29/7/10

Yπάρχει και αυτή η άποψη!

21 σχόλια:

  1. Τί ἀνέκδοτο εἶναι τοῦτο;
    Τί εἶναι ἡ ΚΡΥΠΤΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λυπάμαι το γουρουνάκι !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κρυπτεια ηταν ενα ειδος συμβολαιου θανατου που εκαναν στην αρχαια Σπαρτη με σκοπο να ξεκανουν τους εσωτερικους εχθρους του πολιτευματος τους, η αυτους που θεωρουσαν ως τετοιους.Κατι σαν τις μετεπειτα Ρωμαϊκες προγραφες μονο που στην περιπτωση της Σπαρτης τα ονοματα των υπο εκτελεση ατομων δεν δημοσιευοταν.Οι αποφασεις για καποια κρυπτεια ελαμβανοντο στα κρυφα την νυχτα σε συγκεκριμενες τοποθεσιες η ακομα και σε σπιτια εξ ου και το ονομα κρυπτεια. Υπηρχε δηλαδη κατι το συνωμοτικο στην ολη διαδικασια.Κρυπτεια εκαναν για λογους εκπαιδευσης και οι εφηβοι της Σπαρτης με θυματα τους ειλωτες.Για να καταλαβουμε οτι δεν ηταν ολα ροδινα στην Ελληνικη αρχαιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. skal,

    στο ποστ :
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/search?updated-max=2010-07-26T10%3A24%3A00%2B03%3A00&max-results=50

    με ημερομηνία 25/7/2010 και θέμα το θάνατο του Παύλου Βρέλλη ,
    είχα αναρτήσει το πρώτο σχόλιο :

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7433980476685836622&postID=7325294126380805673&isPopup=true

    που έλεγε :

    "Καυκάσιε ,

    θα το δείξεις αυτό που έγινε στο βοτανικό ή είναι προβοκατόρικο ;

    πάτησε εδώ να δεις το βίντεο"

    o Kαυκάσιος όμως δε του έδωσε την ανάλογη σημασία ακολουθώντας τη γραμμή που έχει χαράξει η κυβέρνηση για όλα τα ΜΜΕ και τις ειδήσεις που βγαίνουν μέσα από αυτά .

    Είναι φανερό ότι έχεις βάλει τον αυτόματο πιλότο και δεν είναι δικαιολογία το ότι έλειπες το Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΗ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω λυπαμαι που τα λεφτα μας γινονται τζαμια για να ικανοοιησουν"ανθρωπους" οι οποιοι δεν εχουν υπηκοοτητα και δεν προσφερουν στη χωρα.αντι να κανουν σχολεια στην βορειο ηπειρο και στο μοναστηρι,κανουν τζαμια στους πακιστανους με τα λεφτα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω συμφωνω με τον τζιμη λυπαμαι το γουρουνακι,ελπιζω το υπολοιπο να φαγωθηκε με καλο κοκκινο κρασι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πράξη είναι έως αστεία.

    Δε συνιστά αντίσταση η πράξη αυτή όπως δε συνιστούν καθαρεύουσα μερικά «θα κάμωμεν» , και «θα δείξομεν».

    Δυστυχώς κύριοι του βίντεο, οι πράξεις σας αποτελούν κακές πρεσβείες του πατριωτικού κινήματος.

    Μπορούμε να κατεβαίνουμε 10 χιλιάδες πατριώτες έξω από τη βουλή κάθε μέρα και να απαιτήσουμε την εφαρμογή του συντάγματος, ήτοι, το κωλόχαρτο με το οποίο καθαρίζουν τα οπίσθια τους οι λίγες εκατοντάδες νταβατζίδες?

    Αν δε μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δε κάνουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σωστός ο τρόπος για να μοιάσεις τον χώρο,και ωσάν μιαρός λογικά στο συγκεκριμένο μέρος δεν θα γίνει ισλαμικό τέμενος.πολύ έξυπνο και μου άρεσε.όσο για την χριστιανική εκκλησία καλά κρασιά,με το που είπε φορολογώ την περιουσία ΣΑΣ την άλλην μέρα το πρωί μοίραζε ρύζι και νερό στους λαθρομετανάστες και όπως λέει το δόγμα είμαστε όλοι παιδιά του θεού,συμμέτοχο έγινε το χριστιανικό ιερατείο με το πασοκ και όπως μας δείχνει η ιστορία η χριστιανική θρησκεία εξακολουθεί να είναι το δεκανίκι τις εκάστοτε εξουσίας.πάντως στην βουλή έχει πολλά γουρούνια,όπως του πάγκαλου της doras και άλλους πολλούς,για να μην σας κουράζω σκεφτείτε και εσύ κανέναv άλλον γουροuνοκέφαλο.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημερα διαπιστωσα ότι υπαρχουν πολλοι παρανοϊκοι σε αυτη τη χώρα... Τα σχόλια στο βίντεο αυτό είναι του ιδιου νοητικού επιπεδου και των ιδιων σχιζοφρενικών αντιληψεων με αυτών της προκηρυξης της σεχτας...απειλες μηδενισμός αντιανθρωπισμος και εμεις ελληνες ειμαστε αλλα όχι ζώα σα και σας τα 'υψηλου επιπεδου' ελληνικα σάς μαραναν. ντροπη στο μπλογκ αυτο οπως και στα Νεα που δημοσιευουν οτι τους στειλουν παρα-νοικες/παρα-κρατικες ομαδες κρυπτειοσέχτας..και σία..προσωπικα δε ξαναμπαινω σ αυτο το μπλογκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσε που στραβώθηκα για να το διαβάσω !!!
    Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά !
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ''Εγώ λυπάμαι το γουρουνάκι !!!
    τζιμης''

    ποσο γελοιος εισαι, εγω λυπαμαι εσενα ισλαμολαγνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγουρα υπερβολη...Αλλα ας υπερβαλουν και λιγο οσοι αισθανονται Ελληνες..Και ας μην φρικαρουν τοσο πολυ οι διεθνιστικοι αριστεροι καρπαζαδες.. Αλλωστε η "μοδα"του να εισαι εθνικος καρπαζας σιγα σιγα σβηνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με μια μικρή διαφορά στην φρασεολογία, το ύφος θύμιζε έντονα κάποιου είδους ακροδεξιά Σέχτα.
    Το γουρουνάκι δεν το λυπάμαι, φυσικά, αφού έτσι και αλλιώς ο προορισμός του ήταν η σούβλα, αμφιβάλλω όμως αν η κίνηση θα έχει αποτέλεσμα, πέρα από το να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για τον πατριωτικό χώρο.
    Το τζαμί μπορεί να αποτραπεί και με "Φανερεία" αρκεί να κατέβουν στο δρόμο μερικές χιλιάδες αποφασισμένων Ελλήνων και μερικές εκατοντάδες ένστολων του Π.Ν.
    Αλλά είπαμε, από τον καναπέ και με ευχολόγια και με κατουρημένα πηλίκια δεν γίνεται αγώνας. Έτσι καταλαμβάνει το κενό που υπάρχει η Κρυπτεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβατό Ημαθίας
    Ξύλο και μαχαιρώματα πιτσιρικάδων


    Σ ε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Βέροιας ένας έφηβος από το Διαβατό Ημαθίας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ ελλήνων και αλβανών νεαρών προχθές το βράδυ. Είχε βαθύ τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Δύο ακόμη έφηβοι, ένας Ελληνας και ένας Αλβανός, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο είχαν φτάσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, άλλοι δύο νέοι, οι οποίοι όμως ήταν ελαφρά τραυματισμένοι, και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αναχώρησαν.

    Ολα ξεκίνησαν από μια λογομαχία μεταξύ εφήβων- ενός Αλβανού και δύο Ελλήνων- η οποία εξελίχθηκε σε συμπλοκή με τη συμμετοχή τεσσάρων αλβανών ανδρών μεγαλύτερης ηλικίας, τουλάχιστον ένας εκ των οποίων έφερε μαχαίρι, και ορισμένων Ελλήνων μεγαλύτερης ηλικίας.

    Οπως περιέγραφαν συγγενείς ενός από τους τραυματισθέντες, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία Ελληνες ενεπλάκησαν στον καβγά «για να τους χωρίσουν». Οι ίδιοι κάνουν λόγο για «επιθετική συμπεριφορά» των Αλβανών, που είχαν εξοργιστεί από τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε ο μικρός φίλος τους εκ μέρους των δύο ελλήνων εφήβων. Αλλες μαρτυρίες μιλάνε για έντονη ρατσιστική διάθεση των εμπλεκομένων Ελλήνων. Πάντως η Αστυνομία έχει ήδη συλλάβει έναν 22χρονο Αλβανό- σύμφωνα με μια μαρτυρία, είναι συγγενής του μικρού Αλβανού- ο οποίος κατηγορείται ότι έφερε το μαχαίρι και προκάλεσε τους τραυματισμούς.

    Στον απόηχο της συμπλοκής, η μικρή κοινωνία του Διαβατού φαίνεται συγκλονισμένη, με τις απόψεις αναφορικά με το τι ακριβώς συνέβη να διίστανται. Οι συζητήσεις έχουν φουντώσει για τα αίτια της διαμάχης που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Την ίδια στιγμή έντονος προβληματισμός επικρατεί για το ζήτημα των διενέξεων που εμπεριέχουν και ρατσιστικές διαστάσεις.

    Ηδη κάποιοι θεωρούν ότι τέτοιου είδους περιστατικά αποτελούν συχνά τη θρυαλλίδα για να εκδηλωθούν φαινόμενα μισαλλοδοξίας. Πάντως οι περισσότεροι κάτοικοι συμφωνούν στο ότι οι δύο κοινότητες- ελληνική και αλβανική- συμβίωναν πάντα ειρηνικά, χωρίς να έχει παρουσιασθεί παρόμοιο περιστατικό βίας στο παρελθόν.

    Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι - όπως περιέγραψε ένας κάτοικος- χθες, μία ημέρα μετά το τραγικό περιστατικό, ένας νεαρός Αλβανός δέχθηκε επίθεση στον κεντρικό δρόμο του χωριού, από τρεις άγνωστους άνδρες οι οποίοι δεν κατάγονται από την περιοχή και φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τόσα χρόνια δεν ήξερα ότι -εκτός από τους μουσουλμάνους- χοιρινό δεν τρώνε και οι εβραίοι !!!
    Οπότε, τα ξόρκια για να μη γίνει τζαμί στο Βοτανικό, θα πιάσουν για να μη γίνει ποτέ και συναγωγή !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συχνά το αντιδραστικό δέλεαρ της εύκολου απαντήσης ειναι μέσω του πρωτογονισμόυ .ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς ολλους εμας τους Ελληναραδες, "σοβαρους", "υψηλου νοητικού επιπεδου" και γενικα υποψιασμενους κριτες των παντων, που χαλαν τα νυχια τους κανοντας "ΑΓΩΝΑ" δερνοντας το πληκτρολογιο...

    Οσο και αστοχο, προτογονο και οτιδηποτε μπορουμε να χαρακτηρισουμε την συγκεκριμενη πραξη, εγω θα κρατησω το γεγονος οτι υπηρξε φυσικη αντιδραση και οχι μονο λογια, για την αναγκη οργανωσης Λαο-θαλασσας που θα ανατρεψει το κατεστημενο και μπλααααα, μπλααααα, μπλααααα....

    Μεχρι το γουρουνι τους εκοψε η κουτρα τους, αυτο εκαναν...

    Ελπιζω ολλοι οι κατεχοντες Υψηλο IQ, κρινοντας την πραξη, θα αντιδρασουν με ποιο σωστους τροπους σε αυτα που ερχονται, οτιδηποτε εκτος το να φαρδαινει ο κολος τους στη καρεκλα του γραφειου βεβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλλο πατριωτισμός και άλλο διαφήμιση βαρβαρότητας.
    Αν οι πατριώτες στιγματιστούν για βαρβαρότητα και βία, πάει το χάσαμε το πράγμα. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ουρητήριο αλβανών η εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και η Αστυνομία κοιμάται!

    Ακόμη και την ημέρα που γιόρταζε η εκκλησία δεν δίστασαν να προκαλέσουν

    Σύμφωνα με καταγγελία της Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος, αλλοδαποί - κυρίως Αλβανοί, εν γνώσει του γεγονότος ότι επίκειται η ονομαστική εορτή του αγίου, μία μέρα πριν, με γεμάτη την εκκλησία και τον περίβολό της από πιστούς, έστελναν τα παιδιά τους να ουρήσουν... στα σκαλιά του ναού.
    Το περιστατικό αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις γυναικών της ενορίας, οι οποίες έκαναν παρατήρηση στα παιδιά, με αποτέλεσμα τρεις Αλβανίδες μητέρες να τους εκσφενδονίσουν μπουκάλια νερό, αποκαλώντας τις Ελληνίδες «πουτάνες» και να προσπαθήσουν να τις κτυπήσουν. Χαρακτηριστικό ήταν, ότι μία έγκυος Αλβανίδα σήκωσε ένα ολόκληρο καρότσι και το πέταξε πάνω στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος μπροστά στην εκκλησία, ενώ εν συνεχεία το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλες συμπατριώτισσές της με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μία Ελληνίδα, χάνοντας μάλιστα τρία δόντια.
    Οι τρεις μαινόμενες Αλβανίδες συνελήφθησαν και μηνύθηκαν από τους παρευρισκομένους. Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της επιτροπής, στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονος, οι συλληφθείσες Αλβανίδες, παρουσία των Αστυνομικών, όχι μόνον επανέλαβαν τις ύβρεις τους αλλά απείλησαν τις μηνύτριες, λέγοντας: «Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε! 3.500 Αλβανοί μένουμε εδώ!» .
    Το θλιβερό στην ιστορία αυτή, ωστόσο, είναι άλλο: Την ώρα που κατετίθεντο οι μηνύσεις και παρ΄ ότι οι γυναίκες έπρεπε να περιφρουρούνται για να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, η μία εκ των Αλβανίδων απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα.

    Κατά την αυτόφωρο διαδικασία δε, δικάστηκε και αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή μόνον η μία εκ των τριών αλλοδαπών κι αυτή μόνον με την κατηγορία της εξύβρισης. Ο εισαγγελέας δεν της απήγγειλε κατηγορίες ούτε για το καρότσι που είχε εκσφενδονίσει, ενώ άφησε εντελώς ελεύθερη την έγκυο, για την οποία εντελώς ψευδώς στο δικαστήριο, ο συνήγορος της πρώτης Γ.Κ. ανέφερε ότι μετέβη στο νοσοκομείο και απέβαλε(!). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας δεν προέβη σε καμμία ενέργεια για την τρίτη Αλβανίδα, που απέδρασε από το Α.Τ.
    Η Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος, στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει καταθέσει μήνυση και κατά του δικηγόρου Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.