30/4/15

Ερντογάν: Ο Ακκιντζί δεν θα κάνει του κεφαλιού του στις διαπραγματεύσεις

"Θα είναι σε συντονισμό με την Τουρκία"
Άγκυρα: Ο Μουσταφά Ακκιντζί προφανώς δεν θα διεξαγάγει τις διαπραγματεύσεις κάνοντας του κεφαλιού του, θα το κάνει σε συντονισμό με την Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στους δημοσιογράφους εν πτήσει επιστρέφοντας από το Κουβέιτ.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε: "Φτάνει αυτοί να καταφέρουν να φτάσουν σε συμφωνία, σε συμβιβασμό. Αλλά πρέπει να μην ξεχνούν ότι υπάρχουν οι εγγυήτριες δυνάμεις εδώ. Αυτές οι εγγυήτριες δυνάμεις δεν κηρύχθηκαν μάταια. Πρέπει εδώ να δούμε κάτω από ποιους όρους διεξάγονται οι συνομιλίες στην Κύπρο, να γνωρίζουμε".

"Ο κ. Ακκιντζί προφανώς δεν θα διεξαγάγει τις διαπραγματεύσεις κατά του κεφαλιού του, θα το κάνει σε συντονισμό με την Τουρκία", επανέλαβε ο Ερντογάν.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/254105/erntogan-o-akkintzi-den-tha-kanei-tou-kefaliou-tou-stis-diapragmateyseis#sthash.yIQd5Cic.dpuf

Νταβούτογλου: Μην ανησυχείτε, όλα θα πάρουν το δρόμο τους, το ίδιο έγινε και με Ταλάτ


Νταβούτογλου: Μην ανησυχείτε, όλα θα πάρουν το δρόμο τους, το ίδιο έγινε και με Ταλάτ

“Μην ανησυχείτε, θα πάρουν όλα το δρόμο τους”, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου στην εφημερίδα Μιλλιέτ σχετικά με τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του νέου κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι και όταν ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ανέλαβε την εξουσία είχε γίνει το ίδιο αλλά μετά πήραν όλα το δρόμο τους.

Υποστήριξε ότι στα κατεχόμενα “υπάρχει μια από τις πιο ισχυρές δημοκρατίες της Ευρώπης, και ίσως πιο ισχυρή και από εκείνην της Τουρκίας”.
Μετά την ίδρυση του ψευδοκράτους, είπε, στην Τουρκία έγιναν πραξικοπήματα αλλά στην Κύπρο ήρθαν στην εξουσία και αριστεροί και δεξιοί και δοκιμάστηκαν όλοι. Εκφράζουμε σεβασμό στην επιλογή των Τ/κ, είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.


ΚΥΠΕ – Αννα Ανδρέου
http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/254273/ntavoutoglouola-tha-paroun-to-dromo-tous-to-idio-egine-kai-me-talat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.