27/8/09

Προκλητικός ο νέος Αρχηγός του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού

Ο νέος Αρχηγός του Πομεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, Εσρέφ Γουργίτ, δήλωσε προκλητικά ότι οι ναυτικές δυνάμεις της χώρας, δεν θα επιτρέψουν στην Κύπρο να προχωρήσει σε έρευνες πετρελαίου στη Μεσόγειο.


Οι ναυτικές δυνάμεις, είπε, θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα δικαιώματα της Τουρκίας στα χωρικά ύδατα και της αποκλειστικές οικονομικές ζώνες της χώρας.

Οπως γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ο Τούρκος ναύαρχος μιλούσε χθες κατά την τελετή ανάληψης της διοίκησης του πολεμικού ναυτικού, παρουσία του Τούρκου προέδρου, του Τούρκου Πρωθυπουργού και του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

iKypros
27/08/2009

12 σχόλια:

  1. προκαλουν αυτοι που εκαναν τις φρεγατες τους...καραβοφαναρα στις ξερες του Αιγαιου Πελαγους,και τα sonar τους...θαλαμια για τα χταποδια...!!!!
    αρχηγε του Π.Ν θα δωσουμε μια απαντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποφυλακίζεται σύμφωνα με σημερινό βούλευμα ο κρατούμενος Θοδωρής Ηλιόπουλος ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και 49 ημέρες. Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος είναι κατηγορούμενος για τα εκτεταμένα επεισόδια του περασμένου Δεκεμβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αποφυλακιστεί ρε παιδιά γιατί εδώ στην Σαλονίκη αίτηση κάνουμε πια στις φοιτητικές οργανώσεις για να μας δώσουν άδεια να κινηθούμε στο κέντρο της πόλης...και όχι μόνο... ελπίζω να έχουν την ευαισθησία οι ίδιες οργανώσεις τώρα που μπαίνουμε σιγά σιγά στους κανινικούς ρυθμούς να ανεβάζουν σε κάποιο σάϊτ η να εκδίδουν φυλλάδια με τις πορείες της ημέρας να ξέρουμε αν θα φτάνουμε και πώς στα σπίτια μας στα νοσοκομεία στις δουλειές μας στις ανάγκες μας...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχιγδιέ,

    πρόσεχε τα ύφαλα
    και μετά έλα να μας τα ξαναπείς!

    Εμείς εδώ είμαστε!
    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά πείτε στον κάπτεν ίγκλο απο απέναντι να χαλαρώσει λιγάκι..Αλλά θα μου πείς μόνο οι δηλώσεις φτάνουν..Οι πολιτικάντηδες μας τα έχουν μοιράσει τα χωράφια.Πότε άραγε θα ξεφύγει κανένα πατριωτάκι και θα το πατήσει το κομβίον που λέει ο λόγος δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανώνυμους 8:49 & 8:53 (πιθανότατα το ιδιο πρόσωπο)

    Τώρα τι σχέση έχει η δήλωση του Τούρκου ΑΓΕΝ με την αποφυλάκιση του Τσιπρορομπότ;(κακώς αποφυλακίζεται, άς πρόσεχε όταν έκανε τις μαγκιές!)
    Κόψε τα ούζα αδερφέ ή φόρεσε γυαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη Μαλτα την βρήκαν ή ακόμη την ψάχνουν .
    Μακάρι αν ήταν όλη η ιστορία να λυθεί στη θάλασσα με τους πεζεβέγκηδες φαφλατάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαμαρτύρεται ο Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ επειδή δεν ήρθαν τα τουρκικά βιβλία!

    Ο εκτουρκισμός της Θράκης συνεχίζεται

    Τη σημαία του εκτουρκισμού της μουσουλμανικής νεολαίας της Θράκης φαίνεται πως ανέλαβε να σηκώσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.
    Έτσι, με ερώτηση που υπέβαλε στο υπουργείο Παιδείας, διαμαρτύρεται επειδή δεν έχουν έρθει ακόμη τα τουρκόγλωσσα βιβλία στα μειονοτικά σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) της Θράκης. Προφανέστατα ανησυχεί ο κύριος Χατζηοσμάν, μήπως οι νέοι μουσουλμάνοι χάσουν «επεισόδια» από τον εκτουρκισμό που τους επιβάλλεται με συναίνεση των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων. Αναρωτιέται γιατί δεν έχουν έρθει ακόμη τα βιβλία και, γεμάτος αγωνία, πιέζει προς την κατεύθυνση της γρήγορης παράδοσης έτσι ώστε να μπορέσουν να τα μελετήσουν οι μουσουλμάνοι «εκπαιδευτικοί» οι οποίοι έχουν απορίες σχετικά με την ύλη αλλά και την διδακτική μέθοδο την οποία πρόκειται να ακολουθήσουν.
    Δεν θέλω να αναρωτηθώ τι γνωρίζουν γύρω από την εκπαίδευση οι ΕΠΑΘίτες δάσκαλοι και οι λοιποί μουσουλμάνοι εκπαιδευτικοί κι αυτό επειδή γνωρίζω πως θα απογοητευθώ από τις πραγματικές τους γνώσεις γύρω από την εκπαίδευση.
    Γιατί ο κύριος Χατζηοσμάν δεν διαμαρτύρεται για το επίπεδο της εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων, τα οποία παρακολουθώντας τα «μειονοτικά σχολεία» το μόνο που νιώθουν είναι ένα συνονθύλευμα οργής και απελπισίας λόγω του ιδιαίτερου φόρτου που έχουν στα σχολεία τους;
    Γιατί δεν ενδιαφέρεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κύριος Χατζηοσμάν για τους λόγους εκείνους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα κοινωνικής και επαγγελματικής ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων που εκπαιδεύονται στα σχολεία της μειονότητας;


    H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
    http://kostasxan.blogspot.com/2009/08/blog-post_8487.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 27 Αύγουστος 2009 10:51 μμ

    Σοβαρευτείτε και αφήστε τα μεγάλα λόγια. Σήμερα ούτε υπεροπλία έχουμε στο ναυτικό, ούτε "Αβέρωφ", ούτε πολύ περισσότερο Κουντουριώτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 27 Αύγουστος 2009 10:51 μμ

    >Σοβαρευτείτε και αφήστε τα μεγάλα >λόγια.

    Σοβαρέψου και άφησε το σκύψιμο. Τα αυτονόητα έγιναν μεγάλα λόγια.
    Αν δεν υπάρχουν οι Κουντουριώτηδες
    να φτιαχτούν.
    Να μην τρώνε τα χρήματα για να έχουμε υπεροπλία όχι μόνο στο ΠΝ και στον Στρατό αλλά και στα Σχολεία (όλων των βαθμίδων).

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τουλάχιστον σε αυτό το μπλογκ ηρεμώ όταν βλέπω ότι οι Ελληνες που έχουν αποφασίσει να αντιδράσουν με εκείνους που απλα έχουν αποφασίσει να λάμψουν δια της απουσίας τους είναι σε πλειοψηφία.
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.