28/1/11

Α/ΓΕΕΘΑ στο ΝΑΤΟ:"Οι λαθρομετανάστες κοστίζουν στην Ελλάδα".

Να συνυπολογιστεί το κόστος που πληρώνει η Ελλάδα με την υποδοχή χιλιάδων λαθρομεταναστών,στην συνεισφορά της στην υπόθεση του Αφγανιστάν,επεσήμανε ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Ι.Γιάγκος κατά τη διάρκεια της 164ης Συνόδου της Στρατιωτικής Επιτροπής (Military Committee) του NATO.
Κατά τη διάρκεια της Συνόδου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις τρέχουσες επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και ειδικότερα στην εξέλιξη και το μέλλον της KFOR, της ISAF, της ‘’ACTIVE ΕΝDEAVOUR’’ και της επιχείρησης κατά της πειρατείας “OCEAN SHIELD”. Αναφορικά με την επιχείρηση KFOR σημειώθηκε η μετάβαση στην Φάση 2 από την 1η Μαρτίου 2011, ενώ κατά τη συζήτηση για την επιχείρηση ISAF, επισημάνθηκε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ότι θα πρέπει να συνυπολογισθεί στη συνεισφορά της Ελλάδος το κόστος και οι συνέπειες από την αυξανόμενη ροή παράνομων μεταναστών από το Αφγανιστάν και Πακιστάν.

Επιπλέον, στις συναντήσεις της 10ης Συνόδου με τους Μεσογειακούς Εταίρους (Mediterranean Dialogue-MD) και της 25ης Συνόδου με τις χώρες Ευρωατλαντικής Συνεργασίας (Euro-Atlantic Partnership Council-EAPC) συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης και εξορθολογισμού των προγραμμάτων αυτών σύμφωνα με τις προβλέψεις του νέου Στρατηγικού Δόγματος του ΝΑΤΟ που συμφωνήθηκε στη Σύνοδο της Λισαβόνας.
Κατά τη 15η Σύνοδο της Επιτροπής ΝΑΤΟ-Ρωσίας (NRC) επιβεβαιώθηκε η στρατηγική σχέση με τη Ρωσία με την επίτευξη σε ένα βελτιωμένο στρατηγικό πρόγραμμα συνεργασίας για το έτος 2011 ενώ καταγράφηκαν οι προοπτικές για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων.
Κατά την 26η Σύνοδο της Επιτροπής ΝΑΤΟ-Ουκρανίας (NUC) πραγματοποιήθηκε ενημέρωση αναφορικά με το μετασχηματισμό των Ουκρανικών ΕΔ ενώ επισημάνθηκε και η συμβολή της Ουκρανίας στις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Α/ΓΕΕΘΑ με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Anders Fogh Rasmussen, όπου έγινε κυρίως ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις μετά τη Λισαβόνα.
Παράλληλα, ο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ι. Γιάγκος, στο περιθώριο της Συνόδου, συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογό του Αντιστράτηγο Gabi Ashkenazi, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Τέλος, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (SHAPE) κατόπιν πρόσκλησης του Ανώτατου Διοικητή Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (SHAPE) Ναυάρχου James Stavridis, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για τη χώρα και τη Συμμαχία. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνάντησε και αντάλλαξε απόψεις με τα στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν στο SHAPE.
ONALERT.GR

9 σχόλια:

  1. ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΓΓΛΟΥΣ ΑΝ ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΕΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ) ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΗ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ


    Εκχωρούν εθνικά εδάφη με το πρόσχημα του χρέους

    www.elkosmos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέρετε τι θα του απαντήσουν ;

    ότι αυτό το κόστος αντισταθμίζεται από το κοινωνικό τους έργο μιας και κάνουν δουλειές που δεν καταδέχονται οι Ελληνες καθώς επίσης και από την μείωση κόστους λόγω των μειωμένων τους ημερομισθίων.
    Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες και δε το λένε μόνο οι αριστεριστές αλλά και το πατριωτικό κόμμα του Σαμμαρά διά στόματος Παυλόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγνοείτε ότι εξελίσσεται αυτή τη στιγμή άλλη παρόμοια
    Κατάληψη Μεταναστών με αλληλέγγυους στην Ηγουμενίτσα στο ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ,
    την οποία για την ώρα την κρατούν κάτω από το χαλί.
    Αυτό αποδεικνύει ότι όλα αυτά είναι προσχεδιασμένα και καθοδηγούμενα από έλληνες
    ‘αλληλέγγυους’ οι οποίοι με την σειρά τους εξυπηρετούν αλλότρια παιγνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν τολμουν αυτοι οι παρανομοι να πανε στην χωρα τους να κανουν αγωνα,αλλα εκει δεν τους παιρνει θα τους καθαρισουν,εδω δειχνουν την μαγκια τους,να γυρισουν στις χωρες τους και να κανουν αγωνα να επιστρεψει η δημοκρατια στην πατριδα τους, και οχι να την κοπανανε απο την χωρα τους επειδη βρηκαν να πληρωσουν 10000 δολλαρια ο καθενας τους στους λαθρεμπορους,αλλα μου κανει απορια πως βρισκουν τοσα πολλα λεφτα,μηπως καποιοι λαθρομεταναστες κλεβουν εδω στην χωρα μας και στελνουν εμβασματα στους δικους τους για να ερθουν και αυτοι,γιατι 10000 χιλιαρικα ειναι πολλα λεφτα ακομα και για εμας τους ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή όλα μεταφράζονται σε χρήμα -ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ - οι ανίκανοι που μας κυβερνούν και μας βάζουν το χέρι ΤΟΥΣ στη τζέπη ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ: ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ, ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!
    ΗΔΗ Ο ΤΖΕΦΦΡΥ ΓΑΠ (ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ!) ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ !!!
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι λαθρομετανάστες κοστίζουν στην Ελλάδα πολύ περισσότερο απ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

    Τρώνε τζάμπα στα συσσίτια και τοων Δήμων αλλά και των Εκκλησιών, αρπάζει ο καθένας όσες μερίδες θέλει και παρακάτω βρίσκει άλλους και το πουλάει το φαΐ την ώρα που τα δικά μας τα γεροντάκια πεινάνε κι ας πλήρωναν φόρους μαι ζωή κι ας πλήρωναν ασφαλιστικούς φορείς επίσης μια ζωή. Και τι μ αυτό; Ο λαθραίος θα νοσηλευθεί ισάξια και θα τους πάρει και τη θέση στο δημόσιο και θα την απαιτήσει επειδή έτσι του έχουν πει οι λαθρομεταναστολάγνοι συμπατριώτες μας των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που ροκανίζουν πολύ χρήμα από την παραμονή των λαθραίων στη χώρα μας.

    Αν τώρα μετρήσουμε πόσοι Έλληνες έχουν χάσει τη ζωή τους από λαθρομετανάστες, πόσες Ελληνίδες αλλά και Έυρωπαίες τουρίστριες έχουν βιαστεί από αυτούς, πόσα καταστήματα έχουν κλείσει εξ αιτίας του παραεμπορίου, πόσα είναι τα διαφυγόντα κέρδη κάθε χρόνο που χάνει η Ελλάδα εξ αιτίας των λαθραίων προϊόντων, τότε αρκεί να απαιτήσουμε να φύγουν από τη χώρα μας για πάντα.

    Το μόνο που κερδίζουμε είναι η εγκληματικότητά τους και η αχαριστία τους.

    Πάντως εκείνοι που πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη είναι τα μέλη των ΜΚΟ με τα προκλητικά ονόματα "Απελάστε το ρατσισμό και τη ξενοφοβία", "Όχι στο ρατσισμό από κούνια" κλπ.κλπ. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε όχι και ραπανάκια ο τζέφρυ στις αγροτικές! Θα καλλιεργεί ευγενή φυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 7:32 μ.μ.
    Αφού ρε κοπελιά μπορούν όλοι και παίρνουν τσάμπα φαγητό και όσες μερίδες θέλουν από την εκκλησία και τον δήμο, σε ποιόν πουλάνε το φαγητό; Αφού και αυτοί οι άλλοι μπορούν να πάρουν;
    Με το να λες τέτοια πράγματα, χάνεις το δίκιο σου.
    Και μπορεί εμείς να ..."κερδίζουμε την εγκληματικότητα και την αχαριστία τους" αλλά ξεχνάς ότι κάποιοι άλλοι Έλληνες κερδίζουν τεράστια ποσά από την εκμετάλλευσή τους; Είτε ως εργοδότες είτε ως διακινητές;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:31 π.μ.
    Eίσαι νέος στον Ινφογνώμωνα, αλλιώς θα είχες διαβάσει πού βρίσκουν τόσα χρήματα οι λαθρομετανάστες...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.