25/1/11

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΛΕΕΙ !

24-1-2011 Εφ. Μπιρλίκ

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΤΗΣ
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του σχετικά με την εξωτερική πολιτική στο κοινοβούλιο, πάλι γύρισε την κουβέντα, και φέρνοντας την στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, ανελέητα και ξεδιάντροπα, χρησιμοποίησε ταπεινωτικές λέξεις για τους μουφτήδες που εξέλεξε η Τουρκική Μειονότητα μιλώντας για ¨Ψευτομουφτήδες¨. Έτσι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, για μια ακόμη φορά φανέρωσε το κοινοβούλιο το ¨μίσος¨ που θρέφει μέσα του σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Ο Σαμαράς κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Γιώργο Παπανδρέου για μυστική διπλωματία στο Ερζερούμ λέγοντας ¨Δεν υπάρχει λέτε μυστική διπλωματία αλλά με τον Ερντογάν τα είπατε μόνοι σας για δύο ώρες. Εμείς δεν ξέρουμε τι συζητήσατε. Δεν θα έπρεπε ; Αν αυτό δεν είναι μυστική διπλωματία, τότε τι είναι ; Και εν πάσει περιπτώσει, σίγουρα μπορείτε να απαιτήσετε από τον «καρντάση» Ερντογάν, να πάψει να συνδέει το άνοιγμα της Χάλκης με την εκλογή των ψευτομουφτήδων στη Θράκη!

Έτσι ο Σαμαράς ως πρόεδρος ενός κόμματος που στο παρελθόν αλλά και στις μέρες μας, πήρε και συνεχίζει να παίρνει ψήφους από την μειονότητα, δεν δίστασε να προσβάλλει με τον πιο βαρύ τρόπο τον Τούρκο της Δυτικής Θράκης.

Φυσικά οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης δεν ξέχασαν το παρελθόν του Σαμαρά, ούτε θα το ξεχάσουν. Ο Σαμαράς πρέπει να ξέρει καλά πως οφείλει μια συγγνώμη στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό από τον μειονοτικό, ο Σαμαράς στην ομιλία του στην βουλή να επιτίθεται στους θρησκευτικούς ηγέτες της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και στις αξίες τους.
Φαίνεται ότι η ΝΔ όπως στο παρελθόν, έτσι και στην περίοδο του Σαμαρά, δεν θα κάνει βήμα προσέγγισης προς την μειονότητα. Ο κύριος Σαμαράς το φανέρωσε αυτό ξεκάθαρα.

Η ΑΣΧΗΜΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
“Και εν πάσει περιπτώσει, σίγουρα μπορείτε να απαιτήσετε από τον «καρντάση» Ερντογάν, να πάψει να συνδέει το άνοιγμα της Χάλκης με την εκλογή των ψευτομουφτήδων στη Θράκη!”http://tourkikanea.gr/2011/01/25/sahtemuftu/

21 σχόλια:

  1. Κύριε διαχειριστή μη τους δίνει αξία και βήμα εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο ''ενοχλεί'' ο Σαμαράς,και πόσο άλλοι ΔΕΝ ''ενοχλούν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους, κάποιος πολιτικός ενόχλησε τους Τούρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:30 Οταν το τουρκικό φασιστικό κράτος μέσα απο τα προπαγανδιστικά του μέσα καθυβρίζει τον Κο.Σαμαρά (όπως και τον Τάσσο Παπαδόπουλο ..: ''Ο δολοφόνος των Τούρκων δεν βρήκε ησυχία ούτε στον τάφο..) ενω γαι κάποιους γράφει Υμνους (BRAVO YORGO)
    αυτό όχι απλά πρέπει να αναρτηθεί αλλα΄και να προβληθεί.Ιαπετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...φανέρωσε το κοινοβούλιο το ¨μίσος¨ που θρέφει μέσα του σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης..."

    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΜΡΙΡΛΙ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:30 Οταν το τουρκικό φασιστικό κράτος μέσα απο τα προπαγανδιστικά του μέσα καθυβρίζει τον Κο.Σαμαρά
    αυτό όχι απλά πρέπει να αναρτηθεί αλλα΄και να προβληθεί.Ιαπετός.

    25 Ιανουαρίου 2011 2:44 μ.μ.

    Κυματακια κατι σαν μπουκαδουρα η
    κοινως νερα στο ιστολογιο.
    Και αλλοι μπηκανε στην Βουλη και το σκυλομετανιωσαν γρηγορα.Το συστημα που παιζει ειναι απλα ενα διαφθορειο και οι εντιμοι και οραματιστες αν μπουνε κατα λαθος ψαχνουν γρηγορα την εξοδο λογω ασφυξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χμμμμ πλησιαζουν εκλογες.......
    Α ρε Ελληνα, μια ζωη σε δουλευουν οι μπλε και πρασινοι κοκκοι της διαφθορας και του ξεπουληματος.
    Αν ειναι σωστα αυτα που λεει ο Αντωνακης? Και βεβαια ειναι, για την ακριβεια δεν επρεπε να τους αναφερει ουτε καν ως ψευτομουφτηδες αλλα με την κανονικη τους ιδιοτητα, ως πρακτορες της ΜΙΤ (100%, δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο δαυτους που να μην ειναι).
    Απλως αναρωτηθειτε προς τι οι "δυναμικες" εμφανισεις του Αντωνακη αυτον τον καιρο και συσχετιστε τις λιγο με το "λεφτα υπαρχουν" του ΓΑΠ πριν τις προηγουμενες εκλογες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστος Χατζησαββίδης (1:43μμ): "Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο ''ενοχλεί'' ο Σαμαράς,και πόσο άλλοι ΔΕΝ ''ενοχλούν''."

    Χρήστο, στους μέσα αναφέρεσαι ή στους έξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλλον ο φιλος μπερδευει τις βουρτσες με τις πουτσ.ς. Πρεπει να καταλαβετε οτι η ελλαδα ειναι κυριαρχο κρατος και σεβεται τα δικαιωματα σας,εσεις ειστε φιλοξενουμενοι στο κρατος αυτο και πρεπει να τηρειτε τους νομους του. Οσο για θεματα Δημοκρατιας και Δικαιωματων,ας κοιταξει η μητερα πατριδα σας οπως την ονομαζεται,να δωσει στους κατοικου της,σαν αυτα που απολαμβανετε εσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χίτλερ που θέλετε ρε Τούρκοι της δυτικής Θράκης!!! Άντε στην Τουρκία τότε, άντε στο διάολο, (αφού είστε Τούρκοι)!!! ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!! ΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σαμαράς για να έχει τώρα πατριωτικό οίστρο θα πει πως οι εκλογές είναι κοντά. Άιντε, τόσους μήνες όλοι ακομμάτιστοι καλά το παίξαμε εδώ μέσα. Ας μαζευόμαστε στις κομματικές μας στρούγκες με τα υπόλοιπα κοπάδια παιδιά σιγά, σιγά.

    Π.Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά, η ...διαφήμιση του Σαμαρά έρχεται από Τουρκία μεριά !!!

    Διότι ποιός στα αλήθεια στην Ελλάδα πιστεύει ότι το αντωνάκι είναι ο...τουρκοφάγος που το πρώτο πράγμα που θα κάνει εάν οψέποτε γίνει πρωθυπουργός (το απεύχομαι σφόδρα), θα είναι να κλείσει το μουφοπροξενείο και την ΜΙΤοτράπεζά τους στην Θράκη, να βάλλει φρουρά επάνω στα Ίμια, να στείλει μυστικά καμιά μεραρχία να διώξουν τους Τούρκους από την Κύπρο, να κλείσει στεγανά τα σύνορά μας και όλα τα άλλα που θα θέλαμε να κάνει μια ελληνική πατριωτική κυβέρνηση;

    Άσε που η έκφραση θαυμασμού προς το πρόσωπο του Σαμαρά παλιότερα εδώ, από τον σχολιογράφο που υπέγραφε ως Galia, ενώ τώρα με άλλα αρχαιοελληνικά ονόματα, με βάζει και σε άλλες υποψίες !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τζιμης

    25 Ιανουαρίου 2011 6:09 μ.μ.

    Πανω που μου αρεζαν αυτα που εγραφες
    και πηγα να σου πω και ενα μπραβο μετα απο απειρα χεσιματα που σου εχω ρηξει να σου εσυ στο τελος παλι βιτσιοζικα ερηξες παλι μια ρουφηξια και φτιαχτηκες.Στο εχω πει τοσες φορες και δεν ακους κοψε την δαιμονισμενη,κακο θα σου κανει.
    Συνεχεια παραπλανασαι και βρισκεσαι σε φανταστικο οιστρο.Στο τελος θα γκαστρωθεις μονος σου και θα σου φταιει αυτη που ανεφερες.Εμαθα οτι ο κρυφος σου καυμος ειναι εκτος Ελλαδας για σολωμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νομίζω εαν θέλουμε να ορίζουμε μόνοι μας τον οικουμενικό Πατριάρχη-(οι διεθνείς συνθήκες λένε οτι η Άγκυρα θα εκλεγεί απο τρία άτομα, κάτι που δεν έγινε την τελευταία φορά με τον Βαρθολομαίο)-θα πρέπει και αυτοι να εκλέγουν τον θρησκευτικό της αρχηγό και οχι να τον διορίζουμε, αυτό λέει αμοιβαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκληρή, πολύ σκληρή επίθεση...μια λέξη όλη κι όλη αλλά σεισμός...
    Είμαι σίγουρος ότι κουνήθηκε όλο το δεξί @@@ του Πασά μας...
    Πως τα διογκώνετε έτσι?Νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο? (δεν αναφέρομαι στην αυτό καθαυτό ανάρτηση που καλώς έγινε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τζιμης

    25 Ιανουαρίου 2011 6:09 μ.μ.

    Τζιμη
    Το μαχαιρι λαμπει καλυτερα στο φως του φεγγαριου και εσυ εχεις προβλημα στην νυχτερινη οραση.Παντως πραγματικα εχεις την συμπαθεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 3:11 Η Μπουκαδούρα ακόμα και το αντιμάμαλο είναι για αυτούς που παίζουν στην άμμο με το φτυαράκι.

    Ούτερα νερά παίρνει, ούτε τα μυαλά μας αέρα παίρνουν ησύχασε.Ξέρουμε και λέμε τα πράγματα με το όνομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. //Τζιμη
    Το μαχαιρι λαμπει καλυτερα στο φως του φεγγαριου και εσυ εχεις προβλημα στην νυχτερινη οραση.Παντως πραγματικα εχεις την συμπαθεια μας.
    25 Ιανουαρίου 2011 7:29 μ.μ.//
    ---------------
    Πάλι απειλές μωρή αδελφή;
    Φιρί -φιρί το πας για εκείνη την ...επέμβαση για τις αιμορροΐδες σου, που σου έχω υποσχεθεί!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. //Dimitris T είπε...
    Νομίζω εαν θέλουμε να ορίζουμε μόνοι μας τον οικουμενικό Πατριάρχη-(οι διεθνείς συνθήκες λένε οτι η Άγκυρα θα εκλεγεί απο τρία άτομα, κάτι που δεν έγινε την τελευταία φορά με τον Βαρθολομαίο)-θα πρέπει και αυτοι να εκλέγουν τον θρησκευτικό της αρχηγό και οχι να τον διορίζουμε, αυτό λέει αμοιβαιότητα.
    25 Ιανουαρίου 2011 6:59 μ.μ.//
    -------------------
    Τα προβλήματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου δεν συνιστούν ελληνοτουρκικό ζήτημα, αλλά διεθνές και επομένως δεν ισχύει η αρχή της αμοιβαιότητας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

    Η Τουρκία ας διορίζει ή εκλέγει τους χοτζάδες της όπως θέλει.
    Και δεν είναι υποχρεωμένο το Οικουμενικό Πατριαρχείο να κάνει ό,τι λέει η Τουρκία, πόσω μάλον εμείς.
    Τους μουσουλμάνους ιερωμένους στην Ελλάδα, που έχουν και καθήκοντα δικαστή επιπέδου Ειρηνοδίκη για υποθέσεις μελών της μειονότητας, τους διορίζει το ελληνικό κράτος όπως και τους άλλους δικαστικούς λειτουργούς.
    Νομίζω είναι Πομάκοι και δεν αφορά την Τουρκία. Ακόμη και εάν ήσαν τουρκογενείς, αφού δεν αναγνωρίζεται με βάση τις ελληνοτουρκικές συμφωνίες ο όρος "Τούρκος" για τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, η Τουρκία και πάλι δεν έχει λόγο.
    Ή έχει, όσο λόγο μπορεί να έχει και η ...Σαουδική Αραβία που είναι και αυτοί μουσουλμάνοι, ή το Πακιστάν και το ...Σουρινάμ !!!
    Δηλαδή, ΚΑΝΕΝΑΝ...

    Εάν η Ιταλία είχε μια διαφορά με το Βατικανό, αυτή η διαφορά θα είχε ιταλο/γερμανικό χαρακτήρα επειδή ο πάπας είναι Γερμανός ;;;

    Μην κινείσαι στην "λογική" της Τουρκίας, η οποία ξέρει ότι αυτό δεν στέκει ούτε νομικά, αλλά το λέει για να πιάνει ψάρια !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.