24/1/11

Αντιποντιακό παραλήρημα αποτυχόντος πολιτευτού!


Ποιος Έλληνας πολιτικός (γνωστός κυρίως από τα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα), ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει στο παρελθόν και μέλος της ελληνικής κυβέρνησης, είχε το θράσος να αμφισβητήσει
πρόσφατα την ύπαρξη της γενοκτονίας των Ποντίων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει ανοιχτά το χώρο των ποντιακών σωματείων για φασισμό και να υποστηρίξει ότι το αίτημα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας χρησιμοποιείται από διάφορους «επαγγελματίες ποντιοπατέρες» ως εμπόδιο για τη βελτίωση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού;

Η απάντηση στο τεύχος του περιοδικού Άμαστρις που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες…

33 σχόλια:

  1. Αν είναι αποτυχών πολιτικός όπως λέει η ανάρτηση, ήδη ο κύριος εστάλη απο τον λαό στα αζήτητα. Θέλοντας όμως να βρίσκεται στην επικαιρότητα διάλεξε τον εύκολο δρόμο της κατασυκοφάντησης των Ποντίων, ευελπιστώντας στην αντίδραση των. Μερικοί για να βρίσκονται στις σελίδες των εφημερίδων είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα. Αυτά και για να μην χάνουμε τον χρόνο μας, πες μας Σάββα κανένα ανέκδοτο, να γελάσουμε με αυτό, γιατί δεν μπορούμε ούτε να θυμώσουμε, ούτε να γελάσουμε με τον κύριο πρώην βουλευτή.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κιαυτο εντασσεται στην κολλημενη
    τους πολιτικη υπερ της Ειρηνης:
    Προδινουμε και το γενος μας για την ειρηνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί υπήκοοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ .... ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.(ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ,ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ,) ΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ......, ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ,ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΠΟ@@@ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ;

    ΕΠΟΙΚΕΤΙΑΤΟ ΚΟΥΊΖ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΡΗΚ ΤΟ ΟΝΟΜΑΝΑΤ ΝΤΟ ΚΕΡΔΙΖ; ΠΑΕΙ Γ@@ΕΙ ΑΤΟΝ;;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιο αυτό μετριάστηκε από τον Σκαλ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Για πεστου να αμφισβητησει το "ολοκαυτωμα*" των εβραιων.
    Θα τον φαει η μαρμαγκα.



    "ολοκαυτωμα*"
    Το ++++ του αιωνα για να τα οικονομανε οι εβραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ !!! ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΟΥ 2010, ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/01/2010.html

    ΚΑΙ

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/01/blog-post_417.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν το Skal σημαίνει και κρανίο, τότε υπάρχει λίγο μπέρδεμα στο ενδότερο της ανάλυσης των συνειρμών του συλλογισμού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο εν λόγω πολιτικός ο οποίος φθάνει στο σημείο να αμφισβητήσει ανοιχτά το θέμα της Γενοκτονίας με άθλιες τοποθετήσεις του, σε συνέντευξη του πριν δύο μήνες σε εφημερίδα ελεύθερης κυκλοφορίας αναφέρει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως είναι να είναι κάποιος βουλευτής και να τρέχει από την κοπή πίτας σε μία άλλη, αναφέρει ότι αυτό είναι αντίστοιχο μαρτύριο με το να ακούει την Ποντιακή Λύρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. " Προχωρώντας και αναθεωρώντας",εκδόσεις "ΠΟΛΙΣ".Εκεί πιθανότατα βρίσκεται η απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. " Προχωρώντας και αναθεωρώντας", των εκδόσεων "ΠΟΛΙΣ".Εδώ κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται η απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Προχωρώντας και αναθεωρώντας", εκδόσεις "ΠΟΛΙΣ".Εδώ πιθανότατα βρίσκεται η απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Προχωρώντας και αναθεωρώντας", εκδόσεις "ΠΟΛΙΣ".Εδώ, πιθανότατα βρίσκεται η απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ skal

    Αν αυτός που έγραψε το σχόλιο αμφισβητεί το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα, το οποίο είναι πολύ νεότερο από την Γενοκτονία των Ποντίων, τότε γιατί και κάποιοι να μην αμφισβητούν την τελευταία;

    Εγώ προσωπικά δεν αμφισβητώ κανένα από τα δύο. Αντίκειμαι σφόδρα στην ποινικοποίηση της αμφισβήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βγαλτε το ονομα του στη φορα να τον κυνηγησουμε μεχρι εκει που δεν παει.
    Να δισταζει να βγει απο το σπιτι του το παλιοκαθηκι.
    Αρκετα πια, εχει η υπομονη τα ορια της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αρνείται τη γενοκτονία των Ποντίων (προφανώς και των υπολοίπων Ελλήνων της Ανατολής),υπερασπίζεται δηλαδή την κεμαλο-ισλαμο-φασιστική Τουρκία...
    Ανθελληνισμός εντός Ελλάδος, για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Αλλά νά,στήν "Εποχή"τής 13ης Απριλίου 1919,δημοσιεύεται κύριον άρθρον μέ τήν έκκληση τής Επιτροπής Ποντίων τής Αθήνας ...:
    "Η εν Ελλάδι Επιτροπεία των Ποντίων-γράφει η Εποχή-απηύθυνε προς τήν Διάσκεψιν τής Ειρήνης τήν εξής εμπνευσμένην έκκλησιν ελευθέρου λαού πρός τά αισθήματα
    δ ι κ α ι ο σ ύ ν η ς τών Συμμάχων τής Αμερικής:"...΄Ελληνες απ'αυτής τής Αργοναυτικής εκστρατείας.Γηγενείς καί εκ τών ακτών τής Ιωνίας καίτής Ηπειρωτικής Ελλάδος συνοικισθέντες από τών πρώτων Ολυμπιάδων εις τούς σήμερον νομούς Τραπεζούντος καί Σεβαστείας.Υπερήφανοι άποικοι τής Μιλήτου καί τού Πειραιώς καί τής Βοιωτικής Οινόης.Ανταλλάξαντες τόν ασπασμόν πρός τούς Μ υ ρ ί ο υ ς* τής Α ν α β ά σ ε ω ς,μεθ'ών συνεπολεμήσαμεν(!)κατά τήν ένδοξον εκστρατείαν.Παραστάται καί συμμαχηταί ενός Μεγάλου Αλεξάνδρου καί ενός Ηρακλείου.Πρώτοι λαμπαδηφόροι του ελληνικού φωτός αλλά έσχατοι πρόμαχοι τού ελληνοβυζαντινού πολιτισμού,πρώτοι αγγελιοφόροι τών προς τήν Δύσιν βαρβαρικών εξορμήσεων.....οι Πόντιοι,ποιούμεθα έκκλησιν πρός Υμάς τούς συνελθόντας εις τήν Συνδιάσκεψιν Ειρήνης Αρχηγούς τών φιλελευθέρων Εθνών του κόσμου πρός κατακύρωσιν τών δικαίων τών εθνοτήτων καί αιτούμεθα ....δικαιοσύνην."

    *Κάθοδος τών Μυρίων Ξενοφόντως Κύρου Ανάβασις.
    Από τίς 10.000-11.000 χιλιάδες στρατιώτες ΄Ελληνες,οι πέντε περίπου χιλιάδες ήταν ορεσίβιοι,σκληροτράχηλοι Αρκάδες!
    Βρέ λαμόγια πώς τολμάτε καί υβρίζετε τήν ιστορία μας;
    Ηλθε στό Σύνταγμα τό 2009 εάν δεν κάνω λάθος,καί μίλησε στήν εορτή τών Ποντίων μία Σουηδή Βουλευτίς,η οποία είχε υπερψηφίσει στήν Σουηδική Βουλή,καί αναγνωρίστηκε η "γενοκτονία "τών Ποντίων,καί είπε ότι στον Εύξεινο Πόντο οι ΈΛΛΗΝΕΣ πήγαν καί πρίν από τήν εποχή τού ΟμήρουΟδυσσέα!!!
    Δύο μόνο Βουλευτές έδωσαν τό παρόν από τήν Βουλή τών Ελλήνων!
    Φώναξα καί τραντάχτηκε τό Σύνταγμα καί το Βουλευτήριον:
    Ζήτωσαν οι Αργοναύτες!
    Ζήτω ο Προμηθεύς!
    Κατέβηκε από τό βήμα καί ανταλλάξαμε θερμή χειραψία!
    Κάτι ήξερε ο Νικήτας Σταματελόπουλος"Νικηταράς",στρατηγός καί Γερουσιαστής,πού φορούσε τό ίδιο σχεδόν κεφαλόδεσμο μέ τούς αδελφούς του Ποντίους,διότι γεννήθηκαν στό ίδιο χώμα!!!τής Αρκαδικής Παρρασίας Γής!Τής Γής τού Αργοναύτη Αγκαίου,Κηφέως...!
    Τόσο άδικο αίμα αμάχων,φωνάζει γιά δ ι κ α ί ω σ η!
    Όποιος παλιάνθρωπος βρωμίζει τήν Μνήμη τους καί τό άλικο αίμα τους τήν Κατάρα όλων τών αδικοχαμένων Ελλήνων!
    Νικηταράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδη διετελεσε πολιτικος και μελος μιας κυβερνησης,σημαινει οτι ειναι και Ελληνας;.Εδω κομματα και μαλιστα εντος Βουλης,αγωνιζονται για την εξαφανιση του Ελληνικου εθνους,περνωντας ανοικτα το μερος αυτων που καραδοκουν για να μας καρφωσουν το μαχαιρι στην πλατη.Εδω ξετιναξαν την Ελλαδα και εσβυσαν κυριολεκτικα την υποσταση της και την ιστορια της διαγραφοντας την απο τον χαρτη.Καλα να παθουμε που καθε ρεμαλι μας χορευει σαν αρκουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μεγάλη χάρη του κάνετε του κερατά,με κάτι τέτοιους είναι είναι να λυπάσαι και την σφαίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι κάποιος ΑΥΝΑΝιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγγνώμη ρέ παιδιά, αλλά είναι πάρα πολύ "Ελληνες" αυτοί πού δέν αναγνωρίζουν τή γενοκτονία των Ελλήνων γενικότερα.


    Δύο ονόματα πού μου έρχονται στό νού, από παλαιότερες συζητήσεις είναι Μπίστης καί Κουναλάκης. Φυσικά προέρχονται όλοι από τόν γνωστό χώρο των πολιτικών, δημοσιογράφων, πανεπιστημιακών, συνδικαλιστών, μη-κυβερνητικάκηδων καί όλων τών βολεμένων προΔοδευτικών αυτής της τρισάθλιας χώρας.

    Καί μήν ξεχνάμε ότι όσοι τιμούν τόν Κεμάλ, εμμέσως πλήν σαφώς, δέν αναγνωρίζουν γενοκτονία Ελλήνων. Διαφορετικά θά ταυτίζονταν μέ όσους τιμούν τόν μαθητή του Κεμάλ: τόν Αδόλφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το κρανίο είναι scull και όχι skal αλλά τελικά πολλοί έχουν τρικυμία εν κρανίω στην Ελλάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υποθετω οτι η αποφαση του ΛΑΟΥ ΜΑΣ να στειλει τον "κυριο" σπιτι του ειναι η καλυτερη απαντηση στις οποιες διχαστικες και ανιστορητες ανοησιες του .Απο την αλλη ομως θα ηταν χρησιμο να ξερουμε το ονομα του εν λογω "κυριου" ωστε να εχουμε υποψη τι φιδι εχουμε στον κορφο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε όλες τις γενοκτονίες έχουμε άρνηση. Και για τους Εβραίους που γράφουν πιο πάνω οι γνωστοί μισητές, η Μέρα Μνήμης άργησε πολύ να αναγνωριστεί στην Ελλάδα και μη μου πείτε ότι την έχετε ακούσει ποτέ.

    Το ίδιο είναι και για την Ποντιακή Γενοκτονία. Εδώ γιορτάζουμε και μας πρήζουν από τα κανάλια για κάτι γελοιότητες όπως η μέρα του νερού. Έχετε δει ποτέ να κάνουν σχετικά αφιερώματα στις 19 Μαΐου;
    Τίποτα; Έχετε δει να το διδάσκουν στα σχολεία;
    Αφού μας κυβερνάνε ναζί, είναι δυνατό να επιτρέψουν Ημέρα Μνήμης οποιασδήποτε Γενοκτονίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Σε όλες τις γενοκτονίες έχουμε άρνηση. Και για τους Εβραίους που γράφουν πιο πάνω οι γνωστοί μισητές, η Μέρα Μνήμης άργησε πολύ να αναγνωριστεί στην Ελλάδα και μη μου πείτε ότι την έχετε ακούσει ποτέ."

    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ; ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΣΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ,ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑΖΙ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΣΧΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΙΣΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!!!

    ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΠΟ@@@ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πότε θα γίνει η Γενοκτονία όλων αυτών των Ρεπούσηδων, Λιάκων, Διβάνηδων, Ηρακλείδηδων, Δραγώνων, Φραγουδάκηδων, Κουλούρηδων και ο κατάλογος είναι τεράστιος; Να ξεμαγαρίσουμε από δαύτους και ας ορίσουμε και ημερομηνία εορτής της γενοκτονίας των ανθελλήνων.

    ΥΓ: Επειδή ο εν λόγω μπορεί να μας διαφύγει, πέστε το όνομά του να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10:48 π.μ.,

    και βέβαια την έχουμε ακούσει,τη λένε σε όλα τα κανάλια,στη Θεσσαλονίκη πάνε και στην πλατεία Ελευθερίας.Βλέπεις τι καλά που δουλεύει η προπαγάνδα σας;Διότι πλέον προπαγάνδα έχει καταντήσει.Κι αν μας διαφεύγει αυτή η μέρα,μη φοβάσαι βλέπουμε κάθε χρόνο Χόλλυγουντ και ευρωπαϊκό σινεμά,το εμπεδώσαμε:"οι Εβραίοι είναι ο μόνος λαός που έχει υποφέρει,ακόμα κι αν υπάρχουν άλλοι,ο πόνος τους δε συγκρίνεται με αυτόν του περιούσιου λαού,φυσικά,το ολοκαύτωμα αγιοποίησε τους Εβραίους δια παντός."Ευχαριστημένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το κρανίο είναι scull και όχι skal αλλά τελικά πολλοί έχουν τρικυμία εν κρανίω στην Ελλάδα ...

    25 Ιανουαρίου 2011 9:15 π.μ.

    ξέχασα να το υπογράψω συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ τον Μάιο του 2006, (όταν γιορτάζεται η επέτειος της γενοκτονίας των Ποντίων), είχα ακούσει με τα αυτιά μου στη Βουλή μια κυρία βουλευτίνα της τότε αντιπολίτευσης (τώρα είναι κυβερνητική βουλευτίνα..) να λέει "οι μέχρι τώρα αναφορές που έχουμε για το θέμα των Ποντίων, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ γενοκτονία!" Και μια άλλη συνάδελφός της από την ίδια παρέα έλεγε "μη παραζορίζουμε παιδιά την Τουρκία, γιατί στο τέλος θα μας φάει κανένα ..νησί!"
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Ελίνα Γαληνού

    Επιτρέψτε μου μία διόρθωση. Τον Μάιο δεν "γιορτάζεται η επέτειος", αλλά ΤΙΜΑΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

    Άλλο Γενοκτονία (πένθος) και άλλο 28η Οκτωβρίου (χαρά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σέ όλα τά σχολικά βιβλία αναφέρεται ΜΟΝΟ η γενοκτονία των Εβραίων:

    Ιστορία, Αγωγή του Πολίτη, Νεοελληνική Λογοτεχνία, ακόμα καί στά Θρησκευτικά τά οποία αρχίζουν μέ Παλαιά Διαθήκη τελειώνουν μέ τό ολοκαύτωμα των Εβραίων. Μόνο στά Μαθηματικά δέν τήν έχουν βάλει ακόμα.

    Στό μάθημα γιά τήν 28η Οκτωβρίου, σέ βιβλίο του δημοτικού είχε αναφορές γιά τούς Εβραίους της Θεσσαλονίκης καί γιά τήν Αννα Φράνκ. Μεταξάς καί Ρούπελ δέν υπήρχαν. Μνεία γίνεται καί γιά τήν οθωμανική Θεσσαλονίκη πού ήταν πολυπολιτισμική.

    Αυτά κάνουν όσοι υπηρετούν τόν ΠΑγκόσμιο Φασισμό πού είναι η Νέα Τάξη του Σόρος καί όσοι υπηρετούν τόν Τουρκικό Φασισμό καί τόν Αττίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ ανώνυμο 7.44μμ
    Δεκτή η διόρθωση αν και γνωρίζω τη διαφορά. Μάλλον η εσφαλμένη διατύπωσή μου οφείλεται σε κάποια βιασύνη. Οχι πως αλλάζει το νόημα της παρατήρησής μου βέβαια..Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν μας ξαφνιάζει....
    Τον γνωρίζουμε τον συγκεκριμένο γυρολόγο πολιτευτή και τον ρόλο του...
    Τα ΜΜΕ ευθύνονται που τον έκαναν γνωστό και δυστυχώς αρθρώνει τον διεθνιστικό λόγο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.