27/2/19

Το ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς Su-57 θα ενταχθεί σε ενεργό υπηρεσία το 2020 (βίντεο)

Το 2020, το υπερσύγχρονο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος αεροπορικής κυριαρχίας πέμπτης γενιάς Su-57, θα ενταχθεί σε ενεργό υπηρεσία με τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία.
Το δεύτερο μαζικής παραγωγής μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς, το Su-57 της Ρωσίας θα τεθεί σε ενεργό υπηρεσία με τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις το 2020, δήλωσε ο Αλεξάντερ Πεκάρς, διευθυντής του εργοστασίου αεροσκαφών Komsomolsk-on-Amur που κατασκευάζει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη.
«Εργαζόμαστε σε δύο αεροσκάφη βάσει της σύμβασης με το υπουργείο Άμυνας, με την προθεσμία για την παράδοση του πρώτου αεροσκάφους για το 2019 και για το δεύτερο αεροσκάφος για το 2020», δήλωσε ο διευθυντής σε δημοσιογράφους.
Το Su-57 είναι ένα μαχητικό αεροσκάφος αεροπορικής κυριαρχίας που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Sukhoi της Ρωσίας. Η πρώτη πτήση του μαχητικού πραγματοποιήθηκε το 2010.
Πηγή: Σπούτνικ

1 σχόλιο:

  1. Γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει το πρόγραμμα! Έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου.Η δεκαετία του 90' έχει αποδειχθεί καταστροφική για τους Ρώσους. Έμειναν πίσω από τους δυτικούς, και τώρα προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αν σκεφτεί κανείς ότι οι Αμερικανοί το αντίστοιχο δικό τους είναι ενταγμένο στην πολεμική τους αεροπορία από τις αρχές της δεκαετίας 00'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.