28/2/19

Misses institute: Στους 100 οι φόροι στην Αργεντινή, αντιστοιχούν στο 106% του εισοδήματος

Οι συνολικοί φόροι που πληρώνουν οι πολίτες της Αργεντινής φθάνουν στο 106% του ετήσιου εισοδήματος τους, αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.
Μόνο ως σοκ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στην Αργεντινή υπάρχουν οι περισσότεροι φόροι παγκοσμίως 100 φόροι αποδεκατίζουν το εισόδημα των πολιτών αναφέρει το Mises institute. 
Ήδη οι πολίτες – ξανά – ξεσηκώνονται. 
Διάσημοι οικονομολόγοι, ιδρύματα και ομάδες προβληματισμού, δημοσιογράφοι, οργανώσεις και ομάδες φορολογούμενων, έχουν ξεσηκωθεί στην μεγαλύτερη αντι-φορολογική διαμαρτυρία στην Αργεντινής με επίκεντρό το Μπουένος Άιρες και το Κοινοβουλίο. 
Ωστόσο, υπάρχουν ομάδες σε ολόκληρη τη χώρα που εργάζονται για τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων σε πόλεις όπως η Rosario, η Córdoba, η Corrientes και πολλοί άλλοι.
Ο Πρόεδρος Mauricio Macri το 2015 φαινόταν ότι γνώριζε τη μεγάλη φορολογική επιβάρυνση της Αργεντινής. 
Ωστόσο, οι περισσότερες από τις υποσχέσεις του για τη μείωση των φόρων δεν τηρήθηκαν. 
Το μοναδικό συγκεκριμένο μέτρο που έλαβε ήταν η σταδιακή κατάργηση των φόρων κατά την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων - "τέθηκε σε αναμονή" λόγω δημοσιονομικών περιορισμών. Επιπλέον, ο Macri όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες αλλά δημιούργησε και νέους φόρους. 
Το πιο αξιολύπητο παράδειγμα είναι ο φόρος επί των χρηματοπιστωτικών επενδύσεων στα τέλη του 2017, που ήταν και αιτία για την χρηματοπιστωτική κρίση του 2018, που έπληξε το Macri υποχρεώνοντας τον να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ΔΝΤ.
Η δημοσιονομική κατάσταση της Αργεντινής είναι τρομακτική. 
Οι Φόροι Πληρωμών 2018, με βάση  έκθεση που εκδόθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα και την PWC, έδειξαν ένα τρομακτικό σενάριο. 
Οι φορολογούμενοι αντιμετωπίζουν μέχρι και εκατό φόρους και στη θέση του "συνολικού φόρου και συνεισφοράς" οι πολίτες πληρώνουν 106% του εισοδήματος τους. 
Στην Λατινική Αμερική οι φόροι φθάνουν στο 52,6%, στην Ευρώπη 39,6% και η Βόρεια Αμερική 38,9%
για τη συνέχεια BankingNews

9 σχόλια:

  1. "Misses institute: Στους 100 οι φόροι στην Αργεντινή, αντιστοιχούν στο 106% του εισοδήματος"
    Μη δημοσιεύεται τέτοια άρθρα βρε παιδιά. Θα τα δει ο Τσίπρας και είμαστε που είμαστε κατεστραμένοι, θα πάμε μια κι έξω για μαζικές αυτοκτονίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο πρόεδρος της Αργεντινής, Mauricio Macri, είναι δεξιός!
      Δυστυχώς η Ελλάδα είναι υπό οικονομική κατοχή, υποθηκευμένη για τα επόμενα 99 χρόνια.
      Οι μαριονέτες των δανειστών μας πολιτικοί μας, ανεξαρτήτως παράταξης, προφανώς θα υπερφορολογούν τους Έλληνες φορολογούμενους στο διηνεκές, δηλαδή μέχρι της οικονομικής τους εξόντωσης.

      Διαγραφή
  2. Ω τον φουκαρά φίλο μου Dipl.-Ing. Gerhardt Raith, που ενθουσιασμένος διότι δεν θα υπηετούσε 6 μήνες στον Αυστριακό στρατό (την Bundeswehr),έφυγε για το Μπουένος Άϋρες για να συναντήση την Αργεντινή σύζυγό και τον γιό του .

    Έκτοτε, η Αργεντινή πάει κατά διαόλου, ο δε φίλος μου, ορφανός, -του οποίου τον πατέρα αιχμάλωτο πολέμου σκοτωσε χάριν παιδειάς ένας Αμερικανός πιλότος ρίχνοντας μια ριπή με το μαχητικό του αεροπλάνο μετά το πέρας του ΙΙ Π.Π. στο στρατόπεδο αιχμαλώτων γερμανών -, που πήρε το Δίπλωμά του με πολύ μεγάλο κόπο και στερήσεις.

    Δεν έμενε στην Αυστρία!!!

    Τι είναι οι 6 μήνες σε έναν στρατό κυριλέ σαν τον Αυστριακό! Που τα δύο χρόνια που υπηρετούσαμε εμείς τότε.

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τα λέτε αυτά γιατί θα τα ακούσουν οι κυβερνώντες και θα τους μπουν ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Unknown,

      Ποιές ιδέες να τους μπουν;

      Να μας σκοτώσουν .... με ριπές πολυβόλων από τα F16 σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως... ή να πάνε την θητεία στα δύο χρόνια;

      Όταν με φώναξαν για μετεκπαίδευση, τότε ήταν καλοκαίρι και εκπονούσα σαν άσκηση για το πολυτεχνείο μια γέφυρα με στρέψη, σύμμικτη κατασκευή (η πλάκα από ωπλισμένο σκυρόδεμα ενώνεται με βλήτρα με τον φορέα από μορφοχάλυβα, οπότε αναλαμβάνεται μέρος του εφελκυσμού από το μπετόν και η κατασκευή είναι οικονομικώτερη).

      Ευχαρίστως θα πήγαινα στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι!

      Τέτοιες διακοπές!!!, επί έναν μήνα!!!, σε τέτοιον παράδεισο όπως είναι η Σχολή Μηχανικού!!!........

      Ευχαρίστως πήγαινα σε έτοιες διακοπές και ας με έβαζαν να σηκώνω πλαίσια γεφύρας Bailey και να έσκαβα χαρακώματα και να σήκωνα τροχιές ξύλινης γέφυρας εφόδου.

      Αχ περασμένα μεγαλεία, τότε δεν υπήρχε ΤΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες ήταν Έλληνες και όχι κομματικοί τρόφιμοι, και εγώ ήμουν νέος!

      Άλλως τε : "Si vis paecum para bellum"! Ήγουν, εάν θέλεις ειρήνη ετοιμάσου για πόλεμο!

      Λατινικά σκίζω;

      Αν και τότε με έσκιζε, ο αργότερα Αρχιπλοίαρχος κ. Ναξάκης, που όχιμόνο ήταν πατριώτης, πρότυπος μαθητής αλλά και αριστούχος!!!

      Κρίμα που δεν έγινε Ναύαρχος. Πρέπει να το άξιζε σαν άριστος αξιωματικός του Ναυτικού που πρέπει να ήταν αλά και σαν πατριώτης!

      Φιλικά
      Ευμένης Καρδιανός

      Διαγραφή
    2. Δεν σκίζεις στα Λατινικά.Το έχεις γράψει λάθος. Το ορθόν είναι: Si vis pacem para bellum.

      Διαγραφή
    3. Σωστά!!

      Αν και "έσκιζα" ειρωνικά!

      Ε.Κ.

      Διαγραφή
  4. Φόρος πού ἐπιβαρύνει κάτω ἀπό τό 70% τό εἰσόδημα ἀνθρώπου, εἶναι τῆς παλαιᾶς ἐποχῆς. Τώρα εἴμαστε στή "νέα ἐποχή", στήν ὁποία ἡ ἀνθρωπότητα ἀπογειώνεται α) γιά νά κατακτήσῃ τό διάστημα, β) νά ἐκμεταλλευθῆ ὅλες τίς πλουτοπαραγωγικές πηγές τοῦ πλανήτη, ἀνθρωπίνου δυναμικοῦ περιλαμβανομένου, γ) νά ἀναπτύξῃ τό κάθε (διαλυμένο) ἄτομο τίς δυνατότητές του μέ καθε τρόπο, προσφέροντας καί ἐθελοντική ἐργασία πού δέν φορολογεῖται....ἀκόμη.
    Στό σταυροδρόμι αὐτό τῶν ἐξελίξεων, καθώς ὁ ἄνθρωπος ἐλευθερώνεται ἀπό τήν ἴδια του τήν φύση, μένοντας χωρίς ἀληθινό Θεό καί δεσμεύσεις ἀπό ἐντολές Του, ἐλλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι, πυρηνικά ὁλοκαυτώματα, κοινωνικές ἀναταραχές, πρέσβεις πολεμοχαρεῖς, χρωματιστές ἐπαναστάσεις, περίεργα γιλέκα, Μπρέξιτ, κλπ, ἀλλά νά ἐξολοθρεύσῃ τήν ἀνθρωπότητα ἡ βαρειά φορολόγηση ὅλων πλήν τῶν πλουσίων, αὐτό εἶναι ἕνα φοβερό ὑπέρόπλο, τουλάχιστον ἐφάμιλλο γιά κάθε χώρα μέ δέκα βόμβες μεγατόνων ὑδρογόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλιευσα το εξης ενδιαφερον χρονοδιαγραμμα γεγονοτων:

    https://kingworldnews.com/greyerz-this-mans-predictions-for-the-world-are-absolutely-terrifying/

    One of the brightest minds in finance RE McMaster, has summarised the next 25 years as follows:

    Timetable:

    UN Agenda 1921, The Great Global Financial Reset by no later than 2022 (much like Cyprus 2012-2013);
    WWIII around 2025;
    UN Agenda 2030 – all people RFID-tagged like cattle, with no other way to buy or sell, monitored 24/7 Red Chinese “social credit” style, all private property confiscated;
    2045 – Age of AI robotics, human population reduced to 500 million-2 billion, all brown, heavily homosexual, transsexual, trans-humanized, rule by a technocratic elite run by evil, narcissistic sociopaths…

    Κατι τετοιο θα γινει αργα ή γρηγορα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.