9/8/09

Τουρκική ακταιωρός παρεμπόδισε καϊκι να πάει στη Ρω

Αυξημένη ετοιμότητα και ανησυχία στο ΓΕΕΘΑ για την τουρκική δραστηριότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ενώ ένα επεισόδιο παρενόχλησης ελληνικού καϊκιού που μετέφερε εφόδια στην φρουρά της Ρω από το Καστελλόριζο, δεν επιβεβαιώνεται, αλλά και δεν διαψεύδεται. Πηγή του ΓΕΕΘΑ σημείωνε ότι “Δεν υπάρχει τέτοιο περιστατικό καταγεγραμμένο στο ΕΘΚΕΠΙΧ. Δεν ξέρουμε αν συνέβη και επιλήφθηκε το Λιμενικό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκική ακταιωρός παρεμπόδισε το καϊκι να προσεγγίσει τη Ρω και ο κυβερνήτης κάλεσε σε βοήθεια το Λιμενικό το οποίο και έσπευσε για να “αναχαιτίσει” το τουρκικό σκάφος.

Το επεισόδιο, ακολούθησε εκείνο με τους Τούρκους δημοσιογράφους να συλλαμβάνονται από το Λιμενικό όταν προσέγγισαν τη Ρω για να τραβήξουν εικόνες από την δραστηριότητα της φρουράς.

Γενικά είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας “φτάχνουν κλίμα” στην δεδομένη συγκυρία και μιλάνε για “στρατό κατοχής” στα νησιά και άλλα ανάλογα.

Πηγή:http://www.defencenet.gr/
Αναδημοσίευση απο gr.altermedia.info

8 σχόλια:

  1. Ήμαρτον πια...Κάποιος με @@ να τους βάλει στη θέση τους δεν υπάρχει;
    Πόσες σφαλιάρες θα φάμε ακόμα ρε;Δεν αντέχει άλλο ο σβέρκος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι;;;; δεν ξέρουν;;;σίγουρα πηραν τηλέφωνο την αυτοκράτειρα θεοδώρα και τους εδωσε οδηγίες όπως και πριν....που είσαι ρε Μαλβίνα να φωνάξεις¨: ΕΞΩ ΡΕ Π...ΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ,Ουστ.Από την Θεσσαλονίκη Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως εγώ πήρα βίζα από το Τούρκικο προξενείο της πόλης μου για να κάνω διακοπές στην Ρώ. Έτσι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Κι εσείς άμα θέλετε να πάτε στα διαμφισβητούμενα νησάκια καλού κακού πάρτε τούρκικες βίζες να είστε ΟΚ όταν θα γίνει καμμιά νηοψία κι ο tsaba mangas mustakias θα κρύβεται στα φουστάνια του Dora και οι αρχηγοί θα περιμένουν σήμα από την πρεσβεία USA τι θα πράξουν...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη λαθος:το σωστό :Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.
    Το ούστ δεν είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερε και να σηκωθεί καμιά κυρά της Ρω, δε θα ξέρουν από πού να φύγουν τα μογγολια . Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ είναι αυτή που φυλαει ακόμα το νησάκι δεν έχει κοιμηθεί …. Τους περιμένει στη γωνιά …. Και μόλις δώσει το σύνθημα τα εγγονάκια της είναι από πίσω και περιμένουν να δώσουν … μέχρι και την τελευταία ρανιδος του αίματος τους … όπως αλλωστε ορκίστηκαν στον στρατιωτικό όρκο !!!! Εμείς εδώ στα Δωδεκάνησα το έχουμε πάρει απόφαση …. Αργά η γρήγορα θα πάρουμε τα όπλα … και όποιος θέλει ας γελάσει … γιατί εκεί στην Αθήνα μας έχετε ξεγράψει … όποιος θέλει μπορεί να έρθει να ζήσει για ένα χρόνο σε ένα νησί της Δωδεκανήσου και μετά μιλάμε !!! Οι ακρίτες που φυλανε Θερμοπύλες θέλουν τη στήριξη τον υπολοίπων που κοιμούνται ήσυχα τα βράδια ! Άλλο να μαθαίνεις από τις τν για παραβιάσεις και άλλο να τις έχεις πάνω από το κεφάλι σου καθημερινά …. έχει διαφορά μεγάλη !!!

    Εμείς είμαστε έτοιμοι για να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας ανά πάσα στιγμή ….

    Μια συμβουλή – προειδοποίηση στο ΥΠ.ΕΞ….. Πάρτε μετρά για τις προκλήσεις των
    μογγολων ο κόσμος είναι αγανακτισμένος θα ακούσετε κάποια στιγμή ότι βυθίστηκε τούρκικη ακ/ρς ότι έπεσε τούρκικο f-16 και θα τρίβετε τα μάτια σας ….και δε θα προλαβαίνετε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα …..

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεχίζουμε να δείχνουμε στους Τούρκους τα "πισινά" μας οπότε σωστά αυτοί μας δείχνουν τα "μπροστινά" τους! Μα αμάν σε αυτά τα υπουργεία Εξωτερικών καιΆμυνας δεν ξέρουν καθόλου Ιστορία? Και αν δεν ξέρουν γιατί δεν ρωτούν να μάθουν? Έχουμε ανθρώπους που ξέρουν και έχουν μελετήσει καλά τον Τούρκικο παράγοντα όπως τον Ν.Σαρρή, διάφορους που υπηρέτησαν στην ΕΥΠ με αντικείμενο την Τουρκία, τον τότε Ανθυπίλαρχο της 2ης Ιλης της 1ης Επιλαρχίας όταν παρουσιάστηκα στην Αυλώνα ΤΟ '82, Σ.Καλεντερίδη και πολλούς άλλους. Γιατί δεν τους ρωτούν? ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ εαν ήμουν ΥΠΕΞ, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ, γιατί είναι αδύνατο κάποιος/α υπουργός να τα γνωρίζει αυτά και να μην προσπαθεί να κάνει κάτι, είναι αδύνατον εκείνος ο σύμβουλος της κας υπουργό με την τόση πείρα και σοφία που έχει αποκτήσει να μην συμβουλεύει την...μαμά του.
    Μια ερώτηση για το...Γουδί πως πάνε?
    ΔΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιά ποιά μιλάμε? Γιά αυτήν που σηκώνει το τηλέφωνο και μιλώντας στον Υπερατλαντικό μας "σύμμαχο" του λέει καθημερινά: "ήμουν καλό κορίτσι και σήμερα, έτσι δεν είναι? Να το πείτε στον κ.Ομπάμα!"
    Φίλε μου το Γουδί θέλει "Πλαστήρες", Έλληνες με ψυχή, να πετάξουν με τις κλωτσιές τον Πρέσβυ των "συμμάχων" από το γραφείο τους όπως είχε κάνει εκείνος με τον Πρέσβυ της Αγγλίας που πήγε να τον απειλήσει! Αλλά από ότι φαίνεται σήμερα Πλαστήρες δεν υπάρχουν! Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.