27/4/10

Λάβρος ο Βενιζέλος κατά των ιπτάμενων της πολεμικής αεροπορίας

Από το Λουξεμβούργο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι αισθάνεται απογητευμένος για την δήθεν αδυναμία των ιπτάμενων να πετάξουν διότι διαμαρτύρονται για την κατάργηση της αυτοτελούς ευνοϊκής φορολόγησης του πτητικού επιδόματός τους.

Εκφράζω τη βαθιά απογοήτευση του ελληνικού λαού - κατ’ εντολήν του οποίου η κυβέρνηση ασκεί την διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με το Σύνταγμα - για τη σημερινή μαζική δήλωση δήθεν ψυχολογικής αδυναμίας ιπταμένων της πολεμικής αεροπορίας να εκτελέσουν τα πτητικά τους καθήκοντα στις μη επιχειρησιακές πτήσεις, επειδή ήθελαν με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση της αυτοτελούς ευνοϊκής φορολόγησης του πτητικού επιδόματός τους, στο πλαίσιο της νέας συνολικής φορολογικής πολιτικής.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός εθνικής άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος από το Λουξεμβούργο, όπου βρίσκεται για να μετάσχει στην κοινή σύνοδο των υπουργών εξωτερικών και άμυνας της ΕΕ.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι αυτό έγινε, παρ’ ό,τι έχει ο ίδιος δημόσια δηλώσει κατ’ επανάληψη την πρόθεση της κυβέρνησης, όχι μόνο του υπουργείου εθνικής άμυνας, αλλά και του υπουργείου οικονομικών- να αποκαταστήσει την εισοδηματική απώλεια των ιπταμένων, χωρίς να κάμπτεται η γενική αρχή της ενιαίας φορολόγησης όλων των εισοδημάτων.

Αυτό επαναλήφθηκε μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής υποεπιτροπής, ως κοινή επιθυμία και θέση όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος.

Είναι, όμως, εξαιρετικά αποθαρρυντικό, ανέφερε ο υπουργός άμυνας, να στέλνουν κάποιοι στον ελληνικό λαό το μήνυμα ότι οι Έλληνες αεροπόροι πετούν στους ουρανούς της πατρίδας, όχι λόγω αίσθησης καθήκοντος, αλλά για λόγους οικονομικούς. Αυτό αδικεί τους Έλληνες πιλότους, είπε.

Είναι εξίσου αποθαρρυντικό, είπε ο υπουργός άμυνας, να στέλνουν κάποιοι στον ελληνικό λαό το μήνυμα ότι ο καθένας μπορεί να καταχράται των μέσων πίεσης που διαθέτει, για συντεχνιακούς λόγους, τη στιγμή που η πατρίδα χρειάζεται μια πανεθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Αυτές οι μεθοδεύσεις δεν τιμούν το σώμα των αξιωματικών της πολεμικής αεροπορίας και τη λαμπρή παράδοση του όπλου, είπε ο υπουργός και σημείωσε ακόμη πως εκλαμβάνει το περιστατικό αυτό ως ένα ατυχές και στιγμιαίο σφάλμα εκτίμησης, που δεν αντιπροσωπεύει τα στελέχη της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, πλήττει, όμως, την εικόνα τους, αλλά ευτυχώς όχι και την άμυνα της χώρας.

Φταίνε πρωτίστως οι λίγοι που παρέσυραν τους πολλούς, αλλά και οι πολλοί έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης, που παρασύρθηκαν από τους λίγους, οι οποίοι δεν είχαν προφανώς επίγνωση του ρόλου τους και της θέσης τους, κατέληξε στη δήλωσή του ο υπουργός άμυνας.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

21 σχόλια:

  1. Egw pali pisteuw oti o ellhnikos laos einai yper twn iptamenwn kai kata ths kyvernhshs. Twra gia poio lao ennoei den gnwrizw. As rwthsei ton idio ton lao o k. Benizelos kai meta na milaei gia auton. Akoma den exoun katalavei pws o laos thelei thn paraithsh tous. Mas teleiwsate kyrioi kyrioi. Seis oloi ekleghkate na yphrethsete ton lao alla apo xronia twra paizete oloi ton rolo tou kotzampash. Den pate ap ekei pou hl8ate? Ante kai krathste ligo ta prosxhmata toylaxiston na fygete nyxta giati o HLIOS ntrepete gia esas olous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βενιζέλος μιλάει πολύ για όλα!Ανεπιθύμητος από την κλίκα του Γιωργάκη παριστάνει τον υπουργό άμυνας,με χωροφύλακα τον Μπεγλίτη!
    Καλά θα κάνει να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση,έτσι δυσκίνητος που είναι δύσκολα θα αποφύγει το ξύλο που έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βενιζέλος 7:08 π.μ.:
    "Εκφράζω τη βαθιά απογοήτευση του ελληνικού λαού - κατ’ εντολήν του οποίου η κυβέρνηση ασκεί την διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων..."

    Ωρέ αυτός την έχει ψωνίσει τελείως! Ένα πράμα σαν τον Λουδοβίκο που είχε πει: "Το κράτος είμαι εγώ". Μόνο που ο κουράς το πάει ακόμα πιό πέρα, "ο λαός είμαι εγώ" μόνο που δε μας είπε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν πρέπει να μιμείται τον Λουδοβίκο, ξέρει από ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να κάνετε περικοπές έσείς στους μισθούς σας και μάλιστα της τάξης του 50% διεφθαρμένοι.΄κλέψατε τα χρήματα του κόσμου, γεμίσατε τηχώρα με κάθε καρυδιάς καρύδι εξαφανίσατε κάθε έννοια δικαίου και τωρα θέλετε να βάλλετε χέρι και στους πιλότους μας. να τη βράσω τη δημοκρατία σας. ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λαμόγια οι πολιτικοί, όταν σας συμφέρει επικαλείσθε ''την εντολήν του ελληνικού λαού, του οποίου η κυβέρνηση ασκεί την διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με το Σύνταγμα ...''κλπ.
    Ο λαός όμως δεν σας έχει δώσει και εντολή να κατακλέβετε το κράτος και να φέρνετε την χώρα στο χείλος του γκρεμού.
    Όσο δεν μπαίνουν 20 κλέφτες από εσάς στην φυλακή, μην περιμένετε κύριοι (που λέει ο λόγος κύριοι) να σας πάρουμε στα σοβαρά.
    Αλλά πώς να αποφασίσετε ποιός από εσάς θα μπει μέσα;
    Θα πρέπει να κάνετε ...κλήρωση μεταξύ σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΘΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε τι λαμόγιο είναι αυτός;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι ιπτάμενος. Είμαι Ελεγκτής Αεραμύνης (ΕΑ), αυτός που κάθε μέρα συνεργάζεται με τον μαχητή αεροπόρο, αυτός που όλο το 24ωρο είναι σκυμμένος σε μιά οθόνη RADAR και ελέγχει τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας, αυτός πού δίνει την εντολή στους πιλότους επιφυλακής ν`απογειωθούν μόλις διαπιστώσει την ύπαρξη αγνώστου ίχμους στον Ελληνικό εναέριο χώρο. Έχω την ευθύνη, εκτός από την καθοδήγηση των πιλότων μας μέχρι το στόχο τους, να τους παρακολουθώ καθ`όλη τη διάρκεια της αναχαίτισης και της εν συνεχεία ενδεχόμενης εμπλοκής τους με άγνωστα α/φη και να τους προειδοποπιώ για την ύπαρξη τυχόν απειλής. Ανάβω τσιγάρο και παραγγέλνω καφέ ΜΟΝΟ όταν οι πιλότοι προσγειωθούν με ασφάλεια.
    Τις περισσότερες φορές, η Μονάδα στην οποία υπηρετώ βρήσκεται σε κάποια βουνοκορφή, όπου το χιόνι, πότε πότε το χειμώνα, ξεπερνά και τα τέσσερα μέτρα.
    Η αμειβή μου είναι ίδια με την αμειβή των συναδέλφων που υπηρετούν σε γραφεία ή άλλες(πεδινές) περιοχές. Όμως, υπάρχει για μένα μιά άλλη αμειβή
    που δεν μετριέται με τίποτε . Είναι η χαρά που αισθάνομαι, όταν πληροφορούμαι πως οι χειριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, προσγειώθηκαν με ασφάλεια. Αυτή τη χαρά, αυτή την αγαλίαση κανένα επίδομα δεν μπορεί να μου την προσφέρει.
    ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ...
    ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ,Σ`ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ
    ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,
    Όσα ειπώθηκαν εκεί στο Λουξεμβούργο ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ.
    Ένας ΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα συμφωνήσω και εγώ.
    Ποτέ δεν αισθάνθηκα ντροπή για τους ιπταμένους της πολεμικής αεροπορίας ούτε για το σώμα των Ελλήνων αξιωματικών .Ντροπή αισθάνομαι για τους πολιτικούς μου και για εμένα, επειδή κάποτε τους πίστεψα και σήμερα αισθάνομαι ηλίθιος.
    Οι συντεχνίες είναι δημιούργημα του κυβερνώντος κόμματος από χρόνων αρχαιοτάτων.Υπήρξαν ο κομματικός στρατός της κυβέρνησης και της έδωσαν μία εικοσαετία που μάλλον μας κόστισε ακριβά ,χωρίς να παραγνωρίζεται και η συνεισφορά της αντιπολίτευσης σύσσωμης στο τελικό καταστροφικό αποτέλεσμα. Επίσης η κινητοποίηση απεργιών για κομματική εκμετάλλευση είναι επινόηση του κυβερνώντος κόμματος που αργότερα εφάρμοσε και η αντιπολίτευση για τον ίδιο λόγο ,με την ίδια ένταση και με το ίδιο πάθος.
    Την πανεθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης έπρεπε να την είχαν ξεκινήσει εδώ και τριάντα χρόνια.
    Δεν το έκαναν όμως και τώρα μας λένε ότι με κάποιο μαγικό τρόπο καταστράφηκε η οικονομία και μαζί με αυτήν χάθηκε και η πατρίδα. Αγνοείται επιδεικτικά το δικαίωμα του λαού να εκφρασθεί ελεύθερα με ένα δημοψήφισμα για τα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν αυτήν τη στιγμή το πανελλήνιο , όπως είναι σωστό και πρέπον σε ένα δημοκρατικό καθεστώς.Αλλά ενώ δεν ζητούν τη γνώμη του λαού ισχυρίζονται ότι έχουν την αμέριστη υποστήριξή του επειδή τους ψήφισε.Εσκεμμένα τους διαφεύγει το γεγονός ότι όταν κάποιος τους δίνει την ψήφο του ,δεν τους δίνει το δικαίωμα να αποφασίζουν εν λευκώ να μας κλείσουν το μαγαζάκι ...(την Ελλάδα) Φταίει πάντα η προηγούμενη κακή κυβέρνηση που υπονόμευσε το έργο της νέας.
    Έλεος ,περίπου τριάντα χρόνια τις ίδιες ανοησίες ακούμε (παραλάβαμε χάος!)και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη χαζοί που τις πιστεύουν.
    Αν ο κύριος υπουργός πιστεύει ότι κάτι φταίει ας ψάξει να το βρει όχι στο χώρο των ιπταμένων αλλά στον δικό του χώρο ,τον πολιτικό .
    Θα βρει πολλούς καλοπληρωμένους καρεκλοκένταυρους που αν τους μιλήσεις για περικοπές μισθών είναι ικανοί να σου πάρουν το κεφάλι(να ήταν τάχα ο μισθός από το δημόσιο συγκρινόμενος με τα συνολικά τους έσοδα κάτι περισσότερο από ...χαρτζηλίκι?).Τα είδαμε στην τηλεόραση και γελούσαμε και κλαίγαμε μαζί!
    Σε αυτούς τους ανθρώπους εμπιστευτήκαμε??? τη σωτηρία της χώρας ?(λίγο χλωμό το βλέπω ,μάλλον την πάρτη τους και την τσέπη τους θα σώσουν και γι'αυτό δεν αμφιβάλλω καθόλου!).
    Τα συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που για να διατηρήσει τους παχυλούς μισθούς των βουλευτών χειροκροτητών και των υψηλόμισθων δημοσίων υπαλλήλων
    "ρίχνει "τους τελευταίους ήρωες που βγάζει αυτή η χώρα και τους στερεί την δυνατότητα να ζήσουν αξιοπρεπώς.
    Πρώτη φορά βλέπω να συγκρούεται ελληνική κυβέρνηση με τους αξιωματικούς για οικονομικά ζητήματα.
    Ντροπής πράγματα ...αγνωμοσύνη και αχαριστία εκ μέρους της πατρίδας προς αυτούς που εχουν την διάθεση να αυτοθυσιασθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή τους ζητηθεί ,για αυτήν.
    Σε αυτή την πατρίδα,τουλάχιστον για όσο ακόμη θα μπορεί να ...σέρνεται , θα ευημερούν μόνο όσοι αδιαφορούν επιδεικτικά γι'αυτήν ,την κακολογούν ,την φτύνουν και την προδίδουν .
    Μήπως κάτι κάνουμε λάθος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιτα πιος μιλαει. Ο γαμπρος του βιομηχανου της Θεσσαλονικης του Μπακατσελου,ο καλοταισμενος απο τα φοιτητικα του χρονια μπεμπες.
    Και κοιτα τι λεει.Οτι λυπατε για τους Ελληνες πιλοτους, αγνοωντας ο ιδιος τις καθημερινες τους θυσιες για την Πατριδα και ξεχνοντας ποσους νεκρους εχουν στις πτησεις-
    αναχαιτησεις.
    Τι αλλο θα δουμε δεν ξερω πλεον.
    Κυριε Υπουργε Αμυνας ξερω οτι δεν
    εχετε ιδεα απο "Αμυνα" και νομιζετε
    οτι ειστε προισταμενος καποιας υπηρεσιας στον Δημο Αθηναιων.Για μαζευτειτε λιγο και προσεχτε τι εκστομιζετε οταν αναφερεστε τουλαχιστον σε Ελληνες Πιλοτους της
    Πολεμικης μας Αεροποριας.
    Αυτο που θα μπορουσατε οσο ειστε υπουργος εκει που σας χωσανε ειναι να διαταξετε απογειωση εστω ενος
    C-130 γεματο με παρομοιους σας και συγγενεια με την ...απεναντι πλευρα
    για μια πτηση ελευθερης πτωσης αλεξιπτωτιστων χωρις ομως αλεξιπτωτα ετσι σαν ξεπλυμα ενοχων
    για αυτα που γινονται στην Πατριδα μου.Τοτε μονο θα σας χειροκροτουσαμε.
    Αντε απο εδω ολοι σας ,πρωην και επομενοι.Αδιαστε μας την γωνια επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νύχτα θα φύγεις κι εσύ αλλά να δώ τότε τί θα λές στον πιλότο που θα σε φυγαδεύει.
    Αντε να χαθείτε ρεμάλια πολιτικάντηδες που νομίζετε πως είστε ικανοί να μιλήσετε για αυτά τα παιδιά.
    Ρε τεράστια υπουργάρα τί θα κάνεις με τους Τούρκους το Αιγαίο;
    Στο Σούνιο έχει βαρεθεί ο κόσμος να βλέπει μογγολοσημαίες.
    Κάνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την δουλειά που σε βάλανε να κάνεις και μή πιάνεις στο στόμα σου τους ιπτάμενους.
    ή μήπως αυτή τη δουλειά σε βάλανε να κάνεις τελικά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Είναι εξαιρετικά αποθαρρυντικό να στέλνουν οι περισσότεροι εθνοπατέρες στον Ελληνικό λαό το μήνυμα ότι οι Έλληνες βουλευτές βρίσκονται στο "ναό" της Δημοκρατίας, όχι λόγω αίσθησης καθήκοντος, αλλά για λόγους τυχοδιωκτικούς και κερδοσκοπικούς.


    Αυτό αδικεί τους λίγους πατριώτες Έλληνες βουλευτές.


    Τα σκάνδαλα και οι μεθοδεύσεις σας ατιμάζουν τη Βουλή και τον όρκο που δίνουν οι βουλευτές κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους.

    Φταίνε πρωτίστως οι πολλοί που παρέσυραν ακόμη και τους λίγους, αλλά και οι λίγοι έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης, που παρασύρθηκαν από τους πολλούς, οι οποίοι δεν είχαν προφανώς επίγνωση του ρόλου τους και της θέσης τους».

    Posted by Μαρία Σεφέρου ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σίγουρα δεν είναι μόνο οι κυματισμοί λίπους που κτυπούν τον εγκέφαλο και το γνωστό του γενετικό υλικό, είναι και η αίσθηση της συμμορίας αυτής της κυβέρνησης που προσπαθεί να επιβληθεί κυρίως στους φοβισμένους και στους αδιάφορους.
    Δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο η αντιλαϊκή πολιτική που περίμενε κωστάκι και γιωργάκι για να κάνει αυτό το ντου, με τις ευλογίες του ΛΑΟΣ και την υπέρτατη υποκρισία του ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ, που υπέγραψε κάποτε το Μάαστριχ και κάνει τώρα την πάπια.

    ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ

    ΕΦΗΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΟΝΤΡΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ.

    ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΡΦΗ Η Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ.

    ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένας Ε/Α (συνέχεια):
    Και για να προλάβω τυχόν κάποια πικρόχολα σχόλια για τις γραμματικές μου γνώσεις, σημειώνω πως ναι η "αμοιβή" γράφεται με "οι"
    και όχι με "ει".
    Τέλος, θέλω να εκφράσω την απορία μου: Για ποιό λόγο η ύβρις και ο χλευασμός προς τους μαχητές αεροπόρους, εκτοξεύθηκαν από Ευρωπαϊκό βήμα; Μήπως γιατί ήθελε με τον τρόπο αυτόν να ευχαριστήσει τους Ευρωπαίους αφέντες μας;
    Ένας Ε/Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ότι οι πιλότοι μας είναι πανάξιοι και μας κάνουν υπερήφανους δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν και όρια ρε, παιδιά.
    Δηλ ένας πιλότος που μπορεί να παίρνει ακόμα και 18.000 ευρώ ΕΠΙΔΟΜΑ (το ποσό έχει δημοσιευτεί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω προσωπικά) είναι κακό να φορολογηθεί;
    Αν στο έργο των πιλότων αποφασίσουμε ότι δεν μπορεί να μπει ταρίφα λόγω του ηρωικού του χαρακτήρα τότε και εγώ ως "υπερπατριώτης" να προτείνω να δίνουμε όχι 18.000 αλλά 18.000.000 ευρώ σε κάθε πιλότο. Αφού το να κάνω το καθήκον μου επιβραβεύεται (και εξαρτάται απο τα) οικονομικά τότε να δίνουμε 1.000.000 ευρώ την ημέρα σε κάθε πιλότο!
    Νόμιζα ότι η αεροπορία μας και οι ΕΔ γενικότερα θέλαμε να αποτελούνται απο ήρωες. Μου είχε διαφύγει ότι προσλάβαμε μισθοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΠΕΝΙ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ "ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ" ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΥ... ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗ....ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ??? ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ... ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είστε σίγουροι ότι κύριος λόγος της απεργίας ήταν το επίδομα; ή έτσι οι προπαγάνδες της κυβέρνησης γι' άλλη μια φορά σας έκαναν να πιστέψετε. Μήπως το ότι δεν νοιώθουν ασφαλείς με τις ενέργειες τις κυβέρνησης σε θέματα εξωτερικής πολιτικής σας λέει κάτι! Μήπως στηρίζουν το ηθικό τους λόγο της συνεχής υποχώρησης που τους αναγκάζουν συνεχώς οι πολιτικοί να οδηγούνται. Μην πιστεύετε πάντα τη πρώτη είδηση. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι κύριος λόγος είναι το επίδομα. Όχι απο τους ιπτάμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάλλον πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. βενιζέλο ότι ο Λαός,δλδ αυτοί που τον ψήφισαν ,είναι με το μέρος των πιλότων.Ναι,σε συντριπτική πλειοψηφία.Και παρά την ευστροφία του μπορεί να κάνει λάθος.Οπως του είχε πεί και κάποιος μαθητής από τηλεοράσεως : το ότι είναι υπυργός δεν σημαίνει ότι λέει αλήθεια. Ενα ερώτημα :έχει υπηρετήσει ο υπουργός ;;;Που και πότε ;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σχεδον καθε ημερα το απογευμα 5-6μμ
    εβλεπα να περνανε επιστρεφοντας με
    κατευθυνση απο νοτιοανατολικα προς
    βορειοδυτικα (για να προσγηωθουν)
    τα ιχνη που αφηνουν στον ουρανο της Αθηνας 2-3 η και 4 μαχητικων αεροσκαφων μαζι.Σημερα και για πρωτη φορα ειδα εκπληκτος να επιστρεφει
    μονο 1 (ΕΝΑ) ιχνος.Τι να συμβαινει.
    Μηπως εξαναγκαστηκε απο τον ΥΠΕΘΑ
    ο σμηναρχος Δκτης να βγει για περιπολια SOLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.