25/1/11

Το κυνήγι του ...αόρατου υποβρυχίου και ο Σαμαράς.

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας  Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αναπληρωτή Υπουργού  Πάνου Μπεγλίτη με τον τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Τζίμα και τους αναπληρωτές τομεάρχες Στέφανο Γκίκα και Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο.

Συζήτησαν για όλους και για όλα όσα έχουν σχέση με τα θέματα Άμυνας ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το τουρκικό υποβρύχιο που δήθεν έφθασε έξω από το Λαύριο δεν το βρήκαν ούτε οι υπουργοί ,ούτε οι τομεάρχες της ΝΔ. Ο υπουργός παρακάλεσε την επόμενη φορά που θα υπάρξει πληροφορία ή δημοσίευμα να υπάρξει επικοινωνία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας,ώστε να μην υπάρχουν "ατυχείς" δηλώσεις όπως η χθεσινοβραδυνή του Α.Σαμαρά,σύμφωνα με την οποία υιοθέτησε την ανακριβή δημοσιογραφική πληροφορία.(ONALERT.GR)

4 σχόλια:

  1. Οι πληροφορίες για τουρκικό υποβρύχιο εγκλωβισθέν από ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού βορειο-ανατολικά της Κέας φαίνονται ιδιαίτερα πειστικές, καθώς το DefenceNet επικαλείται μάρτυρες σε πολλά επίπεδα διοίκησης του Π.Ν..

    sand

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. //- Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθεί χαρακτηρισμό του Αιγαίου ως «ημίκλειστη ή περίκλειστη θάλασσα» και οποιαδήποτε συμφωνία θα βασιζόταν σε κάτι τέτοιο η ΝΔ δεν θα την αναγνωρίσει και όταν γίνει κυβέρνηση θα την ακυρώσει.

    - Κάλεσε δε μετ΄ επιτάσεως τον κ. Παπανδρέου να απορρίψει «τις φαεινές ιδέες ορισμένων να διαπραγματευθούμε την υφαλοκρηπίδα από μηδενική βάση».

    - Επίσης του ζήτησε να δείξει υπερβάλλοντα ζήλο στο θέμα των λαθρομεταναστών με την επαναπροώθησή τους στην Τουρκία που έχει υπογράψει την σχετική συμφωνία αλλά δεν την τηρεί. 



    - Για το Αιγαίο είπε ότι δεν υπάρχει τίποτε να συνεκμεταλλευθούμε ενώ άσκησε κριτική στον κ. Παπανδρέου για την επίσκεψή του στην Τουρκία και την ομιλία του στον Ερζερούμ ενώπιον των πρέσβεων της γείτονος.//
    --------------
    Όλα αυτά που είπε στην Βουλή για τα εθνικά θέματα ότι ΘΑ κάνει ο Σαμαράς, εκτός από το χρέος της χώρας που θα αποπληρώσει σε ...8 μήνες και με τις αυξήσεις 200% που θα δώσει στους μισθούς όταν γίνει πρωθυπουργός, ΓΙΑΤΙ δεν τα συγκεντρώνει σε ένα φάκελο και να πάει στην τούρκικη πρεσβεία να τα επιδώσει στον Τούρκο πρέσβη ώστε να λάβει γνώση επίσημα η τούρκικη κυβέρνηση για τις προθέσεις της Ν.Δ. τι θα κάνει όταν έλθει στην εξουσία;;;

    Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει θεσμικό ρόλο και σύμφωνα με το διπλωματικό πρωτόκολλο, ο κάθε ξένος πρέσβης είναι υποχρεωμένος να τον δεχθεί.
    Αυτό προβλέπεται επίσης και για όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.
    Παλιότερα, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, είχε επισκεφθεί ο ίδιος τον ...Περισσό και είχε μιλήσει με την Γ.Γ. του ΚΚΕ, την κυρία Αλέκα!!!

    Ως αμερικανοσπουδαγμένος που μιλάει τα αμερικάνικα, θα συνεννοηθεί με τον Τούρκο τόσο καλά όσο να του δώσει να καταλάβει αυτά που λέει και σε μας.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας πληροφορήσει κάποιος για το πιστοποιητικό τύπου Α των κ.κ.***τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Τζίμα και τους αναπληρωτές τομεάρχες Στέφανο Γκίκα και Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο.***;;;; Για να ενημερωθούμε ποιοί τελος πάντων κάνουν έλεγχο στο ΥΠΕΘΑ ;;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχιστε να πιστευετε τις βαρυσημαντες δηλωσεις του ασημαντου πρωθυπουργου και του επιτελειου του. Συνεχιστε να πιστευετε τα ειπα-ξειπα του καραγκιοζη που μας κυβερνα. Απαξιωστε τον ελληνα πολιτη που ειναι ρατσιστης,απαξιωστε τον ελληνικο στρατο,την αεροπορια,την αστυνομια.Στο τελος οταν δε θα υπαρχει τιποτα αλλο να απαξιωσετε και θα ξυπνησετε απο τον λιθαργο που ζειτε ,να θυμαστε οτι ησασταν συνενοχοι σ αυτο που θα εχει συμβει στην χωρα. καραγκιοζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.