29/7/10

ΠΓΔΜ: «Εθελοντικές απολύσεις» κάνει η τουρκική TAV

Διευθυντικά στελέχη της τουρκικής TAV περιμένουν να λάβουν μια λίστα των εργαζομένων που θα προσφερθούν οικειοθελώς να ανακηρυχτεί η εργασία τους ως περιττή (να παραιτηθούν). Αυτό είναι σε αντίθεση με την υπογεγραμμένη σύμβαση παραχώρησης , σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται να απολυθεί κανείς μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Η TAV προσφέρθηκε να καταβάλλει το 40 τοις εκατό των μηνιαίων ακαθάριστων αποδοχών για τα επόμενα έξι χρόνια στους εργαζομένους αυτούς , ειδικά σε όσους είναι κοντά στην συνταξιοδότηση. Προς το παρόν , περίπου 80 εργαζόμενοι από τα αεροδρόμια των Σκοπιών και της Οχρίδας εγγράφονται στη λίστα. Οι Διαχειριστές δεν έχουν εξηγήσει γιατί το κάνουν αυτό αν και δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που απασχολούνται στα αεροδρόμια.
Balkans.com

5 σχόλια:

 1. Τι είναι η TAV ρε παιδιά;;;
  τζιμης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευρωπαίοι, οι Τούρκοι στις απολύσεις! Μπράβο! Μεγάλη πρόοδος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η TAV μικρη τουρκικη αεροπορια η οποια εκτελει πτησεις και μεσω σκοπιων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι Τούρκοι είναι έξυπνοι και πιάνουν όλα τα πόστα τριγύρω. Λιμάνια στην Αλβανία, αεροδρόμια στα Σκόπια...

  Εμείς δεν είμαστε άξιοι ούτε για τα βασικά. Στο Υπουργείο Εξωτερικών δεν ξέρουν καν πόσες χώρες αναγνωρίζουν τα Σκόπια με τη δήθεν συνταγματική τους ονομασία. Κάθεται ο Μιλόσοσκι και τους δουλεύει ψιλό γαζί, με αριθμούς που αυξομειώνονται κατά βούληση και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε αυτές τις εταιρίες που είναι δεκάδες στην Τουρκία, έχουν πάει και δουλεύουν ή είναι μέτοχοι, μεγάλος αριθμός έμπειρων χειριστών της πολεμικής τους αεροπορίας με αποτέλεσμα την λειψανδρία.
  Εκτιμάται ότι σε περίπτωση πολέμου, δεν θα μπορέσουν να πετάξουν ούτε τα μισά αεροπλάνα τους.
  τζιμης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.