14/4/10

Ο Χασάν βαφτίζεται... Βαγγέλης


Του Γιώργου Φράγκου
Να κρύψουν τα ίχνη της στρατιάς των εισαγόμενων ψηφοφόρων που θα αλλοιώσουν λόγω του αριθμητικού μεγέθους τους (θα ξεπεράσουν τους 533.000), τη σύνθεση του εκλογικού σώματος βιάζονται στο ΠΑΣΟΚ.

Με ρύθμιση της τελευταίας στιγμής που συμπεριλήφθηκε στο Προσχέδιο του «Καλλικράτη», δίνεται η δυνατότητα στους αλλοδαπούς που θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια να «εξελληνίσουν» τα ονοματεπώνυμά τους. Σε απλά ελληνικά, ο Χασάν θα «βαφτιστεί» Βαγγέλης και ο Γκεόργκε από τη Γεωργία τι άλλο, παρά Γιώργος. Η παρ. 6 του άρθρου 94 με την οποία προστίθεται νέες αρμοδιότητες στους δήμους εν όψει των (εξ)αναγκαστικών συνενώσεων είναι αποκαλυπτική και φανερώνει την πασοκική κουτοπονηριά.

Όπως αναφέρει, επιτρέπεται: «Ο εξελληνισμός του ονοματεπωνύμου Ελλήνων του εξωτερικού, ομογενών αλλοδαπών(;) που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και παλιννοστησάντων ομογενών, που έχουν την ελληνική ιθαγένεια». Επειδή ομογενής αλλοδαπός που πρόκειται να πολιτογραφηθεί Ελληνας δεν υπάρχει ούτε σαν ορισμός, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αφορά τους μυριάδες πρώην λαθρομετανάστες που με μια πενταετία νόμιμης παραμονής στη χώρα μας γίνονται πατριωτάκια μας…
Δεν είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξαφανίζει «ελληνοποιηθέντες» αλλογενείς.

Πριν περίπου 11 χρόνια, η τότε υπουργός Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου είχε με σχετική διάταξη επιτρέψει να αλλάξουν επί το ελληνικότερο, χιλιάδες ονόματα Τσετσένων, Αμπάχζιων, Οσετών κι άλλων φυλών του Καυκάσου. Εν μια νυκτί τα -οφ και -ιτς έγιναν -όπουλος και κυρίως -ίδης. Ένα χρόνο αργότερα οι αερομεταφερόμενοι υπήκοοι της πρώην ΕΣΔΔ μέσω των Κυπριακών Αερογραμμών έγιναν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ του έδωσαν τη νίκη, αφού η διαφορά του με τη ΝΔ ήταν της τάξης του 1,04%, περίπου 77.000 εκλογείς. Ακολούθησε το πόρισμα – βόμβα του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου που υπολόγιζε σε 150.000 τους παρανόμως ελληνοποιηθέντες πολίτες χωρών της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενωσης. Παράλληλα, οι εκθέσεις των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης αποκάλυψαν εκτεταμένο κύκλωμα στελεχών του ΠΑΣΟΚ το οποίο βάπτιζε «Ελληνες» Ρώσους κακοποιούς και Λιβανέζους επιχειρηματίες. Την ίδια περίοδο καταβλήθηκε προσπάθεια να μην έρθει στο φως ή να παρουσιασθεί ετεροχρονισμένα στη Βουλή το πόρισμα του διπλωμάτη με βαθμό πληρεξουσίου υπουργού Β. Χαρ. Δημητρίου, το οποίο συντάχθηκε μετά από ΕΔΕ που διεξήγαγε ο ίδιος στα προξενικά γραφεία της χώρας μας στην Μόσχα, την Τιφλίδα, τη Μαριούπολη και το Νοβοροσίσκ.

Σύμφωνα με την έρευνα:
* Πολιτικοί (που δεν κατονομάζονται αλλά φωτογραφίζονται επαρκώς) μεσολαβούσαν για παράνομες ελληνοποιήσεις.
- Εκδόθηκαν χιλιάδες πλαστά έγγραφα για να «ελληνοποιηθούν» δήθεν ομογενείς.
- Δεκάδες δισκέτες αλλά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές που αποδείκνυαν ότι στις εκλογές του 2000 έγινε νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας με λαούς του Καυκάσου έκαναν «φτερά».
Τώρα όπως φαίνεται ετοιμάζουν νέο γύρο κλοπής της λαϊκής ψήφου, εφαρμόζοντας την ίδια τακτική: δηλαδή την ελληνοποίηση αλλοεθνών!
AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

18 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κατά τον αείμνηστο Ανδρέα ΑΛΛΑ κατά τον Γιώργο......και τον Σημίτη.......Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ ἀλλαγὴ τοῦ ὄνόματος ἐπὶ τὸ ἑλληνικώτερον μοῦ ἀρέσει πάρα πολύ.

    Ἀπὸ τὴν ἄλλη κάποτε πρέπει νὰ μπῆ ἕνα φρένο στὴν διαφθορὰ τοῦ τόπου.
    Μὴν ξεχνᾶμε πόσοι βγάζουν χρήματα ἀπὸ αὐτὲς τὶς ἱστορίες. Οἱ καλοί μας πολιτικοὶ ψηφίζονται ἀπὸ τὸν πατριώτη ἕλληνα ψηφοφόρο. Οὔτε κουβέντα δὲν ἄκουσα γιὰ μείωση τοῦ ἀριθμοῦ τῶν ἑδρῶν στὴν βουλή, ὥστε νὰ ἔχουμε λιγότερους διεφθαρμένους πολιτικούς, διότι λιγώτεροι βουλευτὲς σημαίνει καὶ λιγότερο ρουσφέτι.
    Γι' αὐτὸ γιὰ τὴν ἑλληνοποίηση τῶν ὀνομάτων ἐγκρίνω καὶ αὐξάνω, ὅπως λέγαμε στὸν στρατό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρασινοφρουροί και δημοσιοκάφροι, μη φάτε, εχει γλαρόσουπα. Θα φύγετε νύχτα με τις κλωτσιές. Ούτε οι μετανάστες δε θα σας ψηφίσουν, θα σας κυνηγάνε κι αυτοί με την πείνα που θα πέσει. Α,χαιρετισμούς στο ΔΝΤ και τους σοσιαλιστές της Ουγγαρίας... 6 μήνες ολοκληρωτικής καταστροφής για τη χώρα. Ποσο παρακάτω πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτού σας ξεφτίλες . Εγώ όσο ζώ θα κάνω το καθήκον προς τον Ελληνισμο. Και αν χρειαστεί θα σκοτώσω για τον ελληνισμό οποιονδήποτε πρώην Χασαν νυν Βαγγέλη. Ο κόσμος αγανακτεί, ακόμα και οι αριστεροί και οι κομμουνιστές.
    Έλληνας ΜΟΝΟ γεννιέσαι ρε αληταράδες πλέον(Θα έλεγα και όποιος έχει μεγαλώση και σαν έλληνας είναι έλληνας, αλλά κακά τα ψέματα ποιος μεγαλώνει πλέον έτσι). Το να γεννηθείς έλληνας είναι η μεγαλύτερη τιμή ίσως που μπορεί να σου έκανε η ζωή.
    Στο αίμα μας ρέουν γονίδια που έχουν είναι απόσταγμα χιλιετηρίδων αρετής, αγώνων και αξιών.

    Ο Αλβανός ο Τούρκος έχουν διαφορετικό γεννετικό αποτύπωμα από εμάς δεν είμαστε ίδιοι, και ούτε ίδο χαρακτήρα ιδιοσυγκρασία έχουμε με τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην αγχώνεστε σε λίγο θα ξαναβαφτιστούν με τα ονόματα του και θα βαφτίσουν και εμάς με άλλα ονόματα τύπου , Αισέ , Γιασμίν, Ομαρ, Γομάρ. Αλλωστε σύμφωνα με τα στατιστικά για πόσα χρόνια η Ελλάδα θα είναι Ελληνική Χριστιανική και με Έλληνες εξ Ελλάδος ;
    Όπως λέμε πορτοκαλάδα από πορτοκάλι.
    Οι ισορροπίες διαταράσσονται και σε λίγο καιρό θα ανατραπούν αν δεν αντιδράσουμε τώρα και για την ακρίβεια χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΟΙΜΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....ΚΑΛΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΡΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΗΜΕΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΝΔ.....Ε ΡΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ Η ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΑ.....ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ....ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.....Ω ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς παρανοούντες, φοβικούς και κλειστοφοβικούς. Ομογενής αλλοδαπός είναι το πρόσωπο που δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια, αλλά αντίθετα έχει την ελληνική εθνικότητα.

    Το γεγονός ότι ο όρος «ομογενής αλλοδαπός» δεν προυπήρχε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι αναγκαίος στη σημερινή κοινωνία.

    Ιδιαίτερα όταν ο όρος «ομογενής» δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει την παραπάνω ιδιότητα. Οι Έλληνες πχ. της Γερμανίας αποκαλούνται ομογενείς, αν και είναι αποκλειστικά έλληνες υπήκοοι, οι οποίοι όμως παραμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 14 Απριλίου 2010 1:45 μ.μ.
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ...ΕΣΥ ΔΛΔ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?...ΜΙΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 14 Απριλίου 2010 1:57 μ.μ.
    Αγαπητέ φίλε ή φίλη. Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις το κείμενο μου, θα σου συνιστούσα να αναζητήσεις επειγόντος βοήθεια. Η ασθένεια από την οποία πάσχεις ονομάζεται «λειτουργικός αναλφαβητισμός». Μπορείς μεν να διαβάσεις αλλά δεν καταλαβαίνεις το νόημα των λέξεων που διαβάζεις. Δεν πειράζει. Μην ντρέπεσαι. Να δεις που μετά θα σου ανοιχτεί ένας καινούργιος μαγικός κόσμος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από εδώ και πέρα θα γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου του Αγίου Χασάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΣΩΣ και να μας βγει σε καλό αυτό.

    Τα παιδιά των, θα έχουν ελληνικό όνομα και σε 2-3 γενιές θα έχουν αφομοιωθεί πλήρως.

    Αλλιώς αφομοιώνεται ο -τρίτης γενιάς μετανάστης- Χασά Αγά, και αλλιώς ο Μιχάλης Πετρόπουλος..

    Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

    ΥΓ: Βεβαίως, δεν συμφωνώ με την αλόγιστη "ελληνοποίηση" παρά μόνο με αυτούς που πληρούν κάποια κρητίρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΧΘΡΟ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΦΥΛΗ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΙΛΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣ ΣΥΓΚΟΛΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΦΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ.
    ΤΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΕΡΟΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ 8:08 μ.μ.:

    "...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...."
    Είναι χρήσιμο να ξέρεις ότι τις τελευταίες δεκαετίες γίνονται έρευνες DNA και ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών και δημοσιεύονται συνέχεια αποτελέσματα διεθνών διαπανεπιστημιακών συνεργασιών σε επιστημονικά περιοδικά ανθρωπολογίας και βιολογίας. Σε ότι έχει να κάνει με τους κατοίκους της Ελλάδας, ΟΛΕΣ οι μελέτες (Ελλήνων και ξένων επιστημόνων) καταδεικνύουν ότι οι Έλληνες (α) διαφέρουν βιολογικά από τους γειτονικούς λαούς και (β) ότι υπάρχει γενετική συνέχεια (ίδιο DNA) από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα στην πατρίδα μας, με ξένες επιρροές (προσμίξεις) λιγότερο από 5%. Άλλοι είναι αυτοί που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε Έλληνες και ότι αυτά είναι παραμύθια. Πες μου που διάβασες αυτά που ισχυρίζεσαι και θα σου πω από που προέρχονται.

    "...ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;..."
    Εμείς ίσως να μην έχουμε καταλάβει, σίγουρα όμως έχουν καταλάβει οι Τούρκοι που κάνουν τα πάντα (ακόμα και με σκάφη του λιμενικού τους) γιά να μας φορτώνουν όλο και περισσότερους λαθρομετανάστες.

    "...ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..."
    Οι λαοί δεν είναι κάποιες άσχετες εξωτικές (και άγιες) οντότητες. Αποτελούνται από ανθρώπους και έχουν να χωρίσουν ότι ακριβώς έχουν να χωρίσουν και οι άνθρωποι μεταξύ τους. Ότι έχεις να χωρίσεις εσύ ας πούμε με αυτόν που θα προσπαθήσει να καταπατήσει το χωράφι σου (βλέπε έποικοι στην κατεχόμενη Κύπρο, έποικοι στα παλαιστινιακά εδάφη, λευκοί άποικοι στη Β. Αμερική, κονκισταδόρες στη Λατινική Αμερική, κλπ). Αν δεν αρκούν αυτά μπορώ να σου βρώ κι' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι σχέση τώρα έχει αν είμαστε γνήσιοι ή όχι, απόγονοι των αρχαίων ελλήνων; Εδώ μιλάνε οι πραγματικότητες, εδώ και τώρα. Δεν έχουμε την δυνατότητα ιθαγενοποίησης και εκπαίδευσης τόσων ξένων. Εδώ δεν μπορούμε να τακτοποιήσουμε τους εαυτούς μας...Λυπάμαι Γιώργο από Πάτρα αλλά για να μιλάς έστι μάλον εύκολα τα βγάζεις πέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το δημοσίευμα αυτό στον "Αδέσμευτο Τύπο" έχει κάποια αρνητικά σημεία, που απορώ πως δεν τα αντελήφθηκαν οι ιδιοκτήτες τούτου το μπλογκ.


    Επαναλαμβάνεται και πάλι το παλιό παραμύθι κατά των δεκάδων χιλιάδων πραγματικών ομογενών μας από την πρώην ΕΣΣΔ.


    O ρατσισμός κατά των Ποντίων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που εκφράστηκε παλιότερα μ' όλη την παλαιοελλαδική μεγαλοπρέπεια συνεχίζεται από αμετανόητους ή άσχετους δημοσιογράφους, όπως μας θυμίζει το παρακάτω απόσπασμα από την εφημ. "Αδέσμευτος Τύπος" (14-4-2010)

    ".......Πριν περίπου 11 χρόνια, η τότε υπουργός Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου είχε με σχετική διάταξη επιτρέψει να αλλάξουν επί το ελληνικότερο, χιλιάδες ονόματα Τσετσένων, Αμπάχζιων, Οσετών κι άλλων φυλών του Καυκάσου. Εν μια νυκτί τα -οφ και -ιτς έγιναν -όπουλος και κυρίως -ίδης. Ένα χρόνο αργότερα οι αερομεταφερόμενοι υπήκοοι της πρώην ΕΣΔΔ μέσω των Κυπριακών Αερογραμμών έγιναν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ του έδωσαν τη νίκη, αφού η διαφορά του με τη ΝΔ ήταν της τάξης του 1,04%, περίπου 77.000 εκλογείς. Ακολούθησε το πόρισμα – βόμβα του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου που υπολόγιζε σε 150.000 τους παρανόμως ελληνοποιηθέντες πολίτες χωρών της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενωσης. Παράλληλα, οι εκθέσεις των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης αποκάλυψαν εκτεταμένο κύκλωμα στελεχών του ΠΑΣΟΚ το οποίο βάπτιζε «Ελληνες» Ρώσους κακοποιούς και Λιβανέζους επιχειρηματίες. Την ίδια περίοδο καταβλήθηκε προσπάθεια να μην έρθει στο φως ή να παρουσιασθεί ετεροχρονισμένα στη Βουλή το πόρισμα του διπλωμάτη με βαθμό πληρεξουσίου υπουργού Β. Χαρ. Δημητρίου, το οποίο συντάχθηκε μετά από ΕΔΕ που διεξήγαγε ο ίδιος στα προξενικά γραφεία της χώρας μας στην Μόσχα, την Τιφλίδα, τη Μαριούπολη και το Νοβοροσίσκ..."


    Η στημένη "έκθεση Δημητρίου", όπως και όλη η ανήθικη στημένη προπαγάνδα για να δικαιολογηθεί η ήττα της Ν.Δ. το 2000,
    είχε ως στόχο τους δεκάδες χιλιάδες πραγματικούς ομογενείς που συνέρρευσαν στην Ελλάδα μετά τη σοβιετική κατάρρευση, είτε από τις περιοχές των εθνοτικών συρράξεων του Καυκάσου, είτε από τους τόπους της σταλινικής εκτόπισης της Κεντρικής Ασίας...

    Αμφισβητήθηκε η ελληνικότητά τους με εκείνη την παραφιλολογία των "ελληνοποιήσεων". Η προσβολή που υπέστησαν ήταν πολύ μεγάλη.

    Δυστυχώς μετά το σταλινισμό και τις διώξεις, ήρθε η μικροκομματική ελλαδική αμετροέπεια να τους τραυματίσει για άλλη μια φορά....

    Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν τότε παρανόμως πολιτογραφηθέντες ως Έλληνες διαφόρων εθνικοτήτων και κυρίως Ρώσων μαφιόζων, που έναντι αδράς αμοιβής "ελληνοποίησαν" οι αρμόδιες διπλωματικές υπηρεσίες της Μικράς πλην Εντίμου.

    Αλλά τα άδηλα συμφέροντα και η ανεπάρκεια των ελληνικών κυβερνήσεων να ελέγξουνς τις παρανομίες οδήγησαν στη μαζική ρατσιστική αμφισβήτηση του συνόλου των ομογενών.


    Κάτι που ήταν και παραμένει απαράδεκτο.




    Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό δεν είναι τίποτα. Να δεις τι έχει να γίνει όταν ο Βαγγέλης μετονμαστεί σε Χασάν, όταν αναβιώβσουν οι συνθήκες που οι έλληνες αλλού ομαδόν γίνονταν -oglu και παρέμεναν χριστιανοί (μεγάλη η χάρη σας πολυχρονεμέμοι διαχρονικοί μας επιβήτορες) ή αλλού εξισλαμίζοντταν εκόντες άκοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε λιγο και οι μετανάστες οι ίδιοι θα πονηρεύονται με τέτοια προσφορά!! Ασε που μπορεί να ζητήσουν και επιπλέον διασφαλίσεις για να τη δεχτούνε. Εκεί θα γίνει το πολύ γέλιο...Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ίδιος π Καντάφι τα είπε όλα.
    " Δεν χρειάζεται να γίνει η Ισλαμική επανάσταση.
    Με τους Ισλαμιστές που ζουν σήμερα στην Ευρώπη, σε 50 χρόνια από σήμερα όλη η Ευρώπη θα είναι μια Ισλαμική ήπειρος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.