7/4/10

Ερντογάν: Το Ισραήλ η κύρια απειλή για την ειρήνη στη Μ. Ανατολή


Το Ισραήλ είναι σήμερα η κύρια απειλή για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια επίσκεψής του στο Παρίσι και σε μια στιγμή που οι σχέσεις Ισραήλ - Τουρκίας γνωρίζουν μεγάλη ένταση.
«Εάν μια χώρα κάνει χρήση μιας δυσανάλογης δύναμης στην Παλαιστίνη, τη Γάζα, χρησιμοποιεί βόμβες φωσφόρου, δεν θα της πούμε μπράβο, θα τη ρωτήσουμε πώς μπορεί να ενεργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.
«Υπήρξε μια επίθεση που προκάλεσε το θάνατο 1.500 ανθρώπων (στη Γάζα στα τέλη του 2008 και στις αρχές του 2009) και τα κίνητρα που επικαλέσθηκαν είναι ψευδή», πρόσθεσε.
«Ο Γκολντστόουν είναι εβραίος και η έκθεσή του είναι σαφής», συνέχισε ο Ερντογάν αναφερόμενος στην έκθεση που ζήτησε ο ΟΗΕ από το νοτιοαφρικανό δικαστή Ρίτσαρντ Γκολντστόουν, ο οποίος κατηγόρησε το Ισραήλ, αλλά και παλαιστινιακές οργανώσεις, ότι διέπραξαν εγκλήματα πολέμου κατά την επιχείρηση στη Γάζα από τις 27 Δεκεμβρίου του 2008 ως τις 18 Ιανουαρίου του 2009.
«Δεν έχουμε αυτήν την προσέγγιση επειδή είμαστε μουσουλμάνοι. Η προσέγγισή μας είναι ανθρωπιστική», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

13 σχόλια:

  1. "Δεν ήθελε να υποβληθεί σε έλεγχο ο Κουλούρης"


    "Χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας πρώην υπουργός αντέδρασε έντονα όταν "χτύπησε" στον ελεγκτή μετάλλων. Ο κ.Κουλούρης αρνήθηκε να υποβληθεί σε σωματικό έλεγχο και ούτε όταν του το ζήτησε η υπεύθυνη της ...
    Ολυμπιακής έκανε πίσω. Οι φωνές του ανάγκασαν τον ατυνομικό του αεροδρομίου να επέμβει με αποτέλεσμα να εκραγεί ο πρωην υπουργός ουρλιάζοντας πως είναι αδιανόητο να μην τον αναγνωρίζουν και να του φέρονται έτσι. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τον άνθρωπο που επέστρεψε στην ΑΣΟΕΕ για μια χρονιά, εως ότου πάρει σύνταξη δηλαδή, και πληρώνεται χωρίς να κάνει τίποτα αφού θα είναι σε άδεια ολόκληρο το χρόνο; Αντί να πάει να κρυφτεί , θέλει Κέρκυρα και ειδική μεταχείρηση. Απαράδεκτοι όλοι..."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


    http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6607.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ και γιατί πρέπει να αντιδράσουμε χωρίς να μεριμένουμε τα λαμόγια του κράτους:
    http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok

    http://www.youtube.com/watch?v=eeBdQud_w58

    http://www.youtube.com/watch?v=pUBuYaWoPwU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στοιχεία Σοκ αποκαλύπτουν γιατί οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίζονται ενώ των αλλοδαπών ευδοκιμούν !!!

    Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ φέρνει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία "φωτιά" για τις επιχειρήσεις αλλοδαπών εκτός Ε.Ε. που "ξεφυτρώνουν" η μία πίσω από την άλλη στην Ελλάδα την ίδια στιγμή όπου οι Ελληνικές μαραζώνουν.

    Τα επίσημα νούμερα που σας παρουσιάζουμε μιλούν απο μόνα τους....

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε πάνω από 20.000 επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής μόνο από τους αλλοδαπούς χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!

    ________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ________

    Για το οικονομικό έτος 2009

    3.038 από αυτές δεν έχουν υποβάλει καν δήλωση Φ.Ε.Φ.Π !!!

    ενώ....

    12.982 από αυτές έχουν υποβάλει δήλωση με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ !!!

    Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν αναφέρθηκαν ποτέ σε κανένα μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αφου αποδεικνύουν περίτρανα το καλά οργανωμένο σχέδιο που ακολουθείτε πιστά από τις Ελληνικές κυβερνήσεις μοιραστεί η αγορά σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες εκτός χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης έτσι ώστε οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες να ευδοκιμήσουν στην Ελλάδα.

    Με τις γνωστές βέβαια συνέπειες στις Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες είναι καταδικασμένες να επιβιώνουν στην αιχμαλωσία του τραπεζικού συστήματος (μέσω δανείων) μέχρι να "ξεψυχήσουν" οριστικά και να κλείσουν καταχρεωμένες.

    Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί πως οι αλλοδαποί επιχειρηματίες εκτός χωρών της Ε.Ε. , όχι μόνο δεν χρωστούν ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες αλλά αρκετοί από αυτούς επιδοτούν από πανίσχυρα εμπορικά λόμπι προκειμένου να στήσουν τις επιχειρήσεις τους και να προωθήσουν μέσω αυτών τις εξαγωγές των ασιατικών κρατών στην Ευρώπη.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...
    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/04/blog-post_7972.html
    Bookmark and Share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομηρος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κιργιστάν


    ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

    Ο υπουργός Εσωτερικών του Κιργιστάν Μολντομούσα Κονγκάντιεφ σκοτώθηκε στο Ταλάς (βορειοδυτικό Κιργιστάν), δήλωσε σήμερα πηγή του υπουργείου και μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι ο υπουργός ήταν όμηρος των διαδηλωτών, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν.

    Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν...
    επίσης ότι ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κιργιστάν Ακιλμπέκ Τζαπάροφ κρατείται όμηρος στο Ταλάς από τους διαδηλωτές. Σύμφωνα με το Radio Azattyk --η εκπομπή στη γλώσσα του Κιργιστάν του Radio Free Europe Radio Liberty--, o Τζαπάροφ ξυλοκοπήθηκε επίσης από τους διαδηλωτές.

    Ο Τζαπάροφ είχε μεταβεί στο Ταλάς για να αποκαταστήσει εκεί την τάξη, αφού οι διαδηλωτές της αντιπολίτευσης πήραν χθες τον έλεγχο της τοπικής έδρας της κυβέρνησης και της αστυνομίας.

    Η πηγή του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε επίσης ότι 12 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί κατά τις συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών της αντιπολίτευσης στο Μπισκέκ, την πρωτεύουσα του Κιργιστάν.

    Στο μεταξύ, δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου διαπίστωσαν ότι εκατοντάδες διαδηλωτές πήραν σήμερα τον έλεγχο στο Μπισκέκ της έδρας της τηλεόρασης του Κιργιστάν και όλα τα κανάλια έχουν πάψει να εκπέμπουν.

    Εκατοντάδες διαδηλωτές εισέβαλαν στην έδρα της εθνικής τηλεόρασης και κατέλαβαν ολόκληρο το κτιρίο.

    "Νέοι, οι περισσότερι μεθυσμένοι, πήραν τον έλεγχο του κτιρίου της τηλεόρασης, έσπασαν τα πάντα στο εσωτερικό του και έκλεψαν τους εξοπλισμούς", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της κρατικής τηλεόρασης ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.


    http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_362.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Το Ισραήλ είναι σήμερα η κύρια απειλή για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή" ...ενώ η τουρκία είναι παράγοντας σταθερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΘΑΣΕ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ..

    ΕΨΙΛΟΝ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μου πει κάποιος τι σχέση έχουν με το θέμα τα σχόλια, εκτός των δύο τελευταίων που βλέπω εγώ τώρα (4:45 + 4:58 μ.μ.) και με τα οποία συμφωνώ απολύτως.

    Όσο για τον Κίμωνα, είχε δίκιο που εξεράγη. Δεν ξέρουν ότι στο κεφάλι του έχει μία μπίλια από ρουλεμάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λογοκριτη και αυγουλα συναμα. Ανεβαζε τα σχολια ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. >"Το Ισραήλ είναι σήμερα η κύρια απειλή για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή" ...ενώ η τουρκία είναι παράγοντας σταθερότητας<

    Εεεεε μη βριζετε τα φιλαρακια σας τωρα! Σας χαλασε ο παστρουμας; Εσεις κανατε "χρυσες δουλειες" μαζι με τους Τουρκαλαδες τοσα χρονια. Τωρα θα τα χαλασετε;



    Omadeon
    Κατεχομενη Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Νετανιάχου κατακρίνει τις "επιθέσεις" Ερντογάν

    Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου καταδίκασε σήμερα τις επανειλημμένες "επιθέσεις" της Τουρκίας κατά της χώρας του, αναφερόμενος στη δήλωση του τούρκου ομολόγου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι το Ισραήλ αντιπροσωπεύει την "κύρια απειλή για την ειρήνη" στη Μέση Ανατολή.

    "Εμείς ενδιαφερόμαστε να έχουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία και λυπάμαι που ο Ερντογάν αποφασίζει συνεχώς να επιτίθεται κατά του Ισραήλ", είπε ο Νετανιάχου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία τη συμπλήρωση ενός χρόνου στην πρωθυπουργία.
    Σημερινή

    8:00 αφού το βλέπεις ότι σε πειράζει κόφτο το ρημάδι μπας και επανέλθεις.Εκτός αν είσαι το "φόλι" όποτε εκτελείς αποστολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Omadeon για ποιούς μιλάς? Ελπίζω μόνο να μη μιλάς για εμάς τους Έλληνες.

    Όσο για τους Τούρκους μόνο με τους παλαιστίνιους βλέπω τελευταία μια ξαφνική και μεγάλη αγάπη,αυτό είναι και το θέμα του άρθρου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υτδδω

    Κανε μου μια χαρη.
    Κανε Google τις λεξεις AIPAC+TAC+SibelEdmonds.
    Θα βγαλης πολυ πραμα. Θα διαβαζης κανα δυο μερες.
    Ιδιως οταν πας στην ιστοσελιδα της Σιμπέλ.

    Και μετα πες μου τις εντυπωσεις σου.


    Omadeon
    Κατεχομενη Παλαιστινη


    ΥΓ
    Εεεεϊ Καυκασιε! Εχω ενα καλο για σενα! Να το πω; Τ' ακουσα χθες και πηγα να σκασω απ' τα γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 07 Απριλίου 2010 7:23 μ.μ.

    Φίλε μου οι προβοκάτορες θέλουν αν αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση.
    Και πρόσεξες σε τι πηγές τρέχουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας;
    Στο Πρωκτικό. Τίνος είναι επί τη ευκαιρία; Του Αλαφούζου η του Μπόμπολα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.