26/2/19

Μαρία Μαργαρώνη: Η δημοσιογράφος του BBC που προκάλεσε… «μακεδονικό» πόλεμο

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Μαρία Μαργαρώνη τονίζει: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τόσα πολλά μηνύματα. Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις».


Αναταραχή στο πολιτικό σύστημα προκάλεσε το δημοσίευμα του BBC περί «καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας» που… ανάσανε τώρα που πέρασε η συμφωνία των Πρεσπών.
Το σκηνικό που στήθηκε γύρω από ένα ρεπορτάζ που μάλιστα ήταν «ψυγείο» (η συνέντευξη είχε ληφθεί από το καλοκαίρι) προκάλεσε πόλεμο μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Συνέβαλε, όμως, και στην εκμετάλλευση από εθνικιστικούς κύκλους που τους τελευταίους μήνες επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τα όσα έχουν γίνει γύρω από το «Μακεδονικό».
«Πέτρα του σκανδάλου» σε όλη αυτή την υπόθεση είναι η δημοσιογράφος που υπογράφει αυτό το ρεπορτάζ και είναι ελληνικής καταγωγής. Η Μαρία Μαργαρώνη, που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο κι εργάζεται για το BBC, προκάλεσε την οργή τόσο της κυβέρνησης όσο και των ακραίων εθνικιστικών κύκλων. Οι οποίοι έχουν εξαπολύσει επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου μέσω των social media.

Για τη συνέχεια in.gr

10 σχόλια:

  1. H ίδια μονότονη προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης περί "ακραίων εθνικιστικών κύκλων" και τσιμουδιά για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ακραίους, δηλ. τους εθνομηδενιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φτανει που προδιδει την πατριδα της δεχεται και επιθεση λεει , πεταξε τη μαλακια της και τωρα το παιζει και θυμα επειδη την εκραξαν , απιστευτο ειμαστε η μοναδικη χωρα με τοσους πολλους προδοτες.
    Σου αφιερωνω αυτο το βιντεακι μαργαρωνη https://www.youtube.com/watch?v=PAH1xrAUgrQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσεξες τι ειπε ο ...παπαγαλος ?? Ποτε ...στην καριερα μου !!!! Οχι στην ζωη μου....Δεν εχει ζωη...!! Καριερα εχει...( στα ...γνωστα μας η καριερα της ...εεε και ?? ) Παιδια δεν ζητε ....λαθος κανετε....καριερα κανετε στον πλανητη !!! Κι ο κροκοδειλος το ιδιο ....Λονδρεζικη ευφυια...απ το Στοουν χετζ...Ανωτατη τσιμεντολιθικη...

      Διαγραφή
  3. Το γεγονός ότι από δημοσιογραφικής πλευράς και δεοντολογίας το δημοσίευμά της είναι απαράδεκτο φαίνεται ότι δεν την απασχολεί. Γνήσιος εκπρόσωπος του 'προοδευτισμού'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτάνει η φωτογραφία για να καταλάβεις πολλά και κυρίως τι ατζέντα προωθεί η κυρία: no borders, no nations.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MARIA MARGARONIS είναι το πραγματικό της όνομα.
    Και δεν είναι Ελληνίδα πιά.
    Είναι πράκτορας των " Ναυτικών δυνάμεων".
    Ανάλογη με τους πάμπολλους όσους εξωνημένους.
    Ανάλογη με αυτό που θα καταλείξουν να γίνουν πολλοί από αυτούς με τα "πιό έξυπνα μυαλά" που ψάχνουν στο εξωτερικό αυτό που τους στερεί η πατρίδα.
    Ισως και αριστερής απόχρωσης.
    Ισως και δεξιάς.
    Καμμία σημασία δεν έχει πιά αυτό.
    Διότι εις ο εχθρός: Η ΡΩΣΙΑ και ιδίως η συμμαχία της Γερμανίας μετά αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ elias cavadas

      Δύσκολο να επιλέξεις(όχι εσύ, μην παρεξηγηθώ, γενικά το λέω) ποιον θα υπηρετήσεις όταν το χρήμα είναι έτοιμο και περιμένει να το πάρεις και να "βαπτιστείς".Να γίνεις κι εσύ με το μυαλό και τις ικανότητες σου, γρανάζι της μηχανής.
      Αλλά την ώρα εκείνη, την ώρα την μοναχική, αποδεικνύει ο καθένας στον εαυτό του την αξία του και επιλέγει τι θα υπηρετήσει.
      Δεν φταίει καμιά πατρίδα αν την προδώσεις διότι πατρίδα είμαστε όλοι μας.
      Βέβαια το δέντρο πρέπει να έχει και γερές ρίζες. Ακόμα και εξαντλημένο (πχ οικονομικά, ψυχολογικά κτλ) να ναι, θα αντέξει αν έχει ρίζες.

      Διαγραφή
  6. Ειλικρινης εξομολογηση της ασημανοτητας της.
    Κερδισε τα 10 λεπτα δημοσιοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίσως θα άξιζε να αναλογισθεί κανείς τον χρόνο του εν λόγω "ρεπορτάζ". Συνετάχθη το καλοκαίρι, την εποχή της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά προεβλήθη τώρα που η εν λόγω συμφωνία φαίνεται ότι θα έχει κάποιο βάρος στις επικείμενες εκλογές. Το BBC, εξευτελισθέν από αξιόπιστο ειδησεογραφικό πρακτορείο σε πρακτορείο προωθήσεως νεοφιλιλέ συμφερόντων και θέσεων προειδοποιεί την Ελλάδα δις, ήτοι, είτε εις περίπτωσιν μη υπογραφής είτε εις περίπτωσιν αμφισβητήσεως θα ανακινήσει θέμα μειονότητος. Το 3άθλιον γυναικάριον επελέγη ώστε η καταγωγή του να αποτελέσει κάποιο "βερνίκι" αξιοπιστίας. Ευθεία αναλογία είναι ο θλιβερός Γκουαιδό και η θρασεία παραποίησις της πραγματικότητος στην Βενεζουέλα. Ας ληφθεί υπ' όψιν αυτή η παράμετρος από τους διαφόρους "μακεδονομάχους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κερατο ..βερνικομενο...νο μπουρδες...νο πασιονς...τακα - τακα..ονλυ...γουωτ ιζ λεφτ μπιχαιντ..ιζ τακα - τουκα...Σορο - μουργα....παψε βρε ...κακουργα..!!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.