25/9/09

Σταχυολόγηση παλιών δηλώσεων του Γιώργου Παπανδρέου

Άξονας εξωτερικής πολιτικής;
«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»
[Εφημερίδα Πατρίδες του Καναδά. Η δήλωση έγινε από τον κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στον εκδότη της εφημερίδας κ. Θωμά Σάρα, σε δημόσια εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου και μαρτύρων, όπως για παράδειγμα ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά Γιάννης Θωμόγλου. Η εκδήλωση έγινε το 1999, όταν ο κ. Παπανδρέου ήτανε Υπουργός Εξωτερικών]


Σχέδιο Ανάν
«Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, συνεπής στις αρχές, στους αγώνες και στις παραδόσεις μας, λέει το «ναι» στο κοινό μέλλον των δυο Κοινοτήτων, το «ναι» στην κοινή συμβίωση, το «ναι» στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει «ναι» στη συνεργασία και «όχι» στο διχασμό. Λέει «ναι» στην προοπτική και «όχι» στη στατικότητα… Το ΝΑΙ θα είναι μια γενναία ιστορική, πατριωτική στάση υπέρβασης του παρελθόντος»
[Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, Κυπριακή Κυβέρνηση, 8/4/2004]

Η δήλωση αυτή έγινε 2 ώρες πριν το προγραμματισμένο διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου. Γεγονός διπλωματικά και πολιτικά απρεπέστατο διότι επιχείρησε να προκαταβάλει την τοποθέτηση του Προέδρου της Κύπρου. Απόσπασμα από την Καθημερινή 8.4.2004

Nα σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του προέδρου του ΠAΣOK κ. Γιώργου Παπανδρέου υπέρ του «ναι», προκαλώντας αντιδράσεις στην Kύπρο κυρίως για τον χρόνο εκδήλωσής της.

Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

Δυσαρεστημένος από τη διακρατική συμφωνία Ελλάδας - Ρωσίας για τον αγωγό ρωσικού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ευθέως ότι «…η διακρατική συμφωνία κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς» (σ.σ.: της Ρωσίας).
[Ελευθεροτυπία 10 Σεπτεμβρίου 2009 με τίτλο «Παγώνει τον αγωγό»]

Αξίζει να δούμε την δήλωση αυτή σε συνδυασμό με τη δήλωση του Αμερικανού υφυπουργού των εξωτερικών επί Μπους
Aποτελεί στρατηγικό λάθος το 80% του φυσικού αερίου της χώρας σας να προέρχεται από την Gazprom. H πρακτική αυτή πλησιάζει σε αυτό που λέμε μονοπώλιο, είπε και εξαντλώντας τα όρια πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση εν όψει της επίσκεψης Kαραμανλή στη Mόσχα στα τέλη Aπριλίου, συμπλήρωσε, «αναρωτιέμαι ποια πολιτική ηγεσία δεν βλέπει ότι μια τέτοια εξάρτηση είναι επικίνδυνη».
[Καθημερινή 11 Απριλίου 2008 – φαίνεται πως οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχθούν αυτήν την πολιτική ηγεσία που ζητούσαν από τότε οι Αμερικάνοι]

Θράκη
Βεβαίως, οι Συνθήκες μιλάνε για μουσουλμάνους. Kατά καιρούς, το θέμα της μειονότητας τίθεται παράλληλα με το θέμα της διεκδίκησης εδαφών. Εάν δεν αμφισβητούνται τα σύνορα, ποσώς μ’ ενδιαφέρει το αν ο ένας λέγεται μουσουλμάνος ή Τούρκος, Βούλγαρος ή Πομάκος.
[Περιοδικό ΚΛΙΚ, Αύγουστος 1999. Η συνέντευξη η οποία οδήγησε στο πρωτοσέλιδο BRAVO YORGO από την Hurriyet στις 28 Ιουλίου 1999, ΜΙΑ μόνο ημέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού]

Καραχασάν και Πομάκοι

Δεν είναι μόνο ότι η εκλεκτή του υποψήφια για την υπερνομαρχία της Θράκης, μουσουλμάνα κ. Καραχασάν υπήρξε από τα πλέον δραστήρια μέλη της περιβόητης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αλλά και ότι η κ. Καραχασάν καλεί ανοιχτά τους Πομάκους της περιοχής να χαρακτηρίζονται Τούρκοι!!
[Το Παρόν, 25 Μαρτίου 2007]

Βαφτίζει Τούρκικα τα στενά(!)
Ύστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτε-ρικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936 ονομασία των ”Στενών” σε ”Τουρκικά Στενά”. Το τουρκικό αυτό αίτημα έχει έρθει πιεστικά στους κόλπους του ΝΑΤΟ εδώ και ένα χρόνο με την Αθήνα μα ην συναινεί στην αλλοίωση της ορολογίας της διεθνούς Συνθήκης του Μοντρέ για τα Στενά μέχρι πριν από λίγες μέρες”.
[Ελευθεροτυπία 7 Ιουνίου 2002 – είδηση υπ’ αριθμόν 6 στην επισκόπηση του ελληνικού τύπου]


Τουρκία και ΕΕ
«Θα σύρουμε το κάρο της Τουρκίας στην Ε.Ε.»
[Καθημερινή, 19 Δεκεμβρίου 1999]

Αυτόκλητος εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου των Εξωτερικών(!)
Σχόλιο του κ. Παπανδρέου για τη δημοσίευση στον Τούρκικο τύπο «μαύρης λίστας» Ελλήνων για την είσοδό τους στην Τουρκία
“Tέτοιες πράξεις προέρχονται από ακραίους κύκλους της Τουρκίας οι οποίοι θέλουν να φρενάρουν την ελληνοτουρκική προσέγγιση“, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό “Flash” και σχολιάζοντας το δημοσίευμα της “Σαμπάχ”, σύμφωνα με το οποίο οι τουρκικές αρχές έχουν απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα 56 προσωπικοτήτων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής από χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
[Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 26 Μαρτίου 2000]

Άδειασμα την επόμενη ημέρα, αφού ο (πραγματικός) εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών παραδέχθηκε την ύπαρξη της μαύρης λίστας!!
Ανώτατος αξιωματούχος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών φέρεται ότι δήλωσε στην εφημερίδα πως “κατά καιρούς το υπουργείο Εσωτερικών θέτει περιορισμούς εισόδου στη χώρα, αλλά η συγκεκριμένη λίστα με τα άτομα των οποίων η είσοδος στην Τουρκία απαγορεύεται αναθεωρήθηκε το 1999
[Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 27 Μαρτίου 2000]

Ο Θόδωρος Πάγκαλος για τον Γ. Παπανδρέου
Αναφερόμενος στον υπουργό Εξωτερικών, ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε ότι είναι «σοβαρή έλλειψη φρόνησης να λέει κάποιος, όπως ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ότι χρειάζονται υποχωρήσεις από Ελλάδα και Τουρκία για να τα βρούμε και ότι άλλαξε το κλίμα». Αυτά είναι αμερικάνικα και επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών, είπε ο κ. Πάγκαλος ­ σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού ­ και δεν πρέπει να την υιοθετούμε και να την κάνουμε δική μας θέση. Χαρακτήρισε μάλιστα την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου απαράδεκτη, ότι κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική της χώρας και δεν σχετίζεται με την αντικειμενική πραγματικότητα. Σε αντίθεση με τον ίδιο, είπε, ο Γιώργος Παπανδρέου ασκεί πολιτική ίσων αποστάσεων, μια τακτική που είναι αδιέξοδη και που δεν οδηγεί πουθενά στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
[Τα Νέα 19 Οκτωβρίου 1999]

Ο Ισμαήλ Τζεμ για τον Γ. Παπανδρέου

Κάποτε είπα στον Γιώργο Παπανδρέου πειράζοντάς τον: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς. Βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως…“
["ΕΨΙΛΟΝ"-25/1/2004. Αναφορά σ’ αυτή τη δήλωση, και σε άλλες σχετικές με τον Γ.Α.Π. από την εφημερίδα Χρόνος 27/2/2004]

Λευκά κελιά στην Τουρκία (Ο γελοιογράφος Στάθης για τον Γ. Παπανδρέου)
Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.
[Απόσπασμα και πάλι από την εφημερίδα Χρόνος 27/2/2004]

Προς τη σωστή κατεύθυνση προχωρεί η Τουρκία» όχι μόνον γενικώς, αλλά και εις ό,τι αφορά στα λευκά κελλιά!

Ποιος το δήλωσε αυτό (το φρικώδες); ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου! Ενώπιον ποίων; Των άλλων 14 υπουργών Εξωτερικών της Ενωσης! Μάλιστα αυτόκλητος!! Διευκολύνοντας έτσι την Τουρκία να αποφύγει επίσημη Ευρωπαϊκή κριτική και ίσως καταδίκη.

Πότε όλα αυτά; Την ίδια στιγμή που στα λευκά κελλιά πεθαίνουν άνθρωποι! Που το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο καταδικάζει σφόδρα την Τουρκία δίνοντας ένα όπλο στην Κύπρο, το οποίον η ελληνική κυβέρνηση διά του κ. Ρέππα πετάει στα ψάρια.

Το «στοίχημα» του Γιωργάκη να γίνει καλός άνθρωπος ο Τζεμ ή να γίνει ο Αγιος Φραντζέσκο της Ασίζης ο Ετζεβίτ, θα ‘ταν μια δική του απλώς ελαφρότης, αν ο «κατευνασμός» δεν ήταν μια πολιτική που, ιστορικώς, οδηγεί ασφαλώς στον πόλεμο…

Αλλά εξ ίσου τρομερό είναι αυτό που συμβαίνει με τους πολιτικούς κρατουμένους στην Τουρκία. Ο θάνατος και η τρομοκρατία δεν σηκώνουν αστεία όπως οι δηλώσεις του Γιωργάκη!
Οταν η ελληνική χούντα βασάνιζε Ελληνες πολιτικούς κρατουμένους, ουδείς Ευρωπαίος ή άλλης καταγωγής πολιτικός βρέθηκε να δηλώσει ότι η Ελλάδα κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Είναι ντροπή για την Ελλάδα, ντροπή για την κυβέρνηση, ντροπή για τους Ελληνες αυτή η δήλωση του κ. Παπανδρέου. Ντροπή που δυστυχώς φαίνεται να περνά απαρατήρητη απ’ τον πολύ λαό…
ΣΤΑΘΗΣ Σ. 16.V.2001, Ελευθεροτυπία 16 Μαΐου 2001

Εκ πεποιθήσεως άθεος - απόσπασμα από βιβλίο της πρώην συζύγου του Γ. Παπανδρέου
«Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ, όμως, ήταν Ελλάδα και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυψε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος… Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεφτόταν ότι θα γινόταν μητέρα… Εθεσε λοιπόν στο Γιώργο θέμα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά κοφτά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος… αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα».
[Πηγή: «Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17. Σημείωση: δεν παρατίθεται το απόσπασμα για να καταδικαστούν όλοι οι εκ πεποιθήσεως άθεοι, αλλά επειδή πρέπει οι Έλληνες να γνωρίζουν τις πεποιθήσεις του πρωθυπουργού που πρόκειται να εκλέξουν]

Ο Χρήστος Γιανναράς για τον Γ. Παπανδρέου
Eξαμερικανισμένος σταλινισμός;
[Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην Καθημερινή, 22/2/2004]

Οικονομική πολιτική

Κανένας δεν πιστεύει ότι ο Παπανδρέου θα δώσει του χρόνου αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις μεγαλύτερες από τον πληθωρισμό, επειδή ο Αλμούνια παραμονεύει στη γωνία και περιμένει τέλη Οκτωβρίου στο νέο προϋπολογισμό τα μέτρα που έχει προτείνει για την οικονομία. Πρόταση του κ. Παπανδρέου στις αρχές του 2004 ήτανε το δικαίωμα στους εργοδότες να διατηρούν ανασφάλιστους τους νέους για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μετά το διάστημα αυτό προβλέπονταν ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ για μέχρι το 50% των εργαζομένων!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε;

ΠΡΟΤΑΣΗ - ΣΟΚ κατά ανεργίας νέων
Ευκαιρίες απασχόλησης στους νέους επιχειρεί να δώσει η πρόταση-σοκ του Γ. Παπανδρέου, από το Λαύριο, για κατάργηση των ασφαλιστικών εισφορών. Η απαλλαγή θα ισχύει για 4 χρόνια και στη συνέχεια η επιχείρηση θα υποχρεούται να διατηρήσει το 50% των προσληφθέντων. Αν και πρόκειται για υπό διαμόρφωση πρόταση, στην περίπτωση που εφαρμοστεί αυτούσια, μπορεί, κατά τους συνδικαλιστές, να προκαλέσει παρενέργειες στα οικονομικά των Ταμείων, ανταγωνισμό για ανασφάλιστη απασχόληση στους νέους και να βάλει στον «πειρασμό» απόλυσης των «ηλικιωμένων» από τις επιχειρήσεις.
[Ελευθεροτυπία, 21 Ιανουαρίου 2004, την ίδια ημέρα έχουμε και ολόκληρο άρθρο της Ελευθεροτυπίας -που στήριζε τότε και στηρίζει σήμερα τον Γιώργο Παπανδρέου- να διαπιστώνει μόνο "δυσκολίες" στην εφαρμογή του μέτρου και να αντιτάσσει απλώς ότι "οι απολύσεις θα πρέπει να είναι αιτιολογημένες"!!!. Αυτό μόνο απασχολούσε την (αριστερή; ουδέτερη;) εφημερίδα: "να είναι αιτιολογημένες οι απολύσεις"!!]

Οργίλη αντίδραση στο παραπάνω μέτρο από τον τότε Πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο
Ακρωτηριάζει την κοινωνική προστασία
Δεν είναι το νέο αυτό που φέρνει ο Γ. Παπανδρέου, είναι απλώς ο νεοφιλελευθερισμός, δήλωσε χθες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπείες των σωματείων απολυμένων από τη Σίσερ Πάλκο, τον όμιλο Αυγερινοπούλου και την Ολυμπιακή Αεροπορία.
[Ελευθεροτυπία, 22 Ιανουαρίου 2004]

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://antistasi.org/?p=2702

47 σχόλια:

  1. Να φύγεις! Να πας αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντά ξει τι να λέμε τώρα.
    Το παληκαράκι είναι ο ορισμός του νεοταξίτη πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τα έλεγες αυτά σε Καναδούς πολίτες για ζητήματα του Καναδά θα σε κρέμαγαν...επί τόπου και στην ψύχρα...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαβαζοντας ολα αυτες τις δηλωσεις του γαπ σε αυτο και σε προηγουμενο ποστ μου ερχεται μια απογοητευση ,
    αισθανομαι οτι ερχομαι απο μια αλλη εποχη ,απο ενα αλλο κοσμο.

    θα ηθελα να πω οτι καποιος απο τους δυο μας ζει στο δικο του κοσμο .
    δεν τολμω ομως να ουτε καν να σκεφτω τετοια κουβεντα γιατι τοτε λογικα οποιοσδηποτε θα ισχυριζονταν οτι ισχυει για μενα.

    πως να αντικρουσω αυτον τον ισχυρισμο του ?

    θα μου ελεγε:
    αν δεν εισαι ο μοναδικος που διαφωνεις σιγουρα ειναι λιγοι αυτοι που κανουν παρομοιες σκεψεις με τις δικες σου,
    κοιτα ποσος κοσμος συμφωνει με τις ιδεες του , κοιτα ποσοι τον ακολουθουν κοιτα ποσοι τον υποστηριζουν ,
    αλλα ακομη και αυτοι που διαφωνουν μαζι του απο μεγαλα κομματα το κανουν για ψηφοθηρικους λογους .
    θα βρεις πολλους και σε αλλα κομματα με ιδεες σαν του γιωργου .
    κανε μια σουμα σε ολους αυτους και θα δεις ποσοι λιγοι ειναι που δε τα βλεπουν σαν τον γιωργο

    θα μου ελεγε
    κοιτα να συμορφωθειτε και να προσαρμοστειτε ,
    γινε πολιτης του κοσμου

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μου φταίει το παιντί εμένα...Τα ζώα που πάνε και ψηφίζουν τέτοια παιντιά μου φταίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς ολους..
    αν αυριο το πρωι μας πουν στη μεση του αιγαιου η τελοσπαντων κοντα σε ενα νησι μας (π.χ. φουρνους)υπαρχει τεραστιο αποθεμα πετρελαιου ικανο να μας ταιζει για τα επομενα 200 χρονια.
    η τουρκια εκμεταλλευομενη την στρατιωτικη της ισχυ λεει: ή το εκμεταλλευομαστε μαζι και πλουτιζουμε και οι δυο ή σας ενοχλω ωστε να μην το εκμεταλλευτει κανεις, ή τουλαχιστον οχι μονοι σας
    πιστευετε οτι εμεις θα επρεπε να αρνηθουμε?
    για να μην χασουμε λιγα στρεμματα γης νερου αερα, να μεναμε μια ζωη στην φτωχεια??
    οταν σου προσφερθει ενα τετοια αγαθο θα σκεφτεις οτι αφου ανηκει σε μενα θα το φαω ολο μονος μου??και αν δεν εισαι ικανος να το κανεις??
    η μηπως σε μια τετοια περιπτωση θα επρεπε να περιμενουμε ποτε θα αποκτησουμε περισσοτερη στρατιωτικη ισχυ απο τους τουρκους ωστε καποτε να μπορουμε να το εκμεταλλευτουμε ολο μονοι μας απειλωντας τους γειτονες με την ισχυ μας(κανοντας μα αλλα λογια οτι κανει η τουρκαι αλλα και η αμερικη σε αλλα κρατη...)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ...........ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
  7. "Jeffry, Go Home!"

    Κατά παράφραση παλαιού αριστερού συνθήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 25 Σεπτέμβριος 2009 4:20 μμ

    ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ!!!!ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ....
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sub ginesai gelios

    phgainai se kamia istoselida ths dap na kaneis propaganda

    th lete re

    kathe apofasei toy kostaki htan gia aytoys poy exoyn eisodeima pano apo 500.000 eyro apodedeigmena

    ekapse thn ellada

    diaspeirete hlithies synomosiuologikes theories gia na kalypsete to kostaki

    kai apodeixthkan ola mparoyfes

    opos panta

    peftete kathe mera kai poio xamhla sthn istoselida sas

    giati den menete oydeterh;..........

    etsi spate ta neyra se polu kosmo poy epilegei na enhmeronete gia themata eksoterikhs politikhs opo esas

    ston agogo mpoyrgkas aleksandroypolh h symfonoia einai proxeirotath kai ekxorei gh kai ydor stoys rosoys

    sto sxedio anan den diafonoyse to ntora toy kostaki

    xmxmxmxmx h marieta mia xara proothise ta kainoyria biblia istorias
    balmenh apo kostakh


    mia xara poylhthike o ote gia ena kommati psomi...

    den diafonei me to zhthma ths toyrkias srh EE o kostakhs

    exei kai th dikia toy moysoylmana o kostakhs poy yposthrizei thn toyrkia.....

    den exo dei ton kostaki na yposthrizei thn toyrkikh aristera mia xara syggenepse me ertogan (gia ta leyka kelia)

    edo dialyse ths fylakes ths elladas kai eixame to megalytero keinhma fylakismenon sthn eyroph

    sths meres toy kostaki h xrush aygh kanei boltes mazi me ta mat kai maxaironei kosmo, trypaei pneymones,,, kai spaei pleyra
    kala tryphsan pnemona kai oyte ede oyte tipota

    ayth einai h dhmokratia ths nd

    exei dialysei ta ellhnika panepisthmia

    me tria xronia se idiotiko apoktas isaksio ptyxio me 4xronia se dhmosio

    ela re syb o kostakhs mas exei ksepoylisei

    den mporo na katalabo giati ton yposthrizetai

    arketo aima royfikse........

    sorei gia aglikoys xarakthres
    exo linux

    y.g mas ksepoylise sth mikrosoft

    eimaste to monadiko kratos me eidikh symfonia sth mikrosft

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν υποθέσουμε ότι στους Φούρνους βρέθηκε ένα κοίτασμα το οποίο φτάνει για να μας θρέφει 200 χρόνια χωρίς να κάνουμε τίποτα. Πουλάμε δικαιώματα άντλησης σε ξένες εταιρίες παίρνουμε αρκετά όπλα ώστε να κάνουμε όλη την Τουρκία χωράφι για ραπανάκια. Χρησιμοποιούμε τα όπλα ώστε να κάνουμε την Τουρκία χωράφι για ραπανάκια και έτσι έχουμε και το κέρδος από το κοίτασμα όλο δικό μας. Ή τουλάχιστον ένα μέρος του. Το υπόλοιπο μέρος θα εξαγοράσει καλές σχέσεις με τα κράτη από τα οποία αγοράσαμε τα όπλα και θα έχουμε δίπλα μας ένα τεράστιο οικόπεδο ανεκμετάλλευτο όπου θα μπορούμε να σπείρουμε ραπανάκια για έχουμε να πουλάμε και κανένα ζαρζαβατικό όταν μας τελειώσει το πετρέλαιο.
    Απλά μαθήματα διεθνούς γεωπολιτικής και όποιος μπορεί να καταλάβει, κατάλαβε. Όποιος δεν μπορεί ας δει πως αντιμετώπισε ανάλογες προκλήσεις το Ισραήλ τα τελευταία 60 χρόνια και ας βγάλει συμπεράσματα.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ Β.
    ΧΑΙΡΕ ΠΑΝΤΟΤΕ!!!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 4:20 με άλλα λόγια είσαι υπέρ της "προστασίας". Δηλαδή μπαίνει στο δικό σου μαγαζί ένας φουσκωτός και σου λέει ότι στα επόμενα 50 χρόνια, γεροί να είμαστε να ζούμε, θα σου παίρνω το τόσο τοις εκατό των εισπράξεων κάθε μήνα για να σε... προστατεύω...κι άμα δεν το δίνεις θα έρχομαι κάθε μήνα και θα στο κάνω θερινό. Μπράβο σου. Ούτε καν σε κατηγορία Καραγκιόζη δεν είσαι, αυτός τουλάχιστον έκανε και καμμιά κουτσουκέλα στην εξουσία, εσύ είσαι κατηγορία Χατζηαβάτη, του αρχισκλάβαρου που δεν μπορούσε να διανοηθεί την ζωή χωρίς επιβήτορα... φαίνεσαι που είσαι καλοζωισμένος και αδούλευτος απ' την τοποθέτησή σου... άντε παλληκάρι μου πήγαινε να κολλήσεις κανα ένσημο με ιδρώτα, να εκτιμήσεις τον ιδρώτα και το έργο σου, και τα ξαναλέμε σε καμμιά δεκαριά χρόνια όταν μεγαλώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΕ 3/36 ζωο εισαι και φαινεσε.γιατι ρε δεν σχολιαζετε καθολου την δηλωση της ψαρουδας μπενακη και την κανετε γαργαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά
    μην καταντήσουμε να βριζόμαστε για πολιτικούς που δεν τον αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανηλεής πόλεμος γίνεται κατά του Παπανδρέου και καλώς, κατά την γνώμη μου. Όχι ότι ο Καραμανλής ήταν καλύτερος (θεωρώ ΠαΣοΚ και ΝΔ δύο όψεις του αυτού νομίσματος), αλλά ο ΓΑΠ είναι δεδηλωμένος αμερικανόδουλος, όπως ακριβώς και η Μπακογιάννη.

    Χαρακτηριστικές είναι οι κοινές θέσεις που αυτοί οι δύο έχουν κατά καιρούς αναπτύξει σε πολλά και διάφορα, όπως την ανοικτή στήριξη του σχεδίου Ανάν και την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

    Το κείμενο που αναρτήθηκε, είχε πρωτοδημοσιευτεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό Αντίβαρο, όπου κι έχει σχολιαστεί.

    Η πολιτική πρέπει να μας ενώνει και να έχουμε πάντα κατά νου την πατρίδα και το συμφέρον της. Οι πολιτικοί, αντιθέτως, μας θέλουν διχασμένους, ώστε εκείνοι να μπορούν να μας χρησιμοποιούν και να κυβερνούν, ήτοι να τρώνε. Διότι, περί κουτάλας και μόνον ο καβγάς. Κακά τα ψέμματα.

    Συμφωνώ με τον κ. Καλεντερίδη, τον οποίο καλησπερίζω. Πράγματι, ας μην βριζόμαστε για τους πολιτικούς, οι οποίοι κατάντησαν την χώρα μας στα χάλια που είναι. Όντως δεν το αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ελευθέριο Β . Απλά να κοιτάξουμε να καλιεργήσουμε τίποτα άλλο γιατί δεν μου αρέσουν τα Ραπανάκια .

    Pro από Συμβασιλεύουσα .

    Υ.Γ. Κρίνω (από την μαζική είσοδο τρωκτικών)ότι κάποιοι θέλουν να επηρεάσουν τις απόψεις μας , δημιουργώντας εντάσεις . Προφανώς όλοι αντιλαμβανόμαστε πιοι βρίσκονται από πίσω . Προτείνω σχόλια τα οποία περιλαμβάνουν Ύβρεις να μην δημοσιεύονται .

    Pro από Συμβασιλεύουσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τα Εθνικά Θέματα δεν γίνονται εκπτώσεις, συμψηφισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προς διαχειριστες ¨θα επρεπε σχολια υβριστικα να μην αναρτωνται..
    αν η δημοκρατια του blog σας τελειωνει οταν αρχιζει η διαφωνια με καποιον και απο εκει και επειτα επιτρεπονται υβρεις...τοτε γινεστε χειροτεροι απο οσους απορριψαμε και συνειδητα επιλεξαμε να διαβαζουμε εσας αντι για αυτους...

    ελευθεριε β..
    περα απο τις ειρωνιες σου..αν θελει καποιος να σου απαντησει σοβαρα
    σε ενα πολεμο με την τουρκια τα ραπανακια αναποδα θα τα κοιταμε εμεις..
    εκτος αν μας βοηθησουν οι ελ και λοιποι διαγαλαξιακοι αστερες..
    Απλά μαθήματα διεθνούς γεωπολιτικής και όποιος μπορεί να καταλάβει, κατάλαβε

    και για τον φιλο που εκραξε τον ανωνυμο αποκαλωντας τον καραγκιοζη
    οι υβρεις ειναι ιδιον ελλειψης επιχειρηματων. εκτος αν εσυ εκει που δουλευεις δεν εσκυψες ποτε το κεφαλι σε κανενα και για τιποτα και κανεις παντα το δικο σου.....τοτε θα εισαι μαλλον ο μοναδικος στην παγκοσμια ιστορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οποιος ψηφισει αυτον τον ανθελληνα γιωργακη να παθει γριπη H1N1......ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κ. Σάββα υπουρργό εξωτερικών με τον Καρατζαφέρη πρωθυπουργό, μπας και δούμε ασπρη μέρα! Υπουργό άμυνας τον Κοραντή της ΕΥΠ, μια που ο άνθρωπος δεν υπηρέτησε θητεία ας του δόσουμε την ευκαιρία να το κάνει τώρα έστω και ως υπουργός! Για να σοβαρευτούμε λίγο, δε ντρέπεστε με όλα αυτά που γράφετε; Έλεος ξερόλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν είναι από το antistasi.org, είναι από το www.antibaro.gr το κείμενο. Διορθώστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 25 Σεπτέμβριος 2009 5:42 μμ

    Βρε άχρηστε πρασινοτσολιά πόσα σου δίνουν για να λές βλακείες;
    Γιατί βρε λαμόγια του Έθνους(πράσινοι,μπλέ,κόκκινοι,περιστερικοί κτλ) όποτε βγαίνουν προς τα έξω οι δηλώσεις των άχρηστων κομματικών στελεχών σας καθώς και του "ηγέτη" σας δεν σχολιάζετε το πόσο ενδοτικές είναι παρά ασχολείστε με τις ηλιθιότητες των άλλων;
    Έχετε ξεπουλήσει τα πάντα γαμώ τα χρώματά σας μέσα,άχρηστοι,επικίνδυνοι φελλοί.
    Κάνει ότι κάνει αλλά συνεχίζετε εκεί στραβωμένα βόδια εσείς.Έχετε ετοιμάσει κι εσείς τις κουτάλες και έχετε ακονίσει τα μαχαίρια για το επερχόμενο φαγοπότι αλλά έννοια σας λαμόγια.
    Με τους άχρηστους που μας έχουν κυβερνήσει διαχρονικά αλλά και άλλα καλόπαιδα που είναι έτοιμα να βοηθήσουν (βλ.πράσινα βόδια) δεν θα αρήσει να έλθει ακόμα μια φορά μια σύγκρουση με "κάποιο" γείτονα και τότε να σας δώ να τρέχετε σκουληκαντέρες."Εσείς" θα πέσετε πρώτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. anonime 6.28 poioi kanoun gargara ti dilwsi tis psarouda_mpenaki?esu ti akribws katalabes apo auti ti dilwsi?giati egw opws to katalaba enhmerwne ton papoulia kai tautoxrona kai osous apo emas mporousan na akousoun oti sta epomena xronia prokeite na upostei h ellas ta pandina.e. . loipon esu pws to exelabes? ws euxi?dioti egw to akousa san kraugi alithias pros olous mas. ti egine gargara file kai apo poious?htan kati pou eipothike mustika kai apokaluftike gia na sou dinetai i entiposi oti . . . pios xerei ti upenisesai?.ma file h anafora tis egine dimosia, apo to kanali tis boulis kai oxi mono. kai an oxi ti allo,kai na min tin simpathoume prepei na paradextoume pws itan apo tous ligous ellhnes pou eixan ta a. . . na enimerosoun ton lao gia ta plana twn neotaxikwn eis baros tis xwras mas.ATHINA PALLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το γεγονός ότι τέτοιοι πολιτικοί μας κυβερνάνε είναι ενδεικτικό της παρακμής στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στον ανώνυμο νεοφιλελεύθερο του ΠΑΣΟΚ. Και εγώ Linux έχω αλλά έχω επίσης και ελληνικά. Το ότι κάποιος θεωρεί ανίκανο το Γιωργάκη δεν σημαίνει ότι είναι ΝΔ. Αν ήταν έτσι τότε ΝΔ θα ήταν το 99% των οπαδών του ΠΑΣΟΚ. Γιατί όλοι των θεωρούν ανεπαρκή και όχι μόνο.
    Αλωνίζει η Χρυσή Αυγή και εκατό φορές περισσότερο οι κουκουλοφόροι και οι τρομοκρατικές ή επαναστατικές κατά άλλους οργανώσεις. Τι θα πει αυτό; Ότι κάνει πλάτες στους αναρχικούς ο Καραμανλής ή ότι οι αστυνομικοί θα πρέπει να βοηθούν τους (ψευτο)Αναρχικούς; Πόση πια είναι η επιρροή των άκρων στην Ελληνική πολιτική σκηνή και κοινωνία; Και πόση του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Ιndymedia κτλ;
    Προσωπικά θεωρώ τους πάντες ακατάλληλους με κορυφαίο όμως τον Τζέφρυ ή Τζώρτζ. Και το εφιαλτικό σενάριο θα είναι GAP πρωθυπουργός με Ντόρα αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αχ ρε δαπιτακια της κακιάς ώρας. Αυτό σας έμεινε μονάχα. Η τρομοκρατία των προβάτων που σας ψηφίζουν. Εκεί άλλωστε θα παιχτεί το παιχνίδι. Ο μεσαίος περίφημος χώρος του καραμάν-αλή χάθηκε, οι μόνοι που απόμειναν προς διεκδίκηση είναι οι μεταξύ ΛΑΟΣ και ΝΔ. Άντε και εις ακροδεξιότερα. Έτσι, έτσι φθηνή και πρόστυχη προπαγάνδα. Τρομοκρατήστε με τα ψέματα τα κακόμοιρα μπας και καταφέρετε και βγάλετε με το ζόρι 80 βουλευτές. κρίμα γιατί επί ένα χρόνο παρακολουθώ το blog σας ανελλιπώς, αλλά τέτοια υποβάθμιση της ποιότητας των δημοσιεύσεων δεν το περίμενα λίγο πριν τις εκλογές. Οι μάσκες τελικά πέφτουν κάνοντας πάταγο! Κρίμα που δεν ζει ο Γκέμπελς για να νιώσει περήφανος για τους συνεχιστές των μεθόδων προπαγάνδας του, για να μην είμαι ακόμη ποιο αυστηρός και σας χαρακτηρίσω συνεχιστές της ιδεολογίας του...

    Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχ ρε δαπιτακια της κακιάς ώρας. Αυτό σας έμεινε μονάχα. Η τρομοκρατία των προβάτων που σας ψηφίζουν. Εκεί άλλωστε θα παιχτεί το παιχνίδι. Ο μεσαίος περίφημος χώρος του καραμάν-αλή χάθηκε, οι μόνοι που απόμειναν προς διεκδίκηση είναι οι μεταξύ ΛΑΟΣ και ΝΔ. Άντε και εις ακροδεξιότερα. Έτσι, έτσι φθηνή και πρόστυχη προπαγάνδα. Τρομοκρατήστε με τα ψέματα τα κακόμοιρα μπας και καταφέρετε και βγάλετε με το ζόρι 80 βουλευτές. κρίμα γιατί επί ένα χρόνο παρακολουθώ το blog σας ανελλιπώς, αλλά τέτοια υποβάθμιση της ποιότητας των δημοσιεύσεων δεν το περίμενα λίγο πριν τις εκλογές. Οι μάσκες τελικά πέφτουν κάνοντας πάταγο! Κρίμα που δεν ζει ο Γκέμπελς για να νιώσει περήφανος για τους συνεχιστές των μεθόδων προπαγάνδας του, για να μην είμαι ακόμη ποιο αυστηρός και σας χαρακτηρίσω συνεχιστές της ιδεολογίας του...

    Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aνώνυμε 25 Σεπτέμβριος 2009 9:53 μμ
    μ' αρέσει το χιούμορ και οι πλάκες, όμως πού τη βρήκες τη σχέση του Σάββα με τον Καρατζαφέρη;
    Ο Κοραντής έχει, αφού έκανε την επιλογή του.
    Τη δική μου πού την βρήκες;


    Ιωάννη, 26 Σεπτέμβριος 2009 4:51 πμ
    είναι επιχείρημα αυτό;
    Το αν και πόσο θα καταποντιστεί η Νέα Δημοκρατία, έχει σχέση με τις κατά καιρόν δηλώσεις του Παπανδρέου;
    Πού και σε τί κάνει κακό στη δημοκρατία μας και στην πατρίδα γενικώτερα, να υπενθυμίζουμε και να συζητάμε πάνω σε δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος πρωθυπουργός κατά καιρούς;
    Μήπως τελικά κάνει και στον ίδιο καλό, για να συμμαζευτεί;
    Τί ακριβώς σε ενοχλεί να κάνουμε διάλογο.
    Οι κραυγές δεν βοηθούν.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμε 25 Σεπτέμβριος 2009 7:53 μμ
    έχεις δίκιο με τα υβριστικά σχόλια.
    Απλά, μέρες πούναι άναψαν τα αίματα, υπάρχουν πολλά σχόλια και δεν μπορούμε καλά-καλά να τα διαβάσουμε.
    Πάντως η παρατήρησή σου δεκτή, θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υβριστικό δεν ήταν το "Καραγκιόζης", επαινετικό ήταν μιας που αυτός είχε και κάποια ψήγματα αντίστασης. Ως ύβρις θα έπρεπε να εκληφθεί το "Χατζηαβάτης", ο τέλειος ο απόλυτγος εσκυμμένος... αλλά όταν είσαι Χατζηαβάτης και έτσι σε αποκαλούν τότε πού να καταλάβεις την ύβρη... Πάντως Χατζηαβάτης με ...γεωπολιτικές γεωστρατηγικές αναλύσεις σημαίνει πρόοδος... ε ρε πόση θολοκουλτούρα χρειάζεται για να ντυθεί με φτιασίδια η εθελοδουλεία και η εθελοϋποτέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μην κατηγορείται το plog για την ανάρτηση,δημοκρατία έχουμε,και στο κάτω κάτω της γραφής παρουσιάζει τις δηλώσεις του αυριανού πρωθυπουργού.κάποιοι βγάζουν σπυριά και άλλοι πανηγυρίζουν.πιο πριν είχε για τον καραμανλή,τι πάει να πει ότι είναι οπωσδήποτε με το ένα η το άλλο κόμμα,δεν τον συμφέρει να κόμματοποιηθεί τον διαχειριστή για έτσι χάνει την αξιοπιστία του.το σενάριο που λέει ο Ελευθέριος Β. έχει μπει ήδη σε εφαρμογή με την διεθνοποίηση των συνόρων μας μέσον της ευρωπαϊκής δύναμης(ποίος το ξεκίνησε αυτό η Ν.Δ)για αρχή και μετά διαιτησίες αναγνώριση οικονομικών δικαιωμάτων των τούρκων(βλέπετε σημίτης)στο αιγαίο ,κοινές οικονομικές εταιρίες με κυριους μετόχους τους αμερικανους και άλλους συμμαχους,άρα ο ένας συνεχίζει την πολιτική του αλλου εις βάρος των συμφερόντων της χώρας μας.μην λες ότι θα αγοράσεις όπλα για να πολεμήσεις την τουρκια αλλα να λες αν θα μας πουλήσουν όπλα οι σύμμαχοι(αφού η δικια μας πολεμική βιομηχανία είναι για κλάματα η καλύτερα για κλείσιμο)που κατά σύμπτωση είναι κοινοί φίλοι σύμμαχοι με την τουρκια.είπαμε μετά το χάος ο bravo giorgos.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τζεφρι προχωρα,
    ξεπουλησε τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μόνο όταν κάποιος διαβάσει τις δηλώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου θα καταλάβει το κατόρθωμα της Ν.Δ.

    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κατάφεραν, ενώ οι πολίτες γνωρίζουν τα χάλια του επερχόμενου, να τον εκλέξουν πρωθυπουργό μην αντέχοντας άλλο τις δικές τους γκάφες.

    Η χώρα βαδίζει στα σκοτεινά, στον αστερισμό του κάθε τυχαίου, και όλοι εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις...έτσι απλά.

    Συνυπεύθυνοι είμαστε Έλληνες. Και ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες φέρουν όσοι δεν διαβάζουν, δεν γνωρίζουν, δεν ενημερώνονται, γιατί απλά χωρίς να το θέλουν εξυπηρετούν τα σχέδια όσων κάνουν τέτοιες αποκρουστικές δηλώσεις.

    Ο σκεπτόμενος και ενημερωμένος Έλληνας είναι το αγκάθι τους. Στις εκλογές να θυμηθούμε να στείλουμε σπίτι τους όσους δεν είναι πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ανωνυμε 5 42 πρασινοτσολιαδες?Μαλλον θυμηθηκες τους γερμανοτσολιαδες προγονους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε πατε καλα ?.Για τα κλεφτρονια και τους προδοτες αξιζει να μαλλωνουμε μεταξυ μας?.Λες και οποιος ντενεκες και να βγαινει,μας δινει μεριδιο απο την κουταλα.Κρεμασμα στο Συνταγμα θελουν ολοι τους και χαστουκια για να ξυπνησουμε θελουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΙΝΤΕΡΙΔΗ.

    ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΝΤΙΒΑΡΟ" ΥΠΟΓΕΡΓΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ-ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛΕΜΑΧΟ Μ.!!

    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ.

    ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ? ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΡΟΕΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ Η΄ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
    Δεν αρκεί απλώς και μόνο η ύπαρξη κάποιων μεμονωμένων δηλώσεων, για να κριθεί συνολικά ένα πρόσωπο, πόσω μάλλον ο πρόεδρος μιας κοινοβουλευτικής παράταξης. Χρειάζεται αντικειμενική παρουσίαση γεγονότων, αλλά και η δυνατότητα αντιλόγου από το συγκεκριμένο πρόσωπο, προκειμένου να μιλά κανείς για τεκμηριωμένη άποψη.

    Το γεγονός όμως ότι το δημοσίευμα είναι ανώνυμο, στερεί την ευχέρεια αξιόπιστου αντιλόγου, ενώ καλλιέργεί και την εντύπωση ότι πρόκειται για άνανδρη εκ του ασφαλούς και επομένως κακόπιστη προπαγάνδα.

    Πρόκειται κατά τη γνώμή μου για ένα κατ εξαίρεση ατυχές δημοσίευμα, που δεν συμβαδίζει με το συνολικό ήθος και χαρακτήρα αυτού του ιστοχώρου και νομίζω δεν τιμά και τον ανώνυμο κειμενογράφο.

    Υπό αυτές τις συνθήκες, θέλησα να παρέμβω με την ανησυχια ότι το "Αντίβαρο", υιοθετώντας τέτοιου είδους κείμενα, τείνει ίσως να απωλέσει μέρος της ταυτότητάς του, έστω κι αν αυτό εύλογα δεν αποτελεί στόχο του.

    Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι παίρνω θέση υπέρ της πολιτικής του συγκεκριμένου ηγέτη ή οποιουδήποτε άλλου.

    Καλή δύναμη στην προσπάθεια σας!
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΧΟΝΙΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ: Π. ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Γκαίμπελς Ιωάννη θα νιώσει περήφανος αν δει την λυσσαλέα μάχη που δίνει το 95% των ΜΜΕ-νταβατζήδων για να πείσουν τον κόσμο ότι ο GAP είναι διάννοια και σωτήρας της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παναγιώτη έχεις αδικο.Σε αυτο τον χώρο δεν έχουμε χαριστεί σε κανέναν σε οτι αφορά τα εθνικά θέματα.Θα σου πώ ακόμη μία.Οταν ο Κος Παπανδρέου έριχνε τις ζεμπεκιές με τον Τζεμ εκείνη την μέρα έφταναν οστά Ελληνα Ελδυκάριου στην Πάτρα μετά απο 27 χρόνια.Σκέψου συνειρμό.
    Γράψε στην αναζήτηση το Ονομα του Κου Παπανδρέου και δες το τί εχει αναρτηθεί και απο ποιόν, εδώ δεν εκφράζει κανεις συμπάθειες και αντιπάθειες, εκφράζουμε την ανάγκη να βρεί η χώρα μας το κύρος της και ο λαός μας την εθνική του υπερηφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΓΑΠΗΤE SUB92.

    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ(!!) ΑΝΑΡΤΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Η΄ ΣΥΡΑΦΗ ΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΚΛΙΚ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ Η' ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η' ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΜΕΝΩ. Η ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟ Η' ΚΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    Π. ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διάβασα την ανάρτηση και την θεώρησα φρικτή.Διάβασα τα σχόλια και εκτός ελαχίστων τα θεώρησα χειρότερα όχι τόσο για το αν ήταν ή όχι υβριστικά αυτό είναι ίδιον του λαού μας αλλά γιατί ακόμα και σήμερα ακόμα και τώρα υπάρχουν πολλοί και το χειρότερο και απο δω μέσα που βλέπουν το συμφέρον της Ελλάδος με χρώμα και κόμμα.
    Ηθελα να ήξερα πότε θα δείτε ότι δεν νοιάζεται ουσιαστικά κανένας ότι όλοι είναι για την δίκη των 10 όλοι απο λίγο ως πολύ είναι προδότες είτε ένοχοι είτε συννένοχοι...
    Τελικά καλά να πάθουμε τους αξίζουμε τους πολιτικούς που έχουμε ....
    Και οι 300 προδότες είναι απλά ψάχνουμε να βρούμε τον λιγότερο προδότη?
    Δεν λέω να μη ψηφίσετε δεν λέω αλλά ψηφίστε με μυαλό και όχι χρώμα ας πάψουμε επιτέλους να είμαστε τόσο πολύ με παρωπίδες...
    Η Ελλάδα είναι μία γμτ μία δεν έχει χρώμα παρα μόνο το λευκό και το γαλάζιο .Το κόκκινο που έχει είναι μόνο το αίμα όλων που έπεσαν.Τι σημασία έχει αν ήταν κόκκινοι ή πράσινοι ή μπλε?
    Γιατί δεν βλέπετε και τσακώνεστε μεταξύ σας για το ποιος είναι καλύτερος από τον άλλον ?
    Γιατί δεν σκεφτεστε με το μυαλό που όλοι έχετε και γράφετε με το χρώμα που όλοι πιστεύετε?
    Ο Παπανδρέου το ίδιο αισχρός είναι όπως και οι αλλα 299 το ίδιο προδοτικές στάσεις για τα εθνικά έχει και όχι μόνο δεν ξέρει να μιλάει κιολας πιο πηλίκιο εδώ την άλλη φορά είπε για τις κάλτσες .
    Οσο για το ΚΑραμαλή δεν δέχομαι ότι είναι καλός αλλά διάλεξε άχρηστους υφισταμένους
    Ο ΚΑρατζαφέρης καλός και του λόγου του την μια έτσι την άλλη αλλιώς
    Ο Συριζα , ξυρίζει τσιρίζει και σφυρίζει.
    Η Παπαρήγα ξέχασε ότι ο κομουνισμός έπεσε κανείς δεν της το είπε και δεν θέλει και έλεγχο η τάπα στο κόμμα της άντε τώρα και αυτή
    Η πράσινοι ααα αυτοί έχουν τον καφετζόπουλο κια τρεμόπουλο δέσαμε αν ήταν στο χέρι τους η Ελλάδα θα ήταν στην Πελλοπόνησο.

    ΚΑι λέτε όλοι για το ποιος είναι καλός ή όχι ?
    ΚΑνείς δεν είναι και δεν είναι γιατί και εμείς δεν είμαστε....
    Κρίμα γιατί πίστευα ότι όσοι ασχολούνται με τα εθνικά δεν έχουν χρώμα και δει εδω μέσα ....Το έθνος είναι ένα η πατρίδα μια και τα σύνορα αδιαπραγμάτευτα .
    Κατ εμέ όποιος δεν το πιστεύει δεν έχει θέση όχι εδω μέσα αλλά στην Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να μην ξεχνάμε ότι ο ΓΑΠ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΞ που έχει εκχωρήσει ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (όταν θαναχαράχθηκαν τα σύνορα με την Αλβανία)! Είναι επίσης ο μοναδικός ΥΠΕΞ που αφαίρεσε στο πλαίσιο της Ελληνοτουρκικής φιλίας - (αλήθεια ποιός ΥΠΕΞ σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μιλά για "φιλία" μεταξύ εθνών και κρατών, όταν η μόνη παράμετρος για αγαστή συνεργασία είναι το κοινό συμφέρον?)- τις ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΕΣ ΝΑΡΚΕΣ απο τα σύνορα με την Τουρκία?
    Δεν είναι ο ίδιος που μας είπε για τους χυμούς της Ν. Αμερικής ότι του παραπονέθηκαν ότι εφόσον είναι φθηνότεροι οι δικοί τους να αγοράζουμε απο εκεί? Ευνουχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον δικό μας αγροτικό τομέα? τον ίδιο που επικαλείται σήμερα ότι θα τονώσει? Ο ίδιος δεν μας είπε επιστρέφοντας απο το ταξίδι του στην Κίνα ότι του "κλάφτηκαν" οι Κινεζοι για τα αναπτηράκια τους και τα υπόλοιπα φθηνά προϊόντα τους? στραγγαλίζοντας έτσι μικρές βιοτεχνίες μεταποίησης και αφήνοντας τόσους ανθρώπους χωρίς δουλειά? Επι ημερών τους δεν έστελναν ασύστολα μεταποιητικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια μέσα στο πλαίσιο της διείσδυσης στα Βαλκάνια, πριμοδοτώντας μηχανολογικό εξοπλισμό της 10ετίας του 80 με ιλιγγιώδη ποσά?
    Η δική του μνήμη μπορεί να είναι πολύ κοντή..... όχι όμως και η δική μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ζαφ με τους ιδιους νταβατζηδες συνεργαστηκε ο απερχομενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΡΟΙ . ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.