25/1/11

Δημοκρατία 25/1/11

9 σχόλια:

  1. Εχω γίνει γραφικός να λέω και να ξαναλέω ότι ζούμε μέσα σε παραπλανητικούς καθρέφτες. Δεν ξέρω ποιος μυστικές υπηρεσίες κάνουν τι, αλλά εκεί που πολλοί βλεπουν Αμερικάνους και ...Εβραίους στην Ελλάδα, εγώ από το 1990 και μετά βλέπω Γερμανους και Τούρκους.

    Δηλαδή, "cui bono"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ποιός τις έβαζε τις φωτιές,όχι Τούρκοι;Σε ποιανου παγίδα έπεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ!
    ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ,ΞΕΚΙΝΗΣΗ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ,ΑΣΕΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ ΒΔ ΤΑΥΓΕΤΟ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ '21,ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΔΙΚΑΙΟΥ,ΚΕΦΑΛΑ,ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ...(ΖΑΧΑΡΙΑ),ΦΙΛΟΠΟΙΜΕΝΑ,ΔΙΑΙΟΥ,ΑΓΚΑΙΟΥ....ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ!!!;ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ!!!
    ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ....

    ΓΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ξέρουμε ποιοί έβαλαν τις φωτιές από που ήλθαν οι εντολές και με ποιών τη συγκατάθεση ή την ανοχή. ο κοσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι;
    το θέμα που αποκαλύπτει η εφημερίδα είναι σκανδαλάρα για το οποίο δεν υπήρξε μέχρι τώρα ουσιαστική απόδοση ευθυνών. προφανώς υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες αλλά υπάρχουν και εσωτερικοί. θα λεγα εσωτερικότατοι. καλό θα ήταν να βγουν δημοσιογράφοι, εφημερίδες, παράγοντες που έχουν στοιχεία για το θέμα και να μιλήσουν έντιμα. μήπως και πάει ο εσμός των εμπρηστών εκεί που πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΥΜΠΙΑ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΔΕΗ=ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    ΙΣΤΟΡΙΑ

    ENERGY,HISTORY,SIVILISATION(POLITISM!)ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

    ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ,ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΤΩΡΑ!
    EGO IN ET ARCADIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιγράφω από το:
    http://www.gargalianoi.com/2010/11/25/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B3%CE%B9/

    " Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Barahm οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).

    Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη Zeyno!)
    ------

    Ο κύριος που βλέπετε παραπάνω, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza

    Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ. Μπράιζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: «μην προχωράς με τον αγωγό»

    Ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno)!
    ------

    Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς .
    Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και ..για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).
    Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end, την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή, παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza!
    ------

    Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ! (τυχαία; ...δε νομίζω)

    Ο Αμερικανός και η Τουρκάλα παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη ενώ η Ελλάδα είχε φουντώσει απ’ άκρη σ’ άκρη. Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς …χειρότερα!"

    (συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (συνέχεια)

    Επίσης, το επίμαχο πρωτοσέλιδο του "Βήματος" της 29-6-2007:

    Στο πάνω μέρος της σελίδος:

    «Αμερικανική δυσφορία για τον νέο αγωγό φυσικού αερίου
    Αξιωματούχος των ΗΠΑ ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση να «απεξαρτηθεί (η Ελλάδα) από το ρωσικό φυσικό αέριο»»

    Προσέξτε δε το πλαίσιο στην κάτω δεξιά γωνία:

    «Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγεί κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας, διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις...

    ΤΟ ΒΗΜΑ»

    Παρόμοια μπηχτή έριχνε και στο ρεπορτάζ τής πρώτης σελίδας αμέσως μετά τις πυρκαγιές, εν μέσω φωτογραφιών από την πύρινη κόλαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και συνεχίζω μετά από όλα τα σχόλια. Το έχω πει ότι οι φωτιές "μόνο" τυχαίες δεν είναι. Και ξεχνάτε κάτι ΟΛΟΙ εσείς που γράψατε τα σχόλια.
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ), ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ (25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ). ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ.
    Είναι λοιπόν δυνατόν να είναι τυχαία όλα αυτά ;
    Είναι τυχαίες οι φωτιές στην Πάρνηθα αμέσως την μεθεπόμενη χρονιά ; Χρονιά Εκλογών.
    Καημένη πατρίδα !!!

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω ποιος έβαλε τις φωτιές και δεν θα μπω στην λογική να αναζητήσω δράστες την στιγμή που δεν έχω τα μέσα για να το κάνω. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως αν δεν υπάρξουν πολιτικές παρεμβάσεις οι ελληνικές αρχές είναι σε θέση να εντοπίσουν τους δράστες αυτής της μαζικής δολιοφθοράς. Δεν ήταν ούτε «φυσικό» φαινόμενο ούτε όλες οι γριές αποφάσισαν την ίδια μέρα να τηγανίσουν ψάρια σε ανοιχτή φωτιά. Όλη η φιλολογία για οικοπεδοφάγους και λοιπές αριστερές αστειότητες καταρρίπτεται από το μέγεθος της καταστροφής, τους δεκάδες νεκρούς και τα κατσάβραχα που δεν θα μπορούσαν να «αξιοποιηθούν» από κανέναν καθώς επίσης και από το κάψιμο τεράστιων γεωργικών εκτάσεων που δεν είναι δυνατό να καταπατηθούν από οικοπεδοφάγους. Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδι και στόχος ήταν όχι ο Καραμανλής ή η κυβέρνησή του αλλά η Ελλάδα. Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε πρόσωπα είτε αλλοδαπά είτε ημεδαπά και να εφαρμοστούν οι έσχατες ποινές πολεμικής περιόδου διότι η περίοδος εκείνη υπήρξε όντος πολεμική αν αναλογιστεί κανείς τις απώλειες.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.