13/4/10

ΠΓΔΜ: Η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και έθνος

«Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και μακεδονικό έθνος».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές από την ελληνική πλευρά ότι πρόθεση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ είναι να χρησιμοποιήσει την επικείμενη προεδρία της στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης για να προωθήσει τις θέσεις της στο ζήτημα της ονομασίας.

Τις αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά, μετά και τη γνωστοποίηση από τη σκοπιανή πλευρά ότι θα χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της προεδρίας της στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης ΣτΕ το όνομα Μακεδονία, σχολίασε σήμερα και ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι.

«Δυστυχώς, η αντίθεση της Ελλάδας σχετικά με τον τίτλο της ονομασίας, τον οποίο εμείς θεωρούμε ρεαλιστικό για την προεδρία της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" στο Συμβούλιο της Ευρώπης φανερώνει ότι οι πιέσεις της δεν περιορίζονται στο ζήτημα με το συνταγματικό όνομα της χώρας μας, αλλά εισέρχονται και στην απαγορευμένη ζώνη των ατομικών και εθνικών δικαιωμάτων, του αυτοπροσδιορισμού και της γλωσσικής ταυτότητας» δήλωσε ο κ. Μιλόσοσκι.

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ πρόσθεσε ότι το πρόθεμα «μακεδονική» στην προεδρία της ΠΓΔΜ στο ΣτΕ, «σχετίζεται με τα ζητήματα ταυτότητας και αποτελεί τμήμα της κληρονομιάς, του πολιτισμού και της παράδοσης της χώρας».

Χθες, ο κ. Μιλόσοσκι ανέφερε ότι η ΠΓΔΜ θα χρησιμοποιήσει την ονομασία «Μακεδονική Προεδρία 2010» στο διάστημα που η χώρα θα ασκεί την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης (το εξάμηνο Μάιος-Νοέμβριος).

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

21 σχόλια:

  1. Ρε ούστ λίγδες...σκορπιανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ!!!Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ???ΖΗΜΙΟΣΚΟΠΟΙ?????ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ???ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ.....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΤΙΚΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και μακεδονικό έθνος».

    Ο κ. Ιβάνοφ πρέπει να ξεκαθαρίσει τι από τα δύο θέλει: Να αντιμετωπίσει η Ελλάδα την πραγματικότητα, ή να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και μακεδονικό έθνος. Διότι αυτά τα δύο δεν συμπίπτουν.

    Πρέπει αυτός ο κατσίβελος να ευλογεί την τύχη του που έχει έναν γείτονα τόσο "ανεκτικό" (λέγε θλιβερά απαθή στα εθνικά του θέματα) και όχι καμμία Τουρκία ή κανένα Ισραήλ, οπότε θα τον είχε πάρει ο διάολος προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. logokrisia foul kai edo ee???katalavame to poso aneksartiti eiste kai eseis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ονομασία "Μακεδονικό" για το κράτος των Σκοπίων είναι απλώς επίδοξη ονομασία. Και όσο για το έθνος, ας μας αποδείξουν με ποιά παράδοση και ιστορία συνδέεται και από πότε χρονολογούνται αυτά.
    Η περιοχή μέχρι τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο ονομαζόταν Vardarska-επίσημη ονομασία που καταγράφτηκε στο Βουκουρέστι με την λήξη των Βαλκανικών Πολέμων. Το "Μακεδονία" για τα Σκόπια, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Τίτο στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο για λόγους στρατιωτικής διπλωματίας.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Γι΄αυτό καλό θα ήταν να λείπουν οι χαλαρότητες με τον όρο "Βορεια Μακεδονία", προκειμένου να "κουκουλωθεί" το θέμα όπως βολεύει τους Σκοπιανούς και τους υποστηρικτές τους. Οι αρμόδιοι του ΥΠΕΞ θα έπρεπε να ξέρουν τι κοστος κρύβουν αυτές οι "διευκολύνσεις" μακροπρόθεσμα και να προσέχουν. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η προπαγαντα σας δεν εχει οριο!!το ιδιο κανετε και εσεις,το ιδιο κανει και το defencenet,οπως και το strategy geopolitic!!!!κυριοι τα παραμυθια σας αλλου.....σιγουρα σε αυτοι τη χωρα που λεγετε Ελλαδα περισσευουν οι αφελεις!!!!ακομα θυμαμαι αυτα που γραφατε τοτε για τους δηθεν αγωγους...τη στρατηγικη σχεση με τη Ρωσσια...τη δηθεν αγορα τον περιφημων πλεον BMP3!!!παπαγαλακια του Καραμανλη εισασταν παντα!!!και τις πορδες του Καραμανλη τις παρουσιαζατε σαν μεγα εργο!!!!!!τωρα αλλαξατε κασετα....μιλαει με το Γρουεφσκι....αμεσως εσεις,θα πουλησει τη μακεδονια ο Παπανδρεου!!!!μιλαει με τη τουρκια αμεσως εσεις...θα πουλησει το αιγαιο ο Παπανδρεου!!!!!παει στην Κυπρο ο Παπανδρεου...αμεσως εσεις....θελει να τελειωνη με το Κυπριακο ο Παπανδρεου οπως ανεβασε το defencenet!!!!!στα προβληματα κυριοι βρισκεις λυσεις μονο με το διαλογο.....αν τα πετας κατω απο το χαλι,παλι τα βρισκεις καποια στιγμη μπροστα σου!!!αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για εσας!!!!σας βαρεθηκαμε.....δεν πιστευουμε πλεον τα παραμυθια σας!!!!ειδαμε ολοι ποσο πατριωτικο κομμα ειναι η ΝΔ!!!!δεν χρειαζετε να μας πειτε εσεις!!!!μονο που σιγουρα για καποιο σκοπο τα κανετε ολα αυτα!!!!ντροποι σας κυριοι του strategy geopolitic,ντροποι σας κυριοι του defencemet,ντροποι σας κυριε καλεντερηδη που φιλοξενειτε τετοιες αποψεις!!!!!ψαχνετε ολοι σας για αφελεις Ελληνες!!!!!προς το παρον βγαλτε τα λεφτα σας εξω απο την Ελλαδα για να μην πληρωσετε 1 ευρω φορο!!!!!και μετα ελατε εδω να γραφετε για δηθεν πατριωτισμο!!!!ο κ.Παπανδρεου θα γραψει ιστορια ειτε σας αρεσει ειτε οχι!!!βεβαια εσεις και οι εργοδοτες σας θα χασετε πολλα,παρα πολλα...γιατι ο κοσμος ξυπνησε πλεον!!!!!!και τα παπαγαλακια στα δικα σας φορουμ αλλα και αλλου...τα βλεπει και γελαει!!!!!βεβαια αφελεις υπαρχουν.....μην τα παρατατε!!!!!συνεχιστε την πολλη αστεια σας ενημερωσει!!!!!ντεπομαι μονο για τον κ.Καλεντερηδη...γιατι γενικα εμεις οι ποντιοι Ελληνες ειμαστε περηφανος λαος!!!!και πραγματικη πατριωτες!!!!!!χωρις να εχουμε καμια απαιτησει απο την πατριδα μας!!!!!!αυτος ειναι πραγματικος πατριωτισμος!!!!!!να αγαπας την πατριδα σου,χωρις ανταλαγμα,χωρις καποιον πονηρο σκοπο!!!!!!οτι ακριβως δεν κανετε εσεις ολοι!!!!!δημιουργητε ανασφαλεια στο κοσμο,κανοντας την τριχα τριχια!!!!!φουσκονετε και ξεφουσκονετε της δηθεν ειδησεις σας,αναλογα με το πως θελετε να τα παρουσιασετε!!!!!και ολοι αυτοι τη προπαγαντα σας εσεις την ονομαζετε πατριωτισμο!!!!!!!ταχα αγωνια για την Ελλαδα!!!!!!μονο εσεις αγαπατε την Ελλαδα ολοι οι αλλοι ειναι προδωτες...για σας!!!!!!φορωντας τη μασκα του δηθεν πατριωτισμου σας,περνατε μηνυματα!!!!!GREVENA IQ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΟΙ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΞΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΛΠ ,ΚΛΠ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥς ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΟΒΛΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ως "ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ", ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!! ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Ως ΛΑΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επανέχομαι αφού το χθεσινό μου σχόλιο δεν δημοσιεύθηκε.Και δεν είναι η πρώτη φορά... όμως αφού σας παρακολουθώ πρέπει να αποδεχθώ τους όρους σας.
    *******Γνωρίζετε ότι η ΦΥΡΟΜ κατέχει το 39% της Ελληνικής Μακεδονίας,αλλά αυτό είναι το 11% του εδαφους της ΦΥΡΟΜ. Ειναι δυνατόν το 11% να προσδιορίσει το υπόλοιπο ;;; Είναι,αφού αυτό γίνεται με την προδοτική αδιαφορία των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων. Γνωρίζετε οτι από το 1991 οι σκοπιανοί εισέρχονται στην ελλάδα με διαβατήρια που γράφουν ρεπουμπλικα ματσεντόνια;;;Και όχι ΦΥΡΟΜ που είναι το αναγνωρισμένο ονομα από τον ΟΗΕ.Και κανένας ,μα κανένας,ούτε ο παπαθεμελής δεν έβγαλαν τσιμουδιά...Μήπως μας κοροϊδεύουν;;;(ρητορική η ερώτηση.Φυσικά και μας κοροϊδεύουν αφού είμαστε βόδια και τους ψηφίζουμε).Και κανείς δεν μας ενημερώνει τι γίνεται με τους σίπταρους στην ΦΥΡΟΜ.Μήπως υπάρχουν μυστικές συμφωνίες από την εποχή του εφιάλτη που κανείς δεν τολμά να μας τις ανακοινώσει ;;; Και είναι αυτή η αδιαφορία της κεντρικής εξουσίας ανεκτή ;;;Να μας παίζουν μονότερμα τα σκοπιανά !!!Μωραίνει κύριος ών βούλεται απολέσει.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σλάβοι είναι που ήρθαν στην Ευρώπη απο την Ασία μεταξύ 7-8 αιώνα μχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαρδάσκα και 'σκα' μάγκες!

    Καιρός να αρχίσουμε να μελετούμε την διαδικασία του Annexation of Puerto Rico...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και μακεδονικό έθνος».

    Οι σκοπιανοι εχουν ειτε περιεργη αισθηη του χιουμορ ειτε Θρασσος (και παντελη αγνοια της Ιστοριας)
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. GREVENA IQ
    Τα παπαγαλάκια βλέπω ότι ζούν και στις βόρειες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.Και εσυ βαρετός είσαι και το παραμυθι σου το οποίο και πολύ καλά έχεις αποστηθίσει είναι γνωστό και παλιό.Μπορείς να ντρέπεσαι μόνο για εσένα είναι επιλογή σου.

    Αν δε αποτελεί έκφραση της περηφάνιας σου (την οποία όχι τυχαία την συνδέεις με τους Ελληνες που προέρχονται απο την περιοχή του Ευξείνου Πόντου) ο λόγος σου,(βρίθει αφορισμών, γενικολογιών, αυθαίρετων συμπερασμάτων, αβάσιμων κατηγοριών) τότε μπορείς να ντρέπεσαι και για αυτόν.Οσο για τα μαθήματα πατριωτισμού και φιλοπατρίας είσαι ο τελευταίος που μπορείς να μιλήσεις για αυτά.

    Δεν είναι ντροπή η δουλειά σου (για αυτή μπορεί να είσαι περήφανος) και τολμώ να συμβουλέψω να μην την κάνεις αμισθί γιατί εκτελείς την αποστολή σου σωστά.Αν δε χρειαστείς και κάποια πιστοποίηση για τους εργοδότες σου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να σου την παραχωρήσουμε.

    Τα άδεια βαρέλια όταν κυλάνε βροντάνε και επίσης όταν ταράζεις το βούρκο τα βατράχια κοάζουν.Σου αφιερώνω τις δύο αυτές ρήσεις να τις θυμάσαι, είναι η εικόνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. GREVENA IQ καλύτερα να βγάλεις τις κοματικές παρωπίδες που λίγο πολύ όλοι μας σχεδόν κάποτε φορέσαμε,ας αφήσουμε το πρόσωπο του Παπανδρέου-Καραμανλή και ας εστιάσουμε στο θεσμό του Πρωθυπουργού της Ελλάδος και άν και κατα πόσο ικανοποιημένοι είμαστε με τις πολιτικές τους.....τα μέχρι τώρα αποτελέσματα μόνο ικανοποιημένους δεν μπορούν να μας αφήσουν.......

    Εγρήγορση χρειάζεται και μην παρεξηγείς κανέναν αν πάνω στον ενθουσιασμό του ή στην παντελή έλειψη εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα που τόσες πολές φορές μας ντρόπιασε και μας πρόδωσε παρουσιάσει και κάποιες δόσεις υπερβολές κατά την άποψή σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό. Αρκεί να μην παραβιάζει στον άλλον το ίδιο δικαίωμα. Κατ'αυτούς λοιπόν Μακεδόνες πρέπει να ονομάζονται οι Σλαβόφωνοι κάτοικοι της Πελαγονίας και της Παιονίας (γιατί οι αλβανόφωνοι θέλουν να ονομάζονται Αλβανοί) υποδηλώνοντας εθνική ταυτότητα και αφαιρώντας το δικαίωμα από τους Μακεδόνες της κυρίως Μακεδονίας να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες και Έλληνες ταυτόχρονα. Αυτό είναι το πρόβλημα: Το Μακεδόνες δεν μπορεί να προσδιορίζει έθνος από τη στιγμή που προσδιορίζει και γεωγραφική ταυτότητα ατόμων διαφορετικών εθνοτήτων. Για παράδειγμα, αν οι Τούρκοι ονομάζονταν εθνικά Μικρασιάτες ή Πόντιοι θα αφαιρούσαν το δικαίωμα από τους αντίστοιχους Έλληνες να αυτοπροσδιορίζονται ως Μικρασιάτες. Το ίδιο ισχύει και για τους Αλβανούς αν αυτοπροσδιορίζονταν εθνικά ως Ηπειρώτες.

    Όσο για το όνομα της χώρας είναι εντελώς χαζό (αν όχι επικίνδυνο) να ονομάζεται Μακεδονία μια χώρα που στην περιφέρεια της έχει μόνο το εν δέκατο της Μακεδονίας (Πελαγονία). Οι κατ'εξοχήν μακεδονικές πόλεις Πέλλα, Έδεσσα, Αιγές, Βέροια, Άργος Ορεστικό, Θεσσαλονίκη, Δίον κτλ. είναι στην Ελληνική επικράτεια και μόνο η Ηράκλεια Λυγκήστις βρίσκεται στο κράτος των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιβάνοφ,Γκρουέφσκι,Μιλόσοσκι και λοιποί, αλίμονό σας όταν ο λαός σας αντιληφθεί τα παραμύθια που του πουλάτε, εσείς και οι Εβραιοαμερικάνοι που σας βάζουν εκεί που βρίσκεστε. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας! Η Ιστορία τιμωρεί και δεν γράφετε με ψέματα. Η τιμωρία σας θα είναι χωρίς οίκτο και παραδειγματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπόψιν,το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι ατομικό, όχι συλλογικό.


    Ο Μ Ω Σ ,

    Αν εγώ,η Μαρία Παπαδοπούλου δηλώνω ξαφνικά στα 45 μου, ότι αυτοπροσδιορίζομαι ως η Σοφία Καρβέλα , κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που γεννήθηκα στις ΧΧ.ΧΧ.ΧΧ και έτσι διεκδικώ ό,τι ανήκει σ'αυτήν,


    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι πρέπει ή οφείλει να με αναγνωρίσει η πολιτεία και ο κόσμος όλος, ως Σοφία Καρβέλα της Βίσση και του Καρβέλα που γεννήθηκε στις ΧΧ.ΧΧ.ΧΧ και να μου αποδώσει αυτά που ανήκουν στην Σοφία Καρβέλα.


    Τα Σκόπια ,αυτό ζητούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμείς φταίμε για όλα.
    Όταν έπρεπε δεν τρίξαμε τα δόντια, όχι στους άχρηστους τους Σκοπιανούς, αλλά στους άχρηστους που τους στηρίζουν.
    Τώρα άντε να μαζέψεις την αλαζονεία τους.
    Και το χειρότερο είναι να γνωρίζεις ότι έχεις δίκιο, ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια εθνότητα.
    Πρέπει να καταπιείς ότι ο Αλέξανδρος ήταν Σλάβος!!!!!!!!
    Και να ξέρεις τώρα, ότι σε μια νύχτα μπορείς να τους εξαφανίσεις από τον χάρτη.
    Αχ ρε Ελλάδα μου που κατάντησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γιατί γενικά εμείς οι πόντιοι Έλληνες είμαστε περήφανος λαός!!!!και πραγματικοί πατριώτες!!!!!!

    !!!!!δημιουργείτε ανασφάλεια στο κοσμο, κανοντας την τρίχα τριχιά!!!!!φουσκώνετε και ξεφουσκώνετε της δήθεν ειδήσεις σας, αναλογα με το πως θέλετε να τα παρουσιάσετε!!!!!

    Με βάση τα παραπάνω απλά να ρωτήσω θεωρείς το κόσμο ηλίθιο να πιστεύει ότι του σερβίρουν;
    Θεωρείς ότι όσοι μπαίνουν εδώ είναι διατεταγμένοι για να υπηρετήσουν το εκάστοτε κόμμα;
    Και αν είναι έτσι μπορείς και τους ξεχωρίζεις γιατί κάνεις ακριβώς το ίδιο απλά υπερασπιζόμενος κομματικά την πατρίδα σου και όχι εθνικά;
    Αν ήσουν αντικειμενικός θα μίλαγες για την εξωτερική πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα συνολικά χωρίς να προσωποποιείς γιατί λάθη έχουν γίνει απ' όλους μα όλους και περισσότερο από εμάς που τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά.

    Αλλά τι λέω ξέχασα :
    Εμείς οι πόντιοι είμαστε γενικά πατριώτες η διαφορά όμως του πατριώτη και του Πατριώτη είναι ότι ο Πατριώτης δεν προσωποποιεί την εθνική συνείδηση ούτε την κομματικοποιεί γιατί γνωρίζει ότι είναι υποχρέωση του κόμματος να υπερασπίζεται το συμφέρον της πατρίδος .

    Τέλος θα πρέπει να θεωρείς τον περισσότερο κόσμο που είτε σχολιάζει τις αναρτήσεις είτε απλά τις διαβάζει από ηλίθιους έως διανοητικός καθυστερημένους όταν νομίζεις ότι δεν μπορούν να φιλτράρουν τις πληροφορίες και απλά σαν κουφέτα τις καταπίνουν και αυτοί που δεν το κάνουν άπλα ξύπνησαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. { δημιουργητε ανασφαλεια στο κοσμο,κανοντας την τριχα τριχια!!!!!φουσκονετε και ξεφουσκονετε της δηθεν ειδησεις σας,αναλογα με το πως θελετε να τα παρουσιασετε!!!!!και ολοι αυτοι τη προπαγαντα σας εσεις την ονομαζετε πατριωτισμο!!!!!!!ταχα αγωνια για την Ελλαδα!!!!!!μονο εσεις αγαπατε την Ελλαδα ολοι οι αλλοι ειναι προδωτες...για σας!!!!!!φορωντας τη μασκα του δηθεν πατριωτισμου σας,περνατε μηνυματα!!!!!GREVENA IQ!!!! }


    καλά, τι νομίζεις; ότι όσοι διαβάζουν και σχολιάζουν εδώ, είναι τίποτε αφελείς ή τίποτε 10χρονα;;;

    αλήθεια πόσο χρονών είσαι;
    γιατί ενήλικος με τον τρόπο σκέψης σου ...είναι ανέκδοτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. [ ο κ.Παπανδρεου θα γραψει ιστορια ειτε σας αρεσει ειτε οχι!!! ]


    ναι, θα γραφτεί ότι η κυβέρνησή του κατέστρεψε την Ελλάδα!

    ΥΣ.με το ψευδώνυμο σου ,προσβάλλεις τα Γρεβενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.