29/1/11

Ίμια: Διαταγή «κάψτε την ελληνική σημαία»

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ήταν η μεγάλη νύχτα της ντροπής για την ελληνική ηγεσία, πολιτική και στρατιωτική. Ήταν η νύχτα που δόθηκε η εντολή από την Αθήνα στους Έλληνες καταδρομείς, που βρίσκονταν πάνω στα Ίμια για να αντιμετωπίσουν πιθανή τουρκική απόβαση, να μαζέψουν και να κάψουν την ελληνική σημαία κατ' απαίτηση των Τούρκων.

Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε στον Κώστα Χαρδαβέλλα ο ναύαρχος ε.α. στο λιμενικό και διοικητής των ομαδων υποβρυχίων καταστροφών. κ. Κολιτσόπουλος.

Η απάντηση των καταδρομέων στην κατάπτυστη αυτή εντολή της Αθήνας ήταν να μαζέψουν την σημαία, να την τυλίξουν και να την πάρουν μαζί τους κρυφά από την τότε στρατιωτική ηγεσία.
Η σημαία αυτή βρίσκεται στα χέρια του τότε διοικητή της ομάδας των ΟΥΚ που ήταν στα Ίμια και φυλάασεται σε ένα μέρος μυστικό που είναι κάτι σαν ιερός χώρος των βατραχανθρώπων.
Δείτε τα σχετικά video:















http://www.newsbomb.gr/

9 σχόλια:

  1. Καί όμως ο ελληνικός λαός ξαναψήφισε τούς προδότες. Καί αυτοί του τό ανταποδίδουν μέ μία χρεωκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίνε τα κατακάθια που κυβερνάνε...Εμείς ΟΛΟΙ φταίμε που τουε επιτρέπουμε να μας κυβερνάν με αυτό τον τρόπο.
    Καλά μας κάνουν γρήγορα και χειρότερα μπάς και πιάσουμε επιτέλους πάτο και συνέλθουμε.Αλλιώς μυαλό δεν βάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζα ότι οι Ειδικές Δυνάμεις δεν αρέσκονταν σε δικαιολογίες. Οι αληθινοί κομάντος είναι αθόρυβοι άνθρωποι και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ. Όσοι ήταν εκεί απλά παραιτήθηκαν ενώ λίγοι που μείναν προσπάθησαν να βελτιώσουν την κατάσταση. Για να μην παρεξηγούμαι μιλάω για την αποτυχία στο επιχειρησιακό επίπεδο για την οποία υπεύθυνοι είναι ανώτατοι αξιωματικοί και καραβανάδες με ψόφιες μπαταρίες. Πάντως από κομάντο δεν περιμένω να βγαίνει στην τηλεόραση, ούτε να παίζει σε τηλεπαιχνίδια ούτε πχ ως λιμενικός να είναι επίορκος και να πουλάει προστασία σαν μπράβος. Ας κοιτάξουμε αυτά πρώτα και μετά να επιρρίπτουμε ευθύνες στους ούτως ή άλλως διεφθαρμένους πολιτικάντηδες. Η εντολή ήταν "καταλάβατε τη νησίδα εντός νυχτός". Τέλος. Εφόσον στάλθηκε κακώς το ελικόπτερο με τους ήρωες σε αποστολή αυτοκτονίας και οι κομμάντος αδυνατούσαν έως το πρωί να καταλάβουν το νησί, πώς είναι δυνατόν ο πολιτικός, όταν μάλιστα είναι ελληνικού τύπου να παίξει σκάκι. Θα τρελαθούμε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σταματήσει αυτό το παραμύθι ότι "φταίει ο λαός που τους ψηφίζει" διότι ο πολίτης κάνει το καθήκον του και ψηφίζει αυτό που τον έχουν πείσει ότι είναι σωστό.
    Εάν αυτός που ψήφισε είναι απατεώνας, είναι δουλειά της αστυνομίας και του εισαγγελέα να τον μαζέψουν και όχι του ανίσχυρου πολίτη που δεν έχει τα μέσα και την γνώση να το κάνει.

    Αυτοί που δεν κάνουν το καθήκον τους είναι οι πολιτικοί.
    Αυτοί που ξεγελούν τον πολίτη χρησιμοποιώντας προχωρημένα μέσα εξαπάτησης.
    Είναι σαν να ζητάς από την μάνα σου ευθύνη και όχι να τιμωρηθεί αυτός που μπήκε με κόλπο στο σπίτι σου (π.χ. σαν τεχνικός της ΔΕΗ) και την έκλεψε.
    Όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τον ίδιο βαθμό αντίληψης περί του ποιός μπορεί να είναι απατεώνας και να τον αναγνωρίζουν.

    Οι πολιτικοί μπορούν να βρίσκουν συνεχώς καινούρια κόλπα εξαπάτησης, ώστε να πείθουν κάθε φορά 3 εκατομμύρια πολιτών να τους ψηφίζουν. Δεν στοχεύουν σε μεγαλύτερο ποσοστό, αφού αυτό τους φτάνει.
    Με τόσους ψήφους κυβέρνησε το γιωργάκι, το κωστάκι, και ίσως το αντωνάκι και το ντοράκι...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 7:58 μ.μ.
    Χειρότερα και από τον Πάγκαλο μας τα λες κοπελιά.
    Αυτός είπε "μαζί τα φάγαμε" δηλαδή φταίμε και οι δύο και εσύ λες ότι "φταίμε εμείς", δηλαδή εμείς τα φάγαμε και όχι οι πολιτικοί!!!
    Καλύτερο συνήγορο υπεράσπισης, πού να βρούν;
    Το θύμα να αθωώνει τον θύτη...
    Μετά από αυτά που λες, θα φταίει αυτός που θα μπει στο σπίτι σου και θα σε βιάσει;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Τυνησία και η Αίγυπτος είναι μακριά απο την Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θάνατος στους κοπρίτες - προδότες πολιτικούς! Όμως επειδή σωστά προείπαν οι δύο προηγούμενοι σχολιαστές καιεμείς οι ίδοι θα πρέπει να γίνουμε κοψοχέρηδες ως τιμωρία για τις επιλογές μας! Καλά να πάθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά από αυτά που λες, θα φταίει αυτός που θα μπει στο σπίτι σου και θα σε βιάσει;
    τζιμης
    ___________________

    Μην "της" βαζεις "υγρες" σκεψεις στο μυαλο "της" Τζιμη κι αρχισει ν' αφηνει τις πορτες ανοχτες τα βραδυα τωρα που ειναι και χειμωνας.
    Γιατι μπορει να μπει στο υπνοδωματιο "της" και κανας αδεσποτος σκυλος.



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    εθνοκτονους γενοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Μιλαμε για εγκληματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.