3/9/09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- Δημοκρατική Αναγέννηση - ΠΑΜΜΕ - Εξηγήσεις ζητά το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο από τον κ. Λοβέρδο και το ΠΑΣΟΚ

Εξηγήσεις ζητά από τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, για τη δήλωσή του σχετική με τον επαναπατρισμό των αυτοαποκαλούμενων «εθνικά Μακεδόνων» των Σκοπίων και του δήθεν δικαιώματός τους να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους από τα ελληνικά δικαστήρια.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- Δημοκρατική Αναγέννηση - ΠΑΜΜΕ - Εξηγήσεις ζητά το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο από τον κ. Λοβέρδο και το ΠΑΣΟΚ

Ναυάρχου Νικοδήμου 2, 105 57, Σύνταγμα, Αθήνα
Blog: www.pamme.eu
Ηλ. Δ/νση: press@danagennisi.gr
Τηλ. 2103314314 Φαξ: 2103217771
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκπρόσωπος: Σταύρος Βιτάλης
Τηλ.: 6979112273

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/9/09

Εξηγήσεις ζητά από τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, για τη δήλωσή του σχετική με τον επαναπατρισμό των αυτοαποκαλούμενων «εθνικά Μακεδόνων» των Σκοπίων και του δήθεν δικαιώματός τους να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους από τα ελληνικά δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος, σε ερώτηση σχετική με το αν σκοπεύει το ΠΑΣΟΚ όταν έλθει στην εξουσία να αλλάξει τον νόμο Γεννηματά που επέτρεπε τον επαναπατρισμό των κομμουνιστών προσφύγων του Εμφυλίου, αλλά απέκλειε από την κατηγορία αυτή τους αλλογενείς, φέρεται να δήλωσε:

«Πιστεύω ότι όσα υπόλοιπα χρωστάμε από την εποχή του Εμφυλίου πρέπει να εξαλειφθούν. Είχαμε λάβει απόφαση το 2003 να κάψουμε τα κόκκινα δελτία, δηλαδή τα δελτία των ανθρώπων σλαβομακεδονικής καταγωγής των οποίων απαγορεύεται η έλευση στην Ελλάδα. Αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι θα εγείρουν αξιώσεις σχετικά με παλαιές περιουσίες, μπορούν να πάνε στα δικαστήρια να τις διεκδικήσουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα».

Το ΠΑΣΟΚ, είναι υποχρεωμένο να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, σήμερα ιδιαίτερα, αν θα τιμήσει την θέση του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, «ονομασία για τα Σκόπια χωρίς τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της» και το νόμο του, «επιστρέφουν μόνον Έλληνες το γένος πολιτικοί πρόσφυγες».

ana.gr

15 σχόλια:

  1. Το βλεπω το ιδιο 'εργο' να παιζεται με αλλους ηθοποιους,πρασινους αυτη την φορα.Καημενη Ελλαδα,απο τον αννα στον καιαφα πηγαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριζουν τα κοκκαλα του Ανδρεα με αυτα που λενε σημερα στο ΠΑΣΟΚ,
    Βαλιανατοι, Λοβερδοι(μαζι και ο γιος του ο Γιωργακης) εχουν βαλθει να κανουν τα χατηρια στους Αμερικανους και να ξεπουλησουν την Ελλαδα.
    Δηλαδη πως πρεπει να το εκλαβουμε τη προταση του Κ.Λοβερδου? Σαν απειλη?
    Και δεν ειναι μονο οι "Μακεδωνες" και η "Τουρκικη" μειονοτητα που υποστηριζεται απο το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ αλλα και η ψηφος των μεταναστων στους δημους!!!!!!!!!!
    Νομιζετε τσαμπα ο ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ φτιαχνει πελατεια τοσο καιρο?

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    makis
    Απο το κακο στο χειροτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, ψυχούλες είναι και οι Σκοπιανοί, γιατί να μήν έλθουν στην Ελλάδα να φάνε ένα κομμάτι ψωμί; Αν τους έχουμε πάρει τις περιουσίες τους, πρέπει να τις δώσουμε πίσω, διότι θα πάμε στην Κόλαση. Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός δεν ήλθε μόνο για τους Έλληνες, ήλθε και για τους Σκοπιανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θέλουμε την "Υψηλή Εξωτερική Πολιτική" των Πρασινοφρουρών.
    Την Ξέρουμε!

    Χρειαζόμαστε ΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους αποφασισμένους να ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΕΡ της Ελλάδος και ΟΛΩΝ των ανθρώπων της κι όχι καιροσκόπους, αριβίστες!
    Φτάνει πια η κατρακύλα και τα γλοιώδη μικροσυμφέροντα.

    Τα μεγάλα σόγια δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΕ στην χώρα.
    Αυτό όφειλε να το ξέρει ο κάθε πολίτης και να έιναι αποφασισμένος να το αλλάξει.
    Εδώ μας θέλω!
    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά αυτά που λέει το ΠΑΜΜΕ, σιωπά όμως για το θέμα της αναγγελίας στην ΕΕ των διοικητικών περιφερειών της Ελλάδος για τον 3ο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης....Μας κοροϊδεύει και ο Στέλιος;; χέρι-χέρι με τον καρατ-ζαφέρη;;;(Μαυρο-σημαία).Η μήπως περιμένουν να πάρουν το ονομα τα σκόπια με την πλειοψηφία της ΓΣ του ΟΗΕ;;;ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ή κάνω λάθος;;;Καληνύχτα σας. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε ρε καλόπαιδα;μούγγα;αν τα 'λεγε καμιά Ντόρα θα φαντασιωνόσασταν αγχόνες και γκιλοτίνες και τώρα σιγή ιχθύος;κουβέντα εσείς τα αριστεροπασοκο-καλόπαιδα που συχνάζεται εδώ για τις δηλώσεις και το γλύψιμο Λοβέρδου στους σκοπιανούς...(σε άλλους πήγαινε το γλύψιμο αλλά τα λέει στη νύφη για να τ'ακούει η πεθερά...)κουβέντα εσείς οι άλλωτε χαντζαροβγάλτες οι αιμοσταγείς...τι έγινε πασοκάκια τροχίζουμε τα μαχαιροπίρουνα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε δεν μπορώ θα σκάσω αν δεν μιλήσω το παλεύω απο δω το παλεύω απο κει να είμαι δημοκρατική αλλά δεν ου βγαίνει.Η Ελλάδα θα σωθεί τότε και μόνο τότε όταν όλοι συνειδητοποιήσουμε ότι το κάθε κόμμα που κυκλοφορεί επι του παρόντος και του παρελθόντος κοιτάει την πάρτη του και μόνο.
    Αν λοιπόν πάψουμε να ψηφίζουμε με βάση τα προσωπικά οφείλη , μίσοι και πάθοι και ψηφίσουμε με βάση την λογική αλλά πάνω απο όλα την Ελλάδα ίσως να αλλάξει κάτι.ΟΣο για το ΠΑΣΟΚ εε το λένε και τα αρχικά (Πατέρα Αναπαύσου Συνεχίζω Ολόκληρωτική Καταστροφή )
    ΚΑλημέρα
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ εε το λένε και τα αρχικά (Πατέρα Αναπαύσου Συνεχίζω Ολόκληρωτική Καταστροφή )


    Χριστίνα ,
    τέλειο, όντως , έτσι αναλύεται η συντομογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα».


    Καλά, ρε Λοβέρδε, αυτοί οι σλαβικής συνειδήσεως άνθρωποι είναι το θέμα και δε λύνεται το πρόβλημα του ονόματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός δεν ήλθε μόνο για τους Έλληνες, ήλθε και για τους Σκοπιανούς"


    9:52, εσύ που τα λες αυτά , πες τα στους Σκοπιανούς κι αυτοί Χριστιανοί είναι! Το να σφετερίζονται την ταυτότητά μας και τη γη μας ,δεν είναι καθόλου χριστιανικό.Αυτοί το ξεκίνησαν, ας αναγνωρίσουν τις ευθύνες τους να βρούμε μια άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοβέρδος
    ...άξιος συνεχιστής της Ντόρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκοπιανοί;;;;
    Σκοπιανοί πολίτες μόνο!! Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι - Αλβανοί και Βουλγαρο-σλαβοι in the mix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3 Σεπτέμβριος 2009 9:52 μμ

    Να φάνε και 2 κομμάτια ψωμί αλλά γιατί να φάνε και 1 κομμάτι έδαφος με χιλιάδες χρόνια Ιστορίας ποτισμένης με Ελληνικό αίμα;
    Μη βγάζεις κακό όνομα στους Χριστιανούς φίλε μου.
    Να έρθουν με καλή τη πίστη να τους δώσουμε γή και ύδωρ επειδή είμαστε Χριστιανοί,ψυχάρες και θέλουμε να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο ναί αλλά όχι έτσι φίλε μου.Με τον τρόπο που κινούνται αυτοί και οι όμμοιοί τους το μόνο που θα καταφέρουν να εισπράξουν είναι ατσάλι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3 Σεπτέμβριος 2009 9:52 μμ

    ΜΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.....ΚΑΙ ΕΙΡΩΝ....
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωστε οι κατσαπλιάδες μπορούν να διεκδικήσουν οικονομικά οφέλη;;; Και τις ζημιές που προκάλεσαν αυτοί σε ζωές και περιουσίες ποιός θα τα πληρώσει;;;;Μονά-ζυγά δικά τους δεν γίνεται...ή μηπως γίνεται και δεν το ξέρουμε ακόμη;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.