27/7/10

Την ευθύνη για τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια ανέλαβε η «Σέχτα Επαναστατών»

Αθήνα.Την ευθύνη για τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια ανέλαβε η «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξη που έστειλε το μεσημέρι της Τρίτης στην εφημερίδα «Τα Νέα».Ολόκληρη η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα την Τετάρτη.
Οι συντάκτες του κειμένου, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, επιχειρούν να δικαιολογήσουν τη δολοφονία Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μία σειρά δημοσιογράφων και εκδοτών, όπως οι Π.Κωστόπουλος, Θ.Αναστασιάδης, Μ.Τριανταφυλλόπουλος, Ν.Χατζηνικολάου, Γ.Κουρής, Δ.Κοντομηνάς.
Παράλληλα, το κείμενο περιέχει και σχόλια κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.
Εν τω μεταξύ, η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία. Από τα έως στιγμής στοιχεία οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι στην «επιχείρηση» πήραν μέρος τρία άτομα, από τα οποία δύο περίμεναν το δημοσιογράφο στην είσοδο και το τρίτο στο δρόμο κοντά στο κλεμμένο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Σωκράτης Γκιόλιας δέχθηκε και τις 16 σφαίρες στο σώμα.
Οι περισσότερες είχαν πύλη εισόδου από πίσω, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να διαφύγει και ο ένας από τους τρομοκράτες συνέχιζε να τον πυροβολεί. Ο δεύτερος τού έριξε τη χαριστική βολή με τρεις σφαίρες στο κεφάλι.
Newsroom ΔΟΛ

19 σχόλια:

  1. Θα πιαστούν σύντομα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''27 Ιουλίου 2010 8:49 μ.μ.
    τζιμης ''

    Τζιμη, τιποτα καλυτερο απο το να σχολιαζεις καθε θεμα δεν εχεις να κανεις στη ζωη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πιαστούν όταν τους "δώσουν" οι αγγλοαμερικάνοι που τους κατευθύνουν σαν μαριονέτες σε κουκλοθέατρο για να βοηθούν το γιωργάκη τους και τους αγαπημένους νταβάδες που μεσολαβούν με τ' αζημίωτο για τον αφανισμό της χώρας των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά τα άλλα, οι "τρομοκράτες" πολεμάνε το σύστημα... Γι'αυτό έστειλαν στην εφημερίδα του πιο διαπλεκόμενου ομίλου την προκύρηξη ώστε να πουλήσει περισσότερα φύλλα! Έτσι, πολεμάω κι εγώ το σύστημα...

    Μπορεί τα εκτελεστικά όργανα να είναι πληρωμένοι δολοφόνοι, αλλά οι ηθικοί αυτουργοί μάλλον είναι αυτοί που αποτελούν το σύστημα. Λυπάμαι που κάποιοι το τρώνε το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον Κάμερον για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ
    27-07-2010 17:41:58
    Ο Βρετανός πρωθυπουργός κατά την πρώτη του επίσκεψη στη Τουρκία χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά των πολέμιων της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ και εξέφρασε το θυμό του για τις καθυστερήσεις των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Προχωρώντας ένα βήμα περαιτέρω, υποσχέθηκε ότι θα δώσει «μάχη» για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eurofighter GmbH: "Το EF-2000 Typhoon επικρατεί στο 85% των αερομαχιών του F-35"!
    27-07-2010 19:21:21
    Αναλυτικά σενάρια επιτυχούς αντιμετώπισης του F-35 από το EF-2000 Typhoon παρουσίασε η κονοπραξία κατακευής του ευρωπαϊκού αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης του Farnborough. Γενικά το F-35 παρουσιάστηκε ως ένα ικανότατο αεροσκάφος κρούσης με περιορισμένες δυνατότητες όμως στον εναέριο αγώνα καθώς υπολείπεται σε δυνατότητες που πρέπει να έχει ένα αεροσκάφος εναέριας υπεροχής, όπως είναι τα F-22 και Eurofighter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκάνδαλο ΕΑΒ στο πρόγραμμα CCIP/STAR: 75 ευρώ κόστος Ε.Ω για Π.Α. 63 για USAF!
    27-07-2010 17:19:01
    Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο του προγράμματος CCIP/STAR που προκάλεσε ζημία στην ΕΑΒ τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ έρχονται στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, στην σύμβαση υπάρχει συμφωνημένη τιμή για την USAF 88,28 δολάρια για κάθε εργατώρα (Ε.Ω.) δηλαδή μέση τιμή εργασιών 63 ευρώ. Η σύμβαση δεν προβλέπει αλλαγή ισοτιμίας ευρώ και δολαρίου (!) και δεν έχει φόρμουλα αναπροσαρμογής. Δηλαδή σε μία εποχή που το ευρώ ανέβαινε κατακόρυφα κάθε μέρα, δεν προβλέφθηκε η άνοδος του ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγα μην πιαστουν τζιμαρα

    του κρατους τα καλα παιδια..

    false flag terrorist
    τρομοκρατία και μπαρμπουτσαλα


    αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος καθεστωτική τρομοκρατική οργάνωσή


    καθεστωτικός δημοσιογράφος αντικαθεστωτική τρομοκρατική οργανώσει

    τη δημοσιογράφος πέθανε ΟΕΟ;;;
    εχουν πολυ γελιο τα τσογλανακια της σκιώδης κυβέρνησής χεστα σέχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήθελα να ήξερα πόσο ανίκανος-γιωτάς δημόσιος υπάλληλος πρέπει να είσαι, για να χτυπήσεις πισώπλατα με δεκαέξι σφαίρες έναν άοπλο άνθρωπο από ελάχιστη απόσταση. Και "χαριστική βολή" τριών βολίδων...
    Mιλάμε για λουτρό αίματος που προκαλεί αναγούλα και αποστροφή σε κάθε σοβαρό επαγγελματία.

    Και κρίνοντας από την ασχετοσύνη τους, θα έλεγα ότι δεν ήταν μόνο τρεις αλλά τουλάχιστον οι διπλάσιοι στην ευρύτερη σκηνή του εγκλήματος. Από τον φόβο τους: Αν τους πετύχει πολίτης που οπλοφορεί θα τους καθαρίσει για πλάκα.

    Τελικά και στην ελληνική "τρομο"-κρατία, επικρατεί η τεμπελιά, η αναξιοκρατία και το ρουσφέτι.

    Όσο για το ότι θα τους πιάσουν, έτσι διαβεβαίωναν ότι θα πιάσουν και τους δολοφόνους της Μαρφίν.
    Ή το άλλο το ανέκδοτο: "Η σύλληψη είναι θέμα τιμής"...
    Τελικά αυτός ο τζιμης μιλάει σαν παπαγαλάκι της ευπ. Και ερχόμαστε στην κρίσιμη ερώτηση:
    -Καταδικάζεις, τζιμη, την δολοφονία; (χλωμό)

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλες και φίλοι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αριστεριστές παρακρατικοί δολοφόνοι κατάφεραν πλήγμα σε ένα από τα εθνοκεντρικά ιστολόγια της χώρας. Ο θάνατος του φερόμενου ως ιδρυτού του ιστολογίου ήταν μαρτυρικός και καταδεικνύει περίτρανα τον βάρβαρο ψυχισμό των εκτελεστών που τόσα χρόνια βρίσκουν πολιτική ασυλία ακόμα και μέσα σε υποτιθέμενα κοινοβουλευτικά κόμματα. Στατιστικά το πιθανότερο είναι να συλληφθούν. Ίσως είναι δε και κάποιοι από τους φερόμενους από την αστυνομία ως "εξαφανισθέντες" από την πιάτσα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο άγνωστοι στις αρχές όπως άγνωστοι δεν ήταν άλλωστε και μέλη των ήδη εξαρθρωμένων δολοφονικών οργανώσεων της ακροαριστεράς.
    CIATICTINOC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν από λίγα λεπτά, έλαβα ένα CD με ένα μήνυμα από τη "Σέχτα Επαναστατών". Το CD το άφησαν άγνωστοι προχθές έξω από το σπίτι μου στην Αθήνα και σήμερα έφτασε στα χέρια μου. Διαβάστε το μήνυμα της Σέχτας Επαναστατών, όπως και την απάντησή μου.



    Το μήνυμα της Σέχτας Επαναστατών...
    Αγαπητέ πιτσιρίκο, αν και ανήκεις στη Λούμπεν Μικροαστική Τάξη, αποφασίσαμε να σου γράψουμε γιατί έχουμε μπερδευτεί πάρα πολύ και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου.
    Ρε πιτσιρίκο, εκτελέσαμε τον Γκιόλια και, ενώ περιμέναμε να τα κάνουν πάνω τους οι γυμνοσάλιαγκες της μιντιακής δημοσιογραφίας, αυτοί κόντεψαν να αρχίσουν τους πανηγυρισμούς.
    Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε. Δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας με αυτά που ακούμε. Οι δημοσιογράφοι χάρηκαν που εκτελέσαμε τον Γκιόλια. Χάρηκαν πιο πολύ κι από εμάς. Λες και δεν σκοτώσαμε έναν δικό μας εχθρό αλλά έναν δικό τους. Εμείς νομίζαμε πως χτυπήσαμε έναν και φοβίσαμε εκατό –που λέει και ο Μάο Τσε Τουνγκ- και διαπιστώνουμε πως χτυπήσαμε έναν και κάναμε ευτυχισμένους χιλιάδες.
    Τώρα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Θέλουμε να στείλουμε προκήρυξη για την εκτέλεση του Γκιόλια, αλλά δεν ξέρουμε τι να γράψουμε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε στείλει προκήρυξη ακόμα. Φοβόμαστε πως θα διαβάζουν την προκήρυξή μας στα δελτία ειδήσεων και θα συμφωνούν μαζί μας οι τηλεδημοσιογράφοι. Θα γίνουμε ρόμπες.
    Πιτσιρίκο, τι να κάνουμε; Έχεις καμιά ιδέα; Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά.

    ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η απάντησή μου στη Σέχτα Επαναστατών
    Ρε παιδιά, τι να σας πω; Μαντάρα τα κάνατε. Τα κάνατε μουνί. Μα καλά, ρε μαλάκες, τον Γκιόλια βρήκατε να δολοφονήσετε; Σε λίγο θα δολοφονήσετε και την Τζούλια Αλεξανδράτου.
    Ένα θα σας πω: εδώ που είμαι και κάνω τα μπάνια μου, κανείς δεν ήξερε ποιος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας. Κοιτούσαν την τηλεόραση και μετά κοιταζόντουσαν μεταξύ τους με απορία. «Ποιος είναι αυτός που σκοτώσανε, ρε παιδιά;» ρωτούσε ο ένας τον άλλον. Μόλις κατάλαβαν ότι εγώ ήξερα ποιος είναι ο Σωκράτης Γκιόλιας, μαζεύτηκαν γύρω μου και με κοιτούσαν με θαυμασμό.
    Μου αρέσει που σας προκαλεί έκπληξη η χαρά που πήραν οι δημοσιογράφοι. Καλά, βρε ζώα, δεν ξέρετε πως οι δημοσιογράφοι μισούν ο ένας τον άλλον; Έχετε δει ποτέ κάποιο δημοσιογράφο να έχει φίλο του έναν άλλο δημοσιογράφο; Πού ζείτε;
    Τέλος πάντων, κάνατε χοντρή πατάτα. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά πήγατε και τον δολοφονήσατε με τα όπλα που χρησιμοποιήσατε και στα προηγούμενα χτυπήματα, για να καταλάβουν όλοι πως εσείς σκοτώσατε τον Γκιόλια και να μην μπορεί καμιά άλλη οργάνωση να σας κλέψει αυτή την τεράστια επιτυχία.
    Τώρα, για την προκήρυξη, τι να σας πω κι εγώ; Το πιο έξυπνο που μπορείτε να κάνετε είναι να γράψετε στην προκήρυξη πως φάγατε τον Γκιόλια επειδή κατηγορούσε τον αγαπημένο σας Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Θα γίνει της πουτάνας. Θα κάνετε όλα τα ΜΜΕ μπουρδέλο. Θα σκοτωθούν μεταξύ τους.
    Μια άλλη λύση είναι να μην στείλετε προκήρυξη για τη δολοφονία του Γκιόλια. Να το παίξετε αδιάφοροι. Ούτως ή άλλως –και δεν θέλω να σας στενοχωρήσω- κανείς δεν πιστεύει πως είστε επαναστάτες και αντάρτες των πόλεων. Όπως τα καταφέρατε, όλοι είναι σίγουροι πως είστε πληρωμένοι δολοφόνοι. Μεταξύ μας, κι εγώ αυτό πιστεύω. Τουλάχιστον, ελπίζω να πληρώνεστε καλά, γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα τώρα με την οικονομική κρίση.
    Ρε παιδιά, λύστε μου και μια απορία: Πώς περιμένετε να σας πάρει κάποιος στα σοβαρά, όταν χτυπάτε μια φορά το χρόνο; Εσείς βαριέστε που ζείτε και θέλετε να ανατρέψετε και το σύστημα; Δεκατρείς μήνες πέρασαν από το προηγούμενο χτύπημα. Τι κάνατε όλους αυτούς τους μήνες; Σχεδιάζατε τη δολοφονία του Γκιόλια; Μαλώνατε ποιος θα του χτυπήσει το κουδούνι;
    Αν δολοφονείτε έναν δημοσιογράφο ή έναν αστυνομικό τον χρόνο, το πολύ-πολύ να προλάβετε να σκοτώσετε καμιά εικοσαριά αστυνομικούς και καμιά εικοσαριά δημοσιογράφους.
    Μιας και είναι όλη η κοινωνία εχθρός σας, καλό θα είναι να αρχίσετε να σκοτώνετε ταξιτζήδες, περιπτεράδες, ψιλικατζήδες, λαχειοπώλες, πουτάνες και διάφορους άλλους λούμπεν μικροαστούς• ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας –μην περιορίζεστε στους αστυνομικούς και στους δημοσιογράφους. Να σκοτώνετε καμιά εκατοστή λούμπεν μικροαστούς τον χρόνο, για να αποκτήσει η οργάνωση ένα αξιοπρεπές όνομα και να αντιμετωπίζεται με σεβασμό από την κοινωνία.
    Μια ακόμα απορία που έχω με εσάς είναι με ποια δικαιολογία φεύγετε από το σπίτι τα ξημερώματα. Οι γυναίκες σας τι λένε; Δεν σας ρωτάνε πού πάτε στις 3 και στις 4 το πρωί; Αυτή η απορία βασανίζει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Απορούν τόσο οι λούμπεν μικροαστοί όσο και οι λούμπεν μεγαλοαστοί. Αν στείλετε προκήρυξη, λύστε μας αυτήν την απορία.
    Ελπίζω να σας βοήθησα. Για ό,τι άλλο χρειαστείτε, εδώ είμαι. Και πού είστε; Στην περίπτωση που, όντως, πιστεύετε ότι είστε επαναστάτες, να πάτε σε έναν ψυχίατρο. Ή ξεκινήστε την επανάσταση, δολοφονώντας τις μανάδες και τους πατεράδες σας. Κι αυτοί λούμπεν μικροαστοί είναι. Μετά να ανατινάξετε και τα σπίτια σας.

    πιτσιρίκος
    Υ.Γ. Αν μου χτυπήσετε το κουδούνι και μου πείτε «πιτσιρίκο, κατέβα γιατί κλέβουν το αυτοκίνητό σου», δεν θα κατέβω. Όχι, επειδή είμαι έξυπνος. Απλώς, δεν έχω αυτοκίνητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΩΣΤΟΣ ΅10.16 ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσωτερική εκκαθάριση είναι νομίζω η δολοφονία του δημοσιαγραφου.
    Όσους κατηγορεί σήμερα η "Χέστρα" είναι τα παιδιά του πρώην ισχυρού του ΠΑΣΟΚ-του παιδιού όπως τον έλεγε ο Ανδρέας- και δημιουργήματα του όπως έγραφε ο τύπος, γιατί ποιος νοιάζεται σήμερα τον τον πρώην "εραστή" Κωστόπουλο για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "ΔΩΔΕΚΑ πιστόλια, ένα περίστροφο, τρία Καλάσνικοφ και ένα ημιαυτόματο- ενδεχομένως Σκόρπιον αλλά δεν διακρίνεται η αναδιπλούμενη στην κάννη βάση του όπλου- είναι τα όπλα που περιλαμβάνονται στο βαρύ οπλοστάσιο της Σέχτας Επαναστατών. Με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του οπλοστασίου της (φωτογραφία δεξιά) η τρομοκρατική οργάνωση δείχνει ότι διαθέτει τα μέσα για να υλοποιήσει τις απειλές της. Πέρα από τη δύναμη πυρός, όμως, οι τρομοκράτες επιδεικνύουν και την ευκολία που έχουν στην εξασφάλιση του οπλισμού. "
    ------------------
    Το σχεδιο καλα κρατει και δινεται η δυνατοτητα στον κρατικο κατασταλτικο μηχανισμο να ενισχυθει περισοτερο με δαπανη του λαου μας που θα χρησιμοποιηθει κατα του λαου μας οταν θα αποφασισει να διεκδικησει αυτος ο λαος το μερτικο του στο δικαιωμα υπαρξης του.Παλια συνταγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. //-Καταδικάζεις, τζιμη, την δολοφονία; (χλωμό)
    Galia
    27 Ιουλίου 2010 11:46 μ.μ.//
    -----------------
    Κοπελιά, έτυχε να ακούω διαδικτυακά τον σκαι 100,3 (Ανεμολόγιο) και αμέσως μετά γύρω στις 5 και κάτι ώρα Ελλάδας, είπαν την έκτακτη είδηση χωρίς να αναφέρουν το όνομα του θύματος το οποίο ανακοινώθηκε αργότερα.
    Αμέσως είχα στείλει μήνυμα στον σκάι που διαβάστηκε με αφαίρεση των μπινελικίων που έγραφα κατά των δολοφόνων.
    Επίσης άστειλα σχόλιο και στο ιστολόγιο εδώ.
    Είναι άνανδρο να δολοφονείς έναν άνθρωπο που είναι άοπλος, επειδή -ως δημοσιογράφος- λέει την γνώμη του.
    Όποιος κι αν είναι αυτός, ανεξάρτητα από πολιτική/φιλοσοφική του τοποθέτηση, δεν πρέπει να δολοφονείται.
    Όποιοι κι αν λένε ότι είναι οι δολοφόνοι και όποιας πολιτικής/φιλοσοφικής τους τοποθέτησης.
    - Γκέκε φιλενάδα;;;

    Από όσα άκουσα και διάβασα από σοβαρούς και ασόβαρους σχολιαστές σε ράδια και ιστολόγια, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Χέστα Επανακλαστών είναι ένα μείγμα ατόμων του κοινού ποινικού δικαίου που κάποτε είχαν περάσει από τον ακροαριστερό λεγόμενο χώρο και τα οποία -για να εξασφαλήσουν τα προς το ζειν- το έχουν γυρίσει στις δολοφονίες και στις ένοπλες ληστείες, για δήθεν ιδεολογίες κλπ. οι οποίες γίνονται για να προσδώσουν πολιτική χροιά στις πράξεις τους έτσι ώστε να πέσουν στα μαλακά εάν και εφόσον πιαστούν, αφού πάντοτε υπάρχουν οι απαραίτητοι μαλάκες στην ελληνική αριστερά να πάνε να καταθέσουν σαν μάρτυρες υπεράσπισης.
    Η πεποίθησή μου ότι θα πιαστούν σύντομα δεν βασίζεται στις ικανότητες της αστυνομίας αλλά στο ότι εμφανίζονται να έχουν μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς τους και αυτό πάντα τιμωρείται.
    Θα κάνουν κάποιο χοντρό λάθος και θα πηγαίνουν μετά ένας ένας να παραδίδονται στην ΓΑΔΑ !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. galia

    "Mιλάμε για λουτρό αίματος που προκαλεί αναγούλα και αποστροφή σε κάθε σοβαρό επαγγελματία"

    Και πως γνωρίζεις εσύ πως δρα ένας "σοβαρός" επαγγελματίας δολοφόνος;
    Έχεις πάρει μαθήματα στο Ισραήλ;

    "Και κρίνοντας από την ασχετοσύνη τους, θα έλεγα ότι δεν ήταν μόνο τρεις αλλά τουλάχιστον οι διπλάσιοι στην ευρύτερη σκηνή του εγκλήματος"

    Πολλά ξέρεις εσύ. Δεν παραδίδεις και κανένα σεμινάριο για το πως μπορεί να εκτελεστεί ένας στόχος με ελάχιστο κόστος και συμμετοχή;

    Με την ευκαιρία. Σε προηγούμενη ανάρτηση στις 12 Ιουλίου είχες πει θυμωμένη ότι θα κάνεις ένα μήνα για να ξαναμπείς στο ιστολόγιο, δηλαδή στις 12 Αυγούστου!
    Τι έγινε, σου λείψαμε; Ή βαρέθηκες να χρησιμοποιείς τα άλλα σου ψευδώνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.51
    -----
    Εισαι φοβερος! Εχεις πιασει ολο το
    πλανο! Εγω σου δινω συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ισως η μεγαλυτερη τιμωρια για αυτους τους ψευτοεπαναστατες ειναι να μην τους παρουμε σοβαρα
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο (απο εχθες το βραδι στην Αθηνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.