26/2/19

7 ερωτήματα στους υπεύθυνους του BBC

Με μία βλακώδη επιστολή, η οποία δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι πραγματικά έχει κάνει το BBC, η ελληνική κυβέρνηση δια του πρέσβη στο Λονδίνο απαντά στο στημένο αντιδημοσιογραφικά δημοσίευμα του βρετανικού καναλιού, που δεν καταγράφει, αλλά προωθεί την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα! Και εδώ είναι όλη η ουσία. Για την οποία η Αθήνα είναι βαθειά νυχτωμένη ή αδιάφορη.
Κατ' αρχάς, για να ξέρουν οι Έλληνες πολίτες τι συμβαίνει, το BBC είναι ένα αντικειμενικό μέσο σε ο,τιδήποτε δεν αφορά στην εξωτερική πολιτική της Βρετανίας. Προωθεί πάντοτε με ιερή ευλάβεια την εξωτερική πολιτική της χώρας, χωρίς ίχνος κριτικής, ιδίως σε στρατιωτικά θέματα.
Ακολουθεί, ενταγμένο στις ένοπλες δυνάμεις και καλυπτόμενο από τις διπλωματικές υπηρεσίες, όλες τις δραστηριότητες των διπλωματών και στρατευμάτων, από ιδρύσεώς του. Πριν από τον πόλεμο, αλλά και από την ατυχή εισβολή στο Σουέζ τη δεκαετία του ’50 και τις αγγλικές φρικαλεότητες στην Κύπρο μέχρι τις εισβολές στο Ιράκ και την επέμβαση στη Συρία σήμερα, συμμετέχοντας χωρίς διαφοροποίηση στον πόλεμο και στον πόλεμο προπαγάνδας της εκάστοτε βρετανικής κυβέρνησης.

Για τη συνέχεια Liberal

7 σχόλια:

  1. Το άρθρο του κ. Παπαδόπουλου-Τετράδη είναι πραγματικός καταπέλτης για το μη δημοσιογραφικό και μη έγκυρο δημοσιογραφικά άρθρο του BBC.

    Με εντυπωσιάζει το γεγονός οτι προσελκύει τόσο λιγο ενδιαφέρον από τους αναγνώστς του συνεπούς στις αρχές του Ιστολόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαρω τις αντιδράσεις των πατριωτων κατά της συμφωνίας της Πρέσπας, έστω τα σχόλιά τους. Το άρθρο του Τετράδη πλήρες αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει τόση αναλυση για το αγγλικό κανάλι. Ο Τετραδης κλείνοντας τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα λοιπόν τίθεται ως εξής: Γιατί το BBC παίρνει θέση ανάλογη του Sputnik;

    Βολεύει και τις δύο πλευρές η αποσταθεροποίηση της Ελλάδας;

    Ή μήπως είναι απολύτως ανθρώπινο να καταφέρεσαι εναντίον του πιό δυνάτου και υπέρ του πιό αδυνάτου;

    'Η μήπως θέλουν και οι δύο, διαλέγοντας ανάλογο δρόμο, να ευχαριστήσουν τα Σκόπια, ο ένας γιά τις καλές τους υπηρεσίες και ο δεύτερος με την ελπίδα να μην τα χάσει ολοκληρωτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καναλι ειναι εγκυρο..Εγω οποτε θελω να μαθω ποσες ατομικες βομβες ειχε ο Σανταμ ....η ποσα λευκα κρανη η Συρια...αυτο βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υστερει λιγο ...στο ποσες ατομικες βομβες εχει το Ισραηλ...αλλα αυτο ειναι τυχαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία, πως το δημοσίευμα του BBC ήταν προσχεδιασμένο και απολύτως κατευθυνόμενο από το Αγγλικό υπουργείο Εξωτερικών στην πάγια πολιτική του, του Divide et Impera.

    Σας υπενθυμίζω ότι, κατά την έξαρση του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα, τότε που η ΕΟΚΑ τους είχε νικήσει, ο Άγγλος πρέσβυς στην Αθήνα θέλησε, για αντιπερισπασμό, να ανακινήσει το θέμα … ψευομακεδονικού!!

    Τότε τον σταμάτησε η δυτική διπλωματία, επειδή ο Τίτο ( ο Εβραιοκροάτης Γιόσιπ Μπρότς, που ήταν, μεταξύ των άλλων, πράκτορας των Άγγλων!) είχε γίνει .. «ανεξάρτητος» (υποτίθεται) και χρειαζόταν την σύμμαχο Ελλάδα..

    Αργότερα, η Αγγλική κυβέρνηση προσπάθησε και επέτυχε το Υπουργείο μας Μακεδονίας και Θράκης να μετονομαστεί Βορείου Ελλάδος.

    Η αγγλική εξωτερική πολιτική ήταν αρνητική ως προς την Ελλάδα μας, υποστηρίζοντας μια μικρή ασθενή χώρα, όχι την σημερινή μας χώρα.

    Φιλικά

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.