11/4/10

Δύο μέτωπα για τις φρεγάτες

Η κόντρα για το πρόγραμμα των φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού μόλις αρχίζει. Αντίπαλοι, από τη μία, οι ιδιοκτήτες του Σκαραμαγκά, ο γερμανικός όμιλος της Τhyssen Κrupp και η Αbu Dhabi Μar και από την άλλη, το ελληνογαλλικό «δίδυμο» Ναυπηγεία Ελευσίνας και DCΝS.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ μέχρι σήμερα πρόθεση της σημερινής αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν η ανάθεση των έξι φρεγατών στον γαλλικό όμιλο DCΝS, ο οποίος έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με τα ελληνικά ναυπηγεία, τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν άλλη τροπή.

Η επικείμενη- εκτός απροόπτου- εξαγορά του Σκαραμαγκά από την Αdu Dhabi Μar άνοιξε την όρεξη στην αραβική εταιρεία και στους γερμανούς συμμάχους της να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι, γεγονός που έχει προκαλέσει ήδη τις έντονες αντιδράσεις του μετώπου Ελευσίνας- DCΝS. Η μάχη για την πίτα των φρεγατών θα είναι σκληρή και άκρως ενδιαφέρουσα.
ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΓΟΡΑΣ...ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΡΑΟΥ ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥ ΑΠ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ????

    ΤΟ ΠΑΤΗΜΕ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

    ΕΨΙΛΟΝ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.