12/1/11

Επαναφορά αποστράτων εν κρυπτώ στο Πολεμικό Ναυτικό!



Δεκαοκτώ αξιωματικούς -εξ υπαξιωματικών- επαναφέρουν στο Πολεμικό Ναυτικό! Η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο στις 15 Δεκεμβρίου και φέρει τη σημείωση :"η παρούσα να μη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως"!

Ανάμεσα στους 18,υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δικαιολογημένα επανέρχονται για να τύχουν ιατρικής περίθαλψης ,λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Οι περισσότεροι όμως δεν έχουν τέτοιο θέμα,ούτε κάποια άλλη λογικοφανή διακαιολογία επαναφοράς.

Οι επαναφορές αποστράτων αποτελούν το μόνιμο "καρκίνο" του στρατεύματος,ο οποίος "ξορκίζεται" από τα δύο μεγάλα κόμματα όταν είναι στην αντιπολίτευση  τα οποία μολις γίνουν κυβέρνηση ξεχνάνε τα "ξόρκια" και αρχίζουν τις επαναφορές!

Στη συγεκριμένη περίπτωση διαπιστώνετε ότι γίνεται και προσπαθεια να κρατηθεί κρυφή η μαζική επαναφορά αποστράτων

Οι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα επαναφοράς στην ενέργεια αξιωματικών ,απόστρατοι του ΠΝ,υποστηρίζουν ότι ο βασικός λόγος της επαναφοράς των συγκεκριμένων αξιωματικών είναι "οι δεσμοί που διατηρούσαν ή διατηρούν με το κυβερνών κόμμα". Αναμένεται θύελλα.

6 σχόλια:

  1. Δεν είναι τυχαίο οτι επανέρχονται μικρόβαθμοι στην ενέργεια. Φαίνεται οτι η κλαδική του ΠΑΣΟΚ στο Ναυτικό ξέμεινε απο ανθρώπους που χρειάζονται για το παρασκήνιο, όχι για επιτελικά καθήκοντα. Η ηγεσία του ΠΝ γιατί συνηγόρησε; Γιατί δεν εκφράζει την αντίθεση της σε τέτοιες μεθοδεύσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ηγεσία του ΠΝ και των Ενόπλων δυνάμεων θα κάνει τα πάντα για ένα 1-2 χρόνια παραπάνω υπηρεσίας που θα τους δώσουν 5-6 χιλιάρικα επιπλέον ΕΦΑΠΑΞ και αυξημένη σύνταξη.
    Δοσίλογοι, και ξεφτιλισμένοι είναι οι περισσότεροι γαλονάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την νίλα των Ιμίων, είχαν σταματήσει να επαναφέρουν απόστρατους. Άλλωστε, η επαναφορά έχει άσχημο αντίκτυπο στους εν ενεργεία, διότι:

    α) Βλέπουν να λιγοστεύουν οι πιθανότητες προαγωγής τους και
    β) Δεν έχουν σε εκτίμηση αυτά τα κομματόσκυλα. Ο στρατιωτικός πρέπει να είναι ακομμάτιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚΟΤΕΑΤΖΗΔΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΙΡΗΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...{ΑΧΡΙΣΤΟΙ !!!!!!!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο στρατιωτικός πρέπει να είναι ακομμάτιστος."

    Σωστό αλλά εδώ ο στρατός έχει γίνει άλλη μια προβληματική δημόσια υπηρεσία. Με τα ρουσφέτια της, την οικονομική κακοδιαχείριση της, με τους 10 να κάθονται για κάθε 1 που δουλεύει κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρεπει να "εξομαλυνθουν" οι κινδυνοι αναξελεγκτων αντιδρασεων στο στρατιωτικο σωμα.
    Για αυτο βαζουν μερικα ΠΑΣΟΚοσκυλα αποστρατους σε καιριες θεσεις, για να κοιμαται ησυχα τα βραδυα ο Τζεφρυ οταν θα χανουμε τα στρεμματα γης το ενα πισω απο τ'αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.