22/9/11

Ξυπνάτε Σύντροφοι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα

Τιμή Ψωμιού στην Επαρχία το Κιλό 1,60.Η συσκευασία γάλακτος μας είναι άγνωστη.

17 σχόλια:

  1. Ήταν που ήταν το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας τώρα τους έκανε και φουρνάρηδες η Κανέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκιο η κ. Κανέλη. Έπρεπε να στήνεται κάθε μέρα ο Μπολσεβικοέλληνας στην ουρά για να παίρνει το ψωμάκι και το γάλα από τον γκισέ με τα κουπόνια του καθεστώτος. Έτσι κυρά-Κανέλα; Να χαρώ εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Τράβα τώρα να πείς την υπηρέτρια να πάρει ψωμί γιατί αυτό που πήρες εσύ, το κατέθεσες στα πρακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ.

    ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΞ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.

    ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΡΑ.

    ΟΠΕΤΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ:

    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΡΟΜΠΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ !

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχθρό δεν βλέπω κανέναν τα στραβά του λέω.Είμαι αριστερός, όμως το λέω καθαρά όση σχέση έχει ο διάβολος με ο λιβάνι άλλη τόση έχει και το ΚΚΕ με την Αριστερά.Δεκανίκι της εξουσίας ήταν πάντα.Πιο πουλημένο και απο τους πουλημένους.Να μαστε καθαροί Γιώργη εννοώ την ηγετική ομάδα και όσους την ακολουθούν πιστά.

    Απο εκεί και πέρα αγώνας είναι η διάδοση της Θεωρείας του Μάρξ; Γιατί Γιώργη Μαρξισμός σημαίνει εργαλείο ανάλυσης της κοινωνικής εξέλιξης. Και όταν μίλησα στον τότε ενιαίο χώρο για αλλαγή της ΚΑΠ και προσαρμογή των Αγροτών σε νέα δεδομένα και μιλώ για το 1987 κάποια κομματικά κουτάβια με χουγιάξαν ως οπορτουνιστή.Αγώνες είπαν αντε καντε τους αγωνες σας λοιπόν απάντησα και θα τα ξαναπούμε στα γουναράδικα. Μπούτας -Κοκινούλης και δεν θυμάμαι το άλλο παλικάρι πάλεψαν γερά για να φέρουν τους αγροτες στο χειλος

    Ψάξε ρε Γιώργη το όνομα Γιώργος Ζαρέντης και πες μου την τύχη αυτού του εργάτη που τον κουβάλησε νεκρό στο γραφείο κατσιφάρα, ποιός το διέγραψε και γιατί

    Αντε ρε Γιώργη κάντε πάλι μια ολομέλεια σε 15 χρόνια αποκαταστηστε, διαγραψτε, ράψτε και κόψτε ξέρει η τυποεκδοτική και ο Γερμανός απο τέτοια κόλπα ξέρει το άβατο του Περισσού

    Ετσι Γιώργη εκεί που οι καπεταναίοι κρεμούσαν τα άρματα οι γύφτοι του Περισσού παίζουν νταούλια και εμείς Γιώργη κακό χερόδεμα και σείς κακό δεμάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΑΚΡΙΤΑ, ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΓΩ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΣΗ.

    ΡΙΣΚΑΡΩ.

    ΑΣ ΒΓΕΙ ΡΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ.

    ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

    ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΔΕΝ ΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙ, Ή ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.
    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ.

    Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ.

    ΑΛΛΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΟΣΟ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ.
    ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΠΑΜΕ κύριε ΓΙΏΡΓΟ έκανε ΤΗΝ ζημία στον Ελληνικό τουρισμό φέτος που μας το προβάλεις ως πρότυπο

    Το ότι επίσης οιαδήποτε λαϊκή αντίδραση είναι έτοιμοι να την καπελώσουν τα γνωστά σταλινικά απολιθώματα είναι γνωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο

    Προσωπικά έκανα το μέγα λάθος να πιστέψω στη ΝΔ και πιο συγκεκριμένα στον Καραμανλή,έκαναν τα πάντα και μου έδειξαν τη γύμνια τους,η ίδια συμμορία με το ΠΑΣΟΚ είναι απλά χρησιμοποιούν διαφορετικό όνομα και πρόσωπα.

    Απο τότε όμως ξύπνησα,κατάλαβα ότι όλα αυτά περί ιδεολογιών και κομμάτων ότι είναι μπούρδες,μια απλή κουρτίνα που όποτε φυσάει φαίνεται τί κρύβεται απο πίσω.

    Πλέον πιστεύω ΜΟΝΟ στην απλή κοινή λογική,και με βάση τη δική μου λογική κανένα απο τα κόμματα δεν αξίζει ούτε να υπάρχει,κανένα απολύτως.

    Απο μπούρδες χορτάσαμε.

    Και να σου πώ και κάτι για το ΚΚΕ,όταν τόσα χρόνια είχε να συναγωνιστεί Προδότες,Κλέφτες,Απατεώνες κλπ και πάντα ερχόταν τρίτο τότε κάτι δεν πάει καλά,κάποιος εκεί στον Περισό πρέπει να κάνει χαρακίρι.

    Εμένα δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό ότι το ΚΚΕ έχει συμφωνήσει εδώ και πολλά χρόνια με τα άλλα κόμματα να μείνει στο περιθώριο να κλαίγεται.

    Σε μια συνέντευξη της Παπαρήγα που είδα ζητούσε εκλογές,και τη ρωτάει ο δημοσιογράφος τι θα γίνει αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία και η απάντηση ήταν να ξαναγίνουν εκλογές,για πόσα χρόνια θα το κάνουμε αυτό δεν είπε.

    Όταν στην Ελλάδα του σήμερα που με τους νέους εργαζόμενους των 500 ευρώ η Αριστερά δεν μπορεί να ενωθεί τότε τι περιμένουν εκεί στο ΚΚΕ;

    Η γνώμη μου είναι ότι ο κομουνισμός είναι στη μια άκρη και ο καπιταλισμός στην άλλη.

    Προσωπικά θα προτιμούσα ένα σύστημα όπου οι εργαζόμενοι θα είχαν βασικό γύρω στα 600-800 ευρώ και απο εκεί και πέρα το εργατικό δυναμικό θα είχε ποσοστά απο την επιχείρηση(πχ 20%),απο εκεί και πέρα αν πήγαινε καλά η επιχείρηση θα έπαιρναν παραπάνω,αν δεν πήγαινε θα τότε θα έπαιρναν λίγα.

    Έτσι ενισχύεται και η παραγωγικότητα και παύει η εκμετάλευση,και οι επιχειρηματίες έχουν το κεφάλι τους ήσυχο,έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

    Μαζί στα πολλά μαζί και στα λίγα,απλό λογικό και δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο για το ΛΑΟΣ να το χαίροντε οι ψηφοφόροι του.

    Προσωπικά με ικανοποίησε που η Κανέλη για άλλη μια φορά υπερασπίστηκε όλους όσους αντιμετωπίζουν πλέον ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης και διαβίωσης,νά'ναι καλά τα κόμματα που φρόντισαν να είναι πολλοί και συνεχώς να αυξάνοντε οι συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν την καθημερινή βαρβαρότητα.

    Βέβαια για άλλη μια φορά θα περιμένουμε να πεινάσουμε και εμείς οι ίδιοι για να αντιδράσουμε,αλλά τότε θα είναι αργά.

    Με οργή και θλίψη παρακολουθώ τα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων και αντιλαμβάνομαι ότι ο πάτος δεν ήταν αρκετός για να βάλουμε μυαλό,το μικρόβιο του κομματισμού απειλεί να μας αφανίσει και εμείς καθόμαστε και το ταίζουμε.


    Πείτε μου σας παρακαλώ ΈΝΑ καλό που έκαναν σε αυτό τον τόπο αυτές οι αιρέσεις που λέγοντε κόμματα,και μετά πείτε μου ΠΟΣΑ δεινά έχουν προκαλέσει.

    Τα κόμματα τις τελευταίες δεκαετίες ήταν πάνω απο την Ελλάδα,πάνω απ'όλα.

    ΥΓ
    Σε όσους έχουν την εύλογη απορία τι προτείνω να ψηφίσουν η απάντηση μου είναι να απαιτήσουμε ένα νέο πολιτικό σύστημα δίχως κόμματα στη βουλή παρά μόνο 200 ανεξάρτητους βουλευτές οι οποίοι θα εκλέγουν Πρωθυπουργό.Παράληλα να περάσουν στην εξουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας τα ΥΠΕΞ,ΥΠΑΜ και ΥΠΟΙΚ,ο Πρόεδρος να εκλέγεται απευθείας απο το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και οι δυο τους είναι για τον απόπατο τις ρητορικής των υπεκφυγών, που να βρει η ματαιοδοξία τις Κανέλη την πολιτική γενναιότητα να ασχοληθεί με τα αίτια του "αυτού" όπως κι ο άλλος με τα του "αυτού", που τα έχουν ΚΑΛΑ, στριγκοειδώς και προφυλακτικός καλυμμένα, κι ανάμεσα στα σκέλη τους γραμμένα.

    Κι όσο η πολιτική ξευτίλα θα κατρακυλά στα τάρταρα της, φτηνά σου λέει τι γλυτώσαμε, έτσι κι αλλιώς "..γενική εἶναι η ἐξαχρείωσις ἀρχόντων καί ἀρχομένων.." θα υψώνουν τους τόνους τις ματαιότητας τους για μια θέση πρώτο τραπέζι πίστα στον ΑΔΗ ΚΙ άσε του άλλους να ασχοληθούν με την
    υποθήκη τις χώρας και την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας τις Ελλάδας δε θα ενοχλήσουμε τη κοινωνική ΓΑΛΥΝΗ των εν ΖΩΗ θνητών και εν ΘΑΝΑΤΟ αγίων συντρόφων των πλασματικών συμβολαίων καταπατημένης δημόσιας περιουσίας μιας και η συμψηφισμοί σκανδάλων, μας εξυπηρετούν ΟΣΟ η ασφαλιστικές δικλείδες καλά κρατούν και δίνουν ΚΑΙ τροφή στα μηρυκαστικά ένστικτα (..προσέξτε στο (1+30")) και στο ότι είναι ΝΟΜΙΜΟ είναι και ΔΙΚΑΙΟ

    Πρόσκαιρη η μνήμη τους, τα αστροπελέκια συναθροίζονται για τις προτομές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΔΕΝ ΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙ

    Αν αυτο θα σε βοηθουσε και που ακριβως πες το μου και θα σε βοηθησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτές οι αιρέσεις που λέγοντε κόμματα

    Ε οχι και αιρεσεις.αυτες εχουνε πιστους και δουλευουν δεξιοεγκεφαλικα.τα κομματα ειναι μικτα μαγαζια μπισνες+μαφια και δουλευουν αριστεροεγκεφαλικα,δηλαδη κανονικα μαγαζια,ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ λοιπόν δεν ανήκω στον αριστερό κόσμο όμως δεν με ενόχλησε αυτό που έκανε η Κανέλλη.
    Δλδ 900 ευρώ για μια φραντζόλα ψωμί και ένα γάλα το χρόνο και μετα;
    Οσο για το που μένει και τι κάνει συμφωνώ απόλυτα….. αλλά και στον γιατρό όταν πάμε μας λέει κόψε το πολύ φαί μεγάλε θα σκάσει η καρδιά σου , δλδ αν εκείνος είναι σαν ντουλάπα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν κριτήριο ή επιχείρημα να αρνηθούμε το δίκαιο των λόγων του ?
    Πέρα απο τα κομματικά και τα χρώματα υπάρχει η λογική και ο παραλογισμός .Αν εμείς επιμένουμε να θέλουμε να πρεσβεύουμε την λογική του Πιραντέλλο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απλά οι αγρότες και όχι οι αγροτοσυνδικαλιστές και το αγροτικό κεφάλαιο αποτελούν λούμπεν προλεταριάτο.

    Ισον ποσώς μας ενδιαφέρει τι κάνει ο συνταξιούχος των 400 Ευρώ του ΟΓΑ .Ανθρωποι χωριάτες που εζησαν περήφανα και που πάλι και στην δυσκολία είναι περήφανοι.400 Ευρώ σύνταξη και να βλέπεις τον Ελατο να στέκεται να κοιτά το φάρμακο και να λέγει για μένα μην το βάνεις βάλε το για την κυρά μου γιατί κοστίζει.

    Που να τα ξέρει η Κα Κανέλλη αυτή αυτή θυμάται την εποποια του σπασίματος της βιτρίνας για να χαρίσει ενα μπουκέτο τριαντάφυλλα στην αγάπη της.

    Και δεν είναι μόνο το φαγί είναι και το μέλλον των παιδιών είναι το χωριό που μαραζώνει.

    Αλλα τα παιδιά της Κα Παπαρήγα Κολλέγιο τελείωσαν ιδιωτικό και τα παιδιά τόσων άλλων στελεχών σε "συγγενικές " επιχειρήσεις τοποθετημένα,η δε πρόσβαση στο δημόσιο πανεύκολη

    Να μαστε καθαροί λοιπόν Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα απολιθώματα του φασίστα Λένιν και του σφαγέα Στάλιν, κατοικούντες παρα τω Αβατο του Περισσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πρόβλημα με τα δύο μεγάλα κόμματα είναι πρωτίστως η έλλειψη πατριωτισμού


    κάποτε υπήρχαν οι λεγόμενες πατριωτικές πτέρυγες στην ΝΔ Χαιτίδης κλπ η στο Πασόκ Μπαντουβάς κ.α.

    απομακρύνθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο/Η Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...

    Πλέον πιστεύω ΜΟΝΟ στην απλή κοινή λογική,και με βάση τη δική μου λογική κανένα απο τα κόμματα δεν αξίζει ούτε να υπάρχει,κανένα απολύτως.

    Η «κοινή λογική» είναι αποτέλεσμα ενός... «κοινού νου»

    Επιτέλους !!!

    Απέκτησα τον πρώτο μου πιστό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.