28/9/09

Εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του προέδρου της ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές» Θανάση Λερούνη

Το ΣΑΕ συμπαρίστατε στην οικογένεια του εκπαιδευτικού Θανάση Λερούνη, πρόεδρος του ΜΚΕ «Έλληνες Εθελοντές», ο οποίος απήχθη από ομάδα πολυάριθμων μασκοφόρων, τα ξημερώματα της Τρίτης 8/9/09, από το ΚΑΛΛΑΣΑΝΤΟΥΡ – το πολιτιστικό κέντρο των Καλλάσα, στην παραμεθόρια περιοχή του ΒΔ Πακιστάν-Αφγανιστάν.


Οι εισβολείς απήγαγαν τον Αθανάσιο Λερούνη προς άγνωστη κατεύθυνση στα βουνά του Ινδοκαυκάσου. Μαζί του απήχθησαν ένας δάσκαλος Καλάς και ένας φύλακας, που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο πρόεδρος, του ΣΑΕ κυριος Στέφανος Ταμβάκης εκ μέρους όλων των Μελών του Προεδρείου και των δικτύων Νεολαίας καλεί τους απανταχού Έλληνες να στηρίξουν την προσπάθεια της οργάνωσης γιατροί του κόσμου για την άμεση συλλογή υπογραφών , με στόχο την απελευθέρωση του έελληνα εθελοντή.

Το έργο που επιτελεί η οργάνωση ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές», της οποίας προεδρεύει ο κ. Λερούνης, σίγουρα τιμά την πατρίδα μας. Από το 1995, η οργάνωση, που ξεκίνησε ως μια ομάδα “Φίλων των Καλάς”, υπό την αιγίδα της εκπαιδευτικής κοινότητας (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ), έχει πραγματοποιήσει στην περιοχή έργα κοινής ωφέλειας, με πόρους που εξασφαλίζει από τις εθελοντικές δραστηριότητες των μελών, φίλων και συνεργατών της, καθώς και από χορηγίες διαφόρων ελληνικών φορέων, συλλόγων, οργανισμών, δήμων κ.ά.

Από το 2001, ο κύριος χορηγός των έργων είναι η “HELLENIC AID”, του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Ένα έργο, που εκτιμήθηκε όχι μόνο από τους ίδιους τους Καλάς, αλλά και τις Πακιστανικές Αρχές.

Η υπογραφή σας είναι σημαντική.
www.mdmgreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.