10/12/09

Τουρκικές Προκλήσεις

-Με επεισόδιο, που προκάλεσε τουρκική ακταιωρός εναντίον ελληνικών αλιευτικών, ξεκίνησε για μία ακόμα χρονιά στην περιοχή των Ιμίων ο «πόλεμος της τσιπούρας».
-Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το υπηρεσιακό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος κατά το ταξίδι του προς την Κύπρο

ΙΜΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟ
Με επεισόδιο, που προκάλεσε τουρκική ακταιωρός εναντίον ελληνικών αλιευτικών, ξεκίνησε για μία ακόμα χρονιά στην περιοχή των Ιμίων ο «πόλεμος της τσιπούρας».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην περιοχή βρίσκονταν χθες περίπου 15 ελληνικά αλιευτικά, που ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωπα με την προκλητική συμπεριφορά του πληρώματος τουρκικής ακταιωρού, η οποία άρχισε να κινείται με ταχύτητα δημιουργώντας απόνερα.

Πέρυσι, σε ανάλογο περιστατικό ο κλυδωνισμός ενός μικρού σκάφους από τα απόνερα τουρκικής ακταιωρού είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα ένας ψαράς, που διασώθηκε από συναδέλφους του.

Το χθεσινό επεισόδιο πήρε τέλος με την επέμβαση πλωτού του Λιμενικού Σώματος, οπότε η τουρκική ακταιωρός απομακρύνθηκε από τα ελληνικά αλιευτικά, που αυτή την εποχή, όπως και Τούρκοι ψαράδες, πηγαίνουν στην περιοχή των Ιμίων για το ψάρεμα τσιπούρας.

Παρενόχληση Βενιζέλου
Ο υπουργός Αμυνας αποκάλυψε ότι μαχητικά της Αγκυρας παρενόχλησαν το αεροσκάφος με το οποίο πήγαινε στην Κύπρο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης

Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το υπηρεσιακό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος κατά το ταξίδι του προς την Κύπρο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης έπειτα από πρόσκληση του Κύπριου ομολόγου του Κώστα Παπακώστα.

Τη νέα τουρκική πρόκληση αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε χθες στη Λευκωσία με τις επιτροπές Αμυνας και Εξωτερικών της κυπριακής Βουλής.
ΕΘΝΟΣ

4 σχόλια:

  1. Και τι προτίθεται να πράξη ο υπουργός ? Η θα κινηθεί επιθετικά, η παραίτηση, αλλά όχι την κότα……. Δεν γίνεται να έχουν πάρει εργολαβικά την ταπεινωσή μας καιρός να το αντιληφθούν, ότι οι πολίτες αυτής της χώρας δεν διαθέτουν άλλη υπομονή, η χώρα χρειάζεται πολιτικούς με όραμα και αξιοπρέπεια, επιτέλους, δεν γίνεται να ξέρουν οι Τούρκοι πότε πετάει ο υπουργός, και με πιο αεροπλάνο, και ο υπουργός να βγαίνει και να το επικαλείται, αξιοπρέπεια ,.αξιοπρέπεια ,αξιοπρέπεια… .Υ.Γ. αυτή την λέξει να την επαναλαμβάνουμε συχνά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φίλοι.

    Επιτρέψτε μου να καλωσορίσω τον κ. ΥΠΑΜ στο κλαμπ των παρενοχληθέντων και "παρεκουμβησθέντων" ( τι γελοία λέξη ) προκατόχων του!!! Τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται πως πήρε το βάπτισμα του πυρός!!! Μπορεί πια ανενόχλητα να συνεχίσει τις ατέρμονες αγορεύσεις του.
    Πιο πολύ με τρομάζει η συνήθεια της απειλής από την ίδια την απειλή!!!
    Κώστας Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γίνεται να έχουν πάρει εργολαβικά την ταπεινωσή μας

    Δεν γίνεται να έχουν πάρει εργολαβικά την ταπεινωσή μας

    Δεν γίνεται να έχουν πάρει εργολαβικά την ταπεινωσή μας


    Επιτρέψτε μου να καλωσορίσω τον κ. ΥΠΑΜ στο κλαμπ των παρενοχληθέντων και "παρεκουμβησθέντων" ( τι γελοία λέξη ) προκατόχων του!!! Τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται πως πήρε το βάπτισμα του πυρός!!! Μπορεί πια ανενόχλητα να συνεχίσει τις ατέρμονες αγορεύσεις του.




    προλαλήσαντες έχετε κι οι δυο τόσο δίκιο, δυστυχώς!
    Εγώ να συμπληρώσω τον επίκαιρο Κολοκοτρώνη "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!"
    Και το ότι είναι ο Κολοκοτρώνης τόσο επίκαιρος , σημαίνει πως έχουμε προδότες, πως έχουμε τουρκοκρατία αλλά τότε ... πρέπει να έχουμε και επανάσταση.Ποιος και πότε θα την κάνει;
    Πόσα ακόμα να λουστούμε μεγάλε ΓΑΠ-GAP και Σύριζα των ΜΜΕ και νεοταξίτες που βρίσκεστε σε κάθε κόμμα (ντόρα,γιαννάκου κ.αλ κ.αλ);

    Ξύπνα καημένε μου ραγιά , ξύπνα... ξανάγινες ραγιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΘΕΡΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΥΤΟ!
    ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.