23/4/10

Γαλλία: Νομοσχέδιο για την απαγόρευση της μπούρκας


Η πλήρης απαγόρευση της μπούρκας στη Γαλλία θα ενταχθεί σε σχέδιο νόμου που προετοιμάζει η γαλλική κυβέρνηση και ο οποίος θα απαγορεύει τη δημόσια εμφάνιση με καλυμμένο πρόσωπο, γράφει σήμερα η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί θα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από όποιον κυκλοφορεί δημόσια με μάσκα ή οποιοδήποτε άλλο κάλυμμα του προσώπου να του ή της ζητούν να αποκαλύψουν το πρόσωπό τους. Όσοι αρνούνται να το πράξουν θα επιβαρύνονται με πρόστιμο, το ύψος του οποίου δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Επιπλέον, πρόστιμο θα επιβάλλεται και σε όσους άντρες υποχρεώνουν τις συζύγους τους να φορούν μπούρκα ή άλλο ισλαμικό ένδυμα που καλύπτει το πρόσωπο. Η διατύπωση αυτή έχει ως στόχο να παρακαμφθούν οι επιφυλάξεις που διατύπωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, σύμφωνα με το οποίο θα μπορούσε να αμφισβητηθεί η νομιμότητα ενός νομοσχεδίου που θα στόχευε ειδικά σε συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού.

Παρόμοιο νόμο αναμένεται να ψηφίσει και το Βέλγιο, σύμφωνα με τον οποίο θα καθίσταται παράνομο οι πολίτες να κυκλοφορούν δημοσίως με το πρόσωπό τους πλήρως ή μερικώς καλυμμένο, έτσι ώστε να καθίστανται μη αναγνωρίσιμοι. Το νομοσχέδιο αναμενόταν να ψηφιστεί σήμερα, αλλά η ψηφοφορία ενδέχεται να αναβληθεί καθώς στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής αναμένεται να μονοπωλήσει η διαμάχη για το διαχωρισμό της εκλογικής περιφέρειας των Βρυξελλών.
agelioforos.gr

23 σχόλια:

  1. Τελικά δεν έφταιγαν οι ταλιμπάν για την, αυτές οι ίδιες οι κότες οι οπισθοδρομικές θέλουν να κρύβουν το πρόσωπο τους, και που ξέρουμε εμείς εδώ στην Ευρώπη κάτω απο τα ρούχα αν δεν κρύβεται τρομοκράτης ή ληστής. Όχι μπούρκα στην Ευρώπη, να μάθουν την κουλτούρα μας και να την ακολουθήσουν υποχρεωτικά όπως κάνουν οι Ευρωπαίες στις μουσουλμανικές οπισθοδρομικές χώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο "Αρχονταρίκι" μία εκπομπή στο κρατικό κανάλι που παίζεται κάθε Κυριακή την περασμένη Κυριακή είχε την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, πρύτανη και πρόεδρο του Πανεπιστημίου της Ευρώπης, Διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας Βυζαντινής Ιστορίας και Πολιτισμού και της Χριστιανικής Εγγύς Ανατολής.

    Για όσους το είδαν θα κατάλαβαν τι μυαλά έχουμε στις επιστήμες στην Ευρώπη αλλά και εγχώρια και δεν τα εκμεταλλευόμαστε. Η καταρχήν είπε ότι ποτέ κανείς δεν ζήτησε στην Ελλάδα από την ίδια να γνωμοδοτήσει σε οποιοδήποτε μεταναστευτικό θέμα. Επίσης ανέφερε μεταξυ΄άλλων ότι στην Γαλλία άσχετε μα τον αριθμό των μεταναστών , και άσχετα με την εθνικότητα τους αυτοί είναι υποχρεωμένοι να υιοθετήσουν τον ευρωπαϊκό τρόποζωής. Οι γυναίκες πάνε σχολείο και μορφώνονται υποχρεωτικά, δεν φοράν μπούργκα και στην τελική όσοι δεν συμμορφώνονται έχουν κυρώσεις.
    Δεν έχω συγκρατήσει πολλά από την συζήτηση αλλά η γυναίκα την οποία δεν ήξερα πριν μου έδειξε το επίπεδο οργάνωσης, πρόνοιας και σχεδιασμού που υπάρχει στις ευρωπαικές χώρες που αποτελούν τον πυρήνα της ΕΕ.
    Για μένα η Ελλάδα δεν έχει θέση εκεί μέσα και καώς την δέχτηκαν όπως κακώς δέχτηκαν και τις χώρες της διεύρυνσης. Η Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες μπανανίες που μπήκαν πρόσφατα δεν αποτελούν ανεξάρτητες οντότητες και οι πολιτική τους καθορίζεται ότι και να λέμε από τις υπαγορεύσεις των ΗΠΑ. Στην τελική ότι ανοίγματακαι να έγιναν προς Ρωσία, Γερμανία, και Γαλλία και φυσικά αέρια και εξοπλιμούς η Ελλάδα επέστρεψε στον δρόμο που χαράσει για αυτήν η Αμερική. Έτσι τελικά στην ίδια την ΕΕ το μόνο που προκαλεί η Ελλάδα είναι ανασφάλεια, αστάθεια και προβλήματα.

    Και είμαι σίγουρος ότι το έχουν καταλάβει και σύντομα θα φάμε πόδι, ή θα φτιάξουν μία νέα ΕΕ που εμείς δεν θα έχουμε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τις φαω τις φακες μαμα, μονο μη ξαναβαζεις τετοια φωτογραφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στίς 2 Ἀπριλίου στάμάτισαν ¨γαλλίδα¨ μέ μπούργκα καί τῆς ἐπέβαλαν 22 εὐρώ πρόστιμο στήν Σενε-γαλλία.

    http://fr.news.yahoo.com/82/20100423/tfr-une-femme-porte-le-niqab-au-volant-e-4abdc0f_1.html

    Πάντως -βλέποντας στό μέλλον- ὅτι προτιμῶ νά κυκλοφοροῦν μέ τήν μπούργκα γιατί ἔτσι ἐξασφαλίζεται τουλάχιστον ἡ ἐνδογαμία καί ὁ διαχωρισμός ἀπό τήν μιά καί τήν ἀηδία ἀπό τήν ἄλλη καί ἔτσι ὑπάρχει ἵσως μιά ἐλπίδα νά ξεμπερδέψουμε κάποτε ἀπό δαύτους.


    Στήν ἀντίθετη περίπτωση πού ἀναγκαστοῦν νά ᾽῾μοιάζουν᾽᾽μέ μᾶς τό πράγμα εἶναι τελειωμένο.

    Καί μήν ξεχνάτε ὅτι οἱ μαῦροι καί οἱ μουσουλμάνοι εἶναι ὁρατοί καί θά εἶναι. Λιγότερο ὅμως ὀρατοί εἶναι ἀκόμα οἱ κίτρινοι πού παίρνουν μέσα στίς δυτικές κοινωνίες μιά θέση καί μιά ὁντότητα πού θά εἶναι πολύ δυσκολότερο νά καταπολεμηθεῖ.

    Ἄν ἡ πολυφυλετική κοινωνία ἦταν δυνατή θά εἶχε σχηματισθεῖ πρό πολλοῦ. Δέν θά περίμενε τούς ἀγγλοσάξονες γιά νά πάρει σάρκα καί ὀστά.

    Μόνο μές τοῦ Λασάλ τά λόγια καταλαβαίνουμε πλήρως τί συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατάντια του multi-culti:

    Και κάτι που έχει συγκλονίσει τη γειτονική Ιταλία και τα δικά μας ΜΜΕ μας σιωπούν:
    Νεκρό 13 μηνών κοριτσάκι από τη Νιγηρία στις αρχές Μαρτίου στην Ιταλία. Πήγε στο Πρώτων Βοηθειών στο Cernusco (Μιλάνο) με εμετούς και επειδή η κάρτα υγείας του πατέρα λόγω ανεργίας ήταν ληγμένη, την είδε ένας γιατρός, της έγραψε τρία φάρμακα και την έδιωξε. Ως ώρα εισόδου στο νοσοκομείο είναι καταγεγραμμένη 00.39 και ώρα εξόδου 00.45!
    Η μικρή όμως δεν έφυγε από το νοσοκομείο, της αγόρασε ο πατέρας τα φάρμακα αλλά δεν της έκαναν τίποτα. Και όταν ζήτησαν νοσηλεία οι γιατροί απάντησαν ότι δεν μπορούν διότι είναι ληγμένη η κάρτα υγείας. Τελικά, η μικρούλα πέθανε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα.

    Τώρα αναμένεται το πόρισμα της έρευνας της δικαιοσύνης, αν και το νοσοκομείο ισχυρίζεται ότι ο θάνατος είναι άσχετος της άρνησης νοσηλείας.

    Κατά τ'άλλα τα ελληνικά ΜΜΕ αποκαλούν ακροδεξιούς, ρατσιστές, χρυσαυγίτες και νεο-ναζί όσους αντιδρούν στο νομοσχέδιο...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπουρκα εδω και τωρα, "στην" ευτραφη Galia. Φυσικη μπουρκα, γιατι πνευματικη φορει απ' τα γεννοφασκια "της".
    Την κοφτει το κοριτσακι απο την Νιγηρια που μεταναστευσε παρανομα στην Ιταλια. Για το ολοκαυτωμα των χιλιαδων κοριτσιων του Παλαιστινιακου Λαου, μιλια. (Εκει καλα κανουν οι δικοι "της" και τους βομβαρδιζουν με λευκο φωσφωρο).
    Γιαυτο επαναλαμβανω: Μπουρκα "στην" Galia απ' την κορυφη μεχρι τα νυχια. Να μην βλεπουμε και τις πατσες τους φαρισαϊσμου "της".



    Omadeon
    Κατεχομενη απο γενοκτονους εβραιους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την μπούρκα την αφήνω για την μάνα σου, που προφανώς ήδη την φοράει.

    Από μακριά είναι ωραία η τζάμπα μαγκιά. Και η φραστική βία, περί αναγκαστικής μπούρκα...
    Αν ήσουν τριγύρω μου και εκστόμιζες τέτοιες απειλές, θα σε έκανα να ξεράσεις ό,τι έχεις καταπιεί στη ζωή σου. Μέχρι να μάθαινες να μιλάς κόσμια.

    Κατά τ'άλλα τα έχουν πει όλα οι Έλληνες:
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για σας που δεν πειθεσθε δειτε το πραγματικο προσωπο του διαβολικου εβραιου ο οποιος τακτικα προσποιειται τον Ελληναρα.
    (στις 23 Απριλίου 2010 3:40 μ.μ.)
    που μας φερνει στο νου τα λογια του Κικερωνα.....

    Μας λεει ο Κικερων:
    "Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδοξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του στ' ανοιχτά. Αλλά ο Προδότης κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.
    Ο Προδότης εμφανίζεται όχι σαν Προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ' αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
    Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.
    Έναν δολοφόνο, είναι να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο".
    Μπρρρρρρρρ!!

    Και κοιταξτε θρασος (τιποτε καινουργιο για εβραιο) πουχει η/ο Galiaς. Μαλλον ερμαφροδιτη θα ειναι για να μας απειλει και με μπουνιες αν παμε ποιο κοντα. Εκτος και η απο χρονια υπερβαρη και ενεραστη Galia μας, εννοει στενες επαφες Γ' τυπου.
    Ουτε με τριφυλλη.... αγαπητη μου. Ουτε με τριφυλλη.
    Πηγαινε στην Ομονοια μπας και βρεις την τυχη σου με κανα εγχρωμο Ομονοιακο.
    Αλλα πιθανον να βρισκεσαι σε κατασταση απελπισιας λογω του αιφνιδιου κακου που βρηκε την μαμακα σου προσφατα.



    Omadeon
    Κατεχομενη απο γενοκτονους εβραιους Παλαιστινη
    218 Yad Harutzim Street, Suite 4323 Jerusalem 93520 israel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Αν ήσουν τριγύρω μου και εκστόμιζες τέτοιες απειλές, θα σε έκανα να ξεράσεις ό,τι έχεις καταπιεί στη ζωή σου".....


    Μάλλον αυτά τα ευγενικά λόγια αγάπης είναι εμμέσματα ενός πρώην αρχιφύλακα στο Ναζιστικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Άουσβιτζ ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει το μίσος πού φωλιάζει στην ψυχή του για τους άλλους.



    Λόνι Σερφατή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαρχει-υπαρχει η σελιδα Galia μας.

    http://gianniotis.blogspot.com/2010/04/blog-post_6487.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλιστα Ομαδε-ωνάκο!

    Θα νομίζουν τώρα κάποιοι ότι είπες την πραγματική σου διεύθυνση.
    Πού να ξέρουν ότι εσύ και Harutzim, είναι σα να λέμε η νύχτα με τη μέρα.

    Προσωπικά, συστήνω ανεπιφύλακτα τη Yad Harutzim του Τελ Αβίβ.
    Λίγη διασκέδαση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Όλο Μίσος, Μίσος, Μίσος, εκτός από τα θύματά σας, βλάπτει και τις αρτηρίες σας και απομονώνει τον εγκέφαλο από το λοιπό σώμα.

    Μόνο που με άφησες με την απορία:
    στο ΑΛΛΟ σχόλιό μου τί ήταν αυτό που σε σκύλιασε περισσότερο:
    Το μήνυμα που έδωσε:
    1) Η Ιταλία; (στην οποία έχουν αφήσει όνομα και 'παρακαταθήκη' κάποιοι χοντροστόκοι δήθεν "έλληνες" αραβολάγνοι φοιτητές)
    ή 2) Ειδικά το Μιλάνο; (στο οποίο δραστηριοποιείστε σήμερα)

    Για αυτό σου λέω, δήθεν "Ομαδε-ώνα" δημοσιο-υπαλληλο-κομματόσκυλο, χοροπήδα στην Ελλάδα που σε παίρνει... και πού όλο βρίσκεται και κανάς αφελής πελάτης του Μίσους...

    και κανά φιλαράκι που περνάει τα υβριστικά, εμετικά και άσχετα της αναρτήσεως σχόλιά.

    Αλλά γιατί να μην σε έχουν σε προνομιακή θέση αφού όμοιος ομοίω αεί πελάζει και η κοπριά στα λάχανα;

    Και επειδή δεν είμαι ούτε λάχανο, ούτε κοπριά, σας αφήνω αγαπημένους και ανενόχλητους να συνεχίσετε τις μούφες, χωρίς τον αποκαλυπτικό αντίλογο που τόσο σας εκνευρίζει.
    Και συνεχίζοντας να σκάβετε τον λάκκο των άλλων...

    Ευχαριστώ που χάρη των προσχημάτων με ανεχθήκατε τόσο καιρό.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευγε Galia!

    Συνεχιζε να μας διαφωτιζεις και να μας ενημερωνεις με τα καιρια σχολια σου!

    Και ασε τον καθε καθυστερημενο Omadeon και τους ομοιοειδης τσαρλατανους, να αυτοεξευτελιζονται δημοσια.
    (Δημοκριτος, 18 Απριλίου 2010 5:10 μ.μ., http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_2530.html)


    "Η γυναίκα ως πολίτικη στρατηγική"
    Ν. Λυγερός
    http://www.lygeros.org/2490-gr.php

    " Διαχρονικά η Κωνσταντινούπολη έπαιξε και παίζει έναν σημαντικότατο ρόλο για τον ελληνισμό. Και αυτός ο χαρακτηρισμός ισχύει περισσότερο για τον τουρκοκρατούμενο. Κράτησε πάντα μία ειδική σχέση με την ελεύθερη Ελλάδα. Αυτή η επαφή υλοποιείται και στον τομέα της γυναικείας εκπαίδευσης. Όπως το επισημαίνει η Ζιώγου-Καραστεργίου «δασκάλες από την ελεύθερη Ελλάδα έρχονται να διδάξουν στις κοινότητες του αλύτρωτου ελληνισμού από την Κωνσταντινούπολη ως την Τραπεζούντα». Και βέβαια, πολλές μαθήτριες του υπόδουλου ελληνισμού έρχονται να σπουδάσουν στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο ρόλος των γυναικών αλλάζει μορφή και ενισχύει ένα παράλληλο σύστημα που λειτουργεί και εθνικά με την έννοια του ελληνισμού. Η γυναίκα έχει τα χαρακτηριστικά της μητέρας και της δασκάλας. Και δίνει βάση στην έννοια του έθνους και της γλώσσας. Κατά συνέπεια, αποκτά εθνική ιδιότητα που εξηγεί την ορολογία της αποστολής και του προορισμού. Το δυναμικό αυτού του πλαισίου συσχετίζεται με την αριθμητική και οικονομική δύναμη της αστικής τάξης. Αυτό συνδυάζεται και με το γεγονός ότι η εκπαίδευση της πλούσιας του δίνει έμφαση στις ξένες γλώσσες και στη μουσική δεν θεωρείται πια αποτελεσματική. Η γυναίκα μετατρέπεται από κόσμημα σε εργαλείο. Με άλλα λόγια, η αισθητική της μεταβάλλεται σε λειτουργικότητα. Ο κύκλος των μαθημάτων διευρύνεται και μέσω του αναβαθμίζεται και το συνολικό επίπεδο. Η μεταμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος έδωσε στις γυναίκες νέες δυνατότητες στον τομέα της δημόσιας δράσης. Μπορούν πια να εισβάλουν δυναμικά στη διδασκαλία, τη φιλανθρωπία και τη λογοτεχνία. Έτσι οι γυναίκες και ειδικά οι δασκάλες παίζουν έναν ρόλο όλο και πιο ισχυρό στην κοινωνική ζωή. Βελτιώνουν προγράμματα μαθημάτων και μεθοδολογίες διδακτικής, αλλά όχι μόνο. Αρθρογραφούν και επηρεάζουν την πολιτική μέσω της δημοσιογραφίας. Κατά συνέπεια, οι γυναίκες και ειδικά οι δασκάλες δεν είναι μόνο πρωτοπόρες στην εκπαίδευση, αλλά και βάσεις για τους εθνικούς αγώνες και τις διεκδικήσεις όσον αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν έπρεπε μόνο να ξεπεράσουν τα κοινωνικά προβλήματα, αλλά και τα θεσμικά. Με άλλα λόγια, έπρεπε να κάνουν μία υπέρβαση και για τα ελληνικά και για τα τουρκικά δεδομένα. Μέσα σ’ ένα τόσο δύσκολο πλαίσιο, οι γυναίκες αξιοποίησαν τη στρατηγική των ελιγμών. Έπρεπε ν’ αποφύγουν τις επιπτώσεις όχι μόνο της ύπαρξής τους σε μια Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά και του ρόλου τους ως διαφωτίστριες. Με την πάροδο του χρόνου όμως, δεν μπόρεσαν εξαιτίας της εξέλιξής τους να μην αποτελέσουν έναν διπλό στόχο για το τουρκικό καθεστώς. Ο κίνδυνος του στόχου έδινε, βέβαια, και αξία στον σκοπό. Η γυναίκα μέσω του διπλού της ρόλου ανακάλυψε την ενδογενή αξία της, αλλά και την εμβέλειά της μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Η δράση της μέσα σ’ ένα ακραίο πεδίο επιτρέπει και την ανάδειξη του ελληνισμού. Η πολίτικη στρατηγική κατασκευάστηκε πάνω στις έννοιες της μητέρας, της δασκάλας στην αρχή και στις έννοιες της αγωνίστριας και της δημοσιογράφου. Η γυναίκα άλλαξε το τοπίο του ελληνισμού μέσω της θέσης της Κωνσταντινούπολης. "

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορει να συζητηση κανεις στα σοβαρα με εναν σαγιαν του ειδους σου.
    Σου εχω πει επανειλημενως οτι τα εβραιοτερτιπια που σ' εχουν δασκαλεψει σε αλλους, οχι σε μενα.
    Σας εχω σπουδασει. Κηρυτετε την "αγαπη του μισους σας" κραδαινοντας πιστολι και δολοφονωντας παιδακια μεσα στα σχολεια τους.
    Εχετε γινει βουκινο σ' ολο τον Κοσμο. Σιγα-σιγα σας παιρνουν χαμπαρι και οι μπεκρηδες οι Αμερικανοι. Και οταν η πλειοψηφεια τους πει "ως εδω και μην παρεκει" http://original.antiwar.com/justin/2010/03/16/breaking-up-is-hard-to-do/ θα τρεχετε παλι για κρυψωνες. Εσεις οι ιδιοι ιστορικα θα δικαιολογησετε τους Ναζιδες.
    Τωρα,
    εκει που νομιζα οτι ησασταν φιλαρακια με τον Καυκασιο, βλεπω του τα ριχνεις εμμεσως και απο τα πλαγια.
    ..."και κανά φιλαράκι που περνάει τα υβριστικά, εμετικά και άσχετα της αναρτήσεως σχόλιά"...,
    Και παρακατω παλι εμμεσως (γιατι ποτέ οι εβραιοι δεν μπαινουν στην ...βιτρινα- "βαζουν τους αλλους να πολεμησουν και να πεθανουν γι αυτους" πουλεγε και καποιος) απαιτεις απ' τον Καυκασιο να λογοκρινη σχολια μου.
    ..."Αλλά γιατί να μην σε έχουν σε προνομιακή θέση αφού όμοιος ομοίω αεί πελάζει και η κοπριά στα λάχανα"...
    Μας αποδεικνιεις λοιπον οτι οταν καποιος σε "ξεβρακωνει" λογικο ειναι να τσιριζης. Καμμια φορα και απο χαρα.
    Σου διαβεβαιωνω λοιπον οτι, αν ο Καυκασιος και λοιποι διαχειριστες του ιστολογιου ανεβαζαν ΟΛΑ τα σχολια μου, εσυ και οι υπολοιποι σαγιανιμ θαχατε παρει των οματιων σας εδω και καιρο απο τουτο το ιστολογιο.
    Στα τσακιδια λοιπον και να μας γραφεις.
    Εστω και με αλλο ονοματακι.


    Omadeon
    Κατεχομενη απο γενοκτονους εβραιους Παλαιστινη
    218 Yad Harutzim Street, Suite 4323 Jerusalem 93520 israel


    ΥΓ.
    Δημοσιευσα την διευθυνση μου για ναρθης να με βρης και να εκτελεσης την απειλη σου.
    Αλλα τα του κωλου τα κανετε μονο στους αοπλους και κατατρεγμενους Παλαιστινιους. Και κει με την πλατη των Αμερικανων. Πουθενα αλλου. Τετοια κουμασια ειστε.

    Οσο για το "αλλο" σχολιο σου απλως ημουν καταπελτης στον Φαρισαϊσμο σου. Σιγα τωρα θα μου πης. Σου 'κανα τα μουτρα χοιροινο κρεας.
    Λαχανοντολμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι σας ειπα γω;

    "Πριν αλεκτωρ λαλησει τρις" ο "λαχανοντολμας" επανεμφανιση ως αυτοσυγχαιρομενος "Δημοκριτος".
    Αντε και μετα ελα ντυμενος σαν Christo, ή Ζαν-Ζακ Ρουσώ, γιατι οχι και σαν Ζαν ντ' Αρκ;
    Ουτε το ινερνετικο μου μελανι δεν προλαβε να σβηση.
    Βλεπεις ειναι πολλα και ευκολα τα λεφτα της προπαγανδας.
    Κι αν ειναι για το "αγιον" ισραηλ μας; εεεε τοτε, "ας παει και το παλιαμπελο".

    Μας πληροφορει ομως ο Τζοναθαν Κουκ απο την Ναζαρετ:
    "Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" (απο εβραιους) ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος. (αυτο εγινε περυσι)
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίϊκα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραηλ".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται "Μεγάφωνο" και που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) ΟΙ Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ..

    "Κανουν γιουρουσια" οπως ευθαρσως εχει υπογραμμισει στο παρελθον και αλλος σχολιαστης του ιστολογιου.

    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    Omadeon
    Κατεχομενη απο γενοκτονους εβραιους Παλαιστινη
    218 Yad Harutzim Street, Suite 4323 Jerusalem 93520 israel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημόκριτε,

    σε ευχαριστώ θερμά.

    Αλλά σε μια ανάρτηση για τις γυναίκες, κάποιοι "άντρες"-"κοριτσάκια"
    μας έπνιξαν πάλι με τη ζήλεια τους που εκφράζεται σε μίσος και προσβολές.

    Τί τα θες, όμως. Το εδώ γήπεδο τους ανήκει.

    Ανερυθρίαστα ο επαγγελματίας πλαστογράφος
    μας αποκάλυψε
    ότι είναι ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου:

    "Στα τσακιδια λοιπον και να μας γραφεις.
    Εστω και με αλλο ονοματακι"

    Ευχαριστώ, αγαπητέ ιδιοκτήτη, που μου ξανα-δίνεις το δικαίωμα να γράψω.

    Και επειδή εγώ εννοώ όσα λέω, σε αντίθεση με τους "άντρες"-"κοριτσάκια", ανταποδίδω την χάρη που μου έκανες
    με μια φιλική συμβουλή:

    Στις πλαστές ταυτότητες εφαρμόζουμε την αρχή της Αληθοφάνειας.

    Διόρθωσε, λοιπόν, ιδιοκτήτη του ιστολογίου,
    την διεύθυνση που ΓΚΑΡΙΖΕΙ ως πλαστή:
    1) ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. Ο σωστός είναι 93420.
    2) Στο Ισραήλ είθισται να γράφεται και το προάστειο. Συμπλήρωσε: "Talpiot"
    3) Κόψε καμιά διακοσαριά νούμερα από το 218. Είναι "κοντός" ο δρόμος που "διάλεξες". Και την άλλη φορά διάλεξε κάποιον κλασικό σπιτόδρομο, για να μην μπερδεύεσαι.

    Κατά τ'άλλα, οι προσβολές, οι ύβρεις και η έλλειψη ψυχραιμίας σας,
    απέδειξαν ποιοί είναι οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ συκοφάντες, ψεύτες και ρατσιστές.
    Και το πόσο μοιάζει με πύργο από τραπουλόχαρτα, η προπαγάνδά τους, που δεν αντέχει στον πραγματικό
    αντίλογο...

    Ας μην παρεμποδίζω άλλο
    το θεάρεστο έργο σας:
    αυτό της τελειωτικής
    ηλιθιο-ποίησης των Ελλήνων

    Και σαν καλός "άντρας"-"κοριτσάκι",
    κόψε τώρα το σχόλιό μου

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιά νά ἐπανέλθουμε στό θέμα.

    Ὑπέρ τῆς μπούργκας τῆς ἐνδογαμίας καί τῆς ἀηδίας πού προκαλεῖ.

    Ὁ καλύτερος τρόπος νά ξεφορτωθούμε τούς μουσουλμάνους.

    Καταλάβετε τήν διαφορά καί βάλτε το σέ ψηφοφορία.

    Ἄν εἴμαστε τόσο ἠλίθιοι γιά νά άφήσουμε νά γίνει τό τζαμί στήν Παιανία -ναί εἴμαστε ἀξιολύπητοι καί θά τό ἀφήσουμε ἀπ᾽ὅτι βλέπω- ἄλλο θά εἶναι νά ἔρχονται χιλιάδες μέ τίς μαυρο μπούργκες τους καί ἄλλο ξέσκεποι. Ἡ ἀηδία προηγεῖται τοῦ ἐμετοῦ.

    Ὅταν τούς βλέπεις στό μετρό τοῦ Παρισιοῦ στίς λίγο πιό άπόκεντρες στάσεις μαῦρες μποῦργκες ἀπό τήν μιά καί μαῦροι ἀφρικάνοι ἀπό τήν ἄλλη σέ συντριπτική πλειοψηφία βλέπεις τί μᾶς ἔχουν ἐτοιμάσει. Ἀπό Σενεγαλλία μέ ἀπελπισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητη Galia,

    συνεχιζε να ξεσκεπαζεις την βαρβαροτητα με τα επιχειρηματα και της πηγες σου!

    Απο την συναισθηματικη προβοκατσια φαινεται η ηλιθιοτητα των νεοφασιστων και απολογητων του ισλαμοφασιστικου death-cult - μια χαρα τους βαζεις στην θεση που τους αξιζει!

    Φιλικα,
    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειναι χρησιμο που υπαρχουν τετοια αρθρα ωστε να βλεπουμε "ιδοιος ομασιν" ποιοι πιστευουν στην ΕΥΡΩΠΗ και σε οτι καλο πρεσβευει και οσοιυς "mawali" ειτε καραδοκουν για να την υπονομευσουν εν των ενδων οπως την Ακρα το 1291 η θα ανοιξουν την "Κερκοπορτα" οπως στην Κωνστανιτινουπολη το 1453!Σ' αυτην την καταπτυστη κατηγορια των συνχρονων "Quisling - Εφιαλτων" ανηκει και ο καθ' εξην πλαστοπροσωπος "συγραφεας" του κατωθι σχολιου: " Αντε και μετα ελα ντυμενος σαν Christo, ή Ζαν-Ζακ Ρουσώ, γιατι οχι και σαν Ζαν ντ' Αρκ;" ο οποιος λαμπει δια της απουσιας του ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΑΔΕΛΦΩΝ" ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ) και ο οποιος για πολοστη φορα κρινει εξ ιδιων τα αλοτρια!
    Επι του ζητηματος τωρα συγνωμμη αλλα οσες θελουν να φορανε μπουρκα κτλ μπορουν να το κνουν αλλα σε οποια ΙΣΛΑΜΙΚΗ χωρα θελουν και οχι στην ΕΥΡΩΠΗ!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιουρουσι απο εναν, εις τον κυβο!!!!!! Ενας που θελει να φαινεται, πολλοι.
    Αχχχ αυτα τα "Χασμπαρικα" αργυρια τι κανουν! Εδω παλαιοτερα εκαναν χειροτερα και δεν θα προωθησουν σημερα μια αγνη ανθελληνικη προπαγανδα;
    Ο "δημοσιογραφος" και "ντενεκες επικοινωνιας" εξεβρακωθη!!!!!!μεσω του "υπουργειου εξωτερικων" του Ισραηλ του μας ειδοποιει οτι ο δρομος ειναι κοντος, οσο και το ισραηλ του.
    Εχουνε και υπουργειο εξωτερικων τρομαρα να τους ερθη.

    Σας ειπα φιλοι μου ελευθερα σκεπτομενοι συνσχολιαστες! Θελετε να δειτε αρουραιους να τρεχουν; Βαλτε τους σε μια γωνια λιγο τυρι και θα τους δειτε πως θα πεταχτουν απο την τρυπα τους να τ΄αρπαξουν τροχαδην. Ειναι δε τοση η απληστια τους και η καρμοιρια τους συναμα, που την φακα ουτε που θα την δουν παρα μονο οταν τους ξεσκιση τα δαντελωτα βρακακια.
    Και μετα ο κλεφτης (στην προκειμενη περιπτωση του τυριου) φωναζει να φοβηθη ο νοικοκυρης.
    Και τι φωναζει;
    >...Απο την συναισθηματικη προβοκατσια φαινεται η ηλιθιοτητα των νεοφασιστων και απολογητων του ισλαμοφασιστικου death-cult - μια χαρα τους βαζεις στην θεση που τους αξιζει!...<
    Δημοκριτο-Sapphire-Christo-Zulu/ποκοπικο-Galia κλπ ΚΙΣαδες
    και παρακατω'
    ....απέδειξαν ποιοί είναι οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ συκοφάντες, ψεύτες και ρατσιστές....Και σαν καλος αντρας κοριτσακι κοψε τωρα το σχολιο μου......
    Πουναι κεινες οι ευγενειες και οι γαλαντομιες Καυκασιε;
    Αμα τους κολλησεις την αληθεια στη μουρη δειχνουν την πραγματικη τους λυκοπροβια.
    Ουυ! Ουυυυ! και νααααα το κροκοδειλιο κλαμα. Αλλα αφου δικαιωνετε τα γραφομενα του κ. Τζοναθαν Κουκ, χαλαλι σας.

    Αλλα επιμενω:
    Μπουρκα, κελεμπια, πλερεζα και κοντρα μπουρκα. Γιατι μυριζεις κιολας ρε "παιδακι" μου. Μυριζεις κι απο μακρια. Ζευει ο τοπος οταν τρεχαλατε για το τυρι.


    Omadeon
    Κατεχομενη απο γενοκτονους εβραιους Παλαιστινη
    218 Yad Harutzim Street, Suite 4323 Jerusalem 93520* israel

    * Ο τ. κωδικος ειναι ο σωστος, της καινουργιας αποικιας των εβραιο/μπιρομπιτζανων μεταναστων (ιδε Birobidzhan) οι οποιοι δικην του ιδιωτικου τους θεου (Γιαχβε) εξεδιωξαν δια οπλων και γενοκτονιας τους νομιμους κατοικους της πρωην Παλαιστινιακης συνοικιας.
    Οπως τα ιδια και χειροτερα γινονται και στην υπολοιπη κατεχομενη Παλαιστινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και επειδή με όσες βρισιές και προσβολές αν διανθιστούν,

    ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ,

    ορίστε χωρίς πολλά λόγια
    ποιοί είναι αυτοί που υποτιμούν την νοημοσύνη μας με την πρόστυχα φασιστική επιβολή της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ

    Εδώ, ο χάρτης του δρόμου στη βιομηχανική ζώνη του Talpiot
    που ανέφερε ο υπηρεσιακός επαγγελματίας ψεύτης.
    Το νούμερο 218 δεν φαίνεται να υπάρχει,

    όχι επειδή ο ψευδώνυμος είναι υπηρεσιακός επαγγελματίας ψεύτης,
    αλλά επειδή προφανώς η εβραϊκή Google συμμετέχει στην "σιωνιστική" συνωμοσία:

    http://maps.google.com/maps?q=yad+harutzim+jerusalem&rls=com.microsoft:el:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7GGLR_en&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=%D7%99%D7%93+%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D,+%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D,+Israel&ei=dRDUS_DLCNOnONXP6Z4O&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CAcQ8gEwAA


    Και εδώ είναι η επίσημη ιστοσελίδα για τους ταχυδρομικούς κώδικες του Ισραήλ. Και αυτή συμμετέχει στην "παγκόσμια σιωνιστική συνωμοσία"
    που ως στόχο έχει να βγάλει ψεύτη τον ψευδεπίγραφο απατε-ώνα:

    http://www.israelpost.co.il/zipcode.nsf/demozip?openform

    Βάλτε στην πρώτη κενή σειρά
    το όνομα της πόλης

    ירושלים

    στην δεύτερη κενή σειρά το όνομα της οδού

    יד חרוצים

    και πατήστε το κόκκινο από κάτω.
    Θα σας εμφανιστούν εβραϊκοί χαρακτήρες και ένα νούμερο

    το 93420. Που είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Τ.Κ. για ολόκληρη την οδό που δήθεν μένει ο υπηρεσιακός επαγγελματίας ψεύτης...

    Σας ευχαριστώ για την πολύ φιλόξενη-αντικειμενική-ενδεικτική της "ελληνικότητάς" σας φιλοξενία.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Περιττό να πω ότι όλη η συνοικία Talpiot
    που ο υπηρεσιακός απατε-ώνας ισχυρίζεται ότι είναι κλεμμένη από τους άραβες,

    χτίστηκε από Σιωνιστές,
    διότι παλιά δεν ήταν κατοικημένη.
    (No man's land)

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Omadeon, ο ημιμαθες τσαρλατανος (κατα τα αλλα και μεντιουμ/μαντης, 18 Απριλίου 2010 12:43 μ.μ., http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_2530.html), γραφει μεταξυ αλλων :

    >Γιουρουσι απο εναν, εις τον κυβο!!!!!! Ενας που θελει να φαινεται, πολλοι.<

    Περιτρανα αποδειχνεις την ηλιθιοτητα της θολης σαπουνοφουσκας σου!
    Δεν εχεις να πεις τιποτα αλλο, ετσι δεν ειναι;

    Για αυτο και συνεχιζε να διαβαζεις τον καταπληκτικο “Ianus”:
    - Self-defence "a strategic mistake"?
    http://www.danielpipes.org/comments/163743
    - Turkish flags on a mosque in Gazastan
    http://www.danielpipes.org/comments/154188
    - An ally in need is not necessarily an ally indeed.
    http://www.danielpipes.org/comments/163878

    Και βεβαίως τον εξοχο Π. Ηφαιστο:
    Quote:
    Από Παναγιώτη Ήφαιστο
    Προς Ανώνυμο 10 Ιανουαρίου 2010, 12:14 π.μ.
    Θα βρείτε όση ανάλυση θέλετε καθώς και 244 δοκίμια τέλους στο βιβλίου μου Κοσμοθεωρία των εθνών (http://www.ifestosedu.gr/104ΕθνικήΚοσμοθεωρία.htm). Εκεί θα δείτε ότι ορίζω την Θεοκρατία ως γενικότερο φαινόμενο αλλά επίσης και το γεγονός ότι η πολιτική θεολογία του "ορθολογισμού" είναι "αντάξια" της Θεοκρατίας. Επίσης: Ότι ο φασισμός είναι αποτέλεσμα της μεταφυσικής-ιδεολογικης αντίληψης της πολιτικής, ότι η ιδεολογία ως έννοια είναι το αντίθετο της πολιτικής και ότι ο λόγος για τον οποίο ο μοντερνισμός διολίσθησε στην "ορθολογιστική θεοκρατία" οφείλεται στο γεγονός ότι σύγχυσαν τον οντολογικο προβληματισμό των ανθρώπων με την θεοκρατία με αποτέλεσμα να διολισθήσουν στην αντιπνευματικότητα.
    Αυτό που ζητάτε λοιπόν το έκανα ή έθεσα τον προβληματισμό παραπέμποντς και σε βιβλιογραφία
    Π. Ήφαιστος
    www.ifestosedu.gr
    10 Ιανουαρίου 2010 9:00 μ.μ.
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_8379.html
    Εnd Quote

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξέρω ΓΙΑΤΙ ο σχολιαστής που υπογράφει ως "Οmadeon" με ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙ επανειλλημένα (σε αυτό ειδικά το μπλογκ). Παρακαλώ να ΜΗΝ ξαναγίνει αυτό.
    Εγώ γράφω πάντα logged-in, ο άλλος (δήθεν-)Omadeon είναι ΑΓΝΩΣΤΟΣ και ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ ανώνυμος. ΚΑΝΕΝΑ από τα σχόλιά αυτου του ατόμου δεν είναι δικά μου.

    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να υπογράφει σαν "Omadeon" πλην εμού.
    Η λέξη "Omadeon" είναι ΤΕΧΝΗΤΗ και επινοήθηκε από μένα το έτος 1999, αρχικά σαν μουσικό ψευδώνυμο και μετά σαν ψευδώνυμο στο διαδίκτυο. Την επέλεξα επίτηδες έτσι ώστε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά αλλού στο διαδίκτυο ή στον κόσμο. ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ τη χρησιμοποιώ...

    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ συνεχίζει να υπογράφει ΨΕΥΔΩΣ σαν "omadeon"(μετά τις προηγούμενες εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μου) έχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ (δεν ξέρω ποιές ακριβώς, αλλά είναι ΜΟΝΟ κακές οι προθέσεις του).

    ΔΕΝ ξέρω ΓΙΑΤΙ το κάνει,
    Αλλά αν συνεχιστεί αυτό το κακό κ. Καλεντερίδη θα αναγκαστώ να το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ, π.χ. σε ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.