27/4/10

Μουσουλμάνους επιχειρηματίες φιλοξενεί ο Πρόεδρος Ομπάμα στο Λευκό Οίκο

O Πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε νέα προγράμματα ανταλλαγών μεταξύ επιχειρηματιών στις ΗΠΑ και τον μουσουλμανικό κόσμο, κατά την έναρξη διήμερης συνόδου με την συμμετοχή 250 και πλέον επιχειρηματιών, από 50 χώρες, στην πλειοψηφία τους μουσουλμανικές. Η σύνοδος αυτή αποτελεί συνέχεια της δέσμευσης του Προέδρου Ομπάμα προς τον μουσουλμανικό κόσμο, που είχε εκφραστεί πέρυσι κατά την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου στο Κάιρο.

Ο κ. Ομπάμα επεσήμανε ότι τα προγράμματα αυτά θα φέρουν επιχειρηματίες από μουσουλμανικές χώρες στις ΗΠΑ και Αμερικανοί επιχειρηματίες θα μεταβούν στο εξωτερικό για διασυνδέσεις με την άλλη πλευρά.

Σε ένα από τα προγράμματα ανταλλαγών θα συμμετάσχουν ανώτερα επιχειρηματικά στελέχη από εταιρείες υψηλής τεχνολογίας της λεγόμενης Silicon Valley της Καλιφόρνια, που θα μεταβούν στην Τουρκία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και της νοτιοανατολικής Ασίας. Μάλιστα ο κ. Ομπάμα ανακοίνωσε ότι, του χρόνου, ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα φιλοξενήσει το δεύτερο συνέδριο επιχειρηματιών από τη δύση και τον μουσουλμανικό κόσμο.
voanews.com

4 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ !!!

    Πολλά μέλη των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και των χωρών της Ε.Ε. προσεγγίζουν σήμερα τις επαγγελματικές τους ευθύνες με θρησκευτικούς όρους. Σύγχρονα παραδείγματα κυβερνητικής ευσέβειας είναι παντού ορατά.

    Πολλοί ηγετικοί Ρεπουμπλικάνοι των ΗΠΑ, π.χ., ανήκουν στο συμβούλιο για την εθνική πολιτική, μία μυστικοπαθή χριστιανική ομάδα πίεσης. Η οργάνωση αυτή συνεδριάζει κάθε τρίμηνο. Στην ομάδα αυτή ανήκε και ο προηγούμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζωρζ Μπους.

    Στις ΗΠΑ, μόνον το 65 % του λαού πιστεύει στην ύπαρξη του σατανά. Ενώ στην Ελλάδα, το 100 % πιστεύουμε ότι ο σατανάς είναι ο GAP. Από φόβο τον ψηφίσαμε.

    Αλλά και στις δύο χώρες, άνδρες πρόθυμοι να εκτελέσουν τις βουλές του ανωτάτου όντος Γιαχβε έχουν επιλεγεί σε όλους τους κλάδους κάθε κυβέρνησης. Πολλοί από αυτούς μπήκαν στην πολιτική για να προωθήσουν βιβλικές κοσμοαντιλήψεις.

    Η ξέφρενη πορεία της ανθρώπινης ηλιθιότητας θα μπορούσε να αρχίση μετά απο μια ριζική αποτυχία της λογικής, έτσι ώστε να πέσουν οι μεγαλύτερες πυρηνικές βόμβες που διαθέτουν οι άνθρωποι επάνω στις μεγαλύτερες πόλεις, προκειμένου να υπερασπισθούν οι θρησκευτικές απόψεις ορισμένων ηλιθίων που προετοιμάζουν το έδαφος για την Αποκάλυψη.

    Απο την στιγμή που η θρησκευτική πίστη έχει μπει στο βασίλειο της τρέλας της, ακόμη και ολοφάνερες αντιφάσεις μπορούν να επαίνονται ως ουράνιες απορρίψεις της γήινης λογικής. Κατά τον Μαρτίνο Λούθηρο «το Άγιο Πνεύμα ατενίζει μόνο την ουσία και δεν δεσμεύεται απο τις λέξεις».

    Όλα είναι έτοιμα για την μάχη του Αρμαγεδδώνα και για την δεύτερη παρουσίαα του Ιησού του Ναζωραίου. Η θρησκευτική πίστη ειναι τυφλή, κουφή, βωβή και άλογη και απηλεί την ανθρώπινη ύπαρξη στον πλανήτη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:57 π.μ.
    αλλα ντ'άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μάλιστα ο κ. Ομπάμα ανακοίνωσε ότι, του χρόνου, ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα φιλοξενήσει το δεύτερο συνέδριο επιχειρηματιών από τη δύση και τον μουσουλμανικό κόσμο."

    Αυτό έχει σημασία! Δέστε την κακορίζικη Ελλάδα και κάνετε σύγκριση! :(

    @ 7:57 π.μ.

    Μάλλον δεν πιάνεις το νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:57 π.μ.
    αλλα ντ'άλλων...

    @ 7:57 π.μ.
    Μάλλον δεν πιάνεις το νόημα.

    O 7:57 π.μ. μπορεί να μην πιάνει το νόημα, πάντως ο Πρόεδρος Ομπάμα φιλοξενεί επιχειρηματίες στο Λευκό Οίκο με βάση την θρησκεία τους. Ο Αλλάχ να μας φυλάει από το βασίλειο της θρησκευτικής τρέλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.