καρτών.

Ξεκίνησε από την προηγούμενη κυβέρνηση, συνεχίζεται από την τωρινή.

Για την ώρα θα πέσει 69 που θα πάει σύννεφο.
Freepen

1 σχόλιο:

  1. κάτι ακόμα απλούστερο. Συναλλαγή ακόμα και άνω των 70€ ΜΑΥΡΑ!!! χωρίς απόδειξη και "περιττή γραφειοκρατία". Αν δεν υπάρξουν πραγματικές παραδειγματικές ποινές δεν όσους τσιμπάνε χαϊρι δεν θα δούμε. Ένα μικρό παράδειγμα. Πρωτομαγιά στον τόπο που διαμένω (Ωρωπός) γινόταν πραγματικός χαμός από κόσμο παντού. Καφετέριες εστιατόρια ταβέρνες γεμάτες κόσμο. Το ΣΔΟΕ έσκασε μύτη την Κυριακή που δεν είχε ούτε τον μισό κόσμο!!!! μεγάλο fail!!!!
    και το ωραίο είναι ότι δεν χρειάζεται καν να πάει το ΣΔΟΕ παντού. Έλεγχος δε 5-6 μαγαζιά και μετά πέφτει σύρμα προς όλους (και οι ταμειακές παίρνουν φωτιά!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.