3/8/09

Συμβαίνουν εις Τουρκίαν...


Πριν από μερικούς μήνες παραιτήθηκε από τις τάξεις της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας ο υποπτέραρχος Hüseyin Levent Türkmen, υπεύθυνος επιχειρήσεων της 1ης Τακτικής Αεροπορικής Διοίκησης της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (Μπαλίκεσιρ). Η παραίτησή του θεωρήθηκε μεγάλη έκπληξη, αφού ο Τουρκμέν εθεωρείτο ένας από τους αξιωματικούς που διεκδικούσε με αξιώσεις τη θέση του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας της γείτονος, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αξιωματικός αυτός συντονίζει τις παραβιάσεις των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Σήμερα η εφημερίδα Γενί Σαφάκ έγραψε ότι ο λόγος της παραίτησης του Τουρκμέν ήταν ένα πάρτι με κοκαΐνη και βιάγκρα, πάρτι στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος σε δωμάτιο ξενοδοχείου με την Nevin L., γκαρσόνα σε ταβέρνα των Αδάνων.
Όλα έγιναν όταν η τουρκική αστυνομία εισέβαλε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Άγκυρα, μετά από καταγγελία ότι εκεί μέσα γινόταν πάρτι με χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όντως, η αστυνομία βρήκε στο κρεβάτι τον Τούρκο υποπτέραρχο και την Νεβίν, ενώ βρήκε και ναρκωτικά και ένα χάπι βιάγκρα.
Με βάση το δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ, μετά από το γεγονός αυτό η τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ζήτησαν την παραίτηση του Τούρκου υποπτεράρχου, ο οποίος διατείνεται ότι κάποιοι του έστησαν παγίδα.
Πηγή: YENI SAFAK

8 σχόλια:

  1. Και τι παγίδα .Eλληνική!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι απίθανο να του έστησαν παγίδα, αλλά και να μην του έστησαν αυτές οι δουλειές είναι πάντα καρφωτές. Συνεπώς, κάποιοι δεν τον ήθελαν άλλο στη θέση αυτή, και δε νομίζω να μην ήταν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του τους τελευταίους μήνες;!
    Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζεται, αλλά ένα είναι σίγουρο, για εμάς δεν αλλάζει τίποτα, το ένα πιονάκι θα αντικατασταθεί από άλλο όμοιό του και μια από τα ίδια με τις παραβιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο μας...δεν φτάνει που μας (παρα)βιάζουνε, χρειάζονται και... βιάγκρα γι' αυτό... Από κει να καταλάβουμε πόσο ξευτιλισμένοι είμαστε...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μπας και του την έστησε η αυτοκράτειρα Θεοδώρα;;;;;Αλλά εν πάσει περιπτώσει αυτός πηδούσε ,εν πηδιώτανε όπως πολλοί στο κλεινόν άστυ...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιωματικός για κλάματα.
    Με τέτοιους αξιωματικούς δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο, τον παραίτησαν και τον τελείωσαν, όμως το μυστικό το έμαθε η οικουμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή δεν γνωρίζω άλλον τρόπο να το κάνω γνωστό μέσου youtube δέχτηκα την παρακάτω πληροφορία:

    epeigon
    http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_378.html

    όπως φαίνεται ετοιμάζονται για νέα Ιμια οι Τούρκοι. Πρέπει και εύχομαι αυτή την φορά από δικιά μας πλευρά η απάντηση να είναι ξεκάθαρη και άμεση. Αιχμαλωσία η Θάνατος Τούρκων Κομάντος σε περίπτωση εισβολής στον Νησί, καμιά άλλη λύση.

    Ελλάδα για πάντα!

    Θρακιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο δελτιο ειδησεων του ALTER εδειξαν βιντεο απο το Τουρκικο καναλι KANAL D οπου εδειχνε Ελληνικο αγημα στη νησο Ρω να τοποθετησει την Ελληνικη σημαια....κατι που το σχολιαζαν ως προκλητικη ενεργεια απο την μερια της Ελλαδας επειδη εβαλε την Ελληνικη σημαια στο νησακι !!!

    Σάββα πες μας τι λένε οι Τούρκοι...

    Το βίντεο εδω..

    http://www.kanaldhaber.com.tr/haberdetay.aspx?haberid=48533&catid=32

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.