31/7/10

Γάζα: Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε αντίποινα ρουκέτας

Το Ισραήλ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές εναντίον στόχων στη Λωρίδα της Γάζας, ως αντίποινα για την εκτόξευση μίας ρουκέτας από τα παλαιστινιακά εδάφη στην πόλη Άσκελον, δήλωσαν τοπικοί μάρτυρες.

Παλαιστίνιοι ανέφεραν πως σημειώθηκαν πολλές εκρήξεις στην πόλη της Γάζας και πως ισραηλινά αεροπλάνα ακούγονταν να υπερίπτανται της περιοχής.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς. Ο ισραηλινός στρατός δεν σχολίασε. Νωρίτερα σήμερα, Παλαιστίνιοι μαχητές στη Γάζα εκτόξευσαν μία ρουκέτα εναντίον της Άσκελον, στη μεσογειακή ακτή του Ισραήλ, προκαλώντας ζημιές αλλά όχι τραυματισμούς.
Agelioforos.gr

6 σχόλια:

  1. Περιμένω την αντίδραση της τουρκίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία από τα ίδια. Τι είχες Γάννη, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμάστε τους !!!
    Και οι σφαγές αμάχων που έκαναν οι ναζί, ήσαν αντίποινα για την δράση των ανταρτών !
    Αιώνες πίσω θα μας πάνε αυτοί !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά οι ισραηλινοί δεν διαφήμιζαν προ ημερών το νέο σύστημα προστασίας για τις ρουκέτες το οποίο δοκίμασαν και ήταν επιτυχές κλπ κλπ; Αυτό είναι το νέο σύστημα; "έριξες ρουκέτα, σε βομβαρδίζω με αεροπλάνα"!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δώσουμε αεροπλάνα και τάνκς στους Παλαιστίνιους της Χαμάς να δούμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος!


    Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από την τυφλή φανατίλα του Τζίμη (είπαμε ο τύπος είναι απίστευτος!) τα σχόλια των υπολοίπων προδίδουν παντελή έλλειψη ενημέρωσης (για να μην πω τίποτε άλλο) και φυσικά την απαραίτητη - για αντισημίτες (α, όχι, αντισιωνιστές λέμε τώρα, μη γελιόμαστε!) - μεροληψία. Πρώτον, η επίθεση με ρουκέτα (όπως και άλλες στο παρελθόν) στοχεύουν σε κατοικημένες περιοχές από αμάχο πληθυσμό = έγκλημα πολέμου! Αυτήν την τακτική την έχουμε συνηθίσει από τους κάθε λογής ισλαμοφασίστες από το απώτερο παρελθόν μέχρι και σήμερα. 2) Το αντιπυραυλικό σύστημα "Iron Dome" στο οποίο αναφέρθηκε - προφανώς με ειρωνική διάθεση - κάποιος έχει σχεδιαστεί για πυραύλους με μεγάλο βεληνεκές και καθώς έχει περάσει τα πρώτα τεστ αναζητούνται οι χώροι που θα τοποθετηθούν, μεταξύ των οποίων είναι και η πόλη Άσκελον που επλήγη http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/07/blog-post_7193.html. 3) Η επίθεση του Ισραήλ - πλήρως νομιμοποιημένη - έγινε κατά του αρχηγείου (Νασέρ) της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ οργάνωσης ΧΑΜΑΣ και φυσικά η μοναδική απώλεια ανθρώπινης ζωής δεν ήταν καθόλου τυχαία http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/07/blog-post_8103.html. 4) Η Χαμάς, που εκτός των άλλων είναι πλήρως αναξιόπιστη, τις τελευταίες ημέρες καθόλου τυχαία έχει προβεί σε επιστράτευση νέων 18-26 ετών με προφανή στόχο την προετοιμασία πολέμου. Βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία από το αφεντικό-χρηματοδότη της, όπως και η άλλη φασιστοοργάνωση, η Χεζμπολάχ, προκειμένου να πυροδοτηθεί ένταση που θα τραβήξει την προσοχή με μοναδικό σκοπό να κερδίσει το αφεντικό τους τον απαραίτητο χρόνο (τρέχει να προφτάσει για να κατασκευάσει την πυρηνική του βόμβα και πληροφορίες, λένε, είναι πολύ κοντά!)http://www.haaretz.com/news/mi-chief-iran-has-enough-nuclear-material-for-bomb-1.2119.
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.