29/7/10

Το Αυγό του Φιδιού

Του Γιαννάκη Λ. Ομήρου
Προέδρου Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Το ότι σήμερα η μετανάστευση είναι μείζον ζήτημα στην Ε.Ε. είναι γεγονός. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο συζητούνται και εισάγονται μεταρρυθμίσεις που θα διασφαλίζουν την ενσωμάτωση και θα καταπολεμούν την παράνομη μετανάστευση, την παράνομη εργασία και την εμπορία ανθρώπων.

Ταυτόχρονα υιοθετούνται πολιτικές που στοχεύουν να δημιουργήσουν μια καλύτερη ζωή για τους ανθρώπους των φτωχότερων χωρών εκτός Ευρώπης, εμποδίζοντας παράλληλα, τη διαρροή επιστημονικού δυναμικού από τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Οι ανησυχίες των πολιτών για την παράνομη μετανάστευση πρέπει να είναι κατανοητές.

Ωστόσο η απάντηση στις ανησυχίες αυτές δεν είναι ούτε τα γκέτο, ούτε η ξενοφοβία. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να είναι φαινόμενα ρατσιστικής βίας που προσβάλλουν βάναυσα τη δημοκρατία και τον πολιτισμό μας.

Το τελευταίο κρούσμα ρατσιστικής βίας εις βάρος αλλοδαπού Νιγηριανής καταγωγής από μελανοχίτωνες νεαρούς σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας πρέπει να σημάνει γενική κινητοποίηση κράτους και κοινωνίας για συντριβή εν τη γενέσει του, του απεχθούς φαινομένου της ρατσιστικής βίας.

Η πολιτικά αιμομικτική σχέση μεταξύ δεξιών και ακροδεξιών – φιλοναζιστών σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες ηχεί ήδη ως καμπανάκι κινδύνου για τη δημοκρατική και πολιτισμική συνοχή της Ε.Ε. Είναι αυτή η σχέση που ανέβασε πριν από μερικά χρόνια το ρατσιστή Αυστριακό ηγέτη Χάιντερ στη θέση ουσιαστικού Πρωθυπουργού. Ο οποίος εξυμνούσε «την πολιτική της πλήρους απασχόλησης του Τρίτου Ράϊχ» και κλαυθμήριζε ότι «στην Αυστρία υπάρχουν 300.000 άνεργοι και 300.000 δηλωμένοι αλλοδαποί».

Ορθά ο διακεκριμένος Ευρωπαίος δημοσιολόγος Χόφμαν Οστένχοφ διαπιστώνει ότι «η συγκρότηση της Ε.Ε. ήταν η στρατηγική απάντηση στην πολιτική και πολιτισμική καταστροφή του φασισμού». Για να δικαιωθεί όμως αυτός ο χαρακτηρισμός θα πρέπει η Ε.Ε. να προχωρήσει τολμηρά σε πολιτικές που θα ελέγξουν την παράνομη μετανάστευση και ταυτόχρονα θα ενσωματώνουν τους νόμιμους μετανάστες.

Σε αντίθετη περίπτωση ο νεορατσισμός, η ξενοφοβία, η κοινωνική αποστροφή προς τους φυλετικά διαφορετικούς και η αποθέωση της εθνικής καθαρότητας θα παρουσιαστούν απαιτητικά και απειλητικά, όχι απλώς ως κοινωνικά και πολιτικά κινήματα αλλά και στα ευρωπαϊκό κυβερνητικά κέντρα εξουσίας.

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο υπεύθυνης μεταναστευτικής πολιτικής με βάση και τις ευρωπαϊκές κατευθυντήριες αρχές πρέπει να περιλαμβάνει:

1. Επιδίωξη θέσπισης κοινών κανόνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη νόμιμη μετανάστευση που θα βασίζονται στην αλληλεγγύη και τον επιμερισμό των βαρών, ενώ ταυτόχρονα θα σέβονται πλήρως τις αρμοδιότητες των κρατών – μελών. Κύπρος, Ελλάδα, Μάλτα και Ιταλία, που πλήττονται έντονα από κύματα λαθρομεταναστών και αιτητών πολιτικού ασύλου, θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
2. Εντατικοποίηση των προσπαθειών, μέσω της Ε.Ε. για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης μέσω μιας κοινής πολιτικής ελέγχου των εξωτερικών συνόρων και μια βελτιωμένη συνεργασία για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων από εγκληματικά δίκτυα.
3. Σύναψη συμφωνιών με τρίτες χώρες οι οποίες να συμπεριλαμβάνουν και διαδικασίες επανεισδοχής.
4. Επίδειξη μηδενικής ανοχής στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος να μην υπάρχει κανένας λαθρομετανάστης στην Κύπρο.
5. Μέτρα φύλαξης των ακτών και πρόσθετα μέτρα στην γραμμή αντιπαράταξης. Δυναμική αίτηση από την Ε.Ε. για οικονομική στήριξη αυτών των μέτρων.
6. Σαφής πολιτική απέναντι στους αιτητές πολιτικού ασύλου. Αυτό σημαίνει ταχύτατη εξέταση των αιτήσεων από τις Κυπριακές Αρχές για το ποιοι δικαιούνται άσυλο από το Κυπριακό Κράτος και ταυτόχρονα ποιοι είναι παράνομοι μετανάστες που πρέπει να επαναπροωθηθούν.
7. Προγράμματα για ενσωμάτωση των νομίμων μεταναστών στην κυπριακή κοινωνία. Συγκεκριμένες πολιτικές και διάθεση πόρων στο χώρο της παιδείας, στη διασφάλιση του δικαιώματος νόμιμης εργασίας και στον τομέα της καταπολέμησης της μαύρης εργασίας.
8. Ειδικά προγράμματα για την αναμόρφωση περιοχών στα αστικά κέντρα όπου παρατηρούνται φαινόμενα ή τάσεις γκετοποίησης. Οι παρεμβάσεις πρέπει να έχουν χαρακτήρα οικονομικό, χωροταξικό, πολεοδομικό και κοινωνικό. Σε συνεργασία με τις εκλεγμένες αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν ουσιαστικές δημόσιες επενδύσεις, στεγαστικά προγράμματα και εκπαιδευτικές πολιτικές έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αρμονική συμβίωση και η συνοχή της κοινωνίας. Εκκλησία και μη κυβερνητικές οργανώσεις θα πρέπει να κληθούν να συνδράμουν την προσπάθεια.

Στο μεταξύ αμείλικτη θα πρέπει να είναι η απάντηση κράτους και κοινωνίας απέναντι στα κρούσματα ρατσιστικής βίας. Αν τώρα, έγκαιρα, δεν δοθεί το μήνυμα άμυνας της δημοκρατίας απέναντι στην τερατογένεση που συνιστά η δημιουργία φασιστικών – φιλοναζιστικών και ρατσιστικών κινημάτων, οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι δυνατό πλέον να ελεγχθούν.

Όταν εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού θα είναι αργά.
http://www.edek.org.cy/article.php?id=278

26 σχόλια:

  1. Όταν "εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού"

    Εμείς οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι θα έχουμε ξανά τις πόλεις μας πίσω, θα ζούμε με το τρόπο που ταιριάζει σε εμάς, δε θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε τη νύχτα, η εγκληματικότητα θα είναι μηδενική και οι γειτονιές δεν θα βρωμάνε ούρα και κόπρανα όπως οι γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Οι πλατείες μας θα είναι γεμάτες παιδιά που θα παίζουν ανέμελα όπως ήταν πριν εισβάλλουν οι εξ αφρικής κανίβαλλοι και οι πακιστανοί. Δε θα γίνεται εμπόριο ναρκωτικών στις παιδικές χαρές, ούτε 15χρονες Σομαλές θα εξαναγκάζονται στη πορνεία από τους νταβατζήδες "πρόσφυγες" στα στενά των πόλεων μας.

    Ο εποικισμός της Ευρώπης από τριτοκοσμικούς δεν μας πρόσφερε τίποτα πέρα από θάνατο, έγκλημα, βιασμούς, καταστροφή της οικονομίας μας και την εξαθλίωση της ζωής μας.

    Όταν "εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού" Θα φύγουν από την Ευρώπη οι ισλαμιστές και οι σαλτιμπάγκοι αριστεροπροοδευτικοί και νεοφιλελεύθεροι κάφροι σαν τον αρθρογράφο. Όσο για εσένα Καυκάσιε που μετέτρεψες το infognomon σε in.gr και οδεύεις προς το να το κάνεις μια light έκδοση του indymedia καλό θα είναι να τους ακολουθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:29 γράφεις για τον Γιαννάκη Ομήρου τους παρακάτω χαρακτηρισμούς : ...ισλαμιστές και οι σαλτιμπάγκοι αριστεροπροοδευτικοί και νεοφιλελεύθεροι κάφροι σαν τον αρθρογράφο...

    Κατανοώ την οργή σου.
    -Οι άριστα τεκμηριωμένες θέσεις του αρθρογράφου χτυπούν την καρδιά του προβλήματος.
    -Δεν εχεις να αντιτάξεις κανένα επιχείρημα σε όσα αναφέρει.
    -Αμφιβάλλω αν κατάλαβες και τι γράφει και βέβαια δεν θα μπώ στον κόπο να στο αναλύσω απλά γιατί το θεωρώ μάταιο κόπο.
    -Το αυγό του φιδιού είναι το ίδιο επικίνδυνο με το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης για την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και μην προσπαθείς άδικα να το κρύψεις.
    -Ομως θα προσθέσω σε όσα λέγει ο αρθρογράφος ότι για μένα αυγό του φιδιού είναι και οι ακροαριστερές οργανώσεις που δήθεν υπερασπίζονται τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών
    -Ακροδεξιά και ακροαριστερά στην Ελλάδα δεν κινούνται με βάση τα εθνικά συμφέροντα, έχουν το ίδιο αφεντικό και τυχαίνει να είανι καλά φρουρούμενη Πρεσβεία και το έχουν αποδείξει διαχρονικά
    -Δεν θεωρώ κανένα κόμμα που εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή όταν σέβεται το Ελληνικό Σύνταγμα ακροδεξιό ή ακροαριστερό
    -Τέλος ευχαριστώ για την χολή σου για μένα.Πατώ γερά και καλά , όταν σε βρίζουν χωρίς να μπορούν να σε κρίνουν σημαίνει ότι αφαίρεσες μάσκες και προσωπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιὰ τὴν λαθρομετανάστευσι, ἀργὰ ἢ γρήγορα θὰ χυθῆ αἷμα ἐκατέρωθεν.
    Εἴδαμε τί συγκρούσεις ἔγιναν μεταξὺ ἡμεδαπῶν καὶ ἀλλοδαπῶν ἀφρικανῶν στὴν Ἰταλία γιὰ τὴν παράνομη ἐργασία, καθῶς καὶ ὅτι τοὺς γυρίζει μὲ τὶς βάρκες πίσω στὴν Λιβύη. Μὴν ἀρχίσουν νὰ βουλιάζουν τὶς βᾶρκες σὲ λίγο μὲ διάφορους ὕπουλους τρόπους.

    Οἱ εὐρωπαῖοι δὲν εἶναι ἀθῶοι, κοιτάζουν ὅτι μποροῦν νὰ τὸ φορτώσουν ἀλλοῦ, π.χ. στὴν Νότιο Εὐρώπη. Ἔμεῖς εἴμαστε βλᾶκες ποὺ τσιμπᾶμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόκειται για ένα θεωρητικό, γενικόλογο, ευχετικό και αφοριστικό κείμενο, που ακολουθεί το σκεπτικό και την φρασεολογία της Νέας Τάξης.
    Δε νομίζω ότι προσφέρει τίποτα στον αναγνώστη του, πέρα από το να τον εκνευρίσει, αφού δεν δίνει καμμία λύση στα καθημερινά του προβλήματα και στην υποβάθμιση του επιπέδου της ζωής του.
    Εν πάσει περιπτώσει αυτό το πολυθρυλούμενο "αυγό του φιδιού" επιδέχεται πολλές ερμηνείες και εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπει κανείς.
    Για παράδειγμα, ως αυγό του φιδιού, εγώ βλέπω την καθεστωτική Νέα Τάξη, την Λέσχη Μπίλντενμπεργκ και την διεθνή Μασονία. Όλους δηλαδή τους ιλλουστρασιόν υπερ-δήθεν, που μοναδικός τους σκοπός είναι η παγκόσμια κυριαρχία σε μια νέα αδυσώπητη ταξική πραγματικότητα, όπου τα δισεκατομμύρια των πάμπτωχων θα μεταβληθούν σε στρατιές σκλάβων που θα υπηρετούν τους περιούσιους αφέντες και το μικρό κύκλο των υποστηρικτών τους.
    Ο φασισμός είναι μια ιδέα-κατάσταση, που από μόνη της δεν μπορεί να επιβληθεί καθώς είναι αποκρουστική και εγείρει αντιδράσεις. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται πάντα έναν αποενοχοποιητικό φορέα μέσω του οποίου, με διαφορετικό κάθε φορά προσωπείο, επιχειρεί ύπουλα την διείσδυση του στα πολιτικά πράγματα.
    Πρόκειται για έναν χαμαιλέοντα που στα προηγούμενα χρόνια εκδηλώθηκε μέσα από τον ιδεολογικό φορέα της δεξιάς και μάλιστα από τις ακραίες παρυφές της. Ο φασισμός χρησιμοποίησε το προσωπείο της δεξιάς για να κάνει την δουλειά του. Όταν απέτυχε, απλά έμεινε στην δεξιά η ρετσινιά την οποία χρόνια τώρα προσπαθεί να αποβάλλει, ώστε να καταστήσει πάλι την ιδεολογία της καθαρή.
    Όμως ο φασισμός ελίσσεται και σαν τον Πρωτέα αναζητεί την νέα του αποενοχοποιημένη μορφή, ώστε να επιχειρήσει εκ νέου.
    Τώρα ο πολιτικός φορέας στον οποίο βρίσκει προκάλυμμα είναι η αριστερά. Χρησιμοποιεί το αριστερό προσωπείο και το άλλοθι των ταξικών της αγώνων και των συνθημάτων της, που στη συνείδηση μεγάλης μερίδας των λαών είναι αρεστή-ποιός δεν θέλει παγκόσμια ειρήνη και αλληλεγγύη-για να εξαπατήσει, όπως ο λύκος με την προβειά,τους αφελείς αριστερούς ιδεολόγους, όπως κάποτε εξαπάτησε και μεγάλο κομμάτι των δεξιών.
    Ο φασισμός χρησιμοποιεί τους πάντες και τα πάντα για να επικρατήσει.
    Για αυτό δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Ενημέρωση χρειάζεται, ώστε ο χαμαιλέων να μη βρίσκει μορφές και φορείς για να εφαρμόσει τα σχέδια του.
    Σχετικά με το κείμενο, δεν πιστεύω ότι ο μέσος Έλληνας θα είχε πρόβλημα, αν στην Ελλάδα υπήρχαν 10-50 ή έστω 100.000 μετανάστες, αντί για το χάλι που υπάρχει σήμερα που ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια, αλλά και τις αθρόες ελληνοποιήσεις.
    Μην ξεχνάμε πως είμαστε μια μικρή χώρα με δημογραφικό πρόβλήμα για το οποίο υποκριτικά "θρηνούν" οι κυβερνώντες, αλλά από την άλλη δεν κάνουν τίποτα ουσιαστικό για να το αντιμετωπίσουν (κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά κλπ.) Προτιμούν την εύκολη λύση των εισαγόμενων "Ελλήνων", όπως ακριβώς τους έχουν διατάξει οι νεοταξίτες μέντορες τους.


    29 Ιουλίου 2010 8:29 π.μ.

    "Όσο για εσένα Καυκάσιε που μετέτρεψες το infognomon σε in.gr και οδεύεις προς το να το κάνεις μια light έκδοση του indymedia καλό θα είναι να τους ακολουθήσεις"

    Φίλε μου, γιατί τα βάζεις με τον Καυκάσιο; Ενημέρωση προσφέρει και σου δίνει τη δυνατότητα να τη σχολιάσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετεί απαραίτητα το περιεχόμενο του άρθρου.
    Πρόσεξε, γιατί πολύ συχνά άνθρωποι καλών προθέσεων μπορούν εύκολα να "γλυστρήσουν" σε αυτό που κατηγορούν, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο το "Ας μιλήσουμε επιτέλους":

    * Αφού τους φέραμε, αφού τους δώσαμε δουλειές, αφού τους κάνουμε τζαμί με δικά μας έξοδα, αυτοί αποφάσισαν να αρχίσουν το κάψιμο ορθόδοξων εκκλησιών!!!


    Εμπρησμός χθες το βράδυ στην Αγία Τριάδα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Άννης. Περίεργο συμβάν εχθές στις 2.30 το πρωί. Αυτό που κάνει το συμβάν πιο παράξενο είναι το ότι κανένα ΜΜΕ δεν ανέφερε τίποτε. Με γραπτή του επιστολή ένας αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει τα εξής στην Αστυνομία της περιοχής:
    "Εχθές το βράδυ στις 2.30 περίπου, ήμουν με την κοπέλα μου στο αυτοκίνητο κοντά στην εκκλησία, στην Αγίας Άννης. Καθόμασταν σε δρόμο κάθετο στην Αγ. Άννης και είχαμε πίσω μας την εκκλησία. Καθόμασταν εκεί για μισή ώρα περίπου.
    Πέρασαν δίπλα μας ακριβώς τρεις Πακιστανοί με κελεμπίες και ο ένας κρατούσε ένα μπιτόνι γεμάτο, γιατί το μετάφερε με δυσκολία. Δεν μας είδαν γιατί φοβηθήκαμε και σκύψαμε να μη μας δουν.
    Μετά από λίγο είδαμε την φωτιά στην εκκλησία 100 μέτρα πίσω μας και φύγαμε αμέσως. Λίγα λεπτά πριν είχε περάσει από εκεί ένα ασημί Punto που το είδαμε πάλι να περνάει την ώρα που φεύγαμε. Στο Punto ήταν μόνο ο οδηγός και φαινόταν να κάνει βόλτες. Όταν φεύγαμε αυτός πήγαινε προς την φωτιά. Το αριστερό stop ήταν σπασμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο το "Ας μιλήσουμε επιτέλους":

    * Αφού τους φέραμε, αφού τους δώσαμε δουλειές, αφού τους κάνουμε τζαμί με δικά μας έξοδα, αυτοί αποφάσισαν να αρχίσουν το κάψιμο ορθόδοξων εκκλησιών!!!


    Εμπρησμός χθες το βράδυ στην Αγία Τριάδα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Άννης. Περίεργο συμβάν εχθές στις 2.30 το πρωί. Αυτό που κάνει το συμβάν πιο παράξενο είναι το ότι κανένα ΜΜΕ δεν ανέφερε τίποτε. Με γραπτή του επιστολή ένας αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει τα εξής στην Αστυνομία της περιοχής:
    "Εχθές το βράδυ στις 2.30 περίπου, ήμουν με την κοπέλα μου στο αυτοκίνητο κοντά στην εκκλησία, στην Αγίας Άννης. Καθόμασταν σε δρόμο κάθετο στην Αγ. Άννης και είχαμε πίσω μας την εκκλησία. Καθόμασταν εκεί για μισή ώρα περίπου.
    Πέρασαν δίπλα μας ακριβώς τρεις Πακιστανοί με κελεμπίες και ο ένας κρατούσε ένα μπιτόνι γεμάτο, γιατί το μετάφερε με δυσκολία. Δεν μας είδαν γιατί φοβηθήκαμε και σκύψαμε να μη μας δουν.
    Μετά από λίγο είδαμε την φωτιά στην εκκλησία 100 μέτρα πίσω μας και φύγαμε αμέσως. Λίγα λεπτά πριν είχε περάσει από εκεί ένα ασημί Punto που το είδαμε πάλι να περνάει την ώρα που φεύγαμε. Στο Punto ήταν μόνο ο οδηγός και φαινόταν να κάνει βόλτες. Όταν φεύγαμε αυτός πήγαινε προς την φωτιά. Το αριστερό stop ήταν σπασμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χωρίς βία ενάντια στις ορδές των πειναλέων και των εξαθλιωμένων δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται το Κουρδιστάν, το Αφγανιστάν και το κάθε Βαρβαριστάν ανεμπόδιστα, να ζητάει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφάλιση/σύνταξη απόρου. Είναι αδύνατον να τους αντέξουμε. Και όσο δεν σας αρέσει η σκληρή αλήθεια, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι με την βία.

    Η χώρα μας κατόρθωσε μέχρι σήμερα να είναι καθαρή μέσω της βίας. Τόσους αιώνες δηλαδή πως δεν βούλιαξε ο τόπος από τον κάθε βάρβαρο; Οι ξένοι είτε σφάζονταν είτε τρεπόντουσαν σε έντρομη φυγή. Τα τελευταία χρόνια με τους αριστερούς και τα κουμούνια χάλασε η συνταγή και τα αποτελέσματα είναι μπροστά μας.

    Το μόνο θετικό είναι ότι η κατάσταση είναι ανατρέψιμη και η βία δίνει λύσεις ουσιαστικές, μακροπρόθεσμες και οριστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άρθρο ανούσιο και άστοχο, που θυμίζει ΣΥΡΙΖΑικα αναμασήματα. Δεν θα μπω στον κόπο να το σχολιάσω καν, διότι θα πρέπει να γράψω από την αρχή πράγματα χιλιοειπωμένα. Τέτοιου είδους ξεκάρφωτα άρθρα, ξεπατικωμένα από αριστερίστικες μπροσούρες, δεν βλέπω σε τι εξυπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πακιστανός που επιμένει σχεδόν απαιτεί να σου καθαρίσει τα τζάμια δεν ασκεί βία (ψυχολογική)?
    Το ότι μπήκε παράνομα στην χώρα μου και άρα χωρίς την έγκρισή μου, δεν σημαίνει ουσιαστικά ότι μπήκε δια της βίας?
    Ο παραπάνω λαθρομετανάστης έχει δωρεάν περίθαλψη…αναγκαστικά γιατί δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να πεθάνει, την οποία όμως περίθαλψη την πληρώνω εγώ, πάλι δια της βίας.
    Υποχρεώνομε δια της βίας και πάλι στην ανεργία επειδή ο λαθρομετανάστης προσφέρει την εργασία του ποιο φθηνά πράγμα που αυξάνει τα κέρδη των βιομηχάνων και των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών και όχι μόνο.

    Για να μην μακρηγορώ αν το θέμα με τους λαθρομετανάστες πήγαινε σε δημοψήφισμα (στην Ελλάδα), το 80% θα έλεγαν όχι, αλλά η «Δημοκρατία» που επικαλείστε αποφάσισε ότι οι λαοί δεν είναι ούτε ικανοί ούτε αρμόδιοι να αποφασίζουν για αυτά τα ζητήματα και αμόλησαν μεταξύ των άλλων και κάτι τύπους σαν και εσένα για να πείσουν ότι όχι μόνο δεν πρέπει να αντισταθούμε σε αυτήν την βία που ασκείται σε βάρος μας, αλλά θα πρέπει να «ανοίξουμε και την καρδιά μας» όπως λέει κάποιος άλλος αλήτης και να τους υποδεχθούμε.
    Σε κάθε περίπτωση ποιοι είστε εσείς που θέλετε να επιβάλλετε την άποψη σας σε έναν ολόκληρο λαό! Είναι ρατσιστές τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών ή μήπως είστε εσείς φασίστες, εκπρόσωποι της παγκόσμιας χούντας που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασικά συμφωνώ με τον φίλο
    ανώνυμο 29 Ιουλίου 2010 8:29 π.μ. αλλά και με το φίλο kaykasio.
    Αλλά θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με το άρθρο γιατί είναι λίγο....μπουρδου-μπουρδου. Λόγια-λόγια-λόγια και ουσία μηδέν εις το ..... πηλίκιο.
    Ολα τα άρθρα αυτού του είδους τα γράφουν "όμορφα, αγγελικά πλασμένα" αλλά στο δια ταύτα....μηδέν.
    Εχουμε πάνω από 2.5 εκατομύρια λαθραίους και το μόνο που "σκεπτόμαστε" κατά το άρθρο είναι πως θα τους "νομιμοποιήσουμε" και πως θα τους "ελληνοποιήσουμε" ; Νήπως έχουμε χάσει τη μπάλα ; Ποιους ; Ολους ; Πολλοί πρέπει να κόψουν τα ληγμένα γιατί αυτοκαταστρέφονται.
    Γράφει επίσης για "αστυνόμευση συνόρων" και "φύλαξη" και μπουρου-μπουρου. Χωρίς συμμετοχή-συμπαράσταση (ειλικρινής) της Τουρκίας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Χωρίς συμφωνίες με τα κράτη αυτών των λαθραίων (για επιστροφή-επαναπατρισμό) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Χωρίς αμέριστη συμπαράσταση-κατανόηση-ενδιαφέρον από την ΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (εκ του ασφαλούς ... δεν σε νοιάζει). Χωρίς συμφωνίες τύπου ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ ή αμεση αλλαγή τους!!! Μετά έρχεται και η πιο αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων. Οχι πάντως αυτό που υπάρχει τώρα. Τέλος οι ΛΙΓΟΙ (200 ή 300 χιλ το πολύ) που θα μείνουν και θα πάρουν υπηκοότητα (μετά από συμπληγάδες) θα πρέπει να νιώθουν και να αισθάνονται Ελληνες. Θα πρέπει να πάρουν ελληνική μόρφωση και όχι αλλοπρόσαλες τακτικές του υπουργείου "Δια βίου μαλ...ας κτλ". Φαινόμενα τύπου Ρεπούση-Δραγώνα κτλ ΤΕΛΟΣ. Με δωρεάν εκμάθηση των γλωσσών τους στα σχολεία, δεν κάνουμε απολύτως τίποτα. Εφόσον είναι στη χώρα μας, ΘΑ ΖΟΥΝ, ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Στην ιδιωτική τους ζωή αν θα μαθαίνουν...Σουαχίλι είναι δικό τους πρόβλημα και μόνο.
    Θα είναι ίσοι με τους Έλληνες, θα έχουν τα ίδια δικαιώματα, θα υπακούουν στους νόμους και δεν θα είναι "αδέκαστοι", δεν θα τυχαίνουν καλύτερης και απεριόριστης νοσοκομειακής περίθαλψης όπως γίνεται σήμερα, δεν θα "παρανομούν" όπως γίνεται σήμερα κτλ κτλ.
    Ολα αυτά που βιώνουμε σήμερα εγώ μόνο με μια λέξη μπορώ να τα περιγράψω : "Στυγνός ρατσισμός σε κάθε τι Ελληνικό. Ασέβεια προς τη θρησκεία μας. Εθνομηδενισμός και άκρατος αντιπατριωτισμός". Για όλα αυτά φίλοι μου υπεύθυνοι αποκλειστικά είναι αυτά τα ρεμάλια που βρίσκονται μέσα στη βουλή και κάποια τσιράκια τους εκτός βουλής (κομματόσκυλα, ΜΚΟ κλπ).
    Αυτά τα λίγα και ..... περαστικά μας γιατί υπάρχουν πολλά που μπορεί να γράψει κανείς. Και για το ..... φασισμό (όχι μόνο κατά αλλά και υπέρ. Να μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα και να δεχόμαστε και τις δύο άκρες) !!!!

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέρετε ποσα παιρνουν οι πολιτικοι προσφυγες στην Κυπρο?.. 4000-7000 ευρω. Αν ειναι δυνατον!!! Και υστερα σου λενε για ξενοφοβια και πρασινα αλογα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THESSALE:

    "Βασικά συμφωνώ με τον φίλο
    ανώνυμο 29 Ιουλίου 2010 8:29 π.μ. αλλά και με το φίλο kaykasio."


    Φίλε μου, εξήγησέ μου πως γίνεται να συμφωνείς και με τους δύο....που διαφωνούν;

    Από αυτά που έγραψες μάλλον προτιμάς τη μέση οδό, που ο 8:29 π.μ δεν φαίνεται να ασπάζεται.
    Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτος ειναι και ο απωτερος στοχος των Νεοταξικων Αφεντικων?
    Να εισρεουν δηλαδη κατα χιλιαδες οι λαθρομεταναστες (κυριως απο μουσουλμανικες χωρες) σε ολα τα αναπτυγμενα κρατη, να αρχισει η αλλοιωση του πληθυσμου αλλα και η δυνατοτητα ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ επιρροης των μεταναστων στη ληψη αποφασεων με τη νομιμοποιηση τους, και ταυτοχρονα οταν προκληθει χαος (που ειναι βεβαιο οτι θα γινει καποια στιγμη), να ερθουν οι πεφωτισμενοι ηγετες σαν "σωτηρες" και να μας "σωσουν" απο τους διεφθαρμενους πολιτικους, που οι ιδιοι προωθουν τοσες δεκαετιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε ΑΠΕΛΛΗΣ
    γιατί δεν γίνεται να συμφωνείς και με τους δύο ; Εστω κι αν διαφωνούν. Συμφωνώ και με τους δύο .... εν μέρει.

    Με τον ανώνυμο
    29 Ιουλίου 2010 8:29 π.μ., συμφωνώ

    "Όταν "εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού"

    Εμείς οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι θα έχουμε ξανά τις πόλεις μας πίσω, θα ζούμε με το τρόπο που ταιριάζει σε εμάς, δε θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε τη νύχτα, η εγκληματικότητα θα είναι μηδενική και οι γειτονιές δεν θα βρωμάνε ούρα και κόπρανα όπως οι γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Οι πλατείες μας θα είναι γεμάτες παιδιά που θα παίζουν ανέμελα όπως ήταν πριν εισβάλλουν οι εξ αφρικής κανίβαλλοι και οι πακιστανοί. Δε θα γίνεται εμπόριο ναρκωτικών στις παιδικές χαρές, ούτε 15χρονες Σομαλές θα εξαναγκάζονται στη πορνεία από τους νταβατζήδες "πρόσφυγες" στα στενά των πόλεων μας.

    Ο εποικισμός της Ευρώπης από τριτοκοσμικούς δεν μας πρόσφερε τίποτα πέρα από θάνατο, έγκλημα, βιασμούς, καταστροφή της οικονομίας μας και την εξαθλίωση της ζωής μας."

    Με τον kaykasios, συμφωνώ
    "-Ομως θα προσθέσω σε όσα λέγει ο αρθρογράφος ότι για μένα αυγό του φιδιού είναι και οι ακροαριστερές οργανώσεις που δήθεν υπερασπίζονται τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών
    -Ακροδεξιά και ακροαριστερά στην Ελλάδα δεν κινούνται με βάση τα εθνικά συμφέροντα, έχουν το ίδιο αφεντικό και τυχαίνει να είανι καλά φρουρούμενη Πρεσβεία και το έχουν αποδείξει διαχρονικά
    -Δεν θεωρώ κανένα κόμμα που εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή όταν σέβεται το Ελληνικό Σύνταγμα ακροδεξιό ή ακροαριστερό"
    -----------------------------------
    Σε αυτά που γράφουν αμφότεροι έχουν δίκιο αλλά γράφουν και άλλα που δεω συμφωνώ (Βασικά o kaykasios). To άρθρο εγώ το βρίσκω.....άρες-μάρες.
    Ούτε κι εγώ συμφωνώ με τους λαθραίους φίλε μου. Από ότι γράφω μιλάω μόνο για 200-300 το πολύ χιλιάδες να μείνουν. Νόμιμοι, χρόνια διαμένοντες, εργαζόμενοι, νόμιμα φορολογούμενοι, μη έχοντες καταδικαστεί από δικαστήριο για κάτι και επιθυμούντες να λάβουν την Ελληνική υπηκοότητα και μόνο, αποποιούμενοι να πράξουν κάτι κατά της Ελλάδας και ομιλούντες άπταιστα Ελληνικά.
    Ολα τα παραπάνω μπορεί να αποτελέσουν τα έχεγγυα απόδοσης Ελληνικής Ιθαγένειας εν καιρώ.
    Αλλωστε ένα τέτοιο νούμερο νομιμοποιήσεων είναι βάσει και πολλών ευρωπαικών χωρών ένα ανεκτό ποσοστό. Και βέβαια σε καμία περίπτωση τη σημερινή "άκρατη Ελληνοποίηση" των πάντων και ιδιαίτερα μιας πληθυσμιακής ομάδας που είναι γειτονική χώρα και μπορεί να έχουμε προβλήματα στο μέλλον.

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8:29 π.μ. εδώ

    Με τις αρλούμπες του Καυκάσιου περί δήθεν "τεκμηριωμένου" και "αποστομωτικού" άρθρου δε νομίζω να ασχοληθώ. Τι σημασία έχει άλλωστε;

    Τα πράγματα είναι απλά κατά βάθος.
    Ευρωπαίοι χριστιανοί/άθεοι/αγνωστικιστές και μουσουλμάνοι δε μπορούν να ζήσουν αρμονικά μαζί. Οι μουσουλμάνοι έχουν δείξει πως δεν αντιλαμβάνονται θεωρίες περί ανεξιθρησκείας, ισονομίας και πολυπολιτισμού. το επιτάσει η θρησκεία τους άλλωστε, την οποία εν αντιθέσει με τους Ευρωπαίους, την παίρνουν στα σοβαρά.
    Όπου κυριαρχούν εξοντώνουν και υποτάσουν τους διαφορετικούς (το έκαναν στη Τουρκία, το κάνουν στην Αίγυπτο, προσπάθησαν χωρίς επιτυχία στο Λίβανο).

    Συνεπώς, είτε η Ευρώπη θα επιστρέψει σε λύσεις μεσοπολέμου και θα πετάξει έξω τους εποίκους και ειδικά τους μουσουλμάνους, είτε τα παιδία σας θα ζήσουν σε ισλαμικό καθεστώς και θα είναι πολίτες Β' & Γ' κατηγορίας μέσα στις χώρες που οι πρόγονοι τους πολέμησαν για να απελευθερώσουν.

    Τα υπόλοιπα είναι θεωρητικές παρλαπίπες στις οποίες νομίζω μπορούν να εντρυφήσουν άνετα οι διάφοροι προοδευτικοί "διανοητές" τύπου Γιαννάκης (άκου όνομα...) Ομήρου και Καυκάσιος.

    Μιλάμε για βαθιά μεσάνυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό που ονομάζει το άρθρο ρατσισμό και ξενοφοβία (όροι που καλλιέργησε ο Σύριζα και οι ΜΚΟ που ζουν από την παράνομη μετανάστευση εισπράτοντας όφθονο χρήμα υπό μορφήν επιδοτήσεων) δεν είναι τίποτα άλλο από τον ορατό κίνδυνο για την ασφαλή διαβίωσή μας. Επομένως δεν τίθεται θέμα ρατσισμού και ξενοφοβίας αλλά θέμα επιβίωσης δικής μας. Όπως βλέπουν όλοι οι φιλοξενούμενοί μας παράνομοι μετανάστες δεν έχουν καμία διάθεση ένταξης στην κοινωνία μας. Προσπαθούν να επιβάλλουν τα δικά τους με το ζόρι.
    Ε, όχι λοιπόν δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε άλλο πια.
    Να φύγουν κι αυτοί και η εγκληματικότητά τους. Κι ας πάνε μαζί τους κι αυτοί που τους υπερασπίζονται.
    θέση στη χώρα μας έχουν μόνο οι νομίμως εισερχόμενοι μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κλασσικό απολυταρχικό κείμενο.
    Σκοπός είναι να:
    1)Εξομοιωθούν οικονομικά και κοινωνικά οι Ευρωπαίοι με τριτοκοσμικούς Ασιάτες και Αφρικανούς
    2)Να δημιουργηθούν πληθυσμοί που θα συγκρούονται μεταξύ τους ωστε ποτέ να μην ενωθούν και να διεκδικήσουν.
    3)Εξασφάλιση φθηνών και αναλώσιμων δούλων
    4)Διάλυση της μεσαίας τάξης και των στρωμάτων που είναι δεμένα με τη γή και τη χώρα ώστε οι πληθυσμοί αυτοί να μετακινούνται συνεχώς
    5)Τρόμος και χάος παντού απο τις ορδές των τριτοκοσμικών ώστε να κυκλοφορείς έξω μόνο για την εργασία σου και για τα απαραίτητα και να μην τολμάς να διαμαρτυρηθείς!
    Ή σώζουμε την Ευρώπη ή η ανθρωπότητα πεθαίνει και αντικαθίσταται με ανθρωποειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Μάλτα, έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες"
    Μάλλον η Ελλάδα αυτη τη στιγμή έρχεται πρώτη στο πρόβλημα και εφ΄όσον αποτελεί τα νοτιοανατολικά όρια της Ευρώπης, το θέμα εισροής λαθρομεταναστών στη χώρα, θα πρέπει να αναχθεί σε επίπεδο ΕΕ γιατί αφορά όλη την Ευρώπη. Επίσης να ξεκαθαριστεί και το θέμα αιτημάτων επανεισδοχής από Ελλάδα προς Τουρκία (που έχει οριστεί 1000 αιτήματα ετησίως και μόνο από ένα λιμάνι, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για 1000 ομάδες ή 1000 άτομα).
    Το άρθρο είναι καλό-αναφέρεται ΄στην γενικότερη πολιτική περί ΄διαχείρισης μετανάστευσης στην ΕΕ, αλλά τα θέματα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ δουλειά.
    Καυκάσιε, συνέχισε με το κεφάλι ψηλά τη δουλειά σου. Καλύτερα να μας φθονούν παρά να μας οικτίρουν. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8:29 π.μ. εδώ

    Ελίνα μην κολακεύεσαι, προσωπικά και εσένα και τον Καυκάσιο σας θεωρώ κωμικοτραγικές περιπτώσεις, φθόνος δεν υπάρχει. Είστε τα κλασσικά μεσοαστικά ανθρωπάκια που κατανάλωσαν τεραστιες ποσότητες αριστερής προπαγάνδας και ανέπτυξαν αντίστοιχες φοβίες. Ως αποτέλεσμα βρίσκονται πλέον σε πλήρη σύγχυση.
    Πάνε να ψελλίσουν κάτι και την ίδια στιγμή χτυπάνε τα καμπανάκια των παβλοφικών αντανακλαστικών τους και τρέμουν στην ιδέα οτι θα τους πούνε ρατσιστές.
    Όλα τα σχόλια & άρθρα σας εδώ γυρίζουν γύρω γύρω από το θέμα αλλά τρέμουν να το αγγίξουν.
    Ανούσιες αρλούμπες και γενικόλογα που θυμίζουν ανακοινώσεις της UNICEF.

    Βέβαια για τον Καυκάσιο έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και χειρότερα λόγω της ψυχωτικής του εμμονής να εξωραίσει και τα πιό φρικτά εγκλήματα της αριστεράς, αλλά και τον βομβαρδισμό του infognomon με αισχίστου είδους άρθρα που ανεβάζει και βρίζει από τον Μεταξά μέχρι τον Παπαδόπουλο και από την ΕΟΚΑ μέχρι τα ΛΟΚ.
    Έχει δε και το θράσος να διατυμπανίζει οτι τα άρθρα παρουσιάζουν "στοιχεία", λες και στοιχεία είναι τα αποσπάσματα από τις ονειρώξεις μαρξιστών απολογητών του ΚΚΕ και του ΑΚΕΛ. Καυκάσιε άρθρο του Δρουσιώτη θα ανεβάσεις; Πολύ το καθυστερείς! Έρε κατάντια...
    Δε καθόταν στο Καύκασο καλύτερα να ζήσει τον μετασοβιετικό παράδεισο; Αρκετούς αριστερούς είχαμε ήδη, έπρεπε να εισάγουμε και άλλους;

    Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΥΓ Ελίνα, όταν το παιδί σου θα μαχαιρωθεί από τους πακιστανούς επειδή έτρωγε σάντουιτς με χοιρινό μπροστά τους τη περίοδο του Ραμαζανίου ή σου ρίξουν οξύ στη μούρη επειδή δε φοράς φερετζέ και προκαλείς τους άνδρες, έλα να μας κάνεις καμμία "ανάλυση", περί "διαχείρησης μετανάστευσης στην ΕΕ" και "ορθολογιστικής αφομείωσης των μεταναστών".
    Ούτε λόγο του Σαμαρά να διάβαζα...
    YΓ2 Που'σαι Καυκάσιε, δες τι γράφει η πλειοψηφία των σχολιαστών για το καρναβαλοάρθρο που ανέβασες και τα ξαναλέμε ρε εσυ:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3:14 Δεν περίμενα να καταλάβεις ότι το άρθρο είναι εναντίον της Λαθρομετανάστευσης. Δυσκολεύεσαι να παραδεχθείς λόγω της ένδειας σου και όχι μόνο πνευματικής ότι κάποιοι μπορούν να γράφουν και να μιλάνε με επιχειρήματα και χωρίς υστερικές κραυγές.

    Δεν σε κατηγορώ τα γνωστά εξωθεσμικά κέντρα ήταν πάντα σημείο αναφοράς των πρακτικών των παρακρατικών ομάδων και αυτές πάντα ξενοκίνητες, πέμπτη φάλαγγα της Δημοκρατίας.

    Δεν σε κατηγορώ επίσης στα όσα προσάπτεις κατά καιρούς στο πρόσωπο μου.Δικαίωμα σου, αρμόζει στην Παιδεία σου παιδεία όχι Ελληνική και σε χαρακτηρίζει γιατί Ελληνας ναι μεν γεννιέσαι αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνεις κιόλας.

    Σε ότι αφορά ΑΚΕΛ,ΚΚΕ και Δρουσιώτη έχω καταθέσει τα διαπιστευτήρια μου αρκετά νωρίς και φυσικά δεν θα ζητήσω απο άτομα
    σαν και του λόγου σου πιστοποιητικό φρονημάτων. Ξέρω πως λατρεύεις την δημοκρατική πρακτική του ρετσινόλαδου, του στύλου, του ηλιακού πειθαρχείου, της πέτρας, μα ο Ελληνικός λαός τα φαντάσματα τα έστειλε πάμπολλες φορές εκεί που τους αξίζει στον κάδο αποριμμάτων.

    Στην Ελλάδα, στην Ελλάδα μας και όχι Ελλάδα σου, γιατί οι άναρθρες κραυγές δεν σε καθιστούν πατριώτη, σκουριά στα ιερά μάρμαρα της δεν πιάνει να το θυμάσαι.

    Τέλος επειδή πολλοστή φορά έχεις παγιδευτεί στην κακία σου, επειδή αυτό τον λύκο θρέφεις μέσα σου όπως λέει και ένας μύθος, έχω να σου δώσω μια φιλική συμβουλή. Είναι κρίμα και άδικο κάθε φορά να δείχνω το πόσο άδειος είσαι και εσυ μετά να τρέχεις να σβήνεις σχόλια να σπάς κωδικούς κ.λ.π.
    Σαν αντίπαλος είσαι πολύ μικρός και χάνω την αίγλη μου όταν αντιμετωπίζω αντικαταστάτες και στην περίπτωση αυτή ανεκπαίδευτους.

    Οσο για το γράφει το σύνολο των σχολιαστών, μήπως θές να γίνεις εκπρόσωπος τους;
    Η μήπως έτσι μετράς την αξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8:29 εδώ

    Καυκάσιε προφανώς επειδή θες να σιωπήσεις τη κριτική που σου γίνεται ρίχνεις λάσπη ότι σου επιτίθενται στους κωδικούς και φυσικά χωρίς καμμία απόδειξη κατηγορείς αυτόν που σου κάνει κριτική.
    Ειλικρινά δε ντρέπεσαι; προφανώς όχι...

    Δε περίμενα ότι εισαι τόσο ξεφτιλισμένος. Αλλά ως φαίνεται έπεσα έξω. Να σε χαίρεται ο Καλεντερίδης που σε έχει διαχειριστή κοινέ συκοφάντη και ψεύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μιλάμε ακόμη για ... αυγό του φιδιού, όταν μας τρώει ο βόας;

    Πόσο θεωρητικοί, άσχετοι και ανεγκέφαλοι μπορεί να είναι κάποιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 30 Ιουλίου 2010 3:14 π.μ.
    Είσαι (ο) γνωστός κραγκιοζάκος εδώ.
    Θα σου περάσει και εσένα και μερικών άλλων που νομίζετε ότι με το να είσαστε εθνικισταράδες, είσαστε αυτομάτως και πατριώτες !!!
    Εθνικισμός και πατριωτισμός είναι έννοιες ασυμβίβαστες.
    Ο πατριωτισμός είναι προοδευτική/αριστερή ιδεολογία και όχι η ακροδεξιά μούχλα που μας οδήγησε σε εθνικές ήττες και τραγωδίες.
    Και η πατριωτική αριστερά δεν έχει να κάνει ούτε με τον σταλινισμό, ούτε με την εθνική αποδόμηση, ούτε βέβαια με τους κάθε είδους τρομομπαχαλάκηδες
    Και προς το παρόν, δεν υπάρχει σοβαρό πολιτικό κόμμα που να τους εκφράζει.
    Εάν και όταν αυτό γίνει, αυτά που γνωρίζουμε, ή θα εξαφανιστούν ή ούτε οι αρχηγοί τους δεν θα βρίσκουν την ψήφο τους !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8:29 H κριτική σου είναι ανύπαρκτη.
    Ασε τους χαρακτηρισμούς σε μένα όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Να σε χαίρεται η Ελλάδα, γεννήθηκες Ελληνας μα δεν θα γίνεις ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 30 Ιουλίου 2010 2:17 μ.μ.

    Το ποιος είναι καραγκιόζης εδώ μέσα φαίνεται. Κάτω από κάθε ανάρτηση, ακολουθούν οι ανοησίες σου, που έχουν κάνει το ιστολόγιο σούργελο. Για Εβραίους δεν θα μας πεις τίποτε εδώ;

    Αριστερός πατριωτισμός, δεξιός εθνικισμός και κεντρώος αυνανισμός.
    Άπαγε ες κόρακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.