19/1/11

Δημοκρατία 19/1/11

7 σχόλια:

  1. Μια ακόμα είδηση, που θάφτηκε από τα mouga channel και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις

    Για τον πρώην δικτάτορα της Τυνησίας Μπεν Αλι ακούσαμε όλοι
    Για τον τρόπο που διέφυγε στην Σ.Αραβια, και δεν ξέχασε να πάρει μαζί του και μερικές εκατοντάδες ράβδους χρυσού, επίσης ακούσαμε όλοι..


    Αλήθεια όμως, ποιος άκουσε ότι ο Μπεν Αλι υπήρξε καληταρι του σοσιαλιστή Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά και του ετέρου της σοσιαλιστικής σκέψης (sic) Ντομινικ Στρος Καν, αφού και ο ίδιος είναι σοσιαλ(η)στής;

    Ποιος άκουσε ότι ο Μπεν Αλι, και το σοσιαλιστικό του κόμμα υπήρξαν από τα παλαιότερα μέλη ...
    .... της Σοσιαλιστικής Διεθνούς;
    (Κάντε ένα google ντε, αλλά προτιμήστε το στα αγγλικά!)

    Ποιος άκουσε ότι ο Μπεν Αλι λίγους μήνες πριν είχε φέρει στην Τυνησία του ΔΝΤ (τον γνωστό συνδυασμο δάνεια και λιτότητα)
    Και με την ευκαιρια, είχε ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΉΣΕΙ τον Ντομινικ; (τουλάχιστον αυτόν πρόλαβε)

    Ποιος άκουσε ότι οι εξεγέρσεις ουσιαστικά η δυσφορία του Λαού, ξεκίνησε με την έλευσή του ΔΝΤ;

    Ποιος άκουσέ ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής μόλις προχθές διέγραψε τον Μπεν Αλι, και το κόμμα του;
    (δεν περίσσευαν οι ράβδοι χρυσού, άραγε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Τζοχατζόπουλος έχει «κρυφό άσο» την βίλα, διότι αυτός ήταν ο ΥΠΕΧΩΔΕ, που μαζί με τον Αλέκο Βούλγαρη, μαγείρεψαν τα στοιχεία, ώστε να βγαίνει νόμιμη αυτή η εξόφθαλμη από πάσης απόψεως παρανομία.
    Τι μου λέτε για Μπεν Αλήδες και τρίχες κατσαρές. Αυτόν τον έδιωξαν. Τον αλήστου μνήμης Παπανδρέου, τον λιβανίζαμε, οι κάφροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι "σοσιαλιστές" του κόσμου έτσι είναι!είναι τυχαίο άραγε που σε όλες τις χώρες που πήγε το ΔΝΤ ή που βρίσκεται κοντά εγκαθιδρύθηκαν "σοσιαλιστικές" κυβερνήσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοσιαλιστές! ή Κοινωνικοί ληστές!

    Και μεταξύ κοινωνικών νταβατζίδων δεν χωράει διαφάνεια στις συναλλαγές, ΑΣΕ που μπορεί να ζητήσει και τόκους για κάνα προσωπικό δάνειο της βίλας!

    Κι ύστερα θα ψάχνονται και αναδρομικά για το "Τζοβόλα δώστα όλα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΤΙ ΚΑΙΝΟΝ;

    "ΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ"


    ΤΗι ΠΡΟΤΗΡΑΙΑιΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΥΧΙΩΝΟΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ,ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΕΚΠΑΛΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ,ΚΑΙΤΟΙ ΝΥΚΤΩΡ,ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ,ΔΙ'ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΟΛΛΟΙΣ (ΑΛΛ'ΟΥ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙΝ)ΑΙΤΙΑΝ ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ ΔΥΝΑΣΤΙΚΩι ΤΩι ΤΡΟΠΩι,Η ΠΑΥΣΙΣ ΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ,ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛ'ΟΛΙΓΟΥ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΛΗΦΙΣ ΟΠΕΡ ΤΗΝ ΤΏΝ ΠΑΝΤΟΙΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΩΝ ΛΟΓΩι ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ,ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΝ ΔΗΛΟΙ.ΔΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΡΑΠΕΛΩΣ ΥΠΟ ΤΙΝΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΙΔΟΥ,ΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΦΟΡΙΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝΤΕΣ,ΑΥΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΗΛΘΟΝ,ΙΝΑ ΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΛΥΨΩΣΙ.Η ΓΑΡ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙΣΑ Π Α Ρ Α Γ Ρ Α Φ Η ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ "ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ",ΥΠΟΜΙΜΝΗΣΚΕΙ.

    ΕΝΤΑΥΘ'ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΙΝΑ,ΟΥ ΜΙΚΡΑΝ,ΤΟΥ ΓΟΗΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο Δ'ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΟΝΕΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ ΟΥΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΩΣΤ'ΑΠΟΛΕΣΑΙ.ΦΟΒΟΝ ΜΟΝΟΝ ΦΟΒΟΝ,ΩΣ ΤΙΝΕΣ ΦΑΣΙΝ,ΜΗ ΑΝΑΔΥΘΗι ΤΟ ΑΥΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΣ ΤΙΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΝΟΝ ΤΗΣ ΟΙΔΕΝ.

    ΕΝ ΤΟΥΩι ΔΕ Ο ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩι ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙ)ΗΓΗΤΩΡ ΟΡΥΕΤΑΙ ΤΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΡΙΧΑΣ (;)ΤΙΛΛΩΝ.ΩΣΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ,ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΓΝΩΣΚΩΝ ΠΑΝΤΑΧΗι ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ,ΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ.

    ΕΓΡΑΦΟΝ ΑΘΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΩΝ,ΦΘΙΝΟΝΤΟΣ ΜΟΥΝΥΧΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΑΡΓΗΛΙΩΝΟΣ ΜΗΝΟΣ 15-14/6 ΤΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΣΧΙΛΙΟΣΤΟΥ Μ.Χ. ΕΤΟΥΣ.
    ΑΝΔΡΕΑΣ Χ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ,ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ
    ΑΘΗΝΗΣΙΝ,ΠΑΡΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΩΠΕΚΗΣ.

    ΕΡΜΗΝΕΙΑ
    {ΤΙ ΝΕΑ;
    "ΕΓΙΝΕ ΒΙΑΙΗ (ΣΚΛΗΡΗ)ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΣΗ-ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ".

    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΟΥΝΥΧΙΩΝΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ,ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ,ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ,ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ,ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ(ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ),ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΥΚΤΑ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ(ΞΑΣΤΕΡΙΑ).ΔΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ),ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Β Ο Υ Λ Η Σ,ΜΕ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟ(ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ)ΤΡΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ(ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ)ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΗΞΙΣ ΤΗΣ Τ Ρ Ε Χ Ο Υ Σ Α Σ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΡΑΞΙΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ(ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ)ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Σ Κ Α Ν Δ Α Λ ΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ,ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ Π Α Ρ Α Γ Ρ Α Φ Ο Υ Ν.ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΥΣΤΡΟΦΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ:ΚΟΙΤΑΞΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΝ(ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ).ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΙΧΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ
    Ν Ο Μ Ο Σ(ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ).ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ:"ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ,ΜΥΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ(ΚΑΚΑ).
    ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥς,ΟΧΙ ΜΙΚΡΟ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.Ο ΔΕ ΦΥΣΙΚΟΣ-ΗΘΙΚΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΤΗΚΕ(ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ)ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ.ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ(ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ),ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    Ο ΔΕ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ,ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ(ΘΡΗΝΕΙ),ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ (ΕΧΕΙ;),ΩΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ,ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΝ,ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΠΑΝΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ(ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ)ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. (ΙΟΥΝΙΟ,2009).

    Γ Ρ Α Φ Ω ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ(ΘΛΙΨΗ-ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΜΕΝΟΣ),ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ Π Ρ Ο Ν Ο Μ Ι Ο Υ Χ Ο Υ Σ
    Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ.}
    *ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ,..ΤΟΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ...
    ΚΑΊ ΥΠΕΜΗΝΕ,ΩΣ ΚΑΡΤΕΡΟΘΥΜΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ (ΕΦΥΓΕ 22 ΣΚΙΡΟΦΟΡΙΩΝΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ 2010.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καθηγητής πέθανε 22 Ιουνίου 2009.
    Χαίρε φΊΛΕ ΑΝΤΡΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγα μην ηταν η ροζ βιλλα το οπλο του ακη,εδω περασε ολοκληρη αγορα του αιωνα στα εξοπλιστικα,θα κολλαγε σε ενα 'κωλοσπιτο';,κατα γιαννοπουλο.Εχει 'ταισει' πολλους και τους κραταει στο χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.