2/9/09

Νεκρός ο υπαρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών του Αφγανιστάν από επίθεση αυτοκτονίας

Reuters
Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Αφγανιστάν (φωτ. αρχείου)
Καμπούλ


Αιματηρό χτύπημα των Ταλιμπάν
Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης κοντά σε τέμενος στην επαρχία Λαγκχμάν του Αφγανιστάν. Νεκρός είναι ο υπαρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του κυβερνήτη της επαρχίας Λαγκχμάν, από την αιματηρή επίθεση έχασαν τη ζωή τους 23 άτομα, μεταξύ των οποίων ο υπαρχηγός των υπηρεσιών πληροφοριών του Αφγανιστάν, Δρ. Αμπντουλάχ Λαγκχμανί και άλλοι αξιωματούχοι της επαρχίας.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ο κυβερνήτης της επαρχίας Λουτφουλάχ Μασάλ, ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν έχει διασταυρωθεί.
Εκπρόσωπος των Ταλιμπάν δήλωσε ότι η επίθεση αυτοκτονίας είχε στόχο τον Λαγκχμανί.
Η επίθεση σημειώθηκε κοντά σε τέμενος της πόλης Μεχτερλάμ, 100 χλμ ανατολικά της Καμπούλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της έκρηξης στο τέμενος υπήρχε πολύς κόσμος, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη κηδεία.
Ο αναπληρωτής ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για το Αφγανιστάν Πίτερ Γκαλμπράιθ καταδίκασε την επίθεση αυτοκτονίας.
«Έχω σοκαριστεί από την είδηση για αυτήν την επίθεση αυτοκτονίας (...) Είναι αδικαιολόγητο ότι μια τέτοια επίθεση έγινε μπροστά από τέμενος κατά τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού», σημειώνει ο Γκαλμπράιθ σε ανακοίνωσή του.
«Η αντίθεση ανάμεσα στην τεράστια πλειοψηφία των Αφγανών, οι οποίοι προσβλέπουν στην ειρήνη κατά τον ιερό αυτό μήνα, και αυτών που πραγματοποίησαν την επίθεση δεν μπορεί να φανεί περισσότερο από τώρα», υπογραμμίζει.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

25 σχόλια:

  1. Δηλαδή ένας απο τους "δοσίλογους" των Αμερικανο-ΝΑΤΟίκών κατακτητών!Και θα πρεπει να λυπηθούμε για τον χαμό του;Να με συγχωρείτε, αλλα δεν καταλαβαίνω την ουσία της ανάρτησης!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος λιγότερο ή περισσότερο ικανός θα τον αντικαταστήσει.

    Οι σύμμαχοι πρέπει να επικρατήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωσία: Βόρειος Καύκασος βυθίζεται σε εμφύλιο πόλεμο
    Εδώ και πολλούς μήνες έχει αυξηθεί η δράση των ισλαμιστών ανταρτών στην περιοχή, κατήγγειλαν σήμερα μη κυβερνητικές οργανώσεις.

    Σε εμφύλιο πόλεμο έχει βυθιστεί ο ρωσικός Καύκασος, ο οποίος μαστίζεται από την επανάκαμψη των ισλαμιστών ανταρτών και τις ωμότητες των δυνάμεων της τάξης, καταγγέλλουν σήμερα οι κύριες μη κυβερνητικές οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία.

    «Αυτό που βλέπουμε τώρα σε όλες τις δημοκρατίες αυτές (του Βορείου Καυκάσου) είναι ένας εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα στις δυνάμεις της τάξης και τους παράνομους (ενόπλους), και των δυνάμεων της τάξης κατά του πληθυσμού», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η Λιουντμίλα Αλεξέγεβα, της οργάνωσης Helsinki στη Μόσχα.

    Έχοντας δίπλα της εκπροσώπους των οργανώσεων Memorial, Κίνημα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας και Μητέρες του Νταγκεστάν, η Αλεξέγεβα καταδίκασε το νέο κύμα απαγωγών στην περιοχή και τις εξωδικαστικές εκτελέσεις, οι οποίες ενορχηστρώνονται, σύμφωνα με τις οργανώσεις, από τις δυνάμεις της τάξης.

    Σύμφωνα με τις οργανώσεις αυτές, στην Τσετσενία σημειώθηκαν 79 απαγωγές το πρώτο εξάμηνο του φετινού έτους, έναντι συνολικά 42 την προηγούμενη χρονιά. Στο Νταγκεστάν, 25 απαγωγές έγιναν μεταξύ του Ιανουαρίου και του Αυγούστου και 12 από τους απαχθέντες βρέθηκαν νεκροί.

    «Οι δυνάμεις της τάξης δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο», κατήγγειλε επίσης ο Αλεξάντερ Τσερκάσοφ της Memorial, σημειώνοντας ότι «οι ένοπλοι υπάρχουν και δρουν, αλλά η υπάρχουσα αντιτρομοκρατική πολιτική τρέφει την τρομοκρατία».

    Εδώ και πολλούς μήνες έχει αυξηθεί η δράση των ισλαμιστών ανταρτών στην περιοχή. Από τον Ιούνιο, τουλάχιστον 260 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε μάχες και από επιθέσεις. Μεταξύ αυτών βρίσκονται περίπου 100 αστυνομικοί και στρατιωτικοί, σύμφωνα με καταμέτρηση του γαλλικού πρακτορείου, η οποία στηρίχθηκε σε επίσημα στοιχεία.

    Πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/09/2009_295114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέο:

    Η Ελλάδα έστειλε στρατιωτικο τμήμα για τον "ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 40ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΥΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" (=πραξικόπημα του Καντάφι) στη Λιβύη.

    1 Διμοιρία ΜΛΑΤ με 21 άτομα και 6 ακόμα ως άγημα σημαίας υπο τις διαταγές Σημαιοφόρου του Π.Ν. παρέλασαν μαζί με στρατιωτικά τμήματα της Ένωσης Αφρικανικών Κρατών, και Ρωσσία - Ουκρανία - Σερβία και μαζί με μπάντες απο Ρωσσία, Αυστρία, Γαλλία, Ιταλία

    Πηγή: http://mexrisesxaton.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οκτώ ρουκέτες, προέλευσης Αμερικής, Α/Τ 3,5 ιντσών, ανακάλυψε η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, μετά από εντατική έρευνα που ξεκίνησε με την αξιοποίηση σχετικής πληροφορίας.

    Οι ρουκέτες ανακαλύφθηκαν από στελέχη της Υπ.Ε.Ε., σε συνεργασία με το κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Βρέθηκαν καλά συσκευασμένες και θαμμένες σε ορεινή δασική και μη προσβάσιμη περιοχή, στα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης.

    Σχετικά με τον εντοπισμό τους έχουν ενημερωθεί ήδη ο αρμόδιος εισαγγελέας, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ, προκειμένου να επιληφθούν της υπόθεσης.

    Πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/09/2009_295139

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βλέπω μόνο αυτό το ποστ από Σεπτέμβριο.
    Τι πρόβλημα υπάρχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Οι σύμμαχοι πρέπει να επικρατήσουν"


    Εννοείς οι ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ!
    Πρεπει να εισαι πολύ αφελής για να πιστεύεις οτι οι Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκοί βρέθηκαν σ'αυτήν την χώρα για την "αποκατάσταση της δημοκρατίας", μπλα,μπλα,μπλα,μπλα και αλλα τέτοια κουραφέξαλα που ταϊζουν στους εύπιστους υπηκόους τους.Τα ίδια έλεγαν και για το Ιράκ.Και ποιός Έλληνας τους πίστεψε;Μόνο μερικοί σαν τον Ζαφείρη και τον Ζουλουλάνδιο.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μίνωα συνέχεια κάνεις ότι δεν βλέπεις καλά τι γράφω.

    Δεν είπα ότι οι Αμερικάνοι και λοιποί πήγανε στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ για τους κακόμοιρους τους ανθρώπους. Πήγαν για τα δικά τους συμφέροντα που δεν είναι καθόλου αγνά. Το ίδιο κάνουν και οι Ρώσοι με κάποιες δημοκρατίες εντός Ρωσικής Ομοσπονδίας, και σε πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

    Αυτό που είπα είναι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για τους κατοίκους των περιοχών αυτών εάν χάσουν οι Αμερικάνοι σε αυτά τα μέτωπα.
    ή μήπως θεωρείς τους Ταλιμπάν καλά παιδιά; και ότι οι κάτοικοι του Αφγανιστάν (και όλων των γειτονικών περιοχών) θα περάσουν καλά;

    Και στις δύο περιοχές η διεθνή κοινότητα έπρεπε να παρέμβει. Καθεστώτα όπως αυτά του Σαντάμ δεν καταρρέουν χωρίς όπλα. Ο ΟΗΕ ήταν και είναι αδύναμος να πάρει πρωτοβουλίες. Το καλό είναι ότι το καθεστώς του Σαντάμ είναι παρελθόν, τα κακά είναι ότι αθώοι πεθαίνουν είτε από τους συμμάχους είτε από τους αντάρτες, αμερικάνικές κτλ εταιρίες ρουφάνε τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, και άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμωνώ με Ζουλού!στο είπα ξανά Μίνωα αυτοί οι Ταλιμπάν δεν έχουν καμία σχεση με εθνικό κίνημα,καμία!και να μιλάς καλύτερα,παραείσαι απαξιωτικός και στο τέλος αυτοαπαξιώνεσαι φερόμενος έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγγνώμη, αλλα ωρες-ωρες με βγάζετε απο τα ρούχα μου!Ειστε οι μονοι εδω μέσα(σίγουρα υπάρχουν και άλλοι, αλλα προτιμούν την σιωπή και πολύ καλά κάνουν!)που "αναμεταδίδετε" τα δελτία τύπου της Αμερικάνικης πρεσβείας. Οχι φιλε Ζαφείρη και φίλε Ζουλουλάνδιε!Αν επιθυμούσα να ακούσω την επίσημη άποψη των Αμερικάνων, θα προτιμούσα να συντονίσω το ραδιόφωνο μου στην "Φωνή της Αμερικής"!Αθελα(η ηθελημένα)γίνατε οι κατ'εξοχήν διασπορείς της "Ισλαμοφοβίας" σ'αυτό το ιστολόγιο και αυτό προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα!Εξ ου και η ακομψη αντίδραση μου!



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Πήγαν για τα δικά τους συμφέροντα που δεν είναι καθόλου αγνά."

    - Μίνωα,
    Αυτό που έγραφα για τους Αμερικανούς το λέει η "Φωνή της Αμερικής";

    Ισλαμοβοφία;!!!!
    Οι Ταλιμπάν και οι ακραίοι φονταμεταλιστικοί κύκλοι είναι οι επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Οι Ταλιμπάν και οι ακραίοι φονταμεταλιστικοί κύκλοι είναι οι επικίνδυνοι."


    Επικίνδυνοι για ποιούς σύντροφε;ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(!!!);;;Η για τους Αμερικάνους και τα τσανάκια τους(π.χ.Αγγλία,Ισραήλ);Εγω ενα ξέρω!Οτι αν ταξιδέψεις ανατολικά της Τουρκίας και δηλώσεις οτι εισαι Ελληνας, θα σε σηκώσουν στα χέρια και θα σε φιλοξενήσουν όπως φιλοξενούν τους συγγενείς τους.Το ταξίδι αυτό το εκανε πρόσφατα ενας φίλος μου- μόνος του με την μηχανή του-και μου ειπε τα καλύτερα λόγια για αυτούς τους λαούς.Αλλα όπου και να πήγαινε, δήλωνε ΕΛΛΗΝΑΣ.Αυτή ειναι η "μαγική" λέξη που ανοίγει την "σπηλιά του Αλή μπαμπά" σ'αυτές τις περιοχές του πλανήτη!Για τόλμα όμως να πεις οτι εισαι Αμερικάνος ή Άγγλος!Θα σε σφάξουν "στο γόνατο" όπως σφάζουν τα κατσίκια(γιατί άραγε;)!Αυτά και να μην ξαναδιαβάσω οτι "κινδυνευουμε απο τους ισλαμιστές"!Αυτοί που κινδυνεύουν...ας πρόσεχαν!
    "Δρούγε" ε "Δρούγε"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καθόλου ισλαμοφοβία,καθόλου αμερικανολατρεία,τουναντίον μάλιστα και για τις δύο περιπτώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφιερωμένο στον ισλαμόφιλο-ταλιμπανοφιλο Μίνωα:

    Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μερζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν επειδή άλλαξαν θρήσκευμα.
    Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Bild, στο Ιράν, δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο με την κατηγορία ότι έγιναν χριστιανές.
    Η Meryem και η Marziah που... κρατούνται σε φυλακή της Τεχεράνης μαστιγώνονται κάθε φορά που ο ιμάμης καλεί για προσευχή τους πιστούς μουσουλμάνους, ταπεινώνονται και τιμωρούνται με στέρηση τροφής και νερού.
    Συνελήφθηκαν στις 5 Μαρτίου όταν έγινε έφοδος στο σπίτι τους και βρέθηκε εκεί η Καινή Διαθήκη. Η υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγγραφέας Sabatina James που αγωνίζεται για την απελευθέρωσή τους διαμαρτύρεται: «Ζουν στην απομόνωση και ανακρίνονται με τα μάτια κλειστά. 5 φορές την ημέρα, όταν ο ιμάμης καλεί σε προσευχή, μαστιγώνονται. Τους δίνουν πολύ λίγο νερό και φαγητό.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοπέλια δεν με πείθετε!Τι θελετε να κανω;Να ανοίξω και εγω τα αρχεία μου και να βγάλω στην φόρα τις εκατοντάδες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων(μιας και το πατε εκει το "παιχνίδι")που συμβαίνουν καθημερινά στην "μεγαλύτερη δημοκρατία του πλανήτη" τις ΗΠΑ(για να μην πιασω και το Ισραήλ, διότι θα ξημερωθούμε);
    Και ουτε "ισλαμόφιλος" ή "Ταλιμπανόφιλος" ειμαι!Απλά δεν "καταπίνω αμάσητα" τα παραμύθια που μου "σερβίρουν" οι διάφοροι "Δρούγοι υπηρεσίας"!Και συν τοις αλλοις γνωρίζω και την ιστορία της αποικιοκρατίας!Οπότε πηγαινετε να "παιξετε μπάλα" πιο πέρα!



    Μίνως.
    Υ.Γ.Και να μάθετε να σεβεστε την κουλτούρα του κάθε λαού!Δεν ταιριάζει σε όλους τους λαούς του πλανήτη το Φράγγικο κοστούμι με τον λαιμοδέτη, ουτε ο δυτικός παρλαμενταρισμός ως πολιτικό σύστημα(ειδικά όταν επιβάλλονται δια της βίας).Και οπωσδήποτε, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ στην παγκοσμιοποιημένη του μορφή.Πολύ Χάντινγκτον διαβάζετε!Κόψτε τον, διότι θα σας χαλάσει το μυλό(αν δεν σας το έχει ήδη χαλάσει)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού δεν σου αρέσει να σου βάζουν ταμπέλες Μίνωα, μην βάζεις και εσύ!

    .. και συνεχίζεις να λες τα άσχετά σου. Σου είπε κανένας ότι οι ΗΠΑ, Ισραήλ είναι οι μεγαλύτερες πραγματικά δημοκρατίες του πλανήτη;

    Αλλά βλέπω ότι είσαι και επιλεκτικός. Αναφέρεσαι σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Δεν σε βλέπω να αναφέρεσαι και σε άλλες μεγάλες "δημοκρατίες": Ρωσία, Κίνα, Βορ Κορέα, Κούβα, Λιβύη, Ιράν, κτλ κτλ.

    Κάποια από τα αμάσητα φαίνεται ότι φτάνουν στα μάτια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μίνωα,

    Και μέσα στην Τουρκία να πας ο απλός κόσμος θα σε υποδεχτεί καλά.

    Μπορείς βέβαια να πας και στο Κόσοβο, και στη μουσουλμανική περιοχή της Βοσνίας να δεις πως θα σε υποδεχτούν! πες τους ότι είσαι Έλληνας να δεις πως θα αντιδράσουν...

    Αφού έχεις τόσο μεγάλο σεβασμό στους ταλιμπάν κτλ μπορείς να μετακομίσεις να γίνεις και μουσουλμάνος!

    "ανατολικά της Τουρκίας";;;;;;
    σε ποιες περιοχές "πήγε" ο φίλος σου; Στο Ιράκ, στο Ιράν;που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Ρωσία, Κίνα, Βορ Κορέα, Κούβα, Λιβύη, Ιράν"


    Εκτός του οτι θα πρεπει να κάνεις κάποια ανανέωση των στοιχείων της database που διαθέτεις(διότι η Λιβυη αυτήν την στιγμή θεωρειται "εμπορικός εταιρος" των χωρών της δύσης, η δε Κινα εδω και χρόνια ειναι το μεγαλύτερο "φασονάδικο" δυτικών προϊοντων, οπότε αυτες οι χωρες επαψαν να θεωρούνται απειλή για τον "πεπολιτισμένο" κόσμο.),ξεχασες να αναφέρεις την Σαουδική Αραβία.Γιατί αραγε;Μήπως η Σαουδική Αραβία μετετραπη ξαφνικά σε υποδειγματική -δυτικού τύπου- δημοκρατία και επαψε να κάνει χρήση της "Σαρία";Και μην αρχίσεις να δικαιολογείσαι οτι "σου διέφυγε", διοτι απο πονηριές ειμαι χορτάτος!
    Οσο για το Ιραν,νομίζω οτι ξεχνάς εσκεμμένα οτι το σημερινό θεοκρατικό καθεστώς δεν επεβλήθη πραξικοπιματικά, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΩΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΗ ΤΟ 1979.Στον δε Χομεϊνί ειχαν παραχωρήσει πολιτικό ασυλο οι Γαλλοι και την ίδια χρονιά, με Γαλλικό αεροπλάνο προσγειώθηκε ως σωτήρας στην Τεχεράνη!
    Εμεινε μια παραπαίουσα Βορ.Κορέα και μια παραπαιουσα Κούβα."Σπουδαια τα λάχανα"!Και αυτες τις μιζερες χώρες θα πρεπει να φοβαται ολάκερη η ανθρωπότητα;ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ; Και μην αρχίσεις να "πιπιλάς" την γνωστή "καραμέλα" οτι η Βορ. Κορεα διαθετει πηρυνικά όπλα, διοτι και το Πακισταν και η Ινδια και το Ισραήλ διαθετουν, αλλα για αυτες τις χώρες "τουμπέκα ψιλοκομμένη".Για αυτό σου λεω "παιξε μπάλα" παρακάτω!Δεν ειμαι ολότελα άσχετος!Και μην συνεχίσεις την κουβέντα διοτι θα αρχίσω να παρεκτρέπομαι!


    Μίνως.
    Υ.Γ.Ο φίλος μου με την μήχανή του και με "διαβατήριο" την λέξη "yunan" -που όπως(δεν)ξέρεις ειναι Περσική και απο τους Περσες την "δανείστηκαν" οι Τούρκοι-διέσχισε όοοοολο το Ιράν και ετυχε της φιλοξενίας που προανέφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οταν ανοιγεις κουβεντα με τους Σαγιανιμ/Ποκοπικους εκει καταληγεις.
    Χανεις την ωρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Αφού έχεις τόσο μεγάλο σεβασμό στους ταλιμπάν κτλ μπορείς να μετακομίσεις να γίνεις και μουσουλμάνος!"


    Γιατί ρε παλουκάρι;Μείνατε απο μέλη στο club των περιτετμημένων;
    ΡΕ Α ΠΑΓΑΙΝΕ, ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ "ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΝΤΙΛΙΑ"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μινωούκι,

    πολύ τρέλα πουλάς!! Μη σπάζεσαι! θα πάθεις έμφραγμα!

    1) Είχα γράψει πιο πριν "Ρωσία, Κίνα, Βορ Κορέα, Κούβα, Λιβύη, Ιράν, κτλ κτλ." τι ήθελες δηλαδή να γράψω 50+ χώρες που δεν είναι δημοκρατικές;
    Αυτές οι χώρες που έγραψα είπα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ στην πραγματικότητα. Και εσύ απάντησες ότι κάποιες από αυτές είναι εμπορικοί εταίροι και τους έχουν ανάγκη οι Αμερικανοί. Είπα εγώ το αντίθετο;; Εγώ μίλαγα για δημοκρατικές χώρες το οποίο το άρχισες εσύ με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

    Σχετικά με τη Σ. Αραβία:
    Είσαι χαζός ή άσχετος; Η Σ. Αραβία όπως (δεν) ξέρεις δεν είναι δημοκρατία ούτε τυπικά, όπως οι ΗΠΑ, Ισραήλ, Ρωσία, κτλ..
    Λέγεται: Β α σ ί λ ε ι ο της Σαουδικής Αραβίας

    - ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΥΦΛΕ;;;

    2) μόνο το Ιράν αρκούσε. Δεν είπα το αντίθετο για το Yunan!

    3) Ιράν: ισλαμική δημοκρατία - τι θες να πεις ότι τις "ελευθερίες και τα δικαιώματα" που έχει ο πολίτης σε κάποια δυτική χώρα τις έχει ο ιρανός; Για άλλη μία φορά: Δεν μιλάμε για τυπικές Δημοκρατίες!!

    Μάθε λοιπόν ότι δεν είναι ούτε 5 ούτε 10 οι χώρες οι οποίες καν τυπικά δημοκρατίες, αλλά καθεστώτα, βασίλεια, μοναρχίες, κτλ.

    4) Πυρηνικά; Εγώ δεν μιλάω; Τι θες να πω ότι πρέπει τα κράτη που κατέχουν πυρηνικά όπλα να αφοπλιστούν; Εννοείτε!
    - Quiz: Ποια χώρα ενώ είχε πυρηνικά όπλα τα κατέστρεψε;
    Tip: Είχε και πάρε-δώσε με τους ισραηλινούς.


    Υ.Γ.: Προσοχή στις στροφές! θα ντελαπάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζουλουλάνδιε...

    "Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου"


    Το γραφω μόνος μου, διότι αυτό θα συνέβαινε αν σου απαντούσα όπως θα ήθελα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ!"

    "ΚΑΙ αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου"


    Για να ξέρεις οτι δεν εμεινε αναπάντητη η αυθάδεια σου!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "ΚΑΙ αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου"

    οι "αναρτήσεις" δεν καταργήθηκαν λόγω ύβρεων, αλλά λόγω των ασυναρτησιών και των άσχετων που γράφεις...

    ...και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το κάνει ο διαχειριστής.... να χάσει και την ώρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.