26/9/09

Αλήθεια ή ψέμματα, καλό!


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ η οποία μας γράφει ότι το γεγονός είναι πραγματικό.

Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο. Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$.

Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας. Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομα του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, και ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει. Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας. Δυο εβδομάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.

Ο υπάλληλος του λέει;

Κύριε είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζα μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μια απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος! Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!

Και ο Έλληνας απαντά:

Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!!

Κόκαλο ο υπάλληλος…..Ζήτω η Ελλάδα!!!!

5 σχόλια:

 1. Χαχαχαχχαχαχα λύθηκα λέμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι πικρή η αλήθεια. Να μεγαλώνεις και να αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι, που είναι τόσο απλά και υπέροχα πολύ εξυπνότεροι απο εσένα.

  Θανάσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ας μην είμαστε εύπιστοι.

  http://www.innocentenglish.com/best-funny-jokes/smart-blonde-jokes-jokes-about-smart-blondes.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανήκει στην μυθολογία και αυτό ότι πχ παρά 3 ψήφους θα καθιέρωναν για επίσημη γλώσσα την Ελληνική στις ΗΠΑ και τα λοιπά όμορφα και ηθικοτονωτικά; Αυτό που φέρεται ότι είπε ο Κίσιγκερ επίσης είναι άραγε αλήθεια περί αλλοτρίωσεως των Ελλήνων; Πολύ αμφιβάλλω, αλλά εάν είναι να μάς τονώνουν κάπως την αυτοπεποίθηση μέσα σ' αυτά που περνάμε, ας είναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι ή δεν είναι αλήθεια , είναι ή δεν είναι αστείο γελάστε είναι μεταδοτικό άλλωστε κάνει τους άλλους να ανησυχούν
  χαχαχαχα κύριε Σάββα πολύ καλό

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.