31/1/11

Συγκέντρωση αιτούντων πολιτικό άσυλο

Συγκέντρωση μπροστά στην είσοδο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν προγραμματίσει το μεσημέρι επιτροπές Αφγανών, Ιρανών και Παλαιστινίων προσφύγων, απεργών πείνας από τα Προπύλαια και το Πολυτεχνείο, με αίτημα να ανοίξουν επί τόπου οι επιτροπές ασύλου, όπως ανακοινώθηκε χθες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι πρόσφυγες δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν μπροστά στην πόρτα του υπουργείου, μέχρις ότου καταθέσουν όλοι τους αιτήσεις για χορήγηση πολιτικού ασύλου.
Για έβδομη μέρα, εν τω μεταξύ, συνεχίζουν την απεργία πείνας οι 237 μετανάστες που βρίσκονται στο κτίριο της Πατησίων στη συμβολή της με Ηπείρου.
Οπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πέτρος Γιώτης, από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης προς τους απεργούς πείνας, οι 133 μετανάστες είναι μέσα στο κτίριο -σ' ένα χώρο 200 τ.μ.- και οι υπόλοιποι 104 σε σκηνές στο προαύλιο.
Όσο για την πρόταση της Πρυτανείας της Νομικής για μετεγκατάσταση των απεργών μεταναστών σε άλλο κτίριο την πλατεία Κάνιγγος, ο κ.Γιώτης δήλωσε ότι οι απεργοί πείνας συμφωνούν, υπό την προϋπόθεση αυτός ο χώρος να αποτελέσει και το χώρο της μόνιμης εγκατάστασής τους, μέχρι το τέλος της απεργίας πείνας.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

29 σχόλια:

  1. Λοιπόν κύριοι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
    Απέλαση τώρα στους λαθρομετανάστες!!!!
    Λεφτά για πτήση στην χώρα καταγωγής τους τώρα!!!
    Οτιδήποτε άλλο θα είναι εθνική προδοσία και ο κ.Παπουτσής αν δεν λάβει τα μέτρα που πρέπει θα γραφεί με τα πιο μαύρα γράμματα στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδος!
    Έλληνες ξεσηκωθείτε να κάνουμε την Ελλάδα όπως παλιά!Τέρμα η ανοχή στην γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >>ο χώρο της μόνιμης εγκατάστασής τους, μέχρι το τέλος της απεργίας πείνας.<<


    Να προτεινω το 3ο Νεκροταφειο, ή θα γινω κακός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γρηγόρη
    το έχουμε ξαναεπί, δεν οφελεί να 'χτυπάς' το σαμάρι αλλά τον γάιδαρο.
    Οι μετανάστες βρίσκονται εδώ γιατί κάποιος υπέγραψε το Δουβλίνο 2.
    Ποιός και γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Σαββα, εστω οτι χτυπαμε τον γαιδαρο (κατι σε καθυστερημενο πιθηκο μου βγαζει εμενα).


    Δεν πρεπει να γινει κατι με μιλιουνια των παρανομων που εχουν εγκατασταθει στην χωρα, και "εμπορευονται την ψηφο τους, στον καλυτερο μειοδοτη";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στέλνονται μέσω κυρίως της Τουρκίας εντός του ελληνικού εδάφους και συγκεντρώνονται πίσω από τις ελληνικές γραμμές των συνόρων στο εσωτερικό της χώρας. Η Τουρκία ως γνωστόν κατάργησε κάθε μορφή visas με μουσουλμανικά κράτη, μετατρέποντας τη χώρα σε κέντρο συγκέντρωσης όλων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και όχι μόνο.


    Η ενέργεια αυτή της Τουρκίας δεν έγινε τυχαία. Η αποστολή στη συνέχεια στη χώρα μας, όλων αυτών των χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στην Τουρκία, έχει δύο στόχους: Αφενός δημιουργείται ένα ισχυρό προγεφύρωμα για την εξάπλωση του Ισλάμ στην Ευρώπη, στοιχείο που εξυπηρετεί πλήρως τα νέο-οθωμανικά σχέδια της Τουρκίας και αφετέρου δημιουργείται ένας ισχυρός μουσουλμανικός και φιλικός φυσικά προς την Τουρκία θύλακας πίσω από τις ελληνικές γραμμές του μετώπου.

    Σκεφτείτε απλά τι θα συμβεί σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με την Τουρκία στη Θράκη και στο Αιγαίο. Θα κηρυχθεί επιστράτευση, ο ανδρικός πληθυσμός θα φύγει από το εσωτερικό της χώρας και πίσω στις πόλεις και στα χωριά, θα μείνουν γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι και εκατομμύρια εξαγριωμένοι, πεινασμένοι και παράνομα οπλισμένοι μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν θα έχουν να χάσουν τίποτα πέραν της εξαθλίωσής τους, ενώ ταυτόχρονα θα επιθυμούν να νικήσουν οι φίλιες μουσουλμανικές δυνάμεις της Τουρκίας. Ένας δηλαδή στρατός ανταρτών μουσουλμάνων φιλικά διακείμενων προς την Τουρκία, στα μετόπισθεν.

    Θέλετε να σκεφτείτε τι θα συμβεί;; Για σκεφτείτε το λίγο, καλό θα σας κάνει. Μερικά πρόσφατα παραδείγματα, όσο ανώδυνα και να είναι ας γίνουν μάθημα.

    Μπορεί οι διάφοροι γόνοι των πολιτικών οικογενειών και τα διάφορα κρατικοδίαιτα παράσιτα που αποτελούν την άρχουσα τάξη της χώρας να φύγουν την κρίσιμη στιγμή για τα Ευρωπαϊκά Σαλόνια, προκειμένου να απολαύσουν το υστέρημα των πολιτών που έχει διασπαθιστεί και έχει φυγαδευτεί στο εξωτερικό και να πουλάνε αντίσταση εκ του μακρόθεν, όμως οι γονείς μας, οι γυναίκες μας, οι κόρες μας, οι γιοί μας και οι περιουσίες μας, θα μείνουν εδώ μαζί με τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων μουσουλμάνων για να υποστούν τις συνέπειες.

    Κάτι πρέπει να γίνει τώρα, πριν να είναι αργά.

    Άνοιγμα των συνόρων τώρα αμέσως για να φύγουν οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι για την υπόλοιπη Ευρώπη που ήξερε να υπογράφει Δουβλίνο ΙΙ και τώρα σφυρίζει αδιάφορα, καταγγέλλοντας μάλιστα και την Ελλάδα για καταπάτηση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών.

    Άλλωστε αυτό το θέλουν και οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες.

    hassapis-peter.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι κύριε Σάββα ο κοντός με τις ελιές το έκανε ο χοντρός δεν το απέρριψε ο καγιάκ δεν το άλλαξε ναι και τι έγινε; τώρα .
    Ποιος πληρώνει το μάρμαρο δλδ για να καταλάβω ;
    Εκτός αν και εμείς ως φιλειρινικοί άνθρωποι ΄ναυλώσουμε τα λεωφορεία και τους στείλουμε απο Ραφήνα, Καστρί , Διόνυσο και Εκάλη να μείνουν σε φυσικό περιβάλλον.

    ΚΑνείς δεν λέει να βαράς το σαμάρι αλλά υπάρχει και η παροικία που λέει :
    Εδωσα δάχτυλο έκοψε χέρι ...
    Ας μην εκλαμβάνετε η ανοχή μας ως ηλιθιότητα ο ανθρωπισμός σαν ψυχολογική εκμετάλλευση...Ολοι ξαφνικά χρειάζονται πολιτικό άσυλο; Ολους πια τους κυνηγάει η Αλκαιντα η ΜΙΤ η ΨΙΤ η ΦΙΤ η ΜΟΣΣΑΝΤ η CIA έλεος δλδ ...

    Ολοι αυτοί οι κακόμοιροι όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι που βρήκαν τα λεφτα που είναι απο 5.000 δολλάρια και πάνω το κεφάλι για να έρθουν στην Ελλάδα και τώρα πια δεν έχουν τίποτα ...
    Είπαμε δεν μιλάμε δεν μιλάμε λέμε εντάξει άνθρωποι είναι να δείξουμε κάτι παραπάνω απ΄ότι δείχνουν τα άλλα κράτη που με ξένα κόλυβα κάνουν κηδεία αλλά ξέρετε τι λένε για την γριά έτσι δεν είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >>>>Να προτεινω το 3ο Νεκροταφειο, ή θα γινω κακός;

    Η προδοτική σου στάση αποκαλύπτεται. Θες να μας καταστρέψεις;
    Με το κόστος του τάφου στο εν λόγω νεκροταφείο η "εγκατάσταση" εκεί των λαθραίων θα είναι δυσβάστακτο πλήγμα για την Ελλάδα του Μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι Νομικός ούτε ειδικός περί την έννοια του πολιτικού Ασύλου. Όπως λοιπόν εγώ αντλαμβάνομαι την έννοια του πολιτικού Ασύλου ο αιτούμενος το πολιτικό Άσυλο θα πρέπει να προέρχεται από μία χώρα στην οποία η Δημοκρατία δεν λειτουργεί και συνεπώς οι άλλες χώρες(Δημοκρατικές) δεν διατηρούν διπλωματικές επαφές , ως αποτέλεσμα διαφωνίας - διαμαρτυρίας τους για την μη δημοκρατική κατάσταση που έχουν.
    Άν δεν υπάρχει τέτοια διπλωματική κατάσταση ή έστω δεν υπάρχει, μειωμένη διπλωματική εκπροσώπηση μεταξύ δύο χωρών, τι νόημα έχει ή μάλλον τι σημαίνει πολιτικό Άσυλο πολιτών της μίας χώρας που καταφεύγουν στην Άλλη ?
    Για παράδειγμα ένας πολίτης της Αιγύπτου ή του Μαρόκου με τις οποίες, χώρες, η Ελλάδα διατηρεί διπλωματικές επαφές, από που και ως πού σηζητάει για παροχή Ασύλου σέ Αιγύπτιους ή Μαροκινούς Πολίτες? Το πολιτικό Άσυλο πρέπει να απευθύνεται σε πολίτες χωρών που δεν είναι δημοκρατικές και κινδυνεύει η ζωή πολιτών για την πολιτική τους δράση! Σαυτές όμως τις περιπτώσεις η χώρα μας έπρεπε να έχει την γεναιότητα να διακόπτει τις διπλωματικές επαφές ή τουλάχιστον να τις υποβαθμίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας τελείωσε το άσυλο!

    ΑΝ ΠΕΡΙΘΆΛΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ,δηλ.το Ισλαμ όλου του κόσμου,

    εμάς ποιος θα μας δώσει ΑΣΥΛΟ, μετά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τούς Έλληνες τούς έδιωξαν από παντού άλλοτε λόγω εξεγέρσεων,βλέπε τώρα Αίγυπτο,αλλοτε λόγω Ανεξαρτησίας τών κρατών τής Αφρικής,Σουδάν,Αίγυπτο,ΝότιοΑφρική,Εύξεινο Πόντο,Μικρασία (γενοκτονίες!)
    Αλλά καί στίς μέρες μας,τώρα Αίγυπτο,καί χθές άκουσα ένα Τ/Ο κανάλι τό Κόντρα νομίζω πού πήρε ένας τηλε-θεατής καί είπε ότι είναι ΄Ελληνες από τήν Απτχαζία τής Γεωργίας,καί εκεί τούς έδιωξαν οι Μουσουλμάνοι καί τούς πήραν τά σπιτια καί τής περιουσίες,αλλά κανείς δέν τους υποστηρίζει στήν Ελλάδα,καί γυρίζουν δυστυχισμένοι...
    Όμως η Αμερικανίδα εκπρόσωπος όλο στήν Ελληνκή Θράκη πάει,γιά να δεί τούςκυρίους πού τούς έχουμε στά πούπουλα!!!
    Ενώ τούς Έλληνες τής Τραπεζούντας τούς τακτοποίησαν στά "δώματα τού Άδη",στίς Νήσους τών Μακάρων,ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ...γιά να κ@λοπερνάνε!!!
    Μά τί Κυβερνήτες έχουμε διαχρονικά;
    Η Ελλάδα έχει ανθρώπους
    "Φιλότιμους",δέν τούς πρέπει τέτοια συμπεριφορά από τούς δήθεν φίλους μας-συμμάχους!!!
    ΓΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι
    οι δημοσκοπήσεις λένε ότι πάνω από το 90% του ελληνικού λαού θεωρεί ότι η λαθορματανάστευση αποτελεί πλέον μείζον πρόβλημα για την Ελλάδα.
    Παρόλα αυτά, μια ισχνή μειοψηφία, ξεκομένη από τον ελληνικό λαό και την ελληνική πραγματικότητα, επειμένει σε μια γραμμή κόντρα στη λαίκή βούληση, κατηγορώντας τους πολλούς ότι ούτε λίγο ούτε πολύ είναι ρατιστές, ενώ επιδαψιλεύουν στους εαυτούς τους τίτλους αριστεροσύνης και πολιτικής ανωτερότητας.
    Στην πραγματικότητα, όσοι δεν παίζουν άλλα παιχνίδια, δείχνουν βάναυση ασέβεια στον ελληνικό λαό και τη βούλησή του και προσπαθούν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο τη μειοψηφική τους άποψη.
    Πώς λέγεται αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δικτατορία κ.Σάββα
    απλά πρέπει να επιλέξουμε πια δικτατορία θέλουμε.
    Του ΓΑΠ και των αγορών ή της μειοψηφίας του λαού όπως λέτε.....
    Αλλά ξέχασα Χούντα ήταν μόνο ο Παπαδοπουλος αυτό δεν είναι Χούντα είναι φιλελεύθερη και δημοκρατική επιβολή της θέλησης των εφιαλτών που δημοκρατικά αποφασίζουν και διατάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Χριστίνα
    @ 12:46 μ.μ.

    - Τα χρήματα που έχουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες για να φθάσουν στην Δυτική Ευρώπη, δεν είναι δικά τους χρήματα αφού είναι πάμπτωχοι, αλλά τα δανείζουν στις οικογένειές τους διάφοροι τοπικοί φύλαρχοι που συνήθως είναι και θρησκευτικοί παράγοντες στην περιοχή τους.
    Επειδή στο Ισλάμ δεν επιτρέπεται μεταξύ μουσουλμάνων ο δανεισμός με τόκο, η οικογένεια αναλαμβάνει να αποπληρώνει σιγά-σιγά το δάνειο, εργαζόμενη στον δανειστή, ελπίζοντας ότι αυτή της η υποχρέωση δεν θα κρατήσει πολύ, αφού το μέλος της θα στέλνει χρήματα από την εργασία που θα βρει στην Ευρώπη.

    Στο 95% των περιπτώσεων, η αποπληρωμή δεν γίνεται ποτέ και η οικογένεια παραμένει εσαεί αιχμάλωτη, αφενός διότι το ποσό είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα τους και αφετέρου επειδή στο αρχικό ποσό συνήθως προστίθενται και άλλα χρήματα που στέλνουν συμπληρωματικά στον λαθρομετανάστη εάν τον πιάσουν και τον γυρίσουν πίσω σε κάποιο σύνορο, όπου θα πρέπει να ξαναπληρώσει τους διακινητές.

    Είναι δε πολύ δύσκολο ο ...ξενιτεμένος να βρει αξιοπρεπή και νόμιμη εργασία ώστε να του περισσεύουν χρήματα για να στείλει πίσω να αποπληρώσει το δάνειο.

    Εάν καταφέρει να φθάσει στον προορισμό του ή βρει άλλο μέρος να εγκατασταθεί, έχει την υποχρέωση να παρουσιαστεί σε συγκεκριμένο θρησκευτικό κέντρο (συνήθως κάποιο ανεπίσημο ή επίσημο τζαμί) που συνδέεται με το άλλο της πατρίδας του που έχει δανείσει τα χρήματα, ώστε να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως πολιτικά, θρησκευτικά κλπ.

    Με άλλα λόγια υπάρχει κανονικό σχέδιο με αρχή, μέση και τελικό σκοπό!!!

    Μεγάλο μέρος των χρημάτων (πολλά εκατομμύρια ευρώ ετησίως) προέρχονται από την Σαουδική Αραβία που αποτελεί θρησκευτικό κέντρο για το Ισλάμ.
    Αυτά είναι γνωστά στους αρμόδιους των χωρών της Ευρώπης, αλλά για διάφορους λόγους, δεν τα λένε.
    Ελπίζω να βοήθησα λίγο ...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε Καλεντεριδη,

    ειναι γνωστο οτι το πολιτευμα της Ελλαδας ειναι κοινοβουλευτικη δικτατορια με τη χειροτερη μορφη της μαλιστα αυτη της οικογενειοκρατιας και των πολιτικων τζακιων.
    Το δημοψηφισμα για κρισιμα εθνικα θεματα ειναι λεξη αγνωστη, μονο οι "κουτοφραγκοι" φαινεται να το εφαρμοζουν.
    Αληθεια ομως, ποσοι απο αυτο το 90% θα ξαναψηφισουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τα πολιτικα δεκανικια τους?
    Ποσοι απο αυτους θα επιλεξουν αποχη, πιστευοντας οτι δινουν ετσι μηνυμα στις εκαστοτε κυβερνησεις, οταν το εκλογικο συστημα στη χωρα βγαζει κυβερνηση ακομα και αν η πλειοψηφια απεχει, ψηφισει λευκο ή ακυρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ελληνικός πληθυσμός μεταβάλλεται κυρίως από τη μετανάστευση

    Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας αντικατοπτρίζεται στα στοιχεία που δημοσίευσε την Δευτέρα η Ελληνική Στατιστική Αρχή για τον πληθυσμό της χώρας και τις μεταβολές του το 2009. Αυξηθήκαμε κατά 9.1617 από τις γεννήσεις, αλλά συνολικά κατά 44.716 άτομα

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=52942969

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. //...Απέλαση τώρα στους λαθρομετανάστες!!!!
    Λεφτά για πτήση στην χώρα καταγωγής τους τώρα!!!//
    12:46 μ.μ.
    ---------------
    Τα λεφτά είναι το εύκολο...
    Τα αγούρια αρχίζουν μετά, αφού:
    - Οι αρχές δεν ξέρουν σε ποιά χώρα να απελάσουν τους λαθρομετανάστες.
    Παράδειγμα: Σε πιάνουν εσένα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Από την πρώτη στιγμή δεν απαντάς σε καμία από τις ερωτήσεις τους ώστε να ξέρουν από πού είσαι και πώς έφτασες στην Αυστραλία. Επάνω σου δεν βρίσκουν κανένα χαρτί, διότι σκοπίμως τα έχεις πετάξει.
    Σε οδηγούν σε ένα κέντρο κράτησης και εκεί σε ταΐζουν, σε ποτίζουν και σε κοιμίζουν μέχρι να αποφασίσεις να τους πεις από πού είσαι.
    Εάν κάποτε τους το πεις, έρχονται σε επαφή με την πρεσβεία της χώρας σου η οποία διασταυρώνει τα στοιχεία σου μην και έχεις δηλώσει ψεύτικα, ερχόμενη σε επαφή με τον τόπο καταγωγής σου (αστυνομία, δήμο κλπ) και όταν γυρίσει θετική απάντηση, κανονίζουν με κάποια πτήση να φύγεις.
    Το ποιός θα πληρώσει το εισιτήριο, εξαρτάται και δεν είναι το μείζον.

    Στην Αυστραλία, άντε να πιάνουν έναν ή δύο λαθραίους την ημέρα αφού αυτή η χώρα είναι αφενός νησί, αφετέρου πολύ μακριά για να πάει κάποιος ...κολυμπώντας ή με βάρκα.
    Πιάνουν μερικά πλοιάρια -όσα μπορούν να φθάσουν- φορτωμένα με κόσμο που προέρχονται από χώρες του Νότιου Ειρηνικού, αλλά αυτά εντοπίζονται πριν φθάσουν στις ακτές και η σύλληψη/επαναπροώθηση είναι πιό εύκολη.

    Λίγοι που φθάνουν με την μέθοδο της λαθροεπιβίβασης σε εμπορικά πλοία κλπ, εντοπίζονται εύκολα και με την μέθοδο που περιγράφω πιό πάνω, απελαύνονται.

    Πώς μπορεί όμως να γίνει το ίδιο με τα δύο εκατομμύρια των λαθραίων στην Ελλάδα;
    Πού θα κρατηθούν τόσοι πολλοί; Στην Ελλάδα δεν φτάνουν οι φυλακές ούτε για τους Έλληνες ποινικούς κρατούμενους που είναι 10.000 άτομα.

    Έγιναν τελευταία -για τα μάτια του κόσμου- απελάσεις σε χώρες της Αφρικής.
    Σε αεροπλάνο 300 θέσεων, υπήρχαν 100 κρατούμενοι και 200 ...αστυνομικοί/συνοδοί (ασφάλεια πτήσεων).
    Για να φύγουν οι ΜΙΣΟΙ λαθραίοι με αυτό τον τρόπο, χρειάζεται να γίνουν 10.000 τέτοιες πτήσεις τουλάχιστον...
    Αφού πρώτα έχεις βρει ποιά είναι η πατρίδα τους...
    Εάν δεν σου λένε, τι τους κάνεις;

    Πολλοί θα πούνε: ...τους σκοτώνεις(ή κάποια άλλη μαλακία), ή τους βάζεις σε ένα πλοίο (χωράνε σε ένα πλοίο;) και τους στέλνεις στην Ιταλία (για να το σταματήσουν οι Ιταλοί πριν πιάσει λιμάνι και να το στείλουν πίσω Ελλάδα/Δουβλίνο ΙΙ), ή τους βάζεις σε διαστημόπλοι για τον Άρη...

    Σοβαρές(=πρακτικές και ρεαλιστικές) προτάσεις υπάρχουν;;;
    Τόσοι και τόσοι γράφουμε εδώ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. >>>>>>.Πολλοί θα πούνε: ...τους σκοτώνεις(ή κάποια άλλη μαλακία)


    Ανθρωπέ μου, όταν μιλας για κράτος/εθνος που στην ουσία παλεύει για την ύπαρξή του και την συνέχεια όλες οι συναισθηματικές , ανθρωπιστικές αναστολές πρέπει αν μπαίνουν σε δευτερη μοίρα.
    Δεν τους σκοτώνεις όπως έκανε οι Χιτλερ που ήταν χαζός και τρελός αλλά τους "αφήνεις να πεθάνουν". Κόβεις κάθε πιθανό έσοδο πυο μπορεί να έχουν, είτε από παράνομη απασχόληση σε έλληνες, είτε από επαιτεία κτλ. Θα πεινάσουν, θα πεθάνουν, θα διαμαρτυρηθούν θα επαναστατήσουν, πάλι θα πυροβοληθούν και θα πεθάνουν.
    Σε βάθος χρόνου 5-10 χρόνια δεν θα υπάρχουν.
    Φυσικά την ίδια στιγμή θα εφαρμοστεί η τακτική του πυροβολισμού στα σύνορα οποιουδήποτε επιχειρεί να μπεί από μη εγκεκριμένες διαβάσεις με τις γειτονικές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 31 Ιανουαρίου 2011 4:16 μ.μ.

    Μπορεί κάτι τέτοιο να ικανοποιήσει μερικώς το εγώ σου αλλά αν κάνεις τον κόπο να αναλογιστείς τις συνέπειες για την Ελλάδα τότε θα πάρεις και τις απαντήσεις σου.

    Σάββα

    Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο,ο Λαός πρέπει να ιεραρχήσει τις απαιτήσεις του ορθά,να αφαιρέσει απο την κορυφή το ρουσφέτι και να αρχίσει επιτέλους να σέβεται το μέγιστο αγαθό της Δημοκρατίας,την ψήφο του,εφόσον ο ίδιος ο Λαός διαχειριστεί με σεβασμό αυτό το αγαθό θα είναι σε θέση να απαιτήσει να τη σεβαστούν και οι εκπρόσωποι του στα κοινά.

    Τέλος,στο σημείο που φτάσαμε,η μόνη λύση που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα θα ήταν να απαιτήσει η Ελληνική κυβέρνηση την ακύρωση του Δουβλίνου 2,ώστε όλος αυτός ο όγκος λαθρομεταναστών που έχει συσωρευτεί στη χώρα μας να κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλη την Ευρώπη,ταυτόχρονα θα πρέπει να ληφθούν γεναίες αποφάσεις για την ουσιαστική φύλαξη των συνόρων ώστε να ανακοπεί το μεταναστευτικό ρεύμα.

    ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 31 Ιανουαρίου 2011 4:47 μ.μ.


    Σε παρακαλώ πες μου τις επιπτώσεις που θα έχει η Ελλάδα από τη στρατηγική μου, και επίσης πές μου αν αυτές θα είναι χειρότερες από ότι θα συμβεί αν μείνει η κατάσταση ως έχει.

    Γιατί αν πιστεύεις ότι οι Ευρωπαίοι θα δεχτούν ακυρώση Δουβλίνου ΙΙ, ή ότι θα δεχτούν οικιοθελώς λαθραίους γελιέσαι. Μόνοι είμαστε και μόνοι θα μείνουμε σε αυτό το θέμα. Μόνο ο θάνατος(ή ο φόβος του) θα σταματήσει το ρευμα των ξυπόλητων προς τη χώρα και την ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΄Οταν λένε οι "Αγορές",τί σκεπτόμαστε αμέσως;
    Εάν τό πάρουμε μέ τήν Γραμματική,σέ μιά Πρόταση πρέπει νά βρούμε τό αντικείμενο καί το υποκείμενο!
    Άρα οι "αγορές" τί είναι απρόσωπες;
    Κάποιοι θά μας τρελλάνουν!
    Ποιοί κρύβονται πίσω από τήν λέξη
    "AGORES";
    Καί αυτοί οι αθέατοι,κάνουν παιγνίδι γιά εμας,αεριτζήδες-κομπραδόροι,γιά τό μέλλον τών παιδιών μας;
    Καί τούς ανεχόμαστε;
    Αέραααα,γιά άνεμο Ούριο=γιούργια,γιά δύναμη Όλε=ΟΎΛΟΙ(θαυμάσιες ελληνικές λέξεις),διαχρονικά τίς έλεγαν οι πρόγονοί μας,όταν έκαναν επιθέσεις στόν εχρό,όπως τό '21,το '40!
    Ούλω-όλε!
    Γιά ούριο αέρα.. =Γιούργια!
    Αέρα!
    ΔΙΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΄Οταν λένε οι "Αγορές",τί σκεπτόμαστε αμέσως;
    Εάν τό πάρουμε μέ τήν Γραμματική,σέ μιά Πρόταση πρέπει νά βρούμε τό αντικείμενο καί το υποκείμενο!
    Άρα οι "αγορές" τί είναι απρόσωπες;
    Κάποιοι θά μας τρελλάνουν!
    Ποιοί κρύβονται πίσω από τήν λέξη
    "AGORES";
    Καί αυτοί οι αθέατοι,κάνουν παιγνίδι γιά εμας,αεριτζήδες-κομπραδόροι,γιά τό μέλλον τών παιδιών μας;
    Καί τούς ανεχόμαστε;
    Αέραααα,γιά άνεμο Ούριο=γιούργια,γιά δύναμη Όλε=ΟΎΛΟΙ(θαυμάσιες ελληνικές λέξεις),διαχρονικά τίς έλεγαν οι πρόγονοί μας,όταν έκαναν επιθέσεις στόν εχρό,όπως τό '21,το '40!
    Ούλω-όλε!
    Γιά ούριο αέρα.. =Γιούργια!
    Αέρα!
    ΔΙΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 31 Ιανουαρίου 2011 5:28 μ.μ.

    Κόβεις κάθε πιθανό έσοδο πυο μπορεί να έχουν

    Η απλή λογική λέει ότι στην περίπτωση που ''πεινάσουν'' 1000000 λαθρομετανάστες σε μια και μόνο πόλη το μόνο που μπορείς να περιμένεις ως αντίδραση στην πολιτική σου είναι:

    1)φενόμενα πλιάτσικου
    2)εξέγερση
    3)πλήρη διασυρμό της χώρας απο τα ξένα μμε
    4)φενόμενα πρωτοφανούς βίας με κίνητρο την τροφή
    5)μια αστυνομία ανύμπορη να διαχειριστεί ένα τέτοιο αριθμό πεινασμένων-εξαγριωμένων-απελπισμένων κλπ κλπ
    6)εκμετάλευση της κατάστασης απο ξένες χώρες εχθρικές προς τη δική μας
    7)καταδίκη της Ελλάδας απο μια σειρά διεθνών οργανισμών και οργανώσεων
    8)θα δώσεις την ευκαιρία να ''ενωθούν'' οι μετανάστες.
    9)πολιτική-οικονομική(επιπλέον) αστάθεια
    10)έκρηξη ρατσιστικών φενομένων


    Στο τέλος ξέρεις με τι θα μείνεις; Με το δεδομένο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

    Όσο για το Δουβλίνο 2,ναί,πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα ακυρωθεί,εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ο Παπανδρέου την υπέγραψε; Δεν θέλουν να φύγουν,να είσαι σίγουρος.

    Όσο για τον φράκτη στον Έβρο,επικοινωνιακό τέχνασμα για να κερδίσουν χρόνο είναι,είναι θέμα εβδομάδων να γεμίσει τρύπες στο μέγεθος ελέφαντα,άπαξ και τον περάσουν θα τους στείλουν!!! και αυτούς στην Αθήνα.

    Καλό είναι να σε προβληματίσει το άρθρο:Χορηγός η … κυβέρνηση στο Φόρουμ Μεταναστών που εκτέλεσε την κατάληψη της Νομικής !!!

    Καλώς ήρθες στην πολυπολιτισμική κοινωνία του Παπανδρέου,σε μια τετραετία θα έχουμε γίνει Αμερική,όπου και μεγάλωσε το ραδίκι.

    den teloun sou leo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωστό να γίνει επαναδιαπραγμάτευση της Δουβλίνο ΙΙ.
    Επίσης, να συμφωνηθεί στα όργανα της Ε.Ε., να υπάρξει τελεσίγραφο προς την Τουρκία, ότι θα κλείσουν τα σύνορα με αυτήν, εάν μέσα σε ένα μήνα, δεν σταματήσει 100% η διακίνηση.

    Ταυτόχρονα η Ελλάδα, απαιτώντας χρήματα από την Ε.Ε. αφού αυτό την αφορά άμεσα και αυτήν, να προχωρήσει στην κατασκευή τάφρου με χαρακτηριστικά αμυντικά, αντιλαθρεμπορικά, αντιπλημμυρικά κλπ, καθόλο το μήκος των συνόρων με την Τουρκία.

    Εάν ανατεθεί σε 100 μικρές και μεσαίες κατασκευαστικές εταιρείες, η κατασκευή ενός ή δύο χιλιομέτρων τάφρου επί τη βάσει προδιαγραφών που θα καθορίσουν -ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ- από κοινού τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Δημοσίων Έργων και Περιβάλλοντος και μπουν μπροστά οι D-9, η αποπεράτωσή της μπορεί να επιτευχθεί εντός 4μήνου το πολύ, το καλοκαίρι που μας έρχεται που η στάθμη του Έβρου είναι χαμηλή.

    Γι΄αυτούς που ήδη βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα:
    - Επανασύσταση της Αγροφυλακής σε νέες βάσεις.
    - Επανασύσταση της Χωροφυλακής ως Αστυνομίας Υπαίθρου/Συνόρων.
    - Απαγόρευση σε όλους τους εργοδότες η απασχόληση παράνομων εργατών σε αστικά κέντρα ή σε αγροτικές περιοχές.
    - Απαγόρευση στους ιδιοκτήτες ακινήτων να ενοικιάζουν σε άτομα που δεν έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα, με μηχανογράφηση των ενοικιαστηρίων συμβολαίων ώστε να διαπιστώνεται εάν κάποιοι "εθελοντές" των γνωστών ΜΚΟ χρησιμοποιούνται ως "ενοικιαστές" για λογαριασμό των παράνομων.
    - Την εφαρμογή των παραπάνω να επιβλέπουν οι πολίτες μέσα από εκλεγμένες Επιτροπές Γειτονιάς που θα κατοχυρωθούν θεσμικά με νόμο.

    Και άλλα πολλά βέβαια...
    Μόνο έτσι οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες θα δουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ελκυστικός προορισμός και τόπος διαμονής ή διέλευσης και θα φύγουν μόνοι τους μέχρις ενός, αφού θα έχουν να αντιμετωπίσουν την πείνα και το κρύο.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όποιος μπαίνει στην Ελλάδα παράνομα, από την πρώτη στιγμή και μέχρι να αποφασισθεί-διαπιστωθεί η ταυτότητά του να υποχρεούται σε πλήρη εκμάθηση της γλώσσας και του Ελληνικού πολιτισμού (ήθη ,έθιμα, θρησκεία,τρόπος ζωής, ψυχαγωγίας κ.λ.π. ).
    Έτσι όταν τελικά φεύγουν θα παίρνουν κάτι χρήσιμομαζί τους.
    Ίσως τότε αυτοί που τους χρηματοδοτούν θα το ξανασκεφτούνε να οδηγούνται οι πιστοί τους σε διαδικασίες που τους ανοίγουν τα μάτια σε νέους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. -Εαν κρινετε αβλαβες το σχολιο δημοσιευστε-

    Το ακουσατε πιστευω για τους δραπετες στην Αιγυπτο;
    Θαυμασια!
    Τωρα να περιμενουμε και official εγκληματιες (αρκετοι απ'τους εν λογω ειναι ταγμενοι σε ακραιες Ισλαμιστικες οργανωσεις.
    (Μαλλον καλυτερα μην το δημοσιευσετε, ευχαριστω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μεταφορά όλων εδώ και τώρα στο Φαρμακονήσι. Και των παράνομα διαμενόντων στην Ελλάδα και όσων μπαίνουν κάθε μέρα. Κατόπιν καλούμε τον Ο.Η.Ε να τους στεγάσει σε σκηνές, να τους σιτίσει, να τους περιθάλψει και να τους απομακρύνει απο τη χώρα εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος. Έτσι κόβουμε την όρεξη και στους λαθρομετανάστες και στους διακινητές τους για είσοδο στην Ελλάδα, γιατί μετά το μόνο όνειρο του κάθε λαθρομετανάστη από το Φαρμακονήσι θα είναι να καταφέρει να κολυμπήσει μέχρι τα απέναντι τουρκικά παράλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΕΡΟ τι τα γραφεις? τοσα χρονια, τοσες σφαγες, τοσες διωξεις, τοσο αιμα και μυαλο δεν βαλαμε. μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ε καλα να παθουμε

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @3:03 π.μ.
    xaxaxaxa!!!
    Ποιό Φαρμακονήσι;
    Σαν να θέλεις να χωρέσουν 200 άτομα μέσα σε ένα Σμάρτ !!!
    Καταλαβαίνεις τι σημαίνει 2 εκατομμύρια κόσμος;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οταν μια μειοψηφία επιδιώκει να κρατήσει με τη στάση της σε ομηρεία, την πλειοψηφία ενός λαού, αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε δημοκρατικό, ούτε σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε προστασία των αδυνάτων.
    Ούτε βέβαια, "ευαισθησία προς το δίκιο του αδυνάτου"!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.