29/1/11

"Παράγοντα αστάθειας" στην περιοχή, θεωρεί την Ελλάδα, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ

O πρόεδρος του κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ, Τράικο Βελιάνοσκι, κατηγόρησε σήμερα από την Ποντγκόριτσα την Ελλάδα ότι είναι παράγοντας αστάθειας για την περιοχή επειδή μπλοκάρει την ένταξη της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


"Δυστυχώς, πρέπει να πω ότι η Ελλάδα, αντί να είναι παράγοντας σταθερότητας, έχει εξελιχθεί σε παράγοντα αστάθειας για την περιοχή, επειδή εμποδίζει τη χώρα μας να συνεχίσει τη διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης", είπε ο Βελιάνοσκι μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε με τον ομόλογό του του Μαυροβουνίου, Ράνκο Κριβόκαπιτς.

"Η ειλικρίνεια θα πρέπει να μεταφράζεται με έργα και όχι με λόγια", πρόσθεσε ο Βελιάνοσκι, ο οποίος είναι μέλος του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι.
EΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

11 σχόλια:

  1. O Κύριος των Σκοπίων να κοιτάξει το κρατίδιο του που σε 2-3 χρόνια θα είναι τμήμα της Αλβανίας και ας αφήσει την αστάθεια στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός λέει ο,τι θέλει..... εμείς τι κάνουμε ;;;;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου δεν φτιαχνουμε ενα σωμα 500
    μακεδονομαχων να σε πλακωσουν στις
    σφαλιαρες λες οτι σου καπνισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να παραδεχυω παντως οτι ο τυπος εχει πλακα! Ενω ας πουμε τα Σκοπια τα οποια διεκδικουν εδαφη απο τους γειτονες τους (χωρις ναεχουν το παραμικρο δικαιωμα σε αυτα δεν ειναι παραγοντας αποσταθεροπιησης η η "φιλη' τους η οποια κατεχει και διεκδικηει επισης εδαφη απο τους γειτονες της χωρις κανενα δικαιωμα δεν αποτελουν παραγοντα αποσταθεροποησης! Παντως επιεδη το "κρατος" του μαλλον δεν εχει και πολλα ωβμια (εξαλλου μια φορα καναμε το λαθος να τους βοηθησουμε το 2001 δεν πιστεω να το ξανακανουμε) ασ εχει ο κυριος ετοιμα τα χαρτια του για καριερα κωμικου στην Αθηνα...Τυφλα να εχει ο Λαζοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας απο αυτους που θα πλακωσουν πρωτοι τον μουστακια στις σφαλιαρες οταν το στρατηγικο βαθος γινει στρατηγικη τρυπα,θα ειναι και ο καραγκιοζης γκρουεφσκι και η συμμορια του που συνεχιζουν το μαγαζακι του θατσι στην περιοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύριος Τράικο Βελιάνοσκι καλά θα έκανε να μιλούσε στον "αξιαγάπητο" κύριο Γκρούεφσκι να αφήσουν τις αρλούμπες σχετικά με την "Μακεδονική" τους ταυτότητα, να κοιτάξουν να τα χουν καλά με την Ελλάδα(τον μόνο γείτονα τους που δεν θέλει το κακό τους), να μπουν έτσι στο ΝΑΤΟ για να συνεχίσουν να υπάρχουν ως κράτος. Αν νομίζουν ότι φωνάζοντας υστερικά ότι είναι "Μακεδόνες"(κλέβοντας την ιστορία της Ελλάδος) θα αποφύγουν τον διαμελισμό τους είναι γελασμένοι. Μόνο οι άριστες σχέσεις με την Ελλάδα και η ένταξη τους στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ διασφαλίζουν κάπως την ενότητα του κράτους τους αν συνδυαστεί με σωστή δράση των δυνάμεων ασφαλείας των Σκοπίων.
    Όσο λένε ότι είναι "Μακεδόνες", όσο μιλάνε για Solun και λένε ένα σωρό μ@λ η πόρτα θα ναι κλειστή. Ας την βαράνε και ας κλαίγονται όσο θέλουν.
    Λίγο θέλει ο Ελληνικός λαός για να τα πάρει άγρια σε αυτή τη περίοδο που δέχεται πλήγματα από παντού η Ελλάδα εξωτερικά και εσωτερικά.
    Να μην παίζουν με το μπαρούτι.
    Καμία υποχώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιο μπαρούτι φοιτητά γεωπονίας; Το ... δικό μας; Έχει χαλάσει από την πολυκαιρία, δεν ανάβει... ούτε για να ανάψεις τσιγάρο δεν κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μπαρούτι δεν παύει να ναι μπαρούτι. Ειδικά σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή όπως τα Βαλκάνια δεν είναι μόνο Ελληνικό μπαρούτι.
    Όσον αφορά την Ελλάδα το μπαρούτι δεν χάλασε, απλώς, πρέπει να το βγάλουμε από εκεί που το έχουμε καταχωνιασμένο. Είναι ποιητική αναφορά, δεν το λέω αποκλειστικά με την έννοια του όπλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί για "μπαρούτι", πες "λίπασμα" να καταλάβουμε !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.