19/1/11

Του Δήμου Αθηναίων το σιδηρούν κιγκλίδωμα

Μετά "τον Δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου της Istanbul" του Δημάρχου Κου.Καμίνη, Ναζιστικός χαιρετισμός του Κου.Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής.Η τελευταία φορά που υπήρξε ναζιστικός χαιρετισμός σε Δημοτικό Συμβούλιο ήταν τα χρόνια της χιτλερικής κατοχής της Ελλάδας και δεν έχουν άδικο όσοι το αναφέρουν.Αραγε πόσο απέχει το μνημείο του Κουκίδη; Πόσος χρόνος  μας χωρίζει απο την νύχτα ης 30ης Μαΐου 1941;   Αραγε Ξεχνούν τον Κώστα Σταυρόπουλο;  Αραγε τους θυμίζει κάτι το  όνομα  Χαρίλαος Φιλιππίδης,;
Ας μην ξεχνούν κάποιοι το χώμα που πατούν

29 σχόλια:

  1. Εντοπιστηκε και καποιος Τουτουζας
    υποψηφιος δημαρχος Θηβας με το ΛΑΟΣ
    να κραταει και αυτος κατι σαν γκλοπ μακρυ μαζι με τους Χρυσαυγιτες και φωτογραφηθηκε με πολυ αγριεμμενη μαπα ενω στις φωτογραφιες της υποψηφιοτητας του ητανε...γλυκυτατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λεγόμενος «ναζιστικός» χαιρετισμός, είναι ο κατεξοχήν ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός προς τον Ανατέλλοντα Ήλιο, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία . Ο χαιρετισμός αυτός, αποδιδόμενος με τεταμένο το δεξί χέρι, υπήρξε ο πιο συνηθισμένος τρόπος χαιρετισμού μεταξύ των προγόνων μας και συμβόλιζε επίσης ότι ο χαιρετών σε καιρό πολέμου υψώνει το χέρι για να λάβει το όπλο να πολεμήσει και σε καιρό ειρήνης για να λάβει το εργαλείο να εργαστεί. (http://ideology-studies.blogspot.com/2010/07/blog-post_14.html) Η άλλη άποψη την οποία και οφείλω να καταγράψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειασου ρε Ακριτα με τις βαθειες σου αναλυσεις.Τι σχεση εχει ο Μιχαλολιακος με το Δωρικο χαιρετισμο αυτος χαιρεταει ετσι γιατι ειναι Ναζι και αν δεν ντρεπονταν θα ειχε και κουρεμα σκινχεντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αποψη της Χ.Α:Το θέμα δημιουργήθηκε στην διάρκεια ενός διαλλείματος μετά την ψηφοφορία για τους συμβασιούχους όταν ο δήμαρχος κ. Καμίνης είπε αν θα συζητήσουμε για τον Άγιο Παντελεήμονα. Σημειώνεται ότι το θέμα του Αγίου Παντελεήμονα ετέθη εκτός ημερησίας διατάξεως από τον κ. Δήμαρχο τυπικά, αλλά από τον Κωνσταντίνου ουσιαστικά, ο οποίος μοίραζε και φυλλάδια για το θέμα και φυσικά δεν είχαν κληθεί να είναι παρόντες και οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντέδρασαν στην συναυλία, η οποία δεν ήταν απλά αντιρατσιστική, αλλά είχε συγκεκριμένο θέμα, ήταν συναυλία καταδίκης της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο. Θέμα για το οποίο ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι υπέρ της κατασκευής του φράχτη και όχι μόνον…
    Δεν υπήρχαν οι κάτοικοι αυτοί που διοργάνωσαν την διαμαρτυρία και υπήρχαν κάποιοι άλλοι κάτοικοι, οι οποίοι δήλωναν κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και γνώριζαν για την εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση. Πως ήξεραν αυτοί για την συζήτηση και δεν το ήξερε κανένας άλλος στον Άγιο Παντελεήμονα;
    Επρόκειτο, λοιπόν, περί μίας στημένης ιστορίας στην οποία αρνηθήκαμε να λάβουμε μέρος. Τις προκλήσεις άρχισε ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που πριν λίγους μήνες πρωτοστατούσε στην επίθεση κατά του Δημαρχείου από μουσουλμάνους γιατί δήθεν κάποιος δημοτικός αστυνομικός είχε σκίσει το κοράνι. Είναι ο ίδιος του οποίου υπάρχει φωτογραφία με σακίδιο έξω από την Τράπεζα Marfin, όταν πέθαιναν μέσα στο κτήριο 4 αθώες ψυχές. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν άρχισε να προκαλεί κραυγάζοντας για φασιστική προπαγάνδα. Προηγουμένως στην διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου είχε μιλήσει για κατάληψη της Βουλής και διαφυγή απ’ αυτήν του νομίμου πρωθυπουργού της χώρας Γ. Παπανδρέου με… ελικόπτερο! Όμως αυτό δεν έθιξε τα δημοκρατικά αισθήματα των παρισταμένων. Στις υστερικές κραυγές του περί φασιστικής προπαγάνδας πράγματι απήντησα με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά. Και αυτός ο χαιρετισμός για άλλους είναι ναζιστικός, για άλλους είναι Ελληνικός, για άλλους είναι Ρωμαϊκός. Αυτό όμως δεν απευθυνόταν ούτε στο δημοτικό συμβούλιο, ούτε σε κανέναν άλλον παρά μόνον στον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Επιπλέον αυτός ο χαιρετισμός δεν είναι παράνομος! Δεν προβλέπεται από τον νόμο ότι απαγορεύεται! Εάν δε κάποιους τους ενοχλεί θα τους πω ότι και εμένα με ενοχλεί η αριστερή υψωμένη γροθιά σαν σταλινικός χαιρετισμός συνοδευόμενος από την σφαγή δεκάδων εκατομμυρίων αθώων… Πάντως για την ιστορία, αυτός ο χαιρετισμός(όχι η αριστερή γροθιά, ο άλλος…) υπήρχε σε αυτήν την χώρα χιλιάδες χρόνια πριν.
    Όσο για τα περί φουσκωτών και οπλοφόρων πρόκειται περί λάσπης και γελοιοτήτων. Σημειώνεται ότι μας είχε καταστεί γνωστό εκ των προτέρων από πληροφορίες μας και όχι από τους αρμοδίους όπως όφειλαν, ότι αιφνιδιαστικά ο δήμαρχος Καμίνης θα θέσει εκτός ημερησίας διατάξεως το θέμα των επεισοδίων του Αγίου Παντελεήμονα. Επεισόδια στα οποία έγινε μια βάρβαρη αστυνομική επιχείρηση εναντίον πολιτών των Αθηνών, βάρβαρη μέχρι του σημείου να πέσουν δακρυγόνα εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα και την ώρα εκείνη ήταν κρατούμενοι δύο νέοι άνθρωποι άδικα, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικος ναζί είναι αυτός του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατί κάτι τέτοια μπουμπούκια έκαψαν τους ανθρώπους ζωντανούς στη ΜΑΡΦΙΝ.
    Ντροπή τους, δολοφόνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου και σένα ρέ 9:23

    Οτι ήταν να πώ το είπα με το μικρό μου κείμενο και το σχόλιο μου.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ξεχνάς τι έκαναν οι κομμουνιστές στον εμφύλιο, ξεχνάς και το τι έκαναν οι ναζιστές το 1941, ξεχνάς και τους βούλγαρους αυτονομιστές του μακεδονικού αγώνα, οι οποίοι έφτιαξαν τα σκόπια, ξεχνάς και του τούρκους του 22, ξεχνάς τους τσάμηδες κτλ.

    Άρα πρέπει να ξαναζήσουμε την ιστορία για να θυμηθούμε, όπως το 1941-49, άντε χτυπήστε όλοι μαζί τους έλληνες(αλβανοί,βούλγαροι,τούρκοι,κουμουνιστές,ναζιστές,φιλελεύθεροι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καποιοι εχουν μπερδεψει τον ελληνισμο τον εθνικισμο τον πατριωτισμο με τον ναζισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαιρετισμός στον ήλιο είναι που αυτόν τον χαιρετισμό τον πήραν οι φασίστες και οι ναζί και έχασε την αξια του,όμως μην ξεχνάμε ότι και στην εποχή του μεταξά όπως η 4τη αυγούστου είχε αυτόν τον χαιρετισμό.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με ποιον να πρωτοαηδιάσεις;με τον απίστευτο φανατικό και ιδεοληπτικό Καμίνη ή με τον ναζιστή Μιχαλολιάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μιχαλολιάκος προκλήθηκε και γι αυτό αντέδρασε έτσι. δεν το έκανε στα καλά καθούμενα. Το καθίκι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ο φασίστας.
    Η ανακοίνωση της Χ.Α. (19 Ιανουαρίου 2011 9:27 π.μ.) με βρίσκει σύμφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ stef

    Στο διάστημα του Μεσοπολέμου, στα μισά κράτη της Ευρώπης χαιρετούσαν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μερικά σχόλια είναι πιο αηδιαστικά και από τους ναζι της χρυσης αυγής...Ντροπή σας ρε όσοι δικαιολογείτε το ναζισμό. Ο παππούς μου σκότωνε ναζί στα βουνά για να μην υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσάς σήμερα. Όσο για τη μαρφίν κοίτα κάτι συμπτώσεις, ακόμα να τους βρούνε...Τι μυρίζει, τι μυρίζει, παρακράτος που γυρίζει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακριτα
    Ο/Η Ακρίτας είπε...
    Γειά σου και σένα ρέ 9:23

    ευχαριστω για τον χαιρετισμο και συμπληρωνω τα παρακατω χωρις να μπορω να προτεινω λυσεις γιατι τετοιες δεν υπαρχουν.

    Οπως και να χαιρεταμε το ιδιο κανει
    το συστημα μας θεωρει δουλους και το χρεος αναγκαστικο για να μπορει να κυκλοφορει το δολλαριο απο την αντιστοιχη αμερικανικη τραπεζα.
    Καποιος ειχε πει οτι οποιοι νομιζουν οτι ειναι ελευθεροι αυτοι ειναι οι χειροτεροι δουλοι διοτι αυτοι ουτε και γνωριζουν την δουλεια τους.Ειναι δυσκολα τα πραγματα για τους λαους.Αν το καταλαβουμε τοτε θα αντιληφθουμε οτι τζαμπα αυτοδιαιρουμαστε σε αντιπαλους δηθεν σιωνιστες και δηθεν αντισιωνιστες.Και οι μεν και οι δε ειναι σε συστημα δουλειας χωρις ελπιδα καμμια διοτι και οι "επαναστασεις" ειναι στημενες για να κατασταλουν και να εμφανιστει ενα χειροτερο συστημα καταστολης των μαζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ
    ΜΑΡΦΙΝ ΜΠΑΝΓΚ

    ΝΑ ΕΜΠΩΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ

    ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΖ ΠΛΟΒΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ . ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:11 αυτά που αναφέρεις είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εγω επικεντρώθηκα σε δύο πράγματα σε ότι αφορά τον Κο. Μιχαλολιάκο και τον Κο.Καμίνη.

    Να θυμάσαι πάντα πώς η καλύτερη αμυντική τακτική είναι η αναστροφή του πλεονεκτήματος του αντιπάλου σε μειονέκτημα

    Ο χαιρετισμός δεν είναι τυχαίος προσπάθεσε να προκαλέσει τον αντίπαλο του, δικαίωμα του να επιλέξει αυτή την στάση.

    Οτι ήταν να πώ το είπα στην ανάρτηση κάποιοι πρέπει να καταλάβουν σε τι χώματα πατούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. - «Διαίρει και βασίλευε» - «Ένωνε και προχώρα»,
    έτσι βουλιάζει πιο βαθιά ή προοδεύει’ η χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 19 Ιανουαρίου 2011 10:09 π.μ.

    >Ντροπή σας ρε όσοι δικαιολογείτε το ναζισμό.<

    Είδες κανέναν να δικαιολογεί τον ναζισμό; Πού, ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορει αυτο που εκανε ο Μιχαλολιακος να ηταν προκλητικο, (κακα τα Ψεματα ολη η ανθρωποτητα εχει συνδεσει τον εν λογω χαιρετισμο με τους Ναζι), αλλα δεν ειδα το σκατοπασοκικο αποβρασμα του MEGA να δηλωνει τιποτα εναντιον της προσφωνησης της Κων/πολης ως Ιστανμπουλ απο τον επικινδυνο εδνομηδενιστη Καμινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα δηλαδη που υπαρχει και το αντιπαλο δεος,γιατι αν ειχ;αμε μονο αυτους τους ψευτοκουλτουριαριδες αριστεριστες,που δεν δουλεψαν μερα στην ζωη τους,ζητω που καηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ/ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΖΕΙ....
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

    ΤΟ Κ*ΛΟΔΑΚΤΥΛΟ!

    ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ, ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ, ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ....και πάει λέγοντας... Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ;;Το συμβούλιο ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ την λαθρό-ΧΑΒΟΥΖΑ που ονομάζεται ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΟΞΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.ΑΚΡΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα οι Χρυσαυγήτες δεν κρύβουν τι πιστεύουν ! Αλλες είναι οι λούγκρες που άλλα λένε ,άλλα κανουν και άλλα εννοούν....κατά περίπτωση.Και στην δημοκρατία , ακόμη και την δικιά μας υπάρχει χώρος για όλους.'Η μήπως οχι;;;; Χρυσαυγήτης δεν είμαι.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανθελληνες θα σας φτιαξει ο Μανιατης για τα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κάποια υποκείμενα έχουν το θράσος να μιλάνε για Μαρφίν;
    Αλήθεια, πως δε πιάσανε κανέναν φοιτητή, κατά προτίμηση γιο μάνας "καταζητούμενης" για τη RAF;
    Ρε, δε φτάνει που φάγατε τα παιδιά,
    φτύνετε και στους τάφους τους;

    Καλά σας έκανε το indymedia
    και έβγαλε τη λίστα πληρωμής από την ΚΥΠ του 1982 των "συνεργατών"
    Μιχαλολιάκου και Πλεύρη.

    @ 9.23 π.μ.
    ο μόνος λόγος που ο μιχαλολιακος
    δεν έχει το λουκ σκινχεντ,
    είναι ότι δεν τον κολακεύει.
    Βλέπεις,
    ανήκει στο γνωστό και "τιμημένο" παράρτημα της αρείας φυλής: "μογγολομαυριδερή μοσχαροκεφαλή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κυριοι οι Ελληνες επαθαν παρα πολλα απο αυτον τον χαιρετισμο και την ιδεολογια που πρεσβευει. Και να ειναι αληθεια τα περι αρχαιοελληνικου χαιρετισμου αυτο ισα ισα επαναβεβαιωνει τον βιασμο που υπεστησαν οι εννοιες λεξεων και ιδεων απο ακροδεξια στοιχεια στον αιωνα που περασε!! Αυτο συνεχιζει ως και τις μερες μας!! ο καπιταλισμος βαζει την προμετωπιδα του Πατρις-θρησκεια-οικογενεια για να παραπλανα ανθρωπους και να σκεπαζει τις αδικιες και τα εγκληματα του. Ξυπνηστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σαββα ζουμε ιστορικες στιγμες,μας ανακαλυψε το Indymedia και αρχιζει να σχολιαζει τις αναρτησεις σου.Σεμνα λοιπον με τις αναρτησεις και ιδιως αυτες που μπορει να θιξουν τον διεθνισμο των 'παιδιων'.Κανε και μια λιστα με απαγορευμενες λεξεις,οπως Ελλαδα,πατριδα,στρατος,συνορα,σκοπιανοι,Κων/λη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.