29/4/15

Δημοσκόπηση GPO: Συμφωνία και όχι ρήξη ζητεί η πλειονότητα - 61% λένε όχι στο δημοψήφισμα

Συμφωνία με τους εταίρους και όχι ρήξη ζητεί η πλειονότητα των πολιτών (78,1%), ενώ όχι σε δημοψήφισμα επικύρωσης της συμφωνίας και σε πρόωρες εκλογές σε περίπτωση αδιεξόδου λέει το 61,9% και 72,2% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της GPO.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του MEGA, με τη στρατηγική της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους συμφωνεί ποσοστό 58,3% των ερωτηθέντων, από 90,3% στις 10/2.
Την παραμονή «πάση θυσία» της Ελλάδας στην Ευρωζώνη επιθυμεί το 75,6% των ερωτηθέντων.

Σε επίπεδο δημοφιλίας πολιτικών αρχηγών, την υψηλότερη δημοτικότητα, με 63,9% θετικές κρίσεις, καταγράφει ο Αλέξης Τσίπρας και ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος με 41% θετικές κρίσεις, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 39% ,ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 32,5%, ο Αντώνης Σαμαράς με 28,1% και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 20,1%.
Η πανελλαδική έρευνα της GPO για το MEGA διενεργήθηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ατόμων, στο διάστημα από τη Δευτέρα 27/4 έως Τετάρτη μεσημέρι.
Nαυτεμπορική

2 σχόλια:

  1. "Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του MEGA, με τη στρατηγική της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους συμφωνεί ποσοστό 58,3% των ερωτηθέντων, από 90,3% στις 10/2."

    Πρέπει να μας περνάνε πολύ ηλίθιους εκεί στο Μπομπολιστάν αν νομίζουν ότι χάψαμε τα νούμερα για την αποδοχή της διαπραγματευτικής τακτικής.

    Το 90,3 είναι παραμύθι για να μπορέσουν εκ των υστέρων να αρχίζουν το ψαλίδισμα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

    Άλλο μεγάλο παραμύθι είναι ο "ατέλειωτος έρωτας" των Ελλήνων με την Ευρωζώνη. Αν υπήρχε αυτό δεν θα υπήρχαν τα εκλογικά αποτελέσματα του Ιανουαρίου.

    Η Ευρωμαφία δεν πλέον αρεστή και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, γιατί η Γερμανοί δεν πρόκειται να κάνουν καμμία απολύτως αλλαγή στα σχέδια τους για την λεηλασία της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πάντως γεγονός ότι ο κόσμος έχει ξεκινήσει να αποδοκιμάζει την κυβέρνηση σε κάθε χειρισμό που κάνει, όλα τα θέματα.Ακόμη και αυτό της διαπραγμάτευσης...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.