29/1/11

Ν. Νικολόπουλος: "Κυβέρνηση λαθρομεταναστών και κυκλωμάτων"

"Ότι…  «δουλεύει» υπέρ των διακινητών και των  λαθρομεταναστών και κατά της ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα" κατηγορεί την Κυβέρνηση ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ, βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Όπως επισημαίνει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς  Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη ο Αχαιός Βουλευτής, "το 2010 που σημειώθηκε ρεκόρ εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η χώρα μας έκανε μόλις 295 αιτήματα ζητώντας από την Τουρκία να πάρει πίσω μόνο 10.198 μετανάστες που εισήλθαν στην Ελλάδα παράνομα!"

"Βάση της συμφωνίας που υπεγράφη στο πρώτο ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας κατά την επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα στις 14 Μαΐου 2010, η ελληνική κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να υποβάλλει στην τουρκική πλευρά μέχρι και 1000 αιτήματα επανεισδοχής λαθρομεταναστών κάθε χρόνο. Η συμφωνία αφορά 1000 αιτήματα και όχι 1000 άτομα, που σημαίνει πως σε κάθε αίτημα μπορεί να περιλαμβάνεται απεριόριστος αριθμός μεταναστών, αρκεί η ελληνική κυβέρνηση να μπορεί να τεκμηριώσει ότι εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από τουρκικό έδαφος."
«Οι ελληνικές Αρχές πριν την συμφωνία Παπανδρέου – Ερντογάν έκαναν 1527 ομαδικά αιτήματα ζητώντας να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία 26.516 λαθρομετανάστες. Το 2009 οι αιτήσεις ήταν 879 και αφορούσαν 16.123 άτομα. Έτσι, διαπιστώνουμε πως ενώ οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας παρανόμως, πολλαπλασιάζονται, οι αρμόδιες ελληνικές Υπηρεσίες κινούν τις διαδικασίες για να επιστρέψουν στη Τουρκία όσο το δυνατόν λιγότεροι μετανάστες. Αυτή η Κυβέρνηση, δεν είναι με τους Έλληνες. Αυτή η Κυβέρνηση, δουλεύει υπέρ των λαθρομεταναστών και των κυκλωμάτων διακίνησης», δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας.

Ο κ. Νικολόπουλος, ερωτά τους Υπουργούς "γιατί η κυβέρνηση υπέβαλλε μόνο 295 αιτήματα ενώ έχει το δικαίωμα να υποβάλλει 1.000 και ποιος είναι ο ακριβής αριθμός μεταναστών που επέστρεψε η Ελλάδα πίσω στην Τουρκία το 2010."

Επίσης ερωτά, "αν έχουν γίνει αιτήματα το 2011 για να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία μετανάστες και εάν ναι ποιος ο αριθμός των αιτημάτων και ποιος ο αριθμός μεταναστών που ζητούμε να πάρει πίσω η Τουρκία."http://www.thebest.gr

5 σχόλια:

  1. Ποιος τον ακουει τον κ. Νικολοπουλο?

    Πρεπει να βγει ο κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ και να θυμισει στην τωρινη κυβερνηση την αριστοτεχνικη αντιμετωπιση της καταστασης απο μερους του.

    Μόνο κατά το έτος 2008 συνελλήφθησαν τουλάχιστον 146.000 λαθρομετανάστες και 2.211 δουλέμποροι, όπως συνάγεται από επίσημη έκθεση που κυκλοφόρησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

    εν τούτοις μετά το 2002 έχει παύσει να το τηρεί επί της ουσίας, καθώς από τα 57.000 αιτήματα επαναπροωθήσεως που έχει υποβάλλει η Ελλάδα, η Τουρκία έχει κάνει δεκτά μόνο τα 7.000

    http://epanellinismos.com/index.php?option=com_kunena&func=view&id=12977&catid=81&Itemid=10&lang=el

    Να γινει ενας διαγωνισμος να δουμε ποιος ηταν ο πιο αχρηστος υπουργος. Θα παιχθει στα σημεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι "αντιρατσιστές" τα κονομάνε
    χοντρά με τους λαθρομετανάστες.
    Μεγάλες "μπιζ" για αριστερούς με καπιταλιστικές τσέπες!
    Ξυπνάτε λαμόγια εσείς που ψηφίζετε τους Κουκουέδες!!!!!!!!!

    Γραμματέας (πρώην) της σπουδάζουσας νεολαίας του ΚΚΕ ο ιδιοκτήτης του κτιρίου!!!!!
    Ναι καλά το διαβάσατε.
    ΚΚΕς ο μάγκας.

    Για να δούμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που δόθηκε στους λαθρομετανάστες, ποιοί είναι οι χορηγοί του και η ΜΚΟ του. Ο ιδιοκτήτης λοιπόν είναι κάποιος Ντίνος Ρουτζούνης, πρώην γραμματέας της σπουδάζουσας νεολαίας του ΚΚΕ, ιδιοκτήτης της Κάπα Research, γνωστής εταιρίας δημοσκοπήσεων, που έχει στο πελατολόγιο της όλα σχεδόν τα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Με μεγάλες εργολαβίες στο ενεργητικό του, όπως το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πληροφόρησης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ντίνος Ρουτζούνης είναι ένας γνήσιος αριστερός μεγιστάνας. Βεβαίως το κτίριο δόθηκε στους λαθρομετανάστες, αφού έτσι και αλλιώς ήταν γνώριμο σε όλους από τις εκδηλώσεις της Ένωσης Μεταναστών που λαμβάνουν χώρα εκεί από το 2009, με την αιγίδα φυσικά της Κάπα Research και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Ελλάδα. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνεται στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, ΜΚΟ, Υπάτια: "Αντικείμενο του Ινστιτούτου Υπατία είναι η καταγραφή, ανάλυση και ερμηνεία οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών φαινόμενων και γεγονότων με στόχο την εξαγωγή συγκεκριμένων αποτελεσμάτων και εκτιμήσεων."
    "Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται και υλοποιούνται σε τακτά διαστήματα ημερίδες κατά τις οποίες παρουσιάζονται και αναλύονται τα συμπεράσματα των ερευνών με την ενεργή συμμετοχή φορέων και πολιτών οι οποίοι συνδιαμορφώνουν την ερμηνεία των αποτελεσμάτων."
    Είδαμε ήδη τι είδους ημερίδες διοργανώνει αυτό το Ινστιτούτo και ο ιδιοκτήτης του, πρώην γραμματέας της σπουδάζουσας νεολαίας του ΚΚΕ, αριστερός από κούνια, συνεργάτης εδώ και 20 χρόνια των δύο μεγάλων κομμάτων και όχι μόνο. Ενδεικτικά στο πελατολόγιο της εμφανίζονται το Γερμανικό Προξενείο, το Βρετανικό Συμβούλιο και όλα τα υπουργεία. Ομογάλακτος του συστήματος λοιπόν ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο κατέληξαν οι "διαπραγματευτές", όπως ο εκλογολόγος του MEGA, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλαβάνος και φυσικά το Ελληνικό κράτος.
    Θα δείξει άραγε την ίδια ευαισθησία η κυβέρνηση, ο εκλογολόγος, ο δημοσκόπος και οι αριστεροί αν Έλληνες θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το άσυλο της Νομικής (ή και οποιοδήποτε άσυλο) για να διεκδικήσουν εργασία και στέγη σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει; Προφανώς και όχι! Τότε ξαφνικά θα λειτουργήσουν τα σήματα της αστυνομίας και θα υπάρξει και πάλι κάποιος που θα ουρλιάζει για συλλήψεις και χημικά.

    Όχι παίζουμε!!
    Έτσι δεν είναι Ντίνο;




    Ένας παλιός και ακόμα άφραγκος Κνίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραβλέπω το αντιαισθητικό λουκ του συγκεκριμένου βολευτή (αλήθεια από το ίδιο μαγαζί με τον Ταμτάκο, ψωνίζει τα κουστούμια και τις γραβάτες του?) και ερωτώ: Ο κύριος αυτός χθες ήρθε στην Ελλάδα? Ποιό κόμμα κυβερνούσε μέχρι το 2009? 'Όλοι το παίζουν πατριώτες στην αντιπολίτευση αλλά όταν βρεθούν στην εξουσία.....
    Σιγά κορίτσια, θα σκίσετε κανένα καλσόν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στέλνονται μέσω κυρίως της Τουρκίας εντός του ελληνικού εδάφους και συγκεντρώνονται πίσω από τις ελληνικές γραμμές των συνόρων στο εσωτερικό της χώρας. Η Τουρκία ως γνωστόν κατάργησε κάθε μορφή visas με μουσουλμανικά κράτη, μετατρέποντας τη χώρα σε κέντρο συγκέντρωσης όλων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και όχι μόνο.
    Η ενέργεια αυτή της Τουρκίας δεν έγινε τυχαία. Η αποστολή….
    στη συνέχεια στη χώρα μας, όλων αυτών των χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στην Τουρκία, έχει δύο στόχους: Αφενός δημιουργείται ένα ισχυρό προγεφύρωμα για την εξάπλωση του Ισλάμ στην Ευρώπη, στοιχείο που εξυπηρετεί πλήρως τα νέο-οθωμανικά σχέδια της Τουρκίας και αφετέρου δημιουργείται ένας ισχυρός μουσουλμανικός και φιλικός φυσικά προς την Τουρκία θύλακας πίσω από τις ελληνικές γραμμές του μετώπου.

    Σκεφτείτε απλά τι θα συμβεί σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με την Τουρκία στη Θράκη και στο Αιγαίο. Θα κηρυχθεί επιστράτευση, ο ανδρικός πληθυσμός θα φύγει από το εσωτερικό της χώρας και πίσω στις πόλεις και στα χωριά, θα μείνουν γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι και εκατομμύρια εξαγριωμένοι, πεινασμένοι και παράνομα οπλισμένοι μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν θα έχουν να χάσουν τίποτα πέραν της εξαθλίωσής τους, ενώ ταυτόχρονα θα επιθυμούν να νικήσουν οι φίλιες μουσουλμανικές δυνάμεις της Τουρκίας. Ένας δηλαδή στρατός ανταρτών μουσουλμάνων φιλικά διακείμενων προς την Τουρκία, στα μετόπισθεν.
    Θέλετε να σκεφτείτε τι θα συμβεί;; Για σκεφτείτε το λίγο, καλό θα σας κάνει. Μερικά πρόσφατα παραδείγματα, όσο ανώδυνα και να είναι ας γίνουν μάθημα.
    Μπορεί οι διάφοροι γόνοι των πολιτικών οικογενειών και τα διάφορα κρατικοδίαιτα παράσιτα που αποτελούν την άρχουσα τάξη της χώρας να φύγουν την κρίσιμη στιγμή για τα Ευρωπαϊκά Σαλόνια, προκειμένου να απολαύσουν το υστέρημα των πολιτών που έχει διασπαθιστεί και έχει φυγαδευτεί στο εξωτερικό και να πουλάνε αντίσταση εκ του μακρόθεν, όμως οι γονείς μας, οι γυναίκες μας, οι κόρες μας, οι γιοί μας και οι περιουσίες μας, θα μείνουν εδώ μαζί με τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων μουσουλμάνων για να υποστούν τις συνέπειες.
    Κάτι πρέπει να γίνει τώρα, πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεισφέρω στην παράνοια των συγκεκριμένω κυρίων που εξακολουθούν να πληρώνονται σαν βουλευτές οι τύποι (που μαζί με άλλους) ρήμαξαν την χώρα (μιλάμε για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης). Τραγικά μεγέθη στην ανευθυνότητα, τις γκάφες και την ανυποληψία...
    - Την ώρα της κρίσης, έθεσαν θέμα για το πανεπιστημιακό άσυλο. Μπα; Αυτοί δεν ήταν, η κυβέρνησή τους δεν ήταν που είχε «μεταρρυθμίσει» επιτυχώς (όπως όλες οι «μεταρρυθμίσεις» τους...) και το πανεπιστημιακό άσυλο το 2007; Και μετά ξεκίνησε η φαρσοκωμωδία: την μία μέρα ο αρμόδιος τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ καλούσε την κυβέρνηση «να υπερασπιστεί το άσυλο», την επομένη ο αρχηγός του κόμματος δήλωνε «να καταργηθεί το άσυλο» και την επομένη ο γραμματέας του κόμματος δήλωνε ότι ο αρχηγός του δεν εννοούσε κατάργηση της έννοιας του ασύλου αλλά κατάργηση της «εκμετάλλευσης του ασύλου»! Τρέχα γύρευε δηλαδή... Απίθανα πράγματα.
    - Μετά την κρίση η τρικυμία στον εγκέφαλο των παιδιών της Συγγρού χειροτέρευσε. Υιοθετώντας τη λογική φυλλάδας χαμαιτυπείου, άρχισαν να κατηγορούν την κυβέρνηση ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι χρηματοδοτεί οργανώσεις που συμμετείχαν στην μετακίνηση των μεταναστών!
    - Μέχρι που αποκαλύφθηκε η αδιανόητη γκάφα των παιδιών της Συγγρού, όταν αποδείχθηκε ότι αν υπήρξαν χρηματοδοτήσεις αυτές, ήταν επί κυβερνήσεων Ν.Δ., νόμιμες, από κοινοτικά κονδύλια, και υπογεγραμμένες από σειρά υπουργών της Ν.Δ.!...

    - Θα πει κανείς: τους συγκεκριμένους τύπους τους πληρώνουμε με τυος φόρους μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.