31/1/11

Χορηγός η … κυβέρνηση στο Φόρουμ Μεταναστών που εκτέλεσε την κατάληψη της Νομικής !!!

“Αποδείξαμε ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση, αποφασιστικότητα και ψυχραιμία -στοιχεία που διαθέτει η κυβέρνηση-, τότε μπορούμε να αποτρέψουμε έκνομες καταστάσεις που καλλιεργούνται από κάποιους που επιθυμούν απλά και μόνο τη δημιουργία χάους και εντυπώσεων”, ισχυρίστηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής μετά την μεταστέγαση των παράνομων μεταναστών από τη Νομική σε κτίριο της Πατησίων. 

 
 Ο κ. Πεταλωτής υποστήριξε επίσης  ότι η κυβέρνηση υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου, αλλά και την ασφάλεια των ανθρώπων αυτών “που πέφτουν θύματα μιας αδιέξοδης κατάστασης που κάποιοι τους επιφύλαξαν”.
Ποιοί όμως ήταν αυτοί που “επιφύλαξαν” αυτή την “αδιέξοδη κατάσταση”;

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Θα έπρεπε ο κ. Πεταλωτής, πριν τοποθετηθεί, να είναι πιο προσεκτικός.
Ας μάθει, λοιπόν την αλήθεια: Το “ταξίδι αναψυχής” των μεταναστών συνεχίζεται ανεμπόδιστα,  με την ευγενική χορηγία  της  κυβέρνησης Παπανδρέου.
Όμως πλέον, προκύπτει μείζον πολιτικό θέμα από τις αποκαλύψεις σχετικά με  τη διασύνδεση της κυβέρνησης Παπανδρέου με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών που σχεδίασε και διοργάνωσε την περιοδεία των μεταναστών.
Γιατί  πέραν της χρηματοδότησης  της οργάνωσης -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης–  που αποκαλύφθηκε σήμερα, η διασύνδεση της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο  του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, προκύπτει και από την κάλυψη των ταξιδιών του –μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας.
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Παπανδρέου, οφείλουν πλέον άμεσα να απαντήσουν, τόσο για την εμπλοκή τους στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, όσο και για την πραγματική τους σχέση της με το Φόρουμ και τον Πρόεδρό του».
Σε άλλη ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρονται και τα εξής:
Ο κ. Μοαβία πρώτος αριστερά
«Έως τώρα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ενήμερη για την εκστρατεία των λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, ότι επέτρεψε την κατάληψη της Νομικής και ότι με τη στάση της διόγκωσε το πρόβλημα και διέσυρε κάθε έννοια έννομης τάξης.
Σήμερα, γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση. Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει –μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Επιπλέον: Στην ιστοσελίδα του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινίδη υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, τον οποίο είχε προσκαλέσει στις Βρυξέλλες.
Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και να δώσει εξηγήσεις».
Οι διοργανωτές της κατάληψης είχαν… σπόνσορα το ελληνικό Δημόσιο
Το ρεπορτάζ  στην εφημερίδα «Δημοκρατία»
Με πακτωλό δημοσίου χρήματος από το τομέα του υπουργείου Απασχόλησης, του οποίου προΐσταται η υφυπουργός Αννα Νταλάρα, και με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών οργάνωσε την κατάληψη στη Νομική Σχολή Αθηνών και απ’ ό,τι φαίνεται χαράσσει νέο πεδίο λαμπρών επιχειρήσεων. Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η οργάνωση που διακίνησε πάνω από 250 λαθρομετανάστες από την Κρήτη στην Αθήνα και δημιούργησε σοβαρά ζητήματα στην εύρυθμη λειτουργία της πανεπιστημιακής κοινότητας αναφέρει με «ψιλά» γράμματα και χωρίς άλλες επεξηγήσεις (που εγείρουν πλήθος ερωτημάτων τα οποία πρέπει να απαντηθούν από την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου φορέα) τη -φανερή τουλάχιστον- χρηματοδότηση του Φόρουμ: Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (75%) και υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (25%). Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, όσοι έβαλαν το χέρι τους για να προκληθεί αγανάκτηση και αναβρασμός στην κοινή γνώμη, διασυρμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εξευτελισμός των θεσμών, της έννομης τάξης και του πανεπιστημιακού χώρου έχουν σπόνσορα το ελληνικό Δημόσιο.
Εδώ θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι σοβαρά ερωτήματα δημιουργούνται και για το κόστος μεταφοράς των μεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα (το οποίο φήμες λένε ότι πληρώθηκε ή θα πληρωθεί από το υπουργείο Εσωτερικών). Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον βρόντο, σε μια εποχή που η κυβέρνηση έχει πετσοκόψει τους μισθούς και τα δώρα των εργαζομένων και ετοιμάζεται, υπακούοντας πειθήνια στις εντολές των «ντόπερμαν» του Δ.Ν.Τ, να περικόψει κι άλλα ποσά από τους μισθούς και τις συντάξεις τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), ο ένας από τους δύο φορείς που χρηματοδοτούν την ομάδα μεταναστών που κατέλαβαν τη Νομική πιάνοντας στον ύπνο την κυβέρνηση, είναι το βασικό χρηματοδοτικό μέσο της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την υποστήριξη της απασχόλησης στα κράτη-μέλη, καθώς και για την προώθηση της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής. Οι δαπάνες του ΕΚΤ αντιστοιχούν σε περίπου 10% του συνολικού προϋπολογισμού της Ε.Ε.
Αρνητικούς συνειρμούς δημιουργούν οι πληροφορίες για ακαθόριστη και αφανή χρηματοδότηση του Φόρουμ Μεταναστών, αφού από στοιχεία του ρεπορτάζ προκύπτει ότι χρηματοδοτούνται και από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και από κονδύλια που, ενώ διατίθενται για έτερους δημόσιους σκοπούς, αυτά προωθούνται για άλλες δραστηριότητες.
Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών (που συγκέντρωσε, οργάνωσε και διακίνησε τους 300 παράνομους αλλοδαπούς) είναι ένα άτυπο Δίκτυο Μεταναστευτικών Οργανώσεων και Κοινοτήτων, όπως αυτοπροσδιορίζεται στην ειδική σελίδα, στην οποία ζητά επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο 2002 από 9 Κοινότητες.
Τα μέλη του (όπως διαβάζουμε στη σελίδα του) σήμερα είναι 38 οργανώσεις. «Κύριος στόχος του ΕΦΜ είναι να συμβάλλει στη δύσκολη και μακρά διαδικασία της κοινωνικής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Η ιδέα αυτή βασίζεται στην πεποίθηση (άποψη) ότι η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την εμπλοκή της ίδιας της ομάδας στόχου, δηλαδή των μεταναστών. «Για να φέρουμε σε πέρας τον σκοπό μας χρειαζόμαστε τη δική σας ενεργή υποστήριξη και συνδρομή. Μπορείτε τώρα να βοηθήσετε το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών προσφέροντας λίγο από τον χρόνο σας» μας λένε όσοι υποστηρίζουν ότι παράγουν κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.
Ενα ακόμα στοιχείο, που δημιουργεί επίσης αρνητικούς συνειρμούς για μεταναστευτικές οργανώσεις (όπως αυτή του Ελληνικού Φόρουμ) που πρέπει να έχουν στόχο την ομαλή ένταξη νόμιμων οικονομικών μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και όχι να πρωτοστατούν σε καταλήψεις δημόσιων χώρων, είναι ο αύξων αριθμός τους τα τελευταία 15 χρόνια, που εκτινάσσεται σε εκπληκτικά μεγέθη. Το 1996 επί κυβέρνησης Σημίτη, στην Ελλάδα υπήρχαν έξι  οργανώσεις αλλοδαπών. Σήμερα επί κυβέρνησης Παπανδρέου, έχουν φτάσει αισίως στις 121 και ολοένα και αυξάνονται.
http://www.antinews.gr

12 σχόλια:

  1. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον πρωθυπουργό της χώρας ανάμεσα σε δυνάμει πρωθυπουργούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καστρι !
    Στο καστρι!
    Ολοι οι μεταναστες μαζι!
    Παρεα με τον πολυπολιτισμικο GAP!
    Στο μαντρι!
    Διπλωματη! giorgos!...
    Παμε για το νεο Παγκοσμιο ΠΑΣΟΚ!
    Κοσμε ετοιμασου για ΣΟΚ!
    Το ΠΑΣΟΚ των 3 ωκεανων και των εξι
    ηπειρων!
    Τυφλα ναχει ο Ομπαμας...
    Και η χαμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το ΠΑΣΟΚ των 3 ωκεανων και των εξι
    ηπειρων!"

    είδες ο ΓΑΠ;
    ξύπνα Έλληνα και σπάσε πια την τηλεόραση της οποίας τα μεγαλοκάναλα σ'έχουν τρομοκρατήσει εδώ και 15 χρόνια,

    κι αν πεις τα αυτονόητα και τα σύμφωνα με το Σύνταγμα,
    θα σου επιτεθούν ως "εθνικιστή,ρατσιστή,ακραίο,αμόρφωτο κλπ κλπ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκυλίεν το πιθάρ, και εύρεν το πώμαν
    Μπορούμε να τους βάλουμε όλους μαζί σε ένα απο τα καράβια που θα παραγγείλουμε από την Ολλανδία και όταν λέω όλους μαζί εννοώ και την κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως το 1996 πληρώσαμε ακριβά τα "ευχαριστώ" του Σημίτη, έτσι και τώρα θα πληρώσουμε πανάκριβα τα καθησυχαστικά τηλεφωνήματα του Παπουτσή προς τις οργανώσεις των μεταναστών.

    Και τα δύο είναι υποχώρηση, ταπείνωση, ένδειξη αδυναμίας. Μόλις άνοιξε ένας ακόμη ασκός του Αιόλου.

    Βλέπετε και 11:48 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ 80%

    ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ.

    ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

    ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
    ΔΕΝ ΚΟΛΑΤΣΙΖΟΥΝ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΜΕΙΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ.

    ΒΡΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΙΣΕΙ Τ΄ ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ.
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ, Ή ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΗΞΑΜΕ ΣΕ ΑΥΓΑΝΟΥΣ;
    ΟΛΟ YES MEN ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ!

    ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΙΔΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΟΥ.

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απέτρεψε η κυβέρνηση έκνομες καταστάσεις ;;;; Ετσι το κατάλαβαν οι ανίδεοι ;;;; Δεν πειράζει, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.... αλλά τι να περιμένουμε ;;; αφου αντιπολίτευση είναι ο αντωνάκης ... Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο εγγραφο του Υπουργειου Εσωτερικων διαβαζω την δικαιολογηση μεταβασης του Moavia στις Βρυξελλες και την παραγραφο=
    "(2) τις αναγκες μετακινησης ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ εντος και εκτος Ελλαδος".
    Που ακριβως υπηρετει στην Ελλαδα ο κυριος αυτος,σε ποια Δημοσια Υπηρεσια και ποιος τον τοποθετησε και τον χρηματοδοτει και μετα σκουζει για την καταληψη της Νομικης.Τι συμβαινει?Παντως ο κυριος αυτος ειναι δεδηλωμενος στο ΠΑΣΟΚ απο παλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Δημοσίευση δεν είναι παρά ένα ΝΔίστικο παραλήρημα (κλασικής προβοκάτσιας χαμηλότατου επιπέδου.

    Απλά ας δούμε και την θέση του υπουργείου για να θυμηθούμε τα της ΝΔ και την πραγματική διασταση του θέματος
    το link είναι:
    http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=9538377

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ημερομηνία: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

    Θέμα: Ανακοίνωση σχετικά με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

    Διαψεύδουμε τις αναφορές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για παροχή μεγάλων ποσών δημοσίου χρήματος προς συγκεκριμένη οργάνωση μεταναστών από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης την τρέχουσα περίοδο διακυβέρνησης, χωρίς να σημαίνει ότι μια τέτοια χρηματοδότηση είναι εξ ορισμού μεμπτή.


    Πρόκειται για ευφάνταστα σενάρια, με απώτερο στόχο την καλλιέργεια εσφαλμένων εντυπώσεων και τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης γύρω από τη μεταναστευτική πολιτική.
    Να θυμίσουμε πως η Ν.Δ. διετέλεσε επί σειρά ετών κυβέρνηση και όφειλε να γνωρίζει πώς διανέμονται τα κοινοτικά κονδύλια. Βγάζει ανακοίνωση τύπου στηριγμένη μόνο σε δημοσίευμα εφημερίδας. Αντί της υπεύθυνης στάσης να απευθύνει ερώτημα στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενέδωσε στον πειρασμό του εύκολου εντυπωσιασμού. Αν είχε ακολουθήσει την οδό της υπεύθυνης ενημέρωσης, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θα την ενημέρωνε ότι πράγματι υπήρξε και ορθά, αφού ακολουθηθήκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, έμμεση χρηματοδότηση μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ μιας οργάνωσης μέλους του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, του Ελληνο-Σουδανικού Συνδέσμου Φιλίας, την περίοδο 2005-2009 επί Νέας Δημοκρατίας.
    Την αρχική σύμβαση υπέγραψε το 2005 ο τότε Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, η οποία τροποποιήθηκε το 2006 από τον τότε Υπουργό Σάββα Τσιτουρίδη και τροποποιήθηκε εκ νέου το 2009 από την τότε Υπουργό Φάνη Πάλλη - Πετραλιά. Λυπούμαστε γιατί η ΝΔ επιλέγει για άλλη μία φορά να υποκύψει στη δίνη μικροκομματικών σκοπιμοτήτων σε βάρος των πραγματικών προβλημάτων της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ποια υπηρεσια του κρατους υπηρετει ο Σουδανος.Επιμενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Γιώργος Πάτρα
    Αυτά τα περί αποπροσανατολισμού, ξαναπέστα. Κατά τα άλλα, η τρόικα είναι εδώ και κανονίζει πόσους λαιμούς θα κόψει. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.