29/4/10

ΠΓΔΜ: Μάχη με μασκοφόρους που φρουρούσαν οπλοστάσιο, στα σύνορα με το Κόσοβο

Μεγάλη ποσότητα οπλισμού, η οποία ήταν κρυμμένη και καλά φυλασσόμενη, σε τοποθεσία κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο, ανακάλυψε και κατέσχεσε η αστυνομία της ΠΓΔΜ.

Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, είχαν πληροφορίες ότι σε τοποθεσία κοντά στη συνοριακή διέλευση Μπλάτσε, υπήρχε μεγάλη ποσότητα οπλισμού η οποία φυλασσόταν από ένοπλη ομάδα. Κατά την επέμβαση της αστυνομίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με μασκοφόρους ενόπλους που φυλούσαν τον παράνομο οπλισμό. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίσθηκε ένας από τους μασκοφόρους ενόπλους, ο οποίος κατέφυγε στο γειτονικό Κόσοβο. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, συνολικά δώδεκα ένοπλοι άνδρες φυλούσαν την ποσότητα οπλισμού, οι οποίοι, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, διέφυγαν.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της ΠΓΔΜ πρόσθεσε ακόμα ότι στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτόματα όπλα, όλμοι, μυδράλια, βόμβες, μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών και εκρηκτικές ύλες που χρησιμοποιούνται σε τρομοκρατικές ενέργειες.

agelioforos.gr

4 σχόλια:

  1. εμενα μου φαινεται στημενο το ολο σκηνικό......

    ...αν ειναι τοσο αφελεις μαλιστα να το στησουν ετσι για να πιέσουν την κοινη γνωμη στην Ελλαδα...τοτε ειναι πραγματικα....αμερικανακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεσα σε αυτο το χαος και με το να μας επιβουλευονται οι παντες μηπως
    τα Σκοπια ειναι το λιγοτερο επικινδυνο.Μηπως τους χρειαζομαστε
    και πρεπεινα τους πλησιασωμε περισοτερο για το αμοιβαιο μας συμφερον και δεν νομιζω οτι εχωμε κινδυνο απο αυτους.Απο αλλους κινδυνευωμε να συρικνωθουμε και οχι
    απο αυτους και διοτι ουτε την δυνατοτητα εχουν αυτοι ουτε και εντελως ξενοι μου φαινονται απο την
    δικη μας φυλη αν το θελετε και ετσι
    Ξερω οτι καποιοι ισως με ορμηξουν
    τωρα αλλα ειμαι γεννημα της Θεσσαλο
    νικης και με μεγαλυτερες ευαισθησιες ισως απο αυτους για τον
    ιδιαιτερο χωρο καταγωγης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ: Τα Σκόπια σε κατάσταση πολέμου

    # Όπλα και κοσοβάροι αντάρτες εντοπίστηκαν στα Σκόπια!
    # Σύγκρουση ανταρτών με αστυνομικές δυνάμεις και έναν νεκρό
    # Η μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων έτοιμη να εκραγεί και να σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στην Ευρώπη..

    Σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας κήρυξε ο Νίκολα Γκρούεφσκι το κρατίδιο των Σκοπίων, αναμένοντας ανά πάσα στιγμή σοβαρή στρατιωτική παρέμβαση Κοσοβάρων Αλβανών εντός του Σκοπιανού εδάφους.

    Σύμφωνα με πληροφορία ανώτατου στελέχους της κρατικής μηχανής των Σκοπίων, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού και απόλυτης ετοιμότητας ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και έχει απαγορευτεί η μετακίνηση σε όλους τους κρατικούς λειτουργούς μεσαίου και υψηλού βαθμού.

    Συγκεκριμένα, έχει απαγορευτεί ακόμη και η μετακίνηση εκτός πόλης (στα περίχωρα) της πόλης των Σκοπίων, όλων των κρατικών λειτουργών, κάθε βαθμίδας.
    Τί συνέβη όμως και η κυβέρνηση Γκρούεφσκι προχώρησε σε αυτά τα μέτρα ασφαλείας;

    Σύμφωνα με μήνυμα που στάλθηκε μέσα από το κρατίδιο των Σκοπίων και από ανώτατο στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού:

    "Στο Τανουσέμπσκι βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα, και έχουν εντοπιστεί πολλοί αντάρτες μεταφερόμενοι από το Κόσοβο. Είναι πολύ επικίνδυνα, υπάρχει περίπτωση να έρθουν ξανά στο 2001. Δεν γνωρίζουμε τίποτε, μπορεί να έχεις δίκιο (για πόλεμο). Σήμερα έγινε επείγουσα συνάντηση με τους ανωτέρους.... Μας έχουν απαγορεύσει να βγούμε από τα Σκόπια"...

    Το μήνυμα είναι σαφέστατο και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η έκρηξη. Εξάλλου, η προειδοποίηση του αμερικανού πρέσβη προς τον Νίκολα Γκρούεφσκι (πριν από 2 ημέρες) ήταν σαφής: "Κλείστε το θέμα με το όνομα"... Και όπως φαίνεται, οι ΗΠΑ βιάζονται όσο και ο Παπανδρέου, για να κλείσουν θέματα, αλλά και για να "πιέσουν" με μία πιθανή έκρηξη στην ευρύτερη περιοχή.

    Το κείμενο στα Σκοπιανά:
    "Vo Tanushevci e pronajdeno golema kolichina na oruzje ima mnogu teroristi ufrleni od kosovo postoi opasnost da se povtori 2001.Ne se znae nishto moze ti imashe pravo (za vojna).Deneska imavme ITEN SOSTANOK so GLAVNI ne znam i dali ke mozam da odam kaj roditelite.Imame zabrana za izlez od Skopje"...

    Τι συμβαίνει άραγε και όλοι βιάζονται για να οριστικοποιήσουν αλλαγές -που αφορούν την χώρα μας- στην περιοχή;

    Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχει υπάρχει ήδη μία σύγκρουση της αστυνομίας με ομάδα παραστρατιωτικών και υπήρξε ένας νεκρός κοσοβάρος αντάρτης. Η σύγκρουση έγινε σήμερα το πρωί και από εκείνη τη στιγμή υπάρχει μία παράξενη σιγή που αναμένεται να φέρει ριζικές και τραγικές αλλαγές, που θα επηρεάσουν και την Ελλάδα...

    Οι αμέσως επόμενες ημέρες, μυρίζουν μπαρούτι και αίμα... δυστυχώς...

    πηγη http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_795.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή την λύση-την διάλυση της ΦΥΡΟΜ που περιμένουμε και εμείς ως λαλάκες- θα την δώσουν οι σίπταροι ;;;Συνεχώς φταίνε οι "άλλοι" για όσα μας συμβαίνουν και εμείς "άδωμεν...".Καλά να πάθαίνουμε.Οι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ συμβαίνουν από το 1991 συνεχώς και όλλοι κάνουν μόκο.Κάποια στιγμή όμως οι προδότες θα πληρώσουν-αναφέρομαι στο όνομα-,ας το θυμούνται αυτό.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.