5/8/09

Αλλαγές στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων αποφασίζει το ΚΥΣΕΑ

Συνεδριάζει αύριο εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ με αντικείμενο αλλαγές στη στρατιωτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Η διεξαγωγή των έκτακτων κρίσεων στη στρατιωτική πυραμίδα αναμένεται να επιφέρει την αντικατάσταση δύο αρχηγών στα Γενικά Επιτελεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αντικατασταθούν, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτρης Γράψας και ο αρχηγός του Στρατού, Δημήτρης Βούλγαρης. Για τη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ υποψήφιοι είναι ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο αρχηγός του Ναυτικού, αντιναύαρχος Γιώργος Καραμαλίκης.

Η είδηση για την αυριανή διεξαγωγή των κρίσεων στις ένοπλες δυνάμεις πυροδότησε φημολογίες περί παραίτησης του σημερινού αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Δημήτρη Γράψα. Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το διαψεύδουν και επικαλούνται ότι συμπληρώθηκαν τα δύο χρόνια θητείας που προβλέπει η νομοθεσία για την παραμονή του αρχηγού σε αυτή τη θέση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο αρχηγός Γράψας θα αξιοποιηθεί σε άλλη θέση από την κυβέρνηση. Ισχυρίζονται επίσης ότι ο μήνας Αύγουστος αποτελεί καλή περίοδο για μια "ομαλή μετάβαση" για τη διαδικασία της διαδοχής στην ανώτατη ιεραρχία.

Κορωναίος Πασχάλης
EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Αλλαγές στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων αποφασίζει την Πέμπτη το ΚΥΣΕΑΈκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί το μεσημέρι της Πέμπτης το ΚΥΣΕΑ, οπότε αναμένεται να ανακοινωθούν αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Με την υπουργό Εξωτερικών θα συναντηθεί νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτρης Γράψας αντικαθίσταται από τον μέχρι τώρα αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο.

Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας διαψεύδει φημολογίες ότι ο Δ.Γράψας οδηγήθηκε σε παραίτηση και υποστηρίζουν ότι συμπληρώθηκαν δύο χρόνια θητείας που προβλέπει η νομοθεσία για την παραμονή του αρχηγού σε αυτή τη θέση.

Ο αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας, αρχηγός ΑΤΑ (Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας) γίνεται αρχηγός ΓΕΑ, ενώ ο μέχρι πρότινος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος πρόκειται να αναλάβει αρχηγός ΓΕΣ.

Ο αντιπτέραρχος Ιωάννης Πατσαντάρας αναμένεται να αναλάβει αρχηγός ΑΤΑ.

Στη θέση του παραμένει, αναφέρουν πληροφορίες, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού.
ΝΕΑ

20 σχόλια:

  1. Δουλευόμαστε τώρα;Τί να έγινε;Πήγε να τους πιέσει για τα χάλια μας και τον έβγαλαν απο τη μέση;
    Σε όποια περίπτωση όμως άν αποφασίσει να γίνει κομματικό στέλεχος το έχασε το παιχνίδι..Να μιλήσει να κάνει καμία καλή δήλωση μπάς και πετάξουμε τους εφιάλτες στη θάλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ( ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ) ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάνω στη κρίση αλλάγη ΓΕΕΘΑ ποιος βλακάκος τα γράφει - παπαγαλίζει αυτά.

    Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε οπότε όλα είναι πιθανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν προτίθεται να παραιτηθεί ούτε έχει υποβάλλει παραίτηση λένε στο defence.net τώρα.Μάλλον θα δούμε αύριο τί παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΘΑΝΕ Ο Ν.ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ

    Ο Νικόλαος Μακαρέζος (1919-3 Αυγούστου 2009) ήταν επίορκος κινηματίας στρατιωτικός (ταξίαρχος πυροβολικού) και πρωτεργάτης της χούντας που με το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 συνέλαβε την τότε νόμιμη κυβέρνηση του Κανελλόπουλου και σχεδόν όλους τους πολιτικούς επιβάλλοντας στη Ελλάδα Δικτατορία, δημιουργώντας τόπους διωγμών και εξορίας αντιφρονούντων.

    Βιογραφία
    Γεννήθηκε το 1919 στην Γραβιά Παρνασσίδος της Φωκίδας. Σχολείο πήγε στο χωριό του, το γυμνάσιο το έβγαλε στη Λαμία. Το 1937 πήγε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και την τελείωσε το 1940 με τον βαθμό του ... Ανθυπολοχαγού του Α' βαρέος πυροβολικού. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του κατάρτιση στη σχολή πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο, στην αγγλική σχολή πυροβολικού στην Almaza του Καΐρου και στην αμερικάνικη σχολή πυροβολικού στο Μπάμπενχάουζεν της Γερμανίας. Εκτός αυτού σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες. Πήρε μέρος στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και έλαβε τον βαθμό του συνταγματάρχη.

    Ο ρόλος του στην Χούντα
    Μαζί με τον επίσης συνταγματάρχη Παπαδόπουλο και τον ταξίαρχο Παττακό προγραμμάτισαν το πραξικόπημα εκμεταλλευόμενοι την μεταβλητή κατάσταση της ελληνικής πολιτικής εκείνης της εποχής. Ο Μακαρέζος ήταν αντιπρόεδρος στις περισσότερες από τις επόμενες δικτατορικές κυβερνήσεις και ήταν υπεύθυνος για την οικονομία της χώρας.

    Δίκη και ποινή
    Μετά την κατάρρευση της Χούντας το 1974, ο Μακαρέζος συνελήφθη και τέθηκε σε κράτηση σε παράλιο ξενοδοχείο της Τζιάς. Μετά από ένα χρόνο περίπου, δικάστηκε για προδοσία και για την εξέγερση και καταδικάστηκε σε θάνατο. Η ποινή του μετατράπηκε όμως από τον Καραμανλή σε ισόβια φυλάκιση. Έκτισε την ποινή του σε διάφορες φυλακές για 16 χρόνια. Ο Μακαρέζος αποφυλακίστηκε το 1990, όταν η ποινή του μετατράπηκε για λόγους υγείας σε φυλάκιση κατ οίκον.
    Ο Μακαρέζος απεβίωσε στις 3 Αυγούστου 2009.

    ΠΗΓΗ:iteanet.blogspot.com

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι τα αστερια στις επωμιδες των αξιωματικων μας ειναι εξακτινα εβραικα;

    Ν. Αργεάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικα μηπως υπηρχε συγχηση πανω στη ροη της πληροφορησης

    το λεω αυτο σε σχεση και με το προηγουμενο ποστ με την "τεχνητη κριση"

    λεω

    μηπως το προβληματακι που διευθετηθηκε με ενα τηλεφωνημα ηταν

    οταν του ανακοινωσαν

    της παραιτηση του ?

    εγω εχω προβλημα με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μου ?

    πως κολαει το "εκτακτως" με το " εχει συμπληρωσει τα δυο χρονια θητειας " ?

    αλλα ειναι και η προταση περαιτερω αξιοποιησης

    *καλυτερη αυτη η φωτο
    η αλλη παραηταν διαβατηριου

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.parliament.gr/enhmerwsh/details.asp?textID=9000783

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1070701_11/02/2005_133474

    Φίλοι μου εάν αύριο βγάλουν εκτός τον Γράμψα και βάσει των λεγομένων στις 2 παραπάνω διευθύνσεις ( βλέποντας και τις τελευταίες εξελίξεις όπου ο Σάουθ Στρίμ πάει Τουρκία ) τότε η υποψίες μου γίνονται βεβαιότητα , ότι όλα έχουν προαποφασισθεί και πρίν το 2005 .
    Μέσα απο αυτές τις εξελίξεις καθίσταται φανερό και στον τελευταίο εθελοτυφλούντα ότι οι πολιτικοί μας είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και κατώτεροι των περιστάσεων.
    Το μόνο που απομένει είναι να τηρηθούν τα προσχήματα ώστε να μην κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία .
    Γι αυτό γρήγορα να περιμένουμε εμπλοκή με την Τουρκία μέσω της οποίας ταπεινωμένοι θα συρθούμε σε συμβιβασμό .

    Ο Γράμψας τον οποίο πολλοί τον εμπιστευόμαστε εάν παραιτείται για να διαχωρίσει την θέση του απο τα παραπάνω καλά το κάνει , άς διαφυλάξει όμως και την υστεροφημία του μην δεχόμενος ρόλλους κομπάρσου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την ΥΠ.ΕΞ να αλλάξετε(εξορίσετε καλύτερα) και μετά αλλάξτε τον Α/ΓΕΕΘΑ.
    Ακόμα καλύτερα να την κάνετε και οι 300(τρομάρα σας,μόνο στο νούμερο μοιάζετε με τους γνήσιους)και να μην ξαναπατήσετε Ελλάδα.Πάρτε και τους παρατρεχάμενους κομματόσκυλους που μας έχουν τσιτώσει τα νεύρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΠΩ ΧΑΡΟΥΛΕΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ!!!...........!!!!!!!!!!!

    ΕΙΔΟΜΕΝ!!
    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΣΟ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ,ΒΟΣΚΟΥΝΕ ΚΑΠΟΥ ΠΙΣΩ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΑΝΤΣΟ Η Ο ΣΑΝΤΣΟ ΠΑΝΤΣΟ?
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΤΙΚΟ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ "ΒΙΒΛΙΑ"-Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ,ΟΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΚΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ.ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΓΡΑΨΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

    Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΟ ΠΑΝΤΣΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,Ο ΠΑΝΤΣΟ ΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ, ΕΣΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΤΟΡΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΟΥΝΕ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΘΙΚΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΚΩΣΤΑΚΗΣ,ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.

    ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην βιάζεσθαι αγαπητοί φίλοι...
    Ας περιμένουμε αύριο τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ...
    ΄Αλλες πληροφορίες φέρουν πως ο Αρχηγος ΓΕΕΘΑ θα παραμείνει...
    Υπομονή μέχρι αύριο το μεσημέρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8;46 Ανώνυμε : Αυτή είναι και η διαφορά μας από τους τούρκους.Η πορεία της πολτικής τους και της διπλωματίας τους δεν εξαρτάται από πρόσωπα-όχι όσο σε εμάς ,εν πάσει περιπτώσει- και γιαυτό τα βρίσκουμε δύσκολα μαζί τους. Θέλουν μπάτσες αλλά ποιός να τις δώσει;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με όλο τον σεβασμό για τον Γέροντα Παΐσιο, εγώ πολύ αμφισβητώ τα όσα λένε (και λένε πάρα πολλά) ότι είπε κατά καιρούς για τα εθνικά μας θέματα. και το λέω αυτό, διότι ο μακαριστός δεν ασχολούνταν με πολιτικά θέματα.

    Εκτός τούτου, όμως, θα παρατηρήσω ότι σε τέτοιου είδους προφητείες εναποθέτουν τις ελπίδες τους όσοι δεν έχουν πια ελπίδες. Κι αυτό είναι κακό μήνυμα. Θυμίζει καταρρέον Βυζάντιο, ή τσαρική Ρωσία προς το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την τόση συζήτηση για τον Α/ΓΕΕΘΑ και το ΚΥΣΕΑ. Έχει δηλαδή τόση σημασία αν μείνει ο Χ ή ο Ψ στην θέση του, ή φύγει; θα αλλάξει κάτι και αν ναι, τι ακριβώς;

    Βασίλη, η ανάρτησή σου για τον Μακαρέζο εδώ, μήπως είναι ... σημειολογική; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Παγκόσμια πρωτοτυπία στις Ελληνικές ΕΔ ο στρατάρχης (Α ΓΕΕΘΑ) δεν είναι (στρατέος) πάντα όπως σε όλους τους σοβαρούς στρατούς ανά την υφήλιο, αλλά εδώ ξεχασα είναι Ελλάδα κοιτάμε να βολέψουμε τους κολλητούς μας από όλα τα σώματα Αεροπορία Ναυτικό κλπ μήπως τελικά να βάλουμε και τον αρχηγό λιμενικού ????

    Ισως καλύτερα να φέρουμε κανα δικαστικό τόσα σκάνδαλα έχουν θάψει!!!

    Η σοβαρότητα σε αυτή την χώρα έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια …!!!


    Zed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα Αργεάδη "γιατί στις επωμίδες των Ελλήνων αξιωματικών υπάρχουν εξάκτινα εβραϊκά αστέρια";Μα η απάντηση είναι απλή φίλε μου πρόκειται σαφώς για διεθνή μυστική συνωμοσία του εβραιωσιωνισμού με μόνο στόχο να πληγεί το φωτοβόλο γένος των Ελλήνων και να μην καταφέρουν τελικά οι καλοί ουράνιοι Ελ το 2011 να επιβάλουν την πανσυμπαντική ηγεμονία των Ελλήνων αλλά να νικήσουν αυτοί οι χθόνιοι και Κρόνιοι Εβραίοι!καλά τα είπα ή ξέχασα κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ζαφυρη, εγω περιμενα να μου πει κανεις οτι τις στολες τις αγοραζει ο ΕΕ απο Ελληνοεβραιο βιοτεχνη ο οποιος τις "πασσαρει" αντι για το πεντακτινο που εχουν ολοι οι στρατοι. Και γιατι δεν τις αντικαθιστουν με το Μακεδονικο αστερι;
    Εμεις, το Ισραηλ και η Αμερικη (για δες το προεδροσημο της) χρησιμοποιουμε το εξακτινο.

    Ἀργεάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ......
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΦΤΑΙΝΕ.......

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε Αργεάδη μην ψαρώνεις, έχω την εντύπωση οτι σε αυτό το ιστολόγιο κάποιοι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα που θίγεις... Η σύγχυσή τους είναι εμφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.