13/8/09

Ειρήσθω Τουρκία της ατιμωρησίας…


Τ Ω Ρ Α πλέον, το τουρκικό κράτος δεν εξασφάλισε απλώς κι άλλη ατιμωρησία. Επιβραβεύεται κιόλας! Στην πράξη! «Σημαιοφόροι» της τουρκικής ένταξης στην ΕΕ οι κυβερνήσεις Αθηνών και Λευκωσίας!

Η Α Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Ι Α που εξασφάλισε από τις νικήτριες δυνάμεις του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η εκ των ηττημένων Τουρκία, για τις φοβερές γενοκτονίες των Αρμενίων και Ελλήνων Ποντίων και Μικρασιατών που είχε διαπράξει, συνέβαλε στο φοβερότερο ολοκαύτωμα που διέπραξε, δύο δεκαετίες αργότερα, η ναζιστική Γερμανία. Τα «πορευόμενα Άουσβιτς», που σχεδίασαν και διέπραξαν οι Νεότουρκοι και οι Κεμαλιστές, για την εξολόθρευση ενάμιση εκατομμυρίου Αρμενίων και 353 χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, συστηματοποιήθηκαν και «εκσυγχρονίστηκαν», σε ταχύτερη και μαζικότερη «βιομηχανία κρεματορίων», από τους Ναζιστές. Στους «σκεπτικιστές» συνεργάτες του, κατά τον σχεδιασμό τής διά του ολοκαυτώματος «τελικής λύσης» σε βάρος των Εβραίων, το 1939, ο Αδόλφος Χίτλερ είχε εκστομίσει το… αποστομωτικό «ποιος θυμάται πλέον τους Αρμενίους;»…

Η Α Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Ι Α που η Τουρκία εξασφάλισε από τη διεθνή κοινότητα, για τα εγκλήματα πολέμου που διατεταγμένα διέπραξαν το 1974 στην Κύπρο τα τουρκικά στρατεύματα εισβολής και οι ένοπλοι Τουρκοκύπριοι «μουτζαχίντ» του στρατού της ΤΜΤ, συνέβαλε στον πολυετή βρόμικο πόλεμο εξόντωσης του κουρδικού λαού, που διαπράττει από τη δεκαετία του ’80 το αιμοσταγές τουρκικό κράτος. Οι καυχησιές των παρασημοφορημένων «ένδοξων» Τούρκων αξιωματικών του Αττίλα για τις εν ψυχρώ εκτελέσεις Ελλήνων Κυπρίων που διέπραξαν στην Κύπρο και για το «πόσο ελληνικό αίμα σφαγμένων παιδιών ήπιαν» το '74, παρήγαγαν Τούρκους στρατιώτες να ποζάρουν τη δεκαετία του '90 στις φωτογραφίες του «European», επιδεικνύοντας καμαρωτοί τα κομμένα κεφάλια των Κούρδων ανταρτών που αποκεφάλισαν… Και όρθιοι μπροστά στους φακούς δημοσιογράφων και τηλεοράσεων στα κράσπεδα της σκλαβωμένης Αμμοχώστου να τραβούν από τις θήκες τα πιστόλια τους και να εκτελούν εν ψυχρώ τον άοπλο Σολάκη Σολωμού στον ιστό της βδελυρής σημαίας των κατακτητών, Αύγουστο του 1996, στην κηδεία του Τάσου Ισαάκ, που οι τουρκικές ορδές λιντσάρισαν μέχρι θανάτου, εκεί στη Δερύνεια…

Τ Ω Ρ Α πλέον, το τουρκικό κράτος δεν εξασφάλισε απλώς κι άλλη ατιμωρησία. Επιβραβεύεται κιόλας! Στην πράξη! Όχι μόνο από τους μεγαλο-ιμπεριαλιστές συμμάχους και προστάτες του, ΗΠΑ, ΗΒ και ΝΑΤΟ, αλλ’ ακόμα και από τα θύματά του: «Σημαιοφόροι» της τουρκικής ένταξης στην ΕΕ οι κυβερνήσεις Αθηνών και Λευκωσίας! Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε, όποιοι από τον λαό μας, σε Ελλάδα και Κύπρο, επιμένουν στην ανάγκη παραδειγματικής τιμωρίας των τουρκικών εγκλημάτων, να κατηγορούνται κιόλας από τα κυβερνώντα φερέφωνα ως δήθεν «εθνικιστές», «τουρκοφάγοι» κ.ο.κ.
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕ 13.8.09
Γνωρίζεις, όμως, αξιότιμε κύριε, κύριε «Διζωνικέ» "μας" ότι, όταν οι Τούρκοι έστειλαν σκάφη να… εγκαταστήσουν μια τόση δα μικρή και... χρήσιμη «κεραία κινητής τηλεφωνίας» στην (τώρα) ακατοίκητη βραχονησίδα Σύρνα, των εκτρεφομένων εκεί περίφημων κατσικιών της ωραιότατης Αστυπαλαίας, στο ελλα-δικό μας, εισέτι, Αιγαίο μας, έσπευσαν τα σκάφη του ελληνικού μας Πολεμικού Ναυτικού και τους έκοψαν τον τσαμπουκά;

Λάζ. Α. Μαύρος
Σημερινη

6 σχόλια:

  1. Μα πάντα το τρύπιο γιουσουφάκι υπέρ του επιβήτορα είναι. Και πονάει και του αρέσει. Ποιο σύνδρομο Στοκχόλμης. Ελάτε να μελετήσετε ανθρωπολόγοι το σύνδρομο Αθηνών-Λευκωσίας... Τρέμουν από τουρκοπανικό και τουρκολαγνεία...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός στην ΒΡΧ Σύρνα;
    Πότε έγινε αυτό;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ζώα να τους ξαναψηφίσετε τους ''λεβέντες'' γλείφτες των Τουρκαλάδων.

    Που να σας κοπούν τα χέρια ΑΛΗΤΕΣ...θα βάλετε και στεφάνι στους φονιάδες μας!

    ΦΤΟΥ!
    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερωτωαπαντήσεις.

    Η Γερμανία έλεγαν ότι είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης και η πλέον ισχυρή χώρα της Ε.Ε.
    Λάθος μεγάλο. Δυνατότερη και με άθλια οικονομική κατάσταση (σε σύγκριση με την Γερμανία) είναι η Τουρκία.
    Η πρωτη έκατσε κατηγορούμενη για εγκλήματα πολέμου στο σκαμνί της δίκης της Νυρεμβέργης και πλήρωσε ότι όφειλε.
    Η Τουρκία δεν πλήρωσε ούτε για τις γενοκτονίες των Αρμενίων-Ποντίων- Ασσυρίων, ούτε για τα εγκλήματα της Κύπρου.
    Ποια χώρα απο τις δυο είναι ισχυρότερη ;
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προκαλεί έκπληξη η επαναλαμβανόμενη θηριωδία των Τούρκων με αποκεφαλισμούς μικρών παιδιών αλλά και μεγάλων. Προσφιλής μέθοδος, δοκιμασμένη πριν 90 χρόνια στις γενοκτονίες των λαών της Μ.Ασίας και του Πόντου. Αρκετές φωτογραφίες υπάρχουν -από τότε- με αποκεφαλισμένα κορμιά και δίπλα να στήνονται καμαρωτά για αναμνηστική φωτογραφία "τα σκυλιά του πολέμου".
    Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να δω φωτογραφίες για να πεισθώ.

    Την γιαγιά μου την αποκεφάλισαν μπροστά στα ανήλικα παιδιά της !

    Η απόδοση τιμών απο τους "κορυφαίους ;" πολιτικούς μας στον Αδόλφο Κεμάλ, έρχεται να επιβεβαιώσει και στους πλέον δύσπιστους οπαδούς των δυο κομμάτων εξουσίας, την πλήρη κατάπτωση των πολιτικών ταγών της χώρας.

    Άξιος ο μισθός τους, άξιοι κι εμείς γι αυτούς που επιλέγουμε να μας κυβερνήσουν.
    Αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε να μην παραπονιόμαστε.
    Κι αν σηκώνουμε την σημαία της ένταξης πρώτοι, είναι γιατί θέλουμε να έχουμε πάντα τους Τούρκους...πίσω μας...

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή η φωτογραφία...Να την αφήσετε να την βλέπει ο κόσμος μπάς και καταλάβει ποιοί μας κυβερνάνε.Να δώσετε και των υπολοίπων στη φόρα..όλοι άχρηστοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γενοκτονίες Αρμενίων, Ελλήνων της ανατολής (ως σύνολο οι Έλληνες, η γενοκτονία αρχίζει από τη Φώκαια και άλλες κωμοπόλεις των μικρασιατικών παραλίων το 1914, πριν τον Πόντο και πριν τους Αρμενίους, σφαγές γίνονται και στην ανατολική Θράκη) και άλλων Χριστιανών της Μ.Ασίας ( αυτό το Ασσύριοι -αρχαίος λαός που χάθηκε και αν επέζησαν κάποιοι δεν διατήρησαν συλλογική μνήμη και συνείδηση ότι είναι Ασσύριοι- μάλλον λάθος είναι,νομίζω καλύτερα να μιλάμε για Συρο-Χαλδαίους ).

    Βέβαια, η συστηματική εξόντωση (είτε φυσική είτε πολιτισμική) των Ελλήνων και άλλων λαών υπό οθωμανοτουρκική κατάκτηση , ξεκίνησε πολύ νωρίτερα και εφαρμόστηκε για αιώνες σε όλα τα εδάφη της αυτοκρατορίας.Απλώς,για νομικούς λόγους,περιοριζόμαστε στον 20ο αιώνα.

    Οπότε Αργικέραυνε , η μέθοδος των Τούρκων είναι δοκιμασμένη όχι μόνο πριν 90 χρόνια, αλλά πριν 900+ (μετρώ περίπου από το 1071 μάχη στο Ματζικέρτ) !
    Μελετητές έχουν πει πως αν διαβάσει κάποιος περιγραφές της άλωσης της Πόλης το 1453, θα δει ακριβώς τα ίδια να συμβαίνουν το 1922 στη Σμύρνη και το 1974 στην Κύπρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.