24/8/09

Σκόπια: Εκαψαν ελληνική σημαία

Άγνωστοι έκαψαν ελληνική σημαία στην παραλίμνια πόλη Στρούγκα, στο βορειοδυτικό τμήμα της ΠΓΔΜ. Το περιστατικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνέβη τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή.

Άγνωστοι έκαψαν ελληνική σημαία στην παραλίμνια πόλη Στρούγκα, στο βορειοδυτικό τμήμα της ΠΓΔΜ. Το περιστατικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνέβη τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή.

Η ελληνική σημαία είχε αναρτηθεί σε ιστό μαζί με σημαίες αρκετών ακόμη χωρών, στη διάρκεια της διεθνούς εκδήλωσης ποίησης που διεξάγεται κάθε χρόνο, την περίοδο αυτή, στη συγκεκριμένη πόλη. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Η διεθνής εκδήλωση ποίησης στην πόλη Στρούγκα διεξάγεται κάθε χρονιά από το 1966 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα στην ΠΓΔΜ. Το 1985 το πρώτο βραβείο ποίησης απονεμήθηκε στον Έλληνα ποιητή, Γιάννη Ρίτσο.
Ναυτεμπορικη

8 σχόλια:

  1. τίς απειλές τών μπαστάρδων τής Παιονίας τίς γνωρίζει ο λαός; πώς 'θά μάς κάψουν';λέω εγώ τώρα...μήπως τά ανθρωποειδή αυτά πανηγύριζαν τήν καταστροφή μας καί δή στήν καρδιά τής χώρας;μιά σκέψι κάνω...νά δώ τί θά μάς πούνε κάποιοι πού υπερασπίζονται τήν ΕΥΠ. τά ξέρω εγώ ο απλός κοπρίτης-πολίτης ποιός απειλεί τήν χώρα καί μέ ποιό τρόπο,γνωρίζω στοιχειωδώς τί θά έπρεπε νά έχει πράξει τό κράτος μου-βλέπε αξιοποίησι Στρατού,καθιέρωσις Πολιτοφυλακών,κτλ,κτλ-καί δέν τά ξέρουν οι...'αρμόδιοι'; άν λοιπόν επιμείνετε στίς ικανότητες τών ανωτέρω,τότε οφείλω νά σας πιστέψω καί νά καταλήξω πώς τήν χώρα κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ ή εχθροί τού Γένους τών Ελλήνων,πού γνώριζαν τά πάντα καί έπραξαν τ'αντίθετα.καί βεβαίως φυσικά συμβαίνει τό τελευταίο. κοιτάχτε τή μούρη τού Πάκη.ΕΛΕΟΣ ΡΑΓΙΑΔΕΕΕΕΕΕΣ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!ΚΡΕΜΑΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

    Π.
    Υ.Γ.θά βγάλει κανείς τήν είδησι τού εσκεμμένου αποσυντονισμού τών δυνάμεων πυροσβέσεως από τό Υπ.Εσ.; θά πεί κανείς γιά τούς χαραμοφάηδες βίσματα μή-μάχιμους πού κατέκλυσαν τήν Πυροσβεστική χάρις τό κομματικό κράτος;θά πεί κανείς κάτι γενικώς;διότι άν συνεχίσω νά ρωτώ θά ξημερώσουμε.Αι σιχτιρ πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σχολιάζω αλλά το κρατάω.Βλέπετε τον βουλγαρικο λέοντα στην σημαία τους;;;Αυτοί είναι.Απο το 1886 προσπαθούν να πάρουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,χάσανε 2 αντάρτικα και 2 πολέμους και τώρα εμείς ετοιμαζόμαστε να την "δώσουμε" σε περιτύλιγμα σελοφάν νιμίτσειον.Ντροπή μας. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 24 Αύγουστος 2009 5:13 μμ

    Ακριβώς, πρόκειται για τον Βουλγαρικό λέοντα τον θυρεό δηλαδή της Βουλγαρίας.Μόνοι τους φωνάζουν οτι ειναι Βούλγαροι!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά θα κάνουν οι Βουλγαροσκοπιανοι να διαβάσουν λίγη Ιστορία. Οι Ελληνική ψυχή έχει υπομονή και συγχωρεί, αλλά όταν χρειάζεται αντιδρά.
    ΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαρτάται και ποια ιστορία διαβάζουν...

    Και άντε να πείσεις ότι η ιστορία που τους μαθαίνουν είναι ψεύτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχαν το θράσος να χορεύουν με την ελληνική σημαία !


    H είδηση λίγο πολύ γνωστή:
    Ελληνική σημαία κάηκε από αγνώστους στα Σκόπια, στην πόλη Στρούγκα

    Πλήρες ρεπορτάζ για όσους γνωρίζουν Βουλγαρικά, στο http://www.sitel.com.mk/?ItemID=3029306E6654594FABB941EAD2EE07BE.
    Στα Σκόπια λοιπόν έγινε ένα "αντάμωμα Βλάχων", οι οποίοι... κατά το φασιστικό maknews, είχαν το ...θράσος να χορεύουν με την ελληνική σημαία.
    Για τα φασιστάκια των Σκοπίων, η ελληνική σημαία είναι αυτή (εικόνα παρμένη από το maknews).



    LINK: http://www.maknews.com/forum/general-discussions/dancing-with-the-greek-flag-t16539.html


    Η μισαλλοδοξία και ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο.

    Μόνο κου κάτι κοπρόσκυλα στην ταλαίπωρη Ελλάδα, που αποκαλούνται "άνθρωποι του πνευματος και της κουλτούρας", και μισθοδοτούνται από το Υπουργείο Παιδείας, έκλεισαν τα μάτια, για να μη δουν τις γελοιότητες της άλλης πλευράς. Δεν μισθοδοτούνται άλλωστε για αυτό. Μισθοδοτούνται για να χρησιμοποιούν τις νησίδες των πανεπιστημίων, αποκλειστικά και μόνο, για να κατασυκοφαντούν την ιστορία του τόπου μας και του λαού μας. Με τα λεφτά αυτού του λαού, ξημεροβραδιάζονται στα γραφεία τους στα Α.Ε.Ι. καθυβρίζοντας την Ελλάδα, μέσα από το δωρεάν και προστατευμένο από ασυλία ιντερνετ. Πάντα με τον παχυλό μισθό του καθηγητή ΑΕΙ, έγραψαν χιλιάδες άρθρα, για δήθεν "παρεμπόδιση" των Σλαβοβουλγαρικής συνείδησης φίλων μας, να διασκεδάσουν στο πανηγύρι της Μελίτης, με τραγούδια όπως "φύγετε βρωμοέλληνες"......Εκεί ξεσάλωσαν με άρθρα. Εδώ...πάλι κατάπιαν τα κόπρανα που παράγει ανηλεώς ο βιασμένος εγκέφαλός τους.

    http://taxalia.blogspot.com/2009/08/blog-post_2245.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ένας φανατισμένος λαός, αναθρεμμένος μέσα στο ψέμμα. Πιστεύουν ότι πράγματι τους έχουν στερήσει την μισή τους πατρίδα, ότι τους έχουν κλέψει την ιστορία και τον πολιτισμό τους.
    Για όλα αυτά ευθύνεται η δημαγωγική ηγεσία που έχουν, αλλά και ο αμερικανικός παράγοντας που στηρίζει τον σωβινισμό τους.
    Όλα αυτά συνήθως έχουν κακό τέλος όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να υποθέσω ότι αποσυρθήκαμε από το φεστιβάλ ποίησης (αυτό τους μάρανε τους αγράμματους και αμόρφωτους μαμελούκους γύφτους) και να υποθέσω ότι δεν πρόκειται να ξαναλάβουμε μέρος για πρώτη φορά από το 1966 ή θα το καταπιούμε και αυτό;; Δηλαδή τι πρέπει να κάνω; Να πηγαίνω κάθε μέρα στην Εγνατία και να καίω κάθε φορά 1 γυφτοσκοπιανή σημαία;;
    Όχι! δεν είναι καν άνθρωποι. Είναι, μαζί με τους τούρκους, το μιαρό γένος και πρέπει κάποτε να το εξαφανίσουμε από προσώπου γης.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.