26/4/10

Σε λευκή απεργία οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε μια πρωτοφανή στάση εργασίας στα χρονικά των ενόπλων δυνάμεων οι πιλότοι της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας αντιδρούν στη μείωση κατά 35% του πτητικού επιδόματος.

Από το πρωί σε όλες τις πολεμικές μοίρες δεν εκτελείται καμία εκπαιδευτική δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο οι ιπτάμενοι που καθημερινώς προασπίζονται υπό τις πιο επικίνδυνες συνθήκες την εθνική κυριαρχία, διαμαρτύρονται για την άδικη μεταχείριση της πολιτείας.

Οι μόνες αποστολές που εκτελούνται είναι όσες άπτονται θεμάτων εθνικής ασφάλειας όπως:

-Αναχαιτίσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών

-Αεροδιακομιδές ασθενών

-Αεροπυροσβέσεις

-Έρευνα-διάσωση.

"Για οποιαδήποτε άλλη αποστολή τα αεροπλάνα θα παραμείνουν καθηλωμένα μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα", όπως δηλώνουν στο News247 αξιωματικοί της πολεμικής αεροπορίας.

Όλα άρχισαν με την ανακοίνωση του νέου φορολογικού νόμου ο οποίος καταργεί την αυτοτελή φορολόγηση του πτητικού επιδόματος και γενικότερα του επιδόματος επικινδυνότητας των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Το πτητικό επίδομα κυμαίνεται, ανάλογα με τα χρόνια προυπηρεσίας, από 1500 έως 18.000 ευρώ το χρόνο. Έτσι λοιπόν με τα νέα μέτρα, με τα οποία επέρχεται μείωση έως και 35%, ένας πιλότος μπορεί να χάσει μέχρι και 6 χιλιάδες ευρώ ετησίως!

Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους πιλότους, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί άλλη φόρμουλα ώστε να αποκατασταθεί η ανταμοιβή για τα στελέχη αυτά που καθημερινά προσφέρουν και κινδυνεύουν για την πατρίδα.

Όμως οι αεροπόροι δεν επαναπαύτηκαν στα λόγια του Υπουργού. Καθώς στις ένοπλες δυνάμεις δεν υπάρχει συνδικαλιστικός φορέας, προχώρησαν στη σημερινή μαζική λευκή απεργία.
http://www.hbnews.gr/permalink/31082.html

65 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τότε μη βγάζετε και φωτογραφίες με τις σημαίες. Είναι λίγο υποκριτικό...

    ADDTHIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΛΥΣΤΕ το ΔυΝάσΤη αρχιτοκογλύφο!
    Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
    Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
    Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
    μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
    Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

    http://enieopsifodeltio.wordpress.com
    http://apps.facebook.com/causes/61685

    http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

    http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

    http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
    http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ρε γλέντια!!!
    Η πράσινη χλαπάτσα μια χαρά το προχωρά το σχέδιο απαξίωσης.
    Μην ξεχάσετε να γράψετε τί ετοιμάζει η Τζακρή στη Μακεδονία ΜΑΣ.
    Ρε γελοίοι πολιτιτάντηδες ΟΛΩΝ των κομμάτων θα το τραβήξετε πολύ ακομα το σχοινάκι;Προσέξετε μη σας κάνουμε δώρο το σαπούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτω τα βρωμόχερά σας από τά παλικάρια μας!!
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικώς την νύφη την πληρώνουν πάντα οι αθώοι δηλαδή οι άνθρωποι που εδώ και χρόνια μοχθούν χύνοντας αίμα και ιδρώτα . ΟΙ Μ@Κ@ΚΕΣ αυτού του τόπου !
    Την ίδια ώρα που οι χρυσοκάνθαροι και οι offshore managers και οι ex- managers του κακού πλέον δημοσίου , που με την ψήφο μας και τα λεφτά μας χουζουρεύουν σε εξωτικές παραλίες και πίνουν «εις υγεία του μ@κ@κ@ »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι τοσο ζωα οι πολιτικοι που θελουν να διαλυσουν τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τα δικα τους και των κοπροσκυλων στην βουλη υπαρχει προβλημα με το συνταγμα. με των πιλοτων κανενα.

    ουτε readiness να κανουν. αφου ετσι κιαλιως ο ιδρωτας και το αιμα τους χαμενο παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό ξηράς και ναυτικό, τι θα κάνουν μετά , θα στείλουν στα στρατόπεδα τα ΜΑΤ (θα επεργούν "λευκα" και αυτοί)να τους δείρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΩΣΕΙς ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - EURO2DAY.GR

    «Εκφράζω την βαθιά απογοήτευση του ελληνικού λαού -κατ’ εντολήν του οποίου η Κυβέρνηση ασκεί την διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με το Σύνταγμα- για τη σημερινή μαζική δήλωση δήθεν ψυχολογικής αδυναμίας ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας να εκτελέσουν τα πτητικά τους καθήκοντα στις μη επιχειρησιακές πτήσεις, επειδή ήθελαν με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση της αυτοτελούς ευνοϊκής φορολόγησης του πτητικού επιδόματός τους, στο πλαίσιο της νέας συνολικής φορολογικής πολιτικής.

    Αυτό έγινε παρ’ ό,τι έχω δημόσια δηλώσει κατ’ επανάληψη την πρόθεση της Κυβέρνησης –όχι μόνο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών- να αποκαταστήσει την εισοδηματική απώλεια των ιπταμένων χωρίς να κάμπτεται η γενική αρχή της ενιαίας φορολόγησης όλων των εισοδημάτων.
    Αυτό επαναλήφθηκε μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής υποεπιτροπής, ως κοινή επιθυμία και θέση όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

    Είναι, όμως, εξαιρετικά αποθαρρυντικό να στέλνουν κάποιοι στον ελληνικό λαό το μήνυμα ότι οι Έλληνες αεροπόροι πετούν στους ουρανούς της πατρίδας όχι λόγω αίσθησης καθήκοντος, αλλά για λόγους οικονομικούς. Αυτό αδικεί τους Έλληνες πιλότους.

    Είναι εξίσου αποθαρρυντικό να στέλνουν κάποιοι στον ελληνικό λαό το μήνυμα ότι ο καθένας μπορεί να καταχράται των μέσων πίεσης που διαθέτει για συντεχνιακούς λόγους, τη στιγμή που η πατρίδα χρειάζεται μια πανεθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης.

    Αυτές οι μεθοδεύσεις δεν τιμούν το σώμα των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και τη λαμπρή παράδοση του όπλου. Εκλαμβάνω το περιστατικό αυτό ως ένα ατυχές και στιγμιαίο σφάλμα εκτίμησης που δεν αντιπροσωπεύει τα στελέχη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, πλήττει όμως την εικόνα τους, αλλά ευτυχώς όχι και την άμυνα της χώρας.

    Φταίνε πρωτίστως οι λίγοι που παρέσυραν τους πολλούς, αλλά και οι πολλοί έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης που παρασύρθηκαν από τους λίγους, οι οποίοι δεν είχαν προφανώς επίγνωση του ρόλου τους και της θέσης τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ξηλωθούν άμεσα όλοι οι Διοικητές των Μονάδων που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Ευτυχώς που τα "παιδιά" δεν πετάνε για τα λεφτά αλλά για την πατρίδα !!! Δεν πειράζει, ας πάνε και μια χρονιά τα παιδιά τους στο δημόσιο σχολείο όπως και των υπόλοιπων συναδέρφων τους. Και όλοι αυτοί που σπεύδουν να τους υποστηρίξουν, ας σκεφτούν λίγο πριν βγάλουν τις κορώνες τους. Τα αεροπλάνα δεν πετάνε μόνο επειδή κάποιος τα οδηγεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά και οι άγγελοι του Αιγαίου να τα κονομήσουν ήθελαν.
    army

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλύτερη δυσφήμηση κανένας δεν θα μπορούσε να τους κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δίκιο έχουν αυτοί που λένε ότι η κρίση είναι πρώτα ηθική!!

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοιτάξτε πώς κατάντησαν τις Ενοπλες Δυνάμεις οι κομμουνιστές. Μη μου πεί κανένας πώς αμφιβάλλει ότι οι απεργήσαντες πρόσκεινται στο Συνασπισμό, στο ΚΚΕ και -φυσικά- στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

    Αυτά συμβάινουν όταν τα συντρόφια του Μαζιώτη είναι αξιωματικοί στην ΠΑ.

    Τον Επισμηνία Παυλή τον θυμάται κανένας; Να τα συντρόφια του, γνωστοί και ως `πέμπτη φάλαγγα`.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ???
    ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕ!!!
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΉΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ !!

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩς ΟΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ !!

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Π.Α. και ο στρατός γενικότερα έχουν την αμέριστη και καθ'ολική υποστήριξή μας .
    Ο Ελληνικός λαός στέκεται στο πλάι τους.
    Επιτέλους μία μορφή αντίδρασης.
    Παλούκωμα στους κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος είπε...

    Να ξηλωθούν άμεσα όλοι οι Διοικητές των Μονάδων που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Ευτυχώς που τα "παιδιά" δεν πετάνε για τα λεφτά αλλά για την πατρίδα !!! Δεν πειράζει, ας πάνε και μια χρονιά τα παιδιά τους στο δημόσιο σχολείο όπως και των υπόλοιπων συναδέρφων τους. Και όλοι αυτοί που σπεύδουν να τους υποστηρίξουν, ας σκεφτούν λίγο πριν βγάλουν τις κορώνες τους. Τα αεροπλάνα δεν πετάνε μόνο επειδή κάποιος τα οδηγεί!!!


    Πικρες αληθειες εξω απο το στρατο τα κομματικα ...... ο στρατος ανηκει στην Ελλαδα και οχι στα κομματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι στρατιώτες μας έκαναν αυτό που έπρεπε να είχαμε κάνει όλοι μας πολύ
    πρίν.Ουσιστικά μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
    Οι πιλότοι μας δεν είναι ψιλικαντήδες να ασχολούνται απλώς με ένα επίδομα.
    Η κυβέρνηση αναιρεί και καταργεί το
    λειτούργημα τους και είναι αφελείς ή επικύνδυνοι όσοι ασπάζωνται τις δηλώσεις του Βενιζέλου.
    Κανείς πιλότος δεν θα αρνείτο απλώς να πετάξει για ένα επίδομα 300 ή 500ευρώ.
    Πιστεύω ότι όσοι ακόμα δεν έχουν πάθει μαλάκινση ή δεν έχουν υποστεί
    λοβοτομή πρέπει να σταθούν δίπλα στο
    στρατό μας.
    Οι πολιτικοί μας πούλησαν ,οι ακαδημαικοί ανακάλυψαν τον γρήγορο πλουτισμό,μόνο ο στρατός μας έμεινε.
    Ασ τους εμπιστευτούμε λοιπόν και άς σταθούμε στο πλάι τους αυτή τη δύσκολη ώρα.
    Ο υπουργός άμυνας δεν έχει το δικαίωμα να μιλά εξ'ονόματος όλων μας , πολλοί απο εμάς διαφωνούμε και με τα λεγόμενα και με τις πράξεις της κυβέρνησης.
    ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 107 οι νεκροί από το 1990

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 1990 μέχρι τον Ιούνη του 2004, σημειώθηκαν στην Πολεμική Αεροπορία 60 μείζονα αεροπορικά ατυχήματα, με 43 νεκρούς αεροπόρους, όπου εάν προστεθούν και οι 64 νεκροί του «C-130» το 1991 στο όρος Οθρυς, ο αριθμός των νεκρών φθάνει τους 107.

    Ειδικότερα ανά έτος τα ατυχήματα της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν ως εξής:

    - 2004: 2 ατυχήματα, 2 νεκροί

    - 2003: 3 ατυχήματα, κανένας νεκρός

    - 2002: 2 ατυχήματα, 2 νεκροί

    - 2001: 2 ατυχήματα, κανένας νεκρός

    - 2000: 6 ατυχήματα, 8 νεκροί

    - 1999: 4 ατυχήματα, 2 νεκροί

    - 1998: 5 ατυχήματα, 4 νεκροί

    - 1997: 5 ατυχήματα, 5 νεκροί

    - 1996: 3 ατυχήματα, 3 νεκροί

    - 1995: 5 ατυχήματα, 3 νεκροί

    - 1994: 3 ατυχήματα, 1 νεκρός

    - 1993: 4 ατυχήματα, 2 νεκροί

    - 1992: 6 ατυχήματα, 5 νεκροί

    - 1991: 6 ατυχήματα, 4 νεκροί (και 64 στο όρος Οθρυς)

    - 1990: 4 ατυχήματα, 2 νεκροί.



    αυτοι που τους κατηγορειτε για ελλειψη πατριωτισμου κοιταξτε τα μουτρα σας στον καθρεπτη.εσεις τι εχετε πραξει για την πατριδα καραγκιοζηδες του καναπε και του πληκτρολογιου??τα παραπανω ευρω που παιρνει ο πιλοτος παραπανω σας πειραξαν κοροιδα.προφανως η πατριδα χρωσταει τοσα πολλα σε εσας και τα χαριζει σε αυτους τους ''αχρηστους''.κατα τα αλλα η θητεια σας ειναι χαμενος χρονος γιατι δεν την πληρωνεστε πατριωτες της κακιας ωρας και κατηγορειτε οσους μια ζωη πρατουν το καθηκον τους και δεν νομιζω να υπαρχει αμφιβολια για αυτο.το πτητικο επιδομα το παιρνουν για καποιο πολυ συγκεκριμενο λογο.αν εσεις αδυνατειτε να τον αντιληφθειτε περαστικα σας.πατριωτης λοιπον ο ταξιτζης,ο υδραυλικος,ο μπογιατζης που δεν κοβει αποδειξη,ο γιατρος που τσεπωνει φακελακια,ο τραγουδιστης που κονομαει δεκαδες χιλιαρικα σε μια νυχτα (αυτος ειναι θεος για εσας κριαρια νεοελληνες και γεμιζετε τις πιστες για χειροκροτημα),ο ποδοσφαιριστης που κλωτσαει το τοπι,η εθνικη μας πορνοσταρ,οι βουλευτες με τις λιμουζινες και ονειδος ο πιλοτος που διεκδικει οπως ο καθε εργαζομενος τα αυτονοητα.ας δηλωσουν παραιτηση λοιπον αυριο και ας βαλουμε εσας να φυλατε τα συνορα.παθανε σοκ τα καημενα...δηλαδη δεν ξερατε οτι οι πιλοτοι ειναι εργαζομενοι= δουλευουν επι πληρωμη?εσεις μαλλον δουλευετε δωρεαν?αυτοι μονο εχουν την υποχρεωση απεναντι στην πατριδα?ε αφου ειναι ετσι χαλαλι τους τα χρηματα.τις θυσιες και τις περικοπες να τις υποστουν πρωτα ολοι οι δημοσιοι καρεκλοκενταυροι,οι 300 αχρηστοι της βουλης,και οσοι τα τσεπωνουν μαυρα και μετα ας κοψουμε και στους πιλοτους.η γυναικα του ηλιακη της εμεινε μονο το κρανος του.κανεις δεν αμφιβαλει οτι και με λιγοτερα χρηματα και χωρις πτητικο οι ΗΡΩΕΣ μας θα εκαναν το καθηκον τους.αλλα αυτο που συμβαινει ειναι κοροιδια και αχαριστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παλιοκπροσκυλα, απο την τσεπη τους δεν θελουν να κοψουν,αλλα απο τα παλλικαρια μας που αποτελουν την Ελιτ του Εθνους μας,που στην δυσκολη στιγμη αυτοι θα βγαλουν τα καστανα απο την φωτια...Ταμειο τωρα για τους πιλοτους μας απο την δικη μας συνεισφορα ολων των Ελληνων Πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα χρήματα και την λάμψη μπορούν να τα βρούν και σαν αεροσυνοδοί στην Olympic Air.Ίσως μόνο να είναι πιο δύσκολο να κατέβουν σε απεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήταν αναμενόμενο.
    Όταν άθλιοι πολιτικοί και άλλα τρισάθλια υποκείμενα κάνουν κουμάντο στο υπουργείο άμυνας, θα βλέπαμε κι αυτό.
    Ποος μίλησε με τιμητικά λόγια για τον αξιωματικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατ αρχήν, οι πιλότοι δεν αρνούνται να ασκήσουν τα καθήκοντα τους σε ότι αφορά την προστασία της πατρίδας, την έρευνα και διάσωση κλπ.
    Έπειτα, για ποιό αίσθημα ευθύνης μιλάει ο Βενιζέλος? Η Κυβέρνηση του δεν μας είπε πως "απωλέσαμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας"???
    Πού είναι το δικό του αίσθημα ευθύνης να υποβάλλει την παραίτηση του μετά από τέτοια δήλωση??

    Με το δικό αίσθημα ευθύνης , ήρθαν τουρκικά πολεμικά πλοία στην Κέα πριν λίγο καιρο??

    Με το δικό τους αίσθημα ευθύνης έχουν καταπιεί το θέμα Μακεδονία??

    Με το αίσθημα ευθύνης φέρανε το ΔΝΤ και "χάσανε" τα χρήματα που οι ασφαλισμένοι έδιναν στα ταμεία τους????

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζουμε τι κάνουν οι ιπτάμενοι, και τι αυτοθυσία χρειάζεται.

    Όσο για τα επιδόματα, αντί να κόβουν τα επιδόματα των εργαζομένων, ας κόψουν πρώτον τα δικά τους , και έπειτα ας φέρουν τα λεφτα που κλέψανε πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά κα΄νουν και απεργούν, τα λεφτά τα παίρνουν όχι για να στείλουν τα παιδία τους σε ιδιωτικά, αλλά γιατί κάθε φορά που βγαίνουν στο Αιγαίο τα παιδιά τους μπορεί να μείνουν ορφανά. Οι πολιτικοί έχουν απαξιώσει το έργο και τις θυσίες τους στο Αιγαίο όπου βλέπουν τις προσπάθιές τους να αναχαιτήσουν τους Τούρκους να θεωρούνται μάλλον σαν ενοχλητικές παρεμβάσεις στην πορίες συμφιλίωσης με τους Μογγόλους που ακολουθούν οι πολιτικάντηδές μας.

    Αν και οι αεροπόροι είναι η χειρότερη φάρα αξιωματικών στις ένοπλές δυνάμεις και όντως πολλοί κάνουν ότι μπορούν για να βάζουν όλες τις προβλεπόμενες ώρες ώστε να κονομάνε ολόκληρο το πτητικό επίδομα δεν μπορώ παρά να έρθω στην θέση τους όταν τους στερούν τη μόνη επιβράβευση για το έργο τους(το επίδομα)καθώς ηθικά τουλάχιστον τους ραπίζουν κάθε μέρα οι πολιτικοί με την υποχωρητικότητά τους στα εθνικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είμαι αξκός του ΣΞ και κατ αρχήν δεν συμφωνώ με την ενέργεια(άν έγινε έτσι) των συναδέλφων της ΠΑ. Όμως θα πρέπει να καταλάβει ό "τροφαντούλης" υπουργός, ότι Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ έχει και κάποιο όριο.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ το φέρατε σε αυτό το σημείο το πράγμα.
    Υπουργέ (έτσι δεν απευθύνεται ο Βερύκιος σε σένα υπουργέ μου;) ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.Όταν ζητάς θυσίες, να ΖΗΤΑΣ απο ΟΛΟΥΣ.....Όχι μόνο απο τους ένστολους ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ απο τα λαμόγια που διορίζεται σωρηδόν ακόμα και τώρα, τίποτα.
    Άντε λοιπόν να κόψεις πρώτα απο αυτούς που ξέρεις ,να δημεύσετε καμμιά περιουσία απο τα αδηφάγα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του πολιτικού συναφιού και μετά να απλώσετε τα χέρια σας σε αυτούς που μια ζωή δίνουν(και δεν μιλώ μόνο για τους στρατιωτικούς, μιλώ για τους εργάτες για τον λαουτζίκο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ) ΜΕ ΑΥΤΑΠΆΡΝΗΣΗ και χωρίς διαμαρτυρία.
    Οι εποχές που ξέρατε ΠΕΡΑΣΑΝΕ υπουργέ. Ξυπνήσανε τα ζώα.Και που να δείτε τι θα γίνει απο εδώ και πέρα...ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ...ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το γεγονός ότι υπερασπίζονται την πατρίδα τους δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μην έχουν φαί να φάνε ;
    Δλδ δεν το κατάλαβα όλοι εμείς εδώ μέσα δεν κάνουμε κάποιο λειτούργημα (θεωρητικά) υπέρ της πατρίδος ;
    Μη τα κάνουμε όλα οικόπεδο.
    Δλδ δεν είναι άνθρωποι αυτοί που στο φινάλε παίζουν με την ζωή τους καθημερινά και συνάπτουν χειραψίες με τον διάολο και τον θάνατο για πρωινό;
    Αν είμαστε κύριοι τόσο υπέρμαχοι της πατρίδος γιατί δεν κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι ντου στην Βουλή που όχι μόνο απο το 74 και μετά μας κλέβουν αλλά τους ψηφίζουμε για να το κάνουν .
    Ακόμα δε και τώρα που μας σουβλίζουν για εαυτούς δεν άνοιξε μύτη και εμείς οι πατριώτες δεν μιλάμε παρά μόνο σερφάρουμε στο διαδίκτυο για να γκρινιάξουμε αφενός και αφετέρου παραθέσουμε τις γνώσεις του ο καθένας δείχνοντας πως κάτι είναι.

    Καλά κάνανε και χειρότερα δεν κατάλαβα γιατί πρέπει και κερατάδες και ζημιωμένοι.
    ΚΑι για να προλάβω μερικούς δεν ανοίκω στον ΞΥΡΙΖΑ και άλλα αριστερά κόμματα, ούτε συνδικαλίστρια είμαι απλά προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν.

    Δλδ είναι σα να τους λένε ναι καλά κάνετε και μας προστατεύεται καλά κάνετε και πετάτε με ότι σας δίνουμε ή δεν σας δίνουμε αλλά σας κόβουμε και ότι παίρνετε γιατί παίρνετε πολλά εμείς όμως 16 μισθούς και όλα τα δικαιώματα .
    Ουσττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ντροπή ρε ξεφτίλες πολιτικάντηδες να μιλάτε για "αίσθημα ευθύνης" σε αυτά τα παιδιά που το μόνο λάθος που κάνουν είναι ότι δεν ρίχνουν μια στη Βουλή την ώρα που θα είστε όλοι εσεις οι γελοίοι μέσα για να γίνουν και Εθνικοί ήρωες.
    Γελοίοι έ γελοίοι...
    Με τις "οριακές αβλαβείς διελεύσεις" που θα μιλήσετε κιόλας μαμώ το κέρατό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ως έγραψα και στο ενκρυπτω,είναι ωρα πιστεύω να γίνει μια εκπαιδευτική άσκηση πάνω στην βουλή με paveway στην πρώτη ολομέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τελικά σαν λαός πρέπει να είμαστε βλάκες μεγάλου διαμετρήματος που τους έχουμε ακόμη στην κυβέρνηση αυτούς τους γελοίους.Άλλος κλέβει και άλλοι καλούνται να πληρώσουν το φαγοπότι.Συνέλληνες πρέπει κάποιος να τους δώσει να καταλάβουν ότι στο φαγοπότι αυτό δεν ήμασταν συνδαιτυμόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΜΦΥΛΙΟΣ...αυτός που εντοπίζεται ή διεξάγεται μεταξύ ομοφύλων ή ομοεθνών, που αναφέρεται ή αφορά σε μέλη κοινής φυλής.
    Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ΕΜΦΥΛΙΟ! Δημόσιοι εναντίον ιδιωτικών υπαλλήλων... ΞΥΠΝΑΤΕ... το σχέδιο είναι οργανωμένο από καιρό! ΚΟΙΝΌ ΜΕΤΩΠΟ επίθεσης εναντίον όλων των πολιτικάντηδων είναι η λύση!!! Σήμερα είναι η σειρά των Στρκών αύριο των ιδιωτικών υπαλλήλων.. έτσι είναι αυτά. Οπότε κοι Ιδιωτικοί μην χαίρεστε και πολύ .. έρχεται και η σειρά σας..... Ένας στρκός που του μένουν κάθε μήνα 230 ευρώ για αυτόν και τα δύο του παιδιά. (δόση δανείου 270 για τους κακεντρεχείς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η κίνηση αυτή είναι απολύτως δικαιολογημένη αλλά έπρεπε να κρατηθεί μυστική. Αφορά τους ιπτάμενους, τους ανωτέρους τους και την πολιτική ηγεσία.

    Η διαρροή της είδησης στα ΜΜΕ είναι άκρως επικίνδυνη γιατί δείχνει χάσμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και το στράτευμα.

    Όποιος το έκανε διέπραξε τρομακτικό σφάλμα .Αν η διαρροή έγινε από τους «απεργούς» τότε έδωσαν τροφή στους αντι-μιλιταριστές . Αν η διαρροή έγινε από το υπουργείο τότε αποδεικνύεται για μια ακόμα (βλέπε νύχτα Ιμίων) ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έχει εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις αλλά και δεν διστάζει να τις εκθέσει και να τις ταπεινώσει ακόμα για να λάβει κάποια, πρόσκαιρα, πολιτικά οφέλη. Και στις δύο περιπτώσεις η δήλωση Βενιζέλου μετέτρεψε μια δύσκολη κατάσταση σε κόντρα κυβέρνησης – στρατεύματος με ανυπολόγιστες συνέπειες .

    Πάντως όποιος και να έκανε τη διαρροή ένα είναι σίγουρο: ότι το κλίμα στο τουρκικό επιτελείο σήμερα είναι εορταστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο υποστηρίζουν τυπάκια που στασιάζουν (στην ουσία περί αυτού πρόκειται) υπέρ λουφέ, ευρώ και καβάτζας.

    Οι εγκέφαλοι είναι οι γνωστοί/άγνωστοι `συνδικαλιστές` της ΠΑ, αριστερής προέλευσης και πεμπτοφαλαγγίτες, και αυτοί που τους υποστηρίζουν και συναπεργούν μαζί τους είναι όπως είπε κάποιος που ν `αγιάσει το στόμα του, η χειρότερη φύρα κάθετος φάρα μέσα στο σώμα των Ελλήνων αξ/κών.

    Δεν πρόκειται ούτε περί Ηλιάκη ούτε περί Σιαλμά. Αμφότεροι οι συγχωρεμένοι θα δουλεύανε στην ΠΑ ακόμα και τζάμπα.

    Τούτοι δώ που `απεργούν` είναι τα κατακάθια του βαρελιού, καμμένοι, αλκοολικοί, καλοπερασάκηδες, καβάτζες, φιλοχρήματοι και με μοναδική θρησκεία στη ζωή το χρήμα.

    Τι να τους κάνουμε τέτοιους αξ/κούς, ξεφτιλίζουν τις ένοπλες δυνάμεις. Τι να τον κάνω έναν άνθρωπο που πουλάει τη μάνα του για 100 Ευρώ. ¨Αμα πουλάει τη Μάνα του για 5 20ευρα θα σεβαστεί τα μυστικά του κράτους;

    Τέλοσπάντων, σε οποιόν μάγκα δεν αρέσει η ΠΑ, να πάρει των ομματιώνε του και να γρεμοτσακιστεί να φύγει. Ας πάει στη British Airways να κάνει τα ίδια, έχει εκεί σίδερα να του φάνε τη γκλάβα.

    Στο κάτω κάτω, ανάγκη δεν τους έχουμε. Επιστήμη να πετάξεις ένα αεροπλάνο δεν είναι, και υπάρχουν εκατοντάδες πιτσιρικάδες που θα πληρώνανε απο πάνω να κάνουν τον Ιπτάμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τιμή και δόξα στο αφορολόγητο των Ελλήνων πιλότων....Ναι,αυτού του κλάδου που ετσιθελικά αρνήθηκε να πετάξει από την Κρήτη στην Κύπρο το 1974.
    Τιμή και δόξα στους 45χρονους συνταξιούχους που βγάζουν γούστα με τα λεφτά μας.

    Αλλά όπως το έξω ξαναγράψει, όταν δεν υπάρχει στιβαρή εξουσία να πάρει κεφάλια και να στείλει τον κάθε δημόσιο εκβιαστή στο σπίτι του, θα έχουμε συνεχώς εκφυλιστικά φαινόμενα.
    Ο αστυνομικός δεν θα πιάνει τον κλέφτη γιατί του μειώνουν τα λουφαδόρικα επιδόματα, ο δικαστής και ο εφοριακός θα συμπληρώνει τον μισθό του με "δωράκια", ο δάσκαλος θα σιγοντάρει τις καταλήψεις των μαθητών του εαν τυχόν απειληθούν τα κεκτημένα της ξάπλας του, ο γιατρός θα εγχειρίζει όποιον γουστάρει και σε όποια τιμή επιθυμεί κτλ κτλ κτλ

    Λυπούμαι κύριε Καλεντερίδη, και παρά τον σεβασμό που τρέφω προς το πρόσωπό σας, διαβλέπω ότι διολισθαίνει το ιστολόγιο σας σε συνειδητή υποστήριξη καθαρά συντεχνιακών αιτημάτων.

    Το λέω ξεκάθαρα κι ας ανοίξουν όλοι τα αυτιά τους να το ακούσουν καλά :

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ (ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ) ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΤΙΜΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.

    Είμαι βέβαιος ότι το 99% των σημερινών δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι σε θέση να λάβει ούτε το 60% των όσων εισπράττει από το Ελληνικό Κράτος.

    Κύριοι, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα (στον ιδιωτικό τομέα.... και όχι στην τσέπη μας πλέον)!!!!


    Ένας αγανακτισμένος φορολογούμενος πολίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΓΚΑΦΑΛΙΚΗ ΠΕΟΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ!!!!!

    ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
    ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
    ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
    ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί οι πιλότοι μας Ελληνες δεν είναι?
    Καμία εντύπωση δεν μου κανει το γεγονός.
    Η σήψη έχει φτάσει παντού...
    Παιδεία,δικαιοσύνη,εκκλησία,ένοπλες δυνάμεις
    κάπου να κρατηθουμε ρε γαμώτο μου ένας φάρος να μας δείχνει το δρόμο στις δύσκολες μερες που έρχονται...τίποτε...κανείς?
    Ακους εκεί λευκή απεργία
    ΕΜ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΑΣ!

    "Κοινός Νούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επειδή το θέμα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρό και αποτελεί όπλο στα χέρια οποιουδήποτε άσχετου με το αντικείμενο, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα ώστε τουλάχιστον όσοι διαβάζετε αυτό το forum να έχετε μια εικόνα...

    - Η κίνηση αυτή είναι απλά μια διαμαρτυρία. Δεν είναι απεργία με την ευρεία έννοια του όρου. Ο ταξιτζής απεργώντας στερεί τις υπηρεσίες του στην κοινωνία για να την αναγκάσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Ο γιατρός το ίδιο κλείνωντας τα εξωτερικά ιατρεία. Ο εργαζόμενος στην ΔΕΗ κατεβάζει τους διακόπτες, κοκ.
    Η εκπαιδευτικές (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΕΣ) πτήσεις και για μια ημέρα δεν επηρρεάζουν σε καμμία περίπτωση το αξιόμαχο και το έργο της Π.Α. Όλες οι υπόλοιπες αποστολές έγιναν και θα γίνονται κανονικά. Όπως προβλέπεται. Ανεξαρτήτως χρημάτων, μισθού, "συντεχνιών" ή οποιασδήποτε άλλης π*****άς έχει ακουστεί...
    Πετούσαμε και πετάμε για την σημαία. Μόνο γι αυτήν. Αν δεν πετούσαμε γι αυτήν απλά δεν θα κάναμε αυτή την δουλειά. Απλά δεν αντέχεις.

    - Το σημερινό ήταν η κραυγή μας. Φωνάξαμε και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. Μην ακούτε παραμύθια για επηρρεασμό του αξι'ομαχου και διάλυσης της Π.Α. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

    - Οι πολλοί (ίσως λογικά) νομίζουν ότι η σημερινή φωνή υψώθηκε επειδή χάνουμε μερικά ευρώ. Και κοιτάμε απλά την τσέπη μας. Μέγα λάθος κύριοι (και κυρίες). Σας πληροφορώ ότι αν οι περικοπές των μισθών μας (όπως όλων) περιελάμβαναν τα ψαλιδίσματα στα δώρα και κάποια επιδόματα (πλην πτητικού) δεν θα γινόταν τίποτα. Δυστυχώς όμως κανείς σας δεν μπορεί να καταλάβει τι εστί πτητικό επίδομα για εμάς. Τι αντιπροσωπεύει εκτός από το οικονομικό κομμάτι.. ΚΑι το ζήτημα δεν είναι η μείωσή του αυτή καθεαυτή αλλά η φορολόγησή του. Εξισώνεται η οδήγηση μιας Ferrari με ένα Mirage ή F-16. Γίναμε ξαφνικά υψηλά αμοιβόμενοι!!! Προνομιούχοι!!

    - Προσπαθήστε λοιπόν να καταλάβετε ότι δεν στερήσαμε τίποτα από την ελληνική κοινωνία, δεν μειώσαμε στο παραμικρό την ασφάλειά σας και όποτε χρειαστεί θα είμαστε εκεί κάνοντας αυτό που αγαπάμε ανεξαρτήτως χρημάτων.
    Αφήστε όμως να ακουστεί και εμάς η φωνή μας. Τα αεροπλάνα που βλέπετε και θαυμάζετε τα πετούν και τα συντηρούν άνθρωποι. Όχι ρομπότ. Άνθρωποι που δεν τους πειράζει ότι θα παίρνουν λιγότερα, αλλά ότι τους περνούν για μα***ες....
    Και στο κάτω κάτω τις γραφής, όπως θεωρήτε λογικό να είναι υψηλά αμοιβώμενος ένας καρδιοχειρουργός ο οποίος είναι μοναδικός στο είδος του και σώζει ζωές, ας είμαστε απλά ΕΠΑΡΚΩΣ αμοιβόμενοι όλοι εμείς που κάνουμε αυτή την "δουλειά" . Επιτρέψτε μου να την θεωρώ λειτούργημα...
    Να πάρει η ευχή το διαφορετικό, το επικίνδυνο και το ιδιαίτερο πρέπει και να αναγνωρίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. προς Ανώνυμο 5:07μμ
    Ωραία τα λες εκ του ασφαλούς. Πές μας τι δουλειά κάνεις να σου πούμε τις πομπές σου. Η μήπως λέγοντας "ιδιωτικό" τομέα εννοείς την αρχαιοελληνική έννοια του όρου ( ή ακόμα καλύτερα την αγγλική έννοια της ίδιας αντίστοιχης λέξης;)Γιατί αν εννοείς τα παραπάνω τότε να σου απαντήσω, ναί, έχεις δίκιο δεν μπορούμε να βγάλουμε τα ίδια λεφτά γιατί δεν έχουμε μάθει στα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις απάτες, τις τσαπατσουλιές. Εχουμε μάθει (στην Π.Α.) να δουλεύουμε με θεσμικά κείμενα, κανονισμούς και διαταγές. Αξιολογούμαστε 2 φορές τον χρόνο για την ποιότητα εργασίας μας και κινδυνεύουμε καθημερινά.
    Επίσης αφιερώσαμε τα 4 καλύτερα χρόνια της ζωής μας στην εκπαίδευση την ώρα που εσύ πιθανοτάτα έκανες καταλήψεις αντί για μάθημα ή αφισσοκολλούσες για να εξαργυρώσεις κομματική εύνοια αργότερα. Μπορώ να γράφω ώρες για τον ιδιωτικό τομέα αλλά καλύτερα να μου πείς τι δουλειά κάνεις για να σου απαντήσω κατάλληλα.
    Ενας απο΄αυτούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ "Κοινος νους"

    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ:

    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.
    ΠΡΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΖΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
    ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ.
    ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ. ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΥΜΜΕΤΑΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ.
    ΖΗΤΩ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Φίλε μου απέχω πάρα πολύ απο τις θέσεις σου

    Στην πραγματικότητα τις θεωρώ το ίδιο "δεινοσαυρικές" με αυτές που κατά κόρον εκφράζονται απο αρκετούς νοσταλγούς της χούντας εδω μέσα.
    θέλω να πάω μπροστά οχι πίσω

    "Κοινός Νούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατί ρε βλάκες αεροπόροι δεν γινόσασταν κλειδούχοι;
    "
    "Υπάρχει θέση στον Ο.Σ.Ε. όπου τα καθήκοντα των εργαζομένων είναι να τραβάνε ένα μοχλό ώστε η ράγες των τρένων να αλλάζουν κατεύθυνση (σίγουρα το έχετε δει σε παλιές ταινίες, γιατί τώρα πια αυτό είναι αυτοματοποιημένο).
    Αυτή η θέση, είναι επανδρωμένη από απόφοιτους του δημοτικού ...
    (αλλά δυνατά κομματόσκυλα) και παίρνουν καθαρά €4750 το μήνα.
    1) Αυτοί ήταν στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΗ για να παραπονεθούν για τους μισθούς τους;
    2) Θα τους ανακαλύψει το Δ.Ν.Τ. και να τους κόψει τον κ@@@;
    3) Σας έφτιαξα τη μέρα;"

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    "
    http://troktiko.blogspot.com/2010/04/4750.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλά πολύ ξεφτίλα τα σχόλια εδω πέρα. Καλά να πάθουμε με το ΔΝΤ τέτοιοι που είμαστε.

    Όσο για όσους βρίζουν τους πιλότους που κάνουν λευκή απεργία θα πρεπε να ντρέπονται. Οι συνολικές αποδοχές τους είναι ήδη πενιχρές και ακόμα χειρότερα για ανθρώπους που δουλεύουν χωρίς ωράριο. Πως ζητάτε από αυτούς τους ανθρώπους να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα στο Αιγαίο όταν θα ζορίζονται να πληρώσουν το προς το ζην της οικογένειας τους.

    Ντροπή πραγματικά. Ντρέπομαι που είμαι έλληνας διαβάζοντας τα σχόλια εδω πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ:

    1.ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΤΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ.

    2.ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ (ΕΝΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ).ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΔΕΚΑΕΤΙΑ 90) ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΝΟΣ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΣΙΩΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    3.ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ.

    4.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Η ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ

    ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.
    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ <> Η ΚΑΙ ΓΕΛΩΤΑ. (ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ <> Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΟ)
    ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΣΩΝ Η ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ Η ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ <>

    5. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΝΙΑΙΑ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝΙΑΙΑ ΘΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.

    ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ-ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ 5:28

    Κανε μια απλη ερευνα στο διαδικτυο για τις επιπτωσεις των πτησεων στον οργανισμο του πιλοτου, και ισως καταλαβεις ποσο ανεπιγνωστοι και αστοχοι ειναι οι υπαινιγμοι σου για "45χρονους συνταξιουχους". Επισης, προσπαθησε να κατανοησεις τον ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ χαρακτηρα του ιστολογιου. Η αναρτηση ειναι αυστηρα περιγραφικη και μαλιστα αναπαραγει αλλη πηγη. Που την ειδες την "συνειδητη υποστηριξη καθαρα συντεχνιακων αιτηματων";

    Οσον αφορα το θεμα μας:

    1000 δικαια δινω στους πιλοτους για την αγανακτηση τους προς τα μετρα της κυβερνησης. Παρ' ολα αυτα πρεπει να ομολογησω οτι δεν μου αρεσε η αντιδραση τους αυτη. Απλα δεν νομιζω οτι τους ταιριαζει να κανουν το ιδιο που κανουν π.χ. οι λιμενεργατες. Η εννοια της απεργιας δυστυχως εχει χασει τοσο πολυ την ηθικη της νομιμοποιηση στην χωρα μας, που θα επρεπε ισως να προκαλει ντροπη στους ιπταμενους μας να προσφυγουν σε αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κατάφερε ο Giorgos να το δούμε και αυτό!Ο χονδρός Τούρκογλου-Βενιζέλος(σύμφωνα με τους ανθρώπους του Giorgou) ανησυχεί για την Εθνική Αμυνα και οι νεοέλληνες σχολιαστές του Blog κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια!
    Οι πατριώτες-κομματόσκυλα του καναπέ που υπηρέτησαν στην Αθήνα-αν υπηρέτησαν,λοιδωρούν τους πιλότους!
    Ο χρόνος τελειώνει,οι βάρβαροι έρχονται και μαζί με αυτούς τα έκτακτα στρατοδικεία που θα επιβάλουν την εσχάτη των ποινών στους ενόχους για προδοσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς τους φίλους Ιπτάμενους

    Με σχόλια του τύπου "εμείς είχαμε σε 20-30 χρόνια 107 νεκρούς" υποτιμάτε πρωτίστως την δική σας νοημοσύνη και δευτερευόντως και την δική μας.
    Δηλαδή τι να πούνε και οι οικοδόμοι και οι εργαζόμενοι στον κλάδο των κατασκευών που μετράνε 20-30 νεκρούς ετησίως ? Τι να πούνε οι μεταλλωρύχοι που πεθαίνουν στα 50 τους, τι να πούνε οι ναυτεργάτες που πνίγονται σαν τα ποντίκια μέσα στα κάτεργα της Ναυπηγοεπισκευαστικής ?
    Ο κάθε ένας εργαζόμενος γνωρίζει και αποδέχεται την επικινδυνότητα του επαγγέλματος που επιλέγει.Εαν φοβάμαι ή θεωρεί υπέρμετρο το ρίσκο, πολύ απλά διαλέγει κάποιο άλλο επάγγελμα.
    Και κάτι τελευταίο, προσπαθείτε να θέσετε (λανθασμένα και εντελώς αυθαίρετα) ως δεδομένο στη συζήτηση ότι ο πατριωτισμός αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των πιλότων.Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι οι αγρότες, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι αστυνομικοί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες κτλ
    Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι πραγματικοί πατριώτες βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και όχι αποκλειστικά στις τάξεις των σωμάτων ασφαλείας, και το παράδειγμα που αναφέρθηκε πιο πάνω για την άρνηση των πιλότων να πετάξουν το 1974 στην Κύπρο αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη.Αρκετά λοιπόν με το παραμύθι ότι εσείς είσαστε οι μόνοι πατριώτες και μεις οι υπόλοιποι οι γραικίλοι.

    Όποιος φοβάται να πετάξει αεροπλάνο ας πάει καλύτερα να πετάξει αιτό, κι όποιος απαιτεί με απεργίες και εκβιασμούς να αποσπάσει αφορολόγητα επιδόματα και προνομιακή μεταχείριση για να μας κάνει τη "χάρη" να μετέχει στην άμυνα της χώρας, ας πάει στο διάολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τελικά πόσα παίρνει ένας ιπτάμενος; Μαζί με τα επιδόματα φτάνει πάνω από 2000€ το μήνα; Αν όχι κακώς το φορολογεί, αυτό που πάντως πρέπει να άλλαξει σε ολα γενικά τα σώματα ασφαλείας είναι να βγαίνουν στη σύνταξη στα 45. Μετά τα 45 ας τους πηγαίνουν σε θέσεις γραφείου και να βγαίνουν στη σύνταξη στα 60+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς ανώνυμο 9:48 μμ:
    Μαζί με το πτητικό, περίπου 3000 - 4000 € το μήνα (ανάλογα με το βαθμό). Δηλαδή τώρα, μετά τη φορολόγηση, θα παίρνει ΜΟΝΟ 2500 - 3500 €. Επίσης, τα ίδια χρήματα παίρνουν και όσοι ιπτάμενοι έχουν να πετάξουν χρόνια και απλά στελεχώνουν γραφεία. Βέβαια, αυτοί που εργάζονται στα ίδια γραφεία με αυτούς και συνήθως βγάζουν πολύ περισσότερη δουλειά, δεν παίρνουν ούτε τα μισά. Αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση, για την οποία δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανένα ιστολόγιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ ΛΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ?? .... ΦΙΛΕ ΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΑΝΕ ΕΣΥ , ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΩ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .... ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟ ΘΡΑΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΧΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ OΛYMPIAKHΣ 'Η ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ, ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΜΟΜΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΙ ΑΞΙΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑΤΑ . Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΩΤΗΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΟΥΣ ... 20 (!!!) ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 2400 ΕΥΡΩ .... ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ F-16 ΕINAI ΑΚΙΝΗΤΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πατριώτες: Νά μην πέσουμε στην παγίδα του ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.
    Οταν ένας κλάδος αντιδρα στην εξαθλίωση, τα βρωμερά ΜΜΕ και οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές μας στρέφουν εναντίον του...
    Θάρθει και η σειρά η δική μας..
    Δεν κατάλαβα: Οι πιλότοι είναι ικανοί, με τεράστιο κόστος σε ζωές, να προασπίζουν καθημερινά την Πατρίδα, αλλά δεν θέλουμε να είναι ικανοί να προασπίσουν την οικογενειακή και ατομική τους αξιοπρέπεια;
    Απο πότε είναι προνόμιο και πρέπει να κοπεί, η όποια ενίσχυση τους δόθηκε με την μορφή επιδόματος, σε ανθρώπους που εργάζονται σκληρά και άοκνα;
    Κι αν κάποιοι κλάδοι, τελείως ραγιάδικα σκύβουν το κεφάλι και υποτάσσονται μοιρολατρικά στίς επιταγές του σκυλολογιού που διέλυσε την Ελλάδα, γιατί να υποταχθούν οι μαχητές πιλότοι;
    Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί στις μαύρες μέρες που έρχονται, είναι να χαθεί κάθε αίσθημα αλληλοκατανόησης και αλληλεγγύης και να αναδυθούν τα σιχαμερά ένστικτα της αλληλοσφαγής.
    Οχι, κύριοι. Δέν θα πάρουμε από τον εμφύλιο στον οποιο θέλετε εσείς να μας ρίξετε για να καλύψετε τις ευθύνες σας και τις καταχρήσεις σας….
    Ζήτω οι Ελεύθεροι και αδούλωτοι Έλληνες Ίκαροι ..
    Στο καιάδα οι νενέκοι κυβερνήτες και τα παπαγαλάκια τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΥΠΕΘΑ έπρεπε να ντρέπεται όχι μ' αυτά που λέει μόνο, αλλά και με το κομματικό όργιο που γίνεται κυρίως στην ΠΑ από το στρατιωτικό του γραφείο. Επαναφορές στην ενέργεια και "αποκαταστάσεις" για τη διαμόρφωση της μελλοντικής ηγεσίας του όπλου, με ταυτόχρονες διώξεις μη αρεστών στο κλικάτο περιβάλλον του διευθυντή του στρατιωτικού του γραφείου εγιναν θεσμός στις κρίσεις του Μαρτίου.
    Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον καλύτερος τρόπος αντίδρασης στην απαράδεκτη λαίλαπα που έχει ενσκύψει σε βάρος του Ελληνικού Λαού και επηρρεάζει αρνητικά τα οικονομικά των πιλότων με φορολογία 40% του πτητικού που σε ετήσια βάση αποτελεί ένα βασικό μηνιαίο μισθό χρυσοκάνθαρου της εξουσίας. Αυτοί δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν με νόμιμο τρόπο όπως κάνουν όλα τα λαμόγια, που κόπτονται δείθεν για το "ηθικό" του θέματος.
    Όσον αφορά στους αυτόκλητους τιμητές της σωτηρίας της χώρας μας και ταυτόχρονα κατήγορους των πιλότων, συμφωνώ ότι τα μαχητικά αεροπλάνα για να πετάξουν δεν χρειάζονται μόνο αυτόν που τα πετάει.
    Το θέμα παλικάρια μου όμως είναι ότι όταν πέφτουν συνήθως παίρνουν μαζί τους και των πιλότο την ώρα που εμείς οι υπόλοιποι μετά την, πολλές φορές, σκληρή δουλειά μας, τα περιμένουμε να γυρίσουν ασχολούμενοι με τη φραπεδιά μας.
    Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει πλέον πισωγύρισμα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Απαιτείται άμεση απαγκιστρωση του στρατεύματος από τα πολιτικά τερτίπια που έχουν καταβαραθρώσει το αξιόμαχο και τείνουν να μετατρέψουν τις ΕΔ μας σε οσφυοκάμπτες και αδελφές του ελέους.
    Φίλοι στρατιωτικοί μην ξαναψηφίσετε τα λαμόγια και απαξιώστε όσους από την ηγεσία σας έχουν εύκαμπτη μέση.
    Οι πολιτικοί, όσο προβεβλημένοι και να είναι δεν παύουν να αποτελούνται από επαγγελματίες ψεύτες, που υποβαθμίζουν εσκεμμένα τους στρατιωτικούς γιατί τους μισούν θανάσιμα. Δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο τη στιβαρή αντίδραση.
    Μην τους αφήνετε να σας δουλεύουν.
    Απαιτείται συνεχής και επίπονος αγώνας για την τελική δικαίωση.

    ΑΕΤΟΣ
    ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. TO EΡΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πιστόν φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκεις.

    Έχει μεγάλη πλάκα¨: Ο "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" (ναι αυτοί οι "προδότες") είναι αναφανδόν υπέρ των αεροπόρων, ενώ αντίθετα πολλοί πανελληνες εδώ μέσα (και όχι μόνο εδώ μέσα) τους βρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλά ρε την παπαρια σας ξέρετε να την γράφετε στα σχόλια.Ένα όνομα δεν ξέρετε να γράφετε.Όλοι ανώνυμοι υπογράφετε.Τι στην ευχή αβαπτιστοι είσαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κορόιδο πιάστηκε ο Βενιζέλος, λίγα τους έκοψε, έπρεπε να τους κόψει περισσότερα. Αφού έχει το ατράνταχτο επιχείρημα: "Γιά τα λεφτά πετάτε με τα μαχητικά ή γιά την πατρίδα;"

    Έπρεπε να τους κόψει το μισό μισθό κι' αν έλεγαν τίποτα να τους έλεγε: "Γιά τα λεφτά πετάτε με τα μαχητικά ή γιά την πατρίδα;"

    Και γιατί όχι και όλο το μισθό; Βάσει αυτού του τρομακτικής μεγαλοφυΐας επιχειρήματος (στο οποίο πρέπει να είσαι απίστευτα ηλίθιος γιά να τσιμπήσεις), έστω και 1 ευρώ αν πληρώνονται το μήνα πάει να πει ότι πετάνε γιά τα λεφτά και όχι γιά την πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Από ότι έχω δει στο άρθρο, είτε αλήθεια, είτε ψέματα, οι πτήσεις που πρέπει να γίνουν γίνονται. Δεν υπάρχει κάτι ανήθικο. Τώρα, εάν τα αεροπλάνα δεν σηκωθούν για κάποια άσκηση στο Αιγαίο με κανένα Γάλλο, την απώλεια του κύρους της χώρας μπορεί να την αντικαταστήσει η πολιτική ηγεσία, αυτοί δεν είναι εξάλλου εκείνοι που τα κάνουν όλα σωστά και έχουν αλλάξει και τον τρόπο που η Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργεί; Βλέπε μηχανισμό στήριξης ΓΑΠ - ΔΝΤ - ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλημέρα σε όλους ,
    Ν'αγιάσει το στόμα σου ΤΑΣΣΟ τουλάχιστον κάποιοι λένε το όνομα τους και όχι το επώνυμο αν και το έχουν αναφέρει σε άλλες περιπτώσεις.
    Αλλά βλέπεις και σε αυτό το τομέα νομίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να μάθει ποιοι είναι...
    Η ανωνυμοεπωνυμία του διαδικτύου..
    Αλλά ακόμα και ανώνυμα όταν κάποιος γράφει συχνά γίνεται επώνυμος. Βλέπεις ο τρόπος και το είδος γραφής χαρακτηρίζει όσο και αν δεν υπογράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Και εμένα η εργασία μου είναι να θεραπεύω τρελούς και έχει γεμίσει ο τόπος …ιδίως γεμάτους με απάθεια που συνορεύει με την αυτοκτονία.
    Το πολίτευμα που υπέγραψαν κάποιοι με το Μάαστριχ όπως ο Σημίτης και επιμένουν είναι το χειρότερο από όλα τα υπαρκτά γνωστά .

    Η μεθόδευση όμως με το διαίρει και βασίλευε το κάνει ευκολότερο στο να επιβληθεί.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΑΣΥΔΟΣΊΑΣ

    Αριστόβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Είναι απλό το τι πρέπει να γίνει. Να απολυθούν πάραυτα όλοι οι πιλότοι. ,καπετάνιοι , στρατιωτικοί ,κλπ και να προσλάβουν οι βουλευτές όλα τα σόγια τους μέχρι έκτου βαθμού στην βουλή ,επίσης όσοι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι χάσουν την δουλειά τους,να γίνουν παπάδες, γιατί είναι οι μόνοι που χρειάζεται η χώρα, δεδομένο ότι στους μισθούς των παραπάνω δεν έγινε καμία μείωση. Εμείς οι υπόλοιποι στην λάσπη με τα σκουλήκια, εκεί είναι η θέση μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τέτοιοι λακαμαδες που είναι Καλά να πάθουν οι "αετοί" μας... Ποια είναι η Αποστόλη τους? να διαφυλάττουν την πατρίδα από τον Εχθρό ή να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους εισβάρος των Ελλήνων?

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΓΡΥΠΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    Και όχι να κατέβουν οι θρασύδειλοι σε λευκή απεργία για να συμβιβαστούν με τους κατακτητές μας και ύστερα όλα μέλι γάλα!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ??????????

    ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ? ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΟΝ "ΔΟΥΛΟ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ???

    ΑΙΣΧΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΟΝΤΑΣ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΥΛΟΣ, ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΧΤΙΛΟ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Επειδή κάποιος σχολιαστής αναφέρθηκε στο 1974, λέγοντας πως οι αεροπόροι μας αρνήθηκαν να πετάξουν στην Κύπρο, θέλω να του πω ότι δεν ήταν οι αεροπόροι εκείνοι που αρνήθηκαν να πάνε στην Κύπρο, αλλά οι τότε ηγέτες της χώρας δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Όμως παρ`όλα αυτά να θυμίσω την Επιχείρηση "ΝΙΚΗ"
    με τα σαράβαλα ΝΟΡ ΑΤΛΑΣ, που έγινε νύχτα, από αεροπόρους κατάκοπους, αφού το δεκαήμερο που προηγήθηκε πετούσαν νύχτα- μέρα καθώς έπρεπε να υλοποιηθεί η διασπορά και η μεταστάθμευση α/φών.
    Για την επιχείρηση αυτή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν το Site:
    http://koti.welho.com/msolanak
    ή να διαβάσουν το βιβλίο του κυρίου Μήτσανα (κυβερνήτης τότε σε ένα από τα α/φη που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση)με τίτλο "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ;;;;;;;;;;;;
    ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!
    ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ;;;
    ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ ...
    ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ, ΤΩΝ ΔΙ' ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.