10/1/11

ανοίγματα αινίγματα

... Πάντως ο δικός μας (;) έκανε καλή «λεζάντα» στον Ερντογάν και για τις εκλογές στην Τουρκία και για την εικόνα του στη Δύση. Μπράβο, Γιωργάκη...

Αν εξαιρέσουμε το casus belli και τις ΑΟΖ (περί τα οποία ο δικός μας, κιχ) για τα περισσότερα από τα υπόλοιπα, καλά τα είπε ο Παπανδρέου στους Τούρκους! Πολύ καλά! Και για τις παραβιάσεις και για την υφαλοκρηπίδα. Αρα ο κίνδυνος να κάνει τα αντίθετα προβάλλει σοβαρότερος, σφοδρότερος παρά ποτέ! Διότι αυτό κάνει ο Γιωργάκης ο Ψευτοθόδωρος. Πράττει τα αντίθετα απ' όσα λέει και λέει ψέματα για όσα ετοιμάζεται να κάνει.

Τα ανοίγματα του Γιωργάκη στην Τουρκία δεν είναι αινίγματα, ανοίγματα Κερκόπορτας είναι. Για τη συνδιαχείριση στο Αιγαίο κι όχι μόνον. Πάντως ο δικός μας (;) έκανε καλή «λεζάντα» στον Ερντογάν και για τις εκλογές στην Τουρκία και για την εικόνα του στη Δύση. Μπράβο, Γιωργάκη...
ΣΤΑΘΗΣ Σ. 10.Ι.2011 stathis@enet.gr

3 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιωργάκη!

    Ό,τι και να λέτε εσείς, ο Γιωργάκης θα ξαναβγεί και θα ξαναβγεί και θα ξαναβγεί... Τουλάχιστον 17 χρόνια Γιωργάκη θα έχουμε, όχι ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά Γιωργάκη!

    Διότι είναι το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος που είναι σαθρό και χρειάζεται επισκευή, όχι απλά και μόνο τα κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το πρόβλημά μας είναι συγκεκριμένο, έχει όνομα και λέγεται ‘κομματοκρατία’.

    Γιά παράδειγμα, νομίζεις φίλε μου ότι η λέξη ‘ανασυγκρότηση’ συνάδει με Γιαννόπουλο και Γιακουμάτο; Άντε όμως να καταλάβει τώρα η ελληνική πιάτσα, που πάντα αποστρέφεται την αμπελοφιλοσοφία, τις ‘μικροδιαφορές’ μεταξύ αυθεντικής δημοκρατίας και κομματοκρατίας:
    http://contogeorgis.blogspot.com/2011/01/blog-post_05.html

    Μπράβο Γιωργάκη! Άντε και καλά κρασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά την εικόνα που έχει ο γιωργάκης και η Ελλάδα στη Δύση και έφτιαξε και του... Ερντογάν!!! Ωραία όνειρα βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ (Πανελληνίου ΣΟΚ!) είναι όλοι τους βασιλικοί!!! Ψηφίζουν Δυναστεία Παπανδρέου - αρκεί να μην φοράει κορώνα !!!
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.