29/4/10

Η απεχθής υποκρισία των Γερμανών


του Δελαστίκ
Kαλπάζει ο υστερικός ανθελληνισμός στη Γερμανία, καθώς διαδίδονται σε όλο και ευρύτερα τμήματα του πληθυσμού της χώρας αυτής ρατσιστικά στερεότυπα εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδας. Ραγδαία αυξάνεται επίσης σε όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας ο αντιγερμανισμός σε πολιτική βάση, οδηγώντας παράλληλα σε αναβίωση των πανευρωπαϊκών στερεοτύπων ταύτισης των Γερμανών με τον ολοκληρωτισμό. Εξήντα πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τη λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου έρχονται απροσδόκητα εκ νέου στην επιφάνεια όλα τα σύνδρομα της Κατοχής και των εγκλημάτων των Γερμανών ναζί εναντίον των Ελλήνων. Νέες γενιές έρχονται σε επαφή με πρωτόγνωρα αντιγερμανικά αισθήματα που όλοι νομίζαμε ότι ανήκουν ανεπιστρεπτί στο μακρινό, θλιβερό παρελθόν.

Είναι να απορεί κανείς αν ο πολιτικός στραβισμός των «λογιστών» που κυβερνούν στο Βερολίνο τους επιτρέπει να δουν τις διαστάσεις του εγκλήματος που διαπράττουν εναντίον του γερμανικού έθνους με την πολιτική που ακολουθούν. Εκτός πια και αν η διαβόητη γερμανική αλαζονεία τούς κάνει να αδιαφορούν για τις συνέπειες της γραμμής τους στους άλλους Ευρωπαίους.
Πέρα από τις οικονομικές και γεωπολιτικές επιδιώξεις της κυβέρνησης Μέρκελ, για τις οποίες έχουμε μιλήσει πολλές φορές, εκπλήσσει η απερίγραπτη υποκρισία που κυριαρχεί στην εσωτερική συζήτηση στη Γερμανία γύρω από το ελληνικό ζήτημα. Λυσσώδης είναι η προσπάθεια να απαγορευθεί στην κυβέρνηση Μέρκελ να χορηγήσει δάνειο στην Ελλάδα με τοκογλυφικό σχεδόν επιτόκιο στη βάση της νομικίστικης ερμηνείας ότι δήθεν αυτό συνιστά χαριστική «διάσωση» της Ελλάδας, πράγμα που απαγορεύεται από τη συνθήκη της Ευρωζώνης. «Προσκρούει η βοήθεια στις ευρωπαϊκές συνθήκες;» αναρωτιόταν π.χ. το περιοδικό «Σπίγκελ» στη λεζάντα της φωτογραφίας του Γ. Παπανδρέου κατά το δραματικό διάγγελμα υπαγωγής της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Θα μπορούσε ίσως κανείς να το αποδώσει αυτό σε νομικό σχολαστικισμό των Γερμανών, στη γνωστή τυπολατρεία και πειθαρχία τους σε κάθε αρχή και εξουσία, αν ήθελε να τους κρίνει καλοπροαίρετα.
Κατάπληκτος όμως διαπιστώνει ότι οι ίδιοι οι υποτιθέμενοι «τυπολάτρες» που αναζητούν με πάθος τη νομικίστικη ερμηνεία, η οποία είναι και νομικά έωλη, δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να προτείνουν με ακόμη μεγαλύτερο πάθος την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ως πολιτική άποψη αυτή η εκδίωξη της χώρας μας από το ευρώ μπορεί να είναι σεβαστή ή γελοία, αναλόγως των πολιτικών θέσεων αυτού που την ακούει. Και στη Γερμανία, άλλωστε, όταν ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των ακροδεξιών χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Χανς - Πέτερ Φρίντριχ έκανε την πρόταση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Πρασίνων Γίργκεν Τριτίν τη χαρακτήρισε με άκρα περιφρόνηση ως... «εντελώς γκαγκά»!
Το πρόβλημα δεν έγκειται στο αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με την απαίτηση αποπομπής της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η θέση είναι κραυγαλέα, ολοκληρωτικά παράνομη, γιατί οι συνθήκες της Ευρωζώνης και της ΕΕ δεν δίνουν κανένα απολύτως δικαίωμα σε κανέναν και δεν προβλέπουν καμία απολύτως δυνατότητα ή διαδικασία αποβολής χώρας - μέλους της Ευρωζώνης!

Εντελώς υποκριτική, επομένως, η «νομολαγνεία» των Γερμανών. Φανατική υπεράσπιση των συνθηκών της ΕΕ, όταν νομίζουν ότι έστω και τραβώντας τες από τα μαλλιά θα μπορούσαν να ερμηνευθούν εναντίον της Ελλάδας. Πλήρης περιφρόνηση όμως των ίδιων συνθηκών με τον πιο κραυγαλέο τρόπο, όταν τόσο το γράμμα τους όσο και το πνεύμα τους απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε ιδέα εκδίωξης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ. Είναι εξόφθαλμο ότι εδώ απλώς αναζητούνται προσχήματα για να υποστηριχθούν πολιτικοί στόχοι και τίποτα παραπάνω. Ολα τα υπόλοιπα, όλες αυτές οι προσφυγές Γερμανών προφεσόρων στα δικαστήρια για να κριθεί... «παράνομο» το ενδεχόμενο δάνειο του Βερολίνου προς την Αθήνα κ.λπ. δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από στοιχεία του πολιτικού θεάτρου που παίζεται με θύμα τη χώρα μας.

Αλληλεγγύη «Να δανειστεί με 1% και η Ελλάδα»

Εκστρατεία αλληλεγγύης προς τη χώρα μας ξεκίνησε η γαλλική εφημερίδα «Ουμανιτέ», ιστορική εφημερίδα της κομμουνιστικής Αριστεράς, τονίζοντας ότι όλοι οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι απειλούνται με παρόμοια μέτρα εξοντωτικής λιτότητας. «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει χορηγήσει στις τράπεζες κολοσσιαία δάνεια με επιτόκιο 1%, τα οποία αυτές ξαναδανείζουν με επιτόκια από 4% έως 8%. Πρέπει και η Ελλάδα να επωφεληθεί από ένα επιτόκιο που δεν ξεπερνά το 1%» υποστηρίζει η εφημερίδα. Την ίδια ώρα όμως, όπως αποκαλύπτει η ιταλική «Ρεπούμπλικα», οι ηγέτες της ΕΕ κινούνται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση και ετοιμάζουν τη συγκρότηση ομάδας τεχνοκρατών με στόχο την αναθεώρηση της συνθήκης του Μάαστριχ επί το... αυστηρότερον!

12 σχόλια:

  1. Διαβάζω με ενδιαφέρον:

    "είναι να απορεί κανείς αν ο πολιτικός
    στραβισμός των «λογιστών» που κυβερνούν στο Βερολίνο τους επιτρέπει να δουν τις διαστάσεις του εγκλήματος που διαπράττουν εναντίον του γερμανικού έθνους με την πολιτική που ακολουθούν.
    Εκτός πια και αν η διαβόητη γερμανική αλαζονεία τούς κάνει να αδιαφορούν για τις συνέπειες της γραμμής τους στους άλλους Ευρωπαίους"

    Γιατί είναι να απορεί κανείς;
    Οι "λογιστές" που κυβερνούν το Βερολίνο υπακούουν στους χρηματοδότες τους.

    Και εδώ και λίγα χρόνια οι χρηματοδότες της Deutsche Bank
    είναι ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ:

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5064058.stm

    (Διαβάστε και για τον Alexander Theocharides, τον Πρόεδρο της πρώτης Ισλαμικής Τράπεζας στην Ελβετία)

    http://www.db.com/presse/en/content/press_releases_2010_4906.htm

    http://www.eiris.org/files/research%20publications/islamicfinance04.pdf

    http://www.islamicfinance.de/?q=node/1035


    Θέλετε και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στα οποία επενδύονται ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ;

    Citibank, AIG, HSBC και η γνωστή και λατρεμένη των Ελλήνων Πολιτικών,

    Goldman Sachs.

    Να γιατί η Γερμανία "αρνείται" να μας βοηθήσει, να γιατί ξεπουλάμε σε άραβες, να γιατί λατρεύουμε και προσκυνούμε Ερντογάν, γιατί η πρεμούρα για το λαθρονομοσχέδιο...
    Όλα ένα στημένο έργο, με συνεργάτες και πρωταγωνιστές,
    τη γνωστή αραβόφιλη-οικογένεια
    και θύματα όλους εμάς και την -αιωνία της η Μνήμη- Ελλάδα


    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λαοί δεν αλλάζουν σχεδόν ΠΟΤΕ!!ή αλλάζουν τόσο αργά που η αλλαγη τους είναι απαρατήρητη.
    Αλλάζουν οι συνθήκες και αφήνουν την εντύπωση ότι αλλάζουν οι λαοί, αλλά είναι μεγάλη ιστορική τύφλωση.!

    Αυτα λέει ο μεγάλος ιστορικός Μπρωντέλ, ο οποίος έχει μελετήσει τη Μεσόγειο, αυτό το μέρος που διαδραματίστηκε το μεγάλο θέατρο της ανθρωπότητα απο την προϊστορία μέχρι που πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειχα πει σε ανυποπτο χρονο πριν απο μηνες οτι αυτη η ανθελληνικη προπαγανδα των Γερμανων δεν φαινεται να ειναι τοσο απλη, αλλα προσπαθει να διαμορφωσει και να καθιερωσει συγκεκριμενα αρνητικα στερεοτυπα για τους Ελληνες. Επισης θυμιζει ανησυχητικα την δαιμονοποιηση των Σερβων κατα τον πολεμο της Γιουγκοσλαβιας. Ελπιζω να μην αποδειχτει οτι υπαρχουν και αλλα κοινα μεταξυ των δυο περιπτωσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως ξεχναμε οτι οι μονοι που φταινε και πρεπει να πληρωσουν οι κλεφτες του πολιτικοθρησκευτικου κατεστημενου της χωρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ/Η Ο/Η GALIA!

    ΤΡΙΣΣΟΝ

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.lefigaro.fr/tauxetdevises/2010/04/29/04004-20100429ARTFIG00573-comment-france-et-allemagne-profitent-de-la-crise-grecque-.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tα 135 δισ ευρώπουλα πεταμένα σ’ ένα βαρέλι δίχως πάτο όπως είναι σήμερα η Ελλάδα με άθιχτη την κλεπτοκρατική Αλήτ και με αμερικάνικη διακυβέρνηση δεν βοηθούν τον ευρωπαϊκό δρόμο καμμιάς χώρας, ούτε ενθουσιάζουν την Μέρκελ και τους συμπατριώτες της που αφρίζουν… ))
    http://neotera.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος φίλος του Μίκη Θεοδωράκη σε τηλεφωνική του συνέντευξη εδώ σε ένα τοπικό κανάλι (Flash tv) στην Κοζάνη ανέφερε ότι οι Κινέζοι μας προσφέρουν ολοκληρωτική κάλυψη του δημόσιου χρέους, όπως το ίδιο κάνουν και οι Άραβες και οι Ρώσοι, έχει ακούσει κανένας από εσάς κάτι ανάλογο? Όποιος γνωρίζει ας αναφέρει
    Ανδρέας Κοζάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Aνώνυμος 10:18 29 Απρ 2010

    http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4438

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...αν έχουμε πετύχει τα προαναφερθέντα θα μπορέσουμε στην κρίσιμη ώρα 0 να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας(όχι της κ. Ρεπούση σε άλλα αναεφέρομαι...σε διαχρονικά και αόρατα βιβλία) πόσο "τρελοί" είμαστε, πως δεν υπολογίζουμε κανέναν θάνατο γιατί δεν αξίζει να ζεις αν δεν είσαι ελεύθερος! Ελεύθερος πνευματικά, ελεύθερος σωματικά, ελεύθερος εδαφικά, ελεύθερος οικονομικά, ελεύθερος πολιτικά....

    Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ!

    Με το αίμα μου θα γράψω ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σ αγαπώ
    Με το αίμα μου θα γράψω πατρίδα σε αγαπώ
    Με το αίμα μου θα γράψω 5η φάλλαγα ξέρω ότι είσαι εδώ
    Με το αίμα μου θα γράψω τον ύμνο τον εθνικό
    Για την ώρα 0 προετοιμάζομαι και καρτερώ

    Εθνικιστής δεν είμαι ούτε αναρχικός
    Είμαι ένας Έλληνας δημοκρατικός
    Όλα τα ξεπουλήσανε! Οικονομία, εδάφη, ύδατα, αέρα, Αξίες, Ιστορία και Ιδανικά
    Δεν θέλω τα παιδιά μου να γεννηθούν με τα μάτια να κοιτάνε χαμηλά

    Όλα τα ξεπουλήσανε οι κύριοι αυτοί
    Φτάνει πια η κατρακύλα χωρίς καν να έχουν ούτε λίγη ντροπή
    Κάθε μέρα στο φωνάζω κύριε εξουσιαστή αλλά δεν με ακούς
    Με το κουστουμάκι σου και το χαμόγελο σου βαρέθηκα πια τον εμπαιγμό
    Βαρέθηκα πια
    μου έρχεται τάση προς εμετό

    Από το Καστελόριζο μέχρι τον Έβρο έχετε απλωθεί
    Τα σαπρόφυτα και η δυσωδία σας αυτή
    Την σκούπα ταπεινά αρπάζω,
    βαρέθηκα πια τον φραπέ
    Ώρα για ξεκαθάρισμα σκέφτομαι και προχωρώ
    Ήρθε η ώρα οι ψεύτες, οι κλέφτες, τα σαπρόφυτα να πληρώσουν το λογαριασμό

    Στην Εγνατία και στο Σύνταγμα κατεβαίνω
    σαν νέος τρελός φωνάζω
    αλλά εσύ δεν με καταλαβαίνεις
    συνεχίζεις κύριε εξουσιαστή
    απορείς με μένα και σαν νέος Λουδοβίκος ειρωνικά χαμογελάς
    Αναλαμβάνεις τη πολιτική ευθύνη μου λες και νιώθεις ασφαλής
    Οι κυρίες επί των τιμών σε χειροκροτούν
    ακάθεκτος προχωράς
    Όλα συνεχίζεις να τα ξεπουλάς τίποτα δεν άφησες δεν είναι ώρα για περικοπές
    "Θυσίες" σκέφτεσαι "ας κάνουν μόνο οι μ@@@ στις γειτονιές"

    Αλληλοσυγχαίρεστε τα σαπρόφυτα όλα μαζί
    Ακάθεκτοι συνεχίζετε τον εμπαιγμό
    Ξανακατεβαίνω, σου φωνάζω αλλά εσύ ειρωνικά, άνετος χαμογελάς
    Αρπάζω τη γκυλοτίνα και ξανακατεβαίνω μαζί με άλλους τρελούς
    Φωνάζουμε όλοι μαζί δυνατά
    Μας κοιτάς και αποφασίζεις να ρωτήσεις:
    "Τι λέτε εσείς εκεί?"
    Η απάντηση...
    "ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!"

    Για να μην παρεξηγηθώ ο όρος "εξουσιαστής" αντιπροσωπεύει γενικά την πολιτική που έχουν εφαρμόσει και εφαρμόζουν όλοι οι κυβερνώντες μηδενός εξαιρουμένου από όποιο κόμμα και αν προέρχονται. Συγνώμη γι αυτό το πολύ μέτριο ποίημα της στιγμής...άλλωστε ποτέ δεν είχα ιδιαίτερες ποιητικές τάσεις. Πάντα στο Λύκειο ήμουν πιο πολύ της βιολογίας και της χημείας.

    Γιώργος, ένας "ρομαντικός" φοιτητής Γεωπονίας που ακόμα ελπίζει, Θεσσαλονίκη

    ΥΓ 1: Δυο βίντεο για την όμορφη πατρίδα μας.
    http://www.youtube.com/watch?v=wpy7HqrV5rc&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=Wiy_cqyEnAs&feature=related

    ΥΓ 2: Δεν πληρώνω! Οι προδότες στο Γουδί!
    Έτσι κατάντησαν τη πατρίδα μας αυτοί οι κύριοι και η δράση τους φαίρνει αντίδραση.Αυτή τη φορά δεν θα τους σώσει καμία μονάδα ΜΑΤ..τους κλέφτες, τους ψεύτες, τα σαπρόφυτα δεν πρέπει να τα προστατεύουν τα ΜΑΤ!
    http://www.youtube.com/watch?v=u4gEAA5cwyg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Γερμανοί δεν αλλάζουν ποτέ. Αχώνευτοι άνθρωποι μια ζωή. Τα μόνα καλά που έχουν είναι η πειθαρχία, οι αυτοκινητοβιομηχανίες, τα λουκάνικα και οι μπύρες. Κοιτάξτε την Μέρκελ όταν μιλάει...λες και βλέπεις τον Χίτλερ στη θηλυκή του έκδοση.
    Λοιπόν! Προχωράμε σε αντίποινα άμεσα:

    1) Τέρμα οι γερμανικές μπύρες.Τέρμα τα γερμανικά λουκάνικα και γενικώς πάσης φύσεως αλλαντικά. Για τους φοιτητές τέρμα τα γερμανικά πανεπιστήμια στο πλαίσιο των ανταλλαγών του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus.
    2) Τέρμα τα γερμανικά αυτοκίνητα.
    3) Από εδώ και πέρα η ξένη γλώσσα που θα μαθαίνουμε θα ναι γαλλικά, τέρμα τα γερμανικά.
    4) Το πιο επώδυνο μέτρο για κάποιους...τέρμα το καμάκι σε γερμανίδες τουρίστριες! Αντισταθείτε! Προτιμάτε πρωτίστως Ελληνίδες και δευτερευόντως Γαλλίδες τουρίστριες του Νότου!

    Ζήτω η τρέλα! Να το ρίξουμε λίγο στη παλαβή αλλιώς δεν θα επιβιώσουμε για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Δεν μας φοβίζει κανένας και τίποτα. Ούτε Μέρκελ, ούτε ΔΝΤ, ούτε κανένας τύρανος επί της γης. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Συνεχίζουμε να πολεμάμε, τίποτα δεν χάθηκε και είμαστε όλοι εδώ. Όποιος δεν ελπίζει, δεν παλεύει, δεν επιμένει(μέχρι αηδίας) δεν είναι άξιος να λέγεται απόγονος του Κολοκοτρώνη και άλλων πολλών "τρελών" που κατά καιρούς έβγαλε αυτό το φρενοκομείο. Οι "τρελοί" πολεμάνε(σε όλα τα επίπεδα) και οι "λογικοί" κυβερνάνε. Πάντα έτσι ήταν και πάντα κάπως έτσι θα ναι. Αυτές είναι πάντα οι συνθήκες και πρέπει πάντα να προσαρμοζόμαστε και να το πολεμάμε από μέσα. Όταν έρθει η κρίσιμη ώρα 0 για την ύπαρξη ενός Έθνους απ' έξω...όσοι "τρελοί" προσέλθετε! Βιβλία..πολλά βιβλία..χιλιάδες βιβλία..γνώση γνώση γνώση...διατήρηση και προσαρμογή αξιών(όσο πρέπει...ούτε λίγο, ούτε πολύ και με τον κύριο πυρήνα αξιών να διατηρείται ως έχει εδώ και χιλιάδες χρόνια). Μόνο τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΚΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥΣ.

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΥΣ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΓΕΝΙΑ ΧΑΜΕΝΗ.
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ....ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ.

    ΣΕΝΑΡΙΟ:

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ.

    ΥΦΕΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 1907 ΚΑΙ ΤΟΥ 1929.

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

    ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΕΜΠΛΟΚΗ ΡΩΣΙΑΣ - ΚΙΝΑΣ.
    ...ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΙΙΙ;;;;;;;;;

    ΦΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.